Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Prvi obrtnik Pšeničny s plačo prehiteva premiera Janšo
Strani: 1
sporočil: 35
37,03? jaz placujem 33,03...
sicer pa ni relevantno... to je vsaj neka funkcija, kaj pa na primer bruto placa direktorja zavoda soum?? ki znasa cez 6000 evrov??? pa mi povejte ce je to primerljivo... nikakor ne...
lp
sicer pa ni relevantno... to je vsaj neka funkcija, kaj pa na primer bruto placa direktorja zavoda soum?? ki znasa cez 6000 evrov??? pa mi povejte ce je to primerljivo... nikakor ne...
lp
sporočil: 3
Katastrofa...!!!
Mi mali obrtniki, ki pa komaj živimo iz dneva v dan pa plačujemo 35 Eur (obvezne !!!) članarine, da se lahko gospodje kopajo v denarju.
Koliko pa je še drugih bonitet in možnosti pri raznoraznih razpisih, če si hkrati obrtnik in v vodstvu zbornice ??
Zato pa so lahko nekateri "najuspešnejši" slovenski obrtniki.
Mi mali obrtniki, ki pa komaj živimo iz dneva v dan pa plačujemo 35 Eur (obvezne !!!) članarine, da se lahko gospodje kopajo v denarju.
Koliko pa je še drugih bonitet in možnosti pri raznoraznih razpisih, če si hkrati obrtnik in v vodstvu zbornice ??
Zato pa so lahko nekateri "najuspešnejši" slovenski obrtniki.
sporočil: 119
Nekateri plačujemo tudi višjo članarino - 76 €. Vse pa dobimo
povrnjeno z mesečno revijo Obrnik, v katerem se nahaja samo bahanje
vodstva OZS. Tako poceni naročnine 76€/mesec ni za noben tiskan
medij.
76€/mesec mečem v koš brez dna, od katerega nimam prav nobene koristi. Če se grejo obvezno članstvo, naj bo članarina kakšnih 10€. Prostovoljnega članstva se pa bojijo kot hudič križa. Le kdo bi še bil član takšne organizacije, od katere ni nobene koristi?
Koristi pa vlečejo več ali manj eni in isti osebki in večji podjetneži. Tam pa malo podjetje nima kaj iskati. Ko želiš pa kakšen nasvet, ti pa samo skomigajo z rameni.
Hvala lepa za takšno organizacijo.
76€/mesec mečem v koš brez dna, od katerega nimam prav nobene koristi. Če se grejo obvezno članstvo, naj bo članarina kakšnih 10€. Prostovoljnega članstva se pa bojijo kot hudič križa. Le kdo bi še bil član takšne organizacije, od katere ni nobene koristi?
Koristi pa vlečejo več ali manj eni in isti osebki in večji podjetneži. Tam pa malo podjetje nima kaj iskati. Ko želiš pa kakšen nasvet, ti pa samo skomigajo z rameni.
Hvala lepa za takšno organizacijo.
sporočil: 1.610
kmet21 je napisal(a):
Katastrofa...!!! Mi mali obrtniki, ki pa komaj živimo iz dneva v dan pa plačujemo 35 Eur ( obvezne !!!) članarine, da se lahko gospodje kopajo v denarju. Koliko pa je še drugih bonitet in možnosti pri raznoraznih razpisih, če si hkrati obrtnik in v vodstvu zbornice ?? Zato pa so lahko nekateri "najuspešnejši" slovenski obrtniki.
Zakaj hudiča pa rabimo zadrugo ?? Naj S.P.je pošlihta ministrstvo za gospodarstvo, ne pa neke kvazi zadruge, od katere nič nimaš :(poznam malo iz starih časov)..
Na kakšen način obvezne članarine ??? Ali ne moreš odpreti S.P.-ja, brez da ne podpišeš, da si član OZS ??
Take "zadruge" so samo cuzanje denarja, da nekateri fajn živijo ..
Strani: 1