Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Avtobusarji ne bodo stavkali
Strani: 1
sporočil: 1.499
To pomeni, da želijo avtobusni prevozniki, da se meni za 50%
znižajo potni stroški, ki mi jih delodajalec izplačuje, ker se s
svojim avtom vozim v službo.
sporočil: 1.393
Točno to.
Zanimivo bi bilo videti kakšen izračun, koliko bi državo stalo in koliko bi privarčevala, če bi bili vsi avtobusi 100% subvencionirani in za uporabnike zastonj.
Zanimivo bi bilo videti kakšen izračun, koliko bi državo stalo in koliko bi privarčevala, če bi bili vsi avtobusi 100% subvencionirani in za uporabnike zastonj.
sporočil: 6.680
: Avtobusni prevozniki, ki si želijo 50-odstotkov nižje prodajne
cene vozovnic, hočejo z znižanjem zaustavili padanje števila
potnikov v javnem potniškem prometu. Na Ministrstvu za promet
pobudo avtobusnih prevoznikov načeloma podpirajo, vendar pa do
medresorskih usklajevanj še ni prišlo.
spostovani prevozniki, za resitev vasega problema ne rabite hoditi k ministru. v racunovodstvu naj vam nekdo cene zdeli z dva. ce nihce ne zna, potem ima gotovo kdo v podjetju doma kasnega solarja, ki bo to znal. soferjem in prodajalcem razdelite nove cenike in voila. kaksno ministrstvo, lepo vas prosim, kaj vam naj se rit obrisejo.
btw - "medresorska usklajevanja" je ena mojih ljubsih iz birokratskega novoreka.
spostovani prevozniki, za resitev vasega problema ne rabite hoditi k ministru. v racunovodstvu naj vam nekdo cene zdeli z dva. ce nihce ne zna, potem ima gotovo kdo v podjetju doma kasnega solarja, ki bo to znal. soferjem in prodajalcem razdelite nove cenike in voila. kaksno ministrstvo, lepo vas prosim, kaj vam naj se rit obrisejo.
btw - "medresorska usklajevanja" je ena mojih ljubsih iz birokratskega novoreka.
Strani: 1