Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Tito - prvi veliki poraz Zorana Jankovića
Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 12
sporočil: 4.267
Zadnja sprememba: anon-98222 05.10.2011 11:19
Tito-eden od mnogih porazov in obrazov naše politike.Tito ni poraz Zorana Jankovića. Zoran Janković je (nepravi) razlog Titovega poraza. Tito, katerega ni uspela poraziti naša politika. Politika, ki (tudi) po volji ljudstva vodi faktualni in simbolni socializem. Ki po osamosvojitvi ni uspela vzpostaviti demokracije, ki jo mladina , ki je odrasla ni dočakala. Politika , ki je grešnega kozla mladini sugerirala v Zoranu Jankoviću, da je odvrnila pogled od sebe. Politika , ki zlorablja današnjo agonijo mladih.
Tito je porazno stanje naše politike. Odločbo ustavnega sodišča sta še isti dan pomendrala župana Maribora in Velenja. Predlog na ustavno sodišče pa je dal PODMLADEK Nsi. Zakaj je ni dal Nsi , zakaj je ni dal SDS, SLS, če ima tako veliko simbolno vrednost ?
Zato ker niso politiki, ki bi kaj veljali. Ker niso politiki , ki bi osamosvojeno Slovenijo osamosvojili , še v simbolnem pomenu ne. Ker je gospod Štrukelj včeraj pozval politike : ali boste šli po poti Grčije in boste odpuščali ali boste ubrali drugo pot ?
Ker je narod izvolil drugo pot in drugo politiko , ki nas je pripeljala do danes. Do grške Slovenije.
sporočil: 946
To da imajo finance neko do nas bralcev moralo razkrivati določene
zadeve, ki so v interesu nas in ostalih se manifestira izrazito na
ZJ. Jaz mislim da gre bolj za zamero med njimi in pa za dvig
naklade... ZJ bo prisiljen iti na volitve, saj če ne ga bodo živega
pojedli. Ne bi napihoval prvi poraz itd. ZJ je zagotovo padel že na
mnogih zadevah prej npr.Stožice. Poraz zame je to, da podizvajalci
Stožic niso plačani imamo pa ime arene - da ne bom delal reklame za
levo firmo.
sporočil: 165
Škoda, da ni nihče dal v presojo Ustavnemu sodišču
odlikovanje
hlapca Ertla. Tako bi tudi drugorazrednik dobil svojo porcijo.
Morda je še čas.
hlapca Ertla. Tako bi tudi drugorazrednik dobil svojo porcijo.
Morda je še čas.
sporočil: 7.327
[FIN-466392]Se ti ne zdi, da zdrav razum pomeni razkrivati nečednosti človeka, ki ima možnost priti do oblasti in NE razkrivati nečednosti človeka, ko enkrat oblast že ima in mu je kar tako ne moreš odvzeti? To je namreč funkcija Financ in žal mi je, da so poleg Požareporta edini v Sloveniji, ki to funkcijo opravljajo. Ne vedno najboljše (glej moj komentar o "Novih obrazih v slo politiki"), ampak jo.
To da imajo finance neko do nas bralcev moralo razkrivati določene zadeve, ki so v interesu nas in ostalih se manifestira izrazito na ZJ. Jaz mislim da gre bolj za zamero med njimi in pa za dvig naklade... ZJ bo prisiljen iti na volitve, saj če ne ga bodo živega pojedli. Ne bi napihoval prvi poraz itd. ZJ je zagotovo padel že na mnogih zadevah prej npr.Stožice. Poraz zame je to, da podizvajalci Stožic niso plačani imamo pa ime arene - da ne bom delal reklame za levo firmo.
Res je neverjetno, kako ljudje padejo na cenene finte in kvazi-karizmo ter samooklicanost "najboljšega" managerja v državi. Vse svinjarije in vsi sumi svinjarij pa ne pomenijo ničesar in marsikdo jih NOČE videti (noj, glava, pesek in to). Vsega je vedno kriv nekdo drug, tudi za tvoje lastne pizdarije. V Jugi vanjski, pa bogami i unutrašnji neprijatelj, danes so za vse krive ZDA (vanjski) in seveda Ivan Janša (unutrašnji neprijatelj). Kdo bo jutri? Vsi slovenski tajkuni s 1.700 EUR bruto plače v najvišji dohodninski lestvici?
sporočil: 4.267
By the way: Finance naj uradno podprejo volinega kandidata in
stranko za volitve. Kar je tudi normalno v demokraciji in so edini
normalen časopis pri nas, ki to lahko naredi. Normalno pa je tudi ,
da je kampanja čista in se ve kdo je v katerem kotu ringa in kdo
podpira in kdo demantira.
sporočil: 57
hvala ustavnim sodnikom in Petriču, da so soglasno sklenili in
jasno + glasno povedali, da imamo novo državo, novo ustavo in nove
evropske Zakone..hvala za veliki rez s popkovino
boljevističnega-totalitalnega razmišljanja...koga bo kdo
malikoval-občudoval? pa naj bo stvar preteklosti in njegove intimne
odločitve...ČAS, ki je,= tukaj + zdaj...
sporočil: 883
[menim]
> "Stane Dolanc: Na oblasti smo mi, partija, če ne bi bili mi, bi pač bil nekdo drug."
Stane Dolanc je v Splitu rekel tudi tole: "V tej državi je na oblasti komunistična partija."
Podton njegove izjave je ta, da oblast lahko dela, kar hoče, ker pač je oblast - gre za "argument" moči v najbolj čisti obliki, in ker je izrečen povsem brez lažne sofisticiranosti, zveni groteskno, a po svoje simpatično. Kateri od nas si ni vsaj kak dan želel, da bi lahko "presekal" debato in rekel: tukaj vladam jaz!?
(Vir: Mićo Mrkaić, kolumna v Financah - www.finance.si/12635...5%A1tenjak )
V bistvu je šlo pri Stanetovem najboljšem govoru za vrhunsko izpiljeno dialektiko:
1.TEZA: V tej državi smo na oblasti komunisti.
2. ANTITEZA: Če ne bi bili na oblasti mi, bi bil nekdo drug.
3.SINTEZA: Tega, tovariši, pa ne bomo nikoli dopustili !
sporočil: 14.015
[mataj]To pa res, se strinjam.
> [fibonaci]
Nobeno od današnjih imen ni veliko.
Razmišljanje v simbolih ni čisto nič drugega kot navadno praznoverje. O tem, kaj je simbol česa je brez veze premišljevati, kaj bo simboliziralo kaj čez 20 let pa sploh.
Ne vem, simboli so moćni in trdoživi. Časi Marije Terezije so še vedno živ simbol, prav tako kot Titovi. Tudi današnji bodo nekoč dobili svojega.
sporočil: 2.193
Sicer je pa treba naložiti vsem županom, ki imajo v svojih opčinah
ulice itd. poimenovane po Titu nalogo, da to preimenujejo v roku 6
mesecev.
sporočil: 7.327
[markoff]Hehehe, nekdo že par dni sledi mojim prispevkom in jim tala minuse, sistematično (velika večina postov ima samo 1 minus, nobeden 0). Ti nebulozno omejeno bitje, namesto, da bi me fliknil med ignorirane in se rešil mojih komentarjev ter mi tako zbil FAQ, raje BEREŠ moje komentarje in jim talaš minuse, ki imajo bistveno manjši vpliv na FAQ? Ahahahahahaha, how pathetic. :) No, morda se te bo celo kaj prijelo, če že moraš brati moje frustrirane slavospeve antikomunjar miselnosti.
Ustavno sodišče, respect.
Ti navihan rdeči banditek, ti!
sporočil: 30.643
[fibonaci]Ja. Tako kot praznoverje. A to še ne pomeni, da bi morali biti vsi praznoverni.
Ne vem, simboli so moćni in trdoživi.
Časi Marije Terezije so še vedno živ simbol,Lažniv simbol, ki so nam ga prodajali v komunističnih šolah.
Če malo bolj premisliš, kaj pa je Marija Terezija sploh naredila za Slovence? Naj bi ji bili hvaležni za to, da je uvedla obvezno šolstvo v Nemščini? Qrc jo gleda!
sporočil: 65
Ziher vlada v glavi Slovencev oz. ljudi, ki prebivajo na ozemlju
Republike Slovenije občasna zmešnjava, kaj se "šika" in kaj ne, saj
imamo politike, ki nosijo v svojih priimkih črke iz drugih jezikov
in ti morda tudi niso slovenski državljani. No potem se pa še
zmotimo glede aktualnega "režima" pa se pol spomnimo še nekega
Polslovenca z vzdevkom Tito: hec ali zajebavanje?
sporočil: 21.898
Če malo bolj premisliš, kaj pa je Marija Terezija sploh naredila za Slovence? Naj bi ji bili hvaležni za to, da je uvedla obvezno šolstvo v Nemščini? Qrc jo gleda!no ja, uvedla je tudi popise prebivalstva, da je centrala tocno vedela, koliko vojakov ima na voljo za svoje eskapade. tudi za to ji moramo biti zelo hvalezni.
sporočil: 1.008
No, pa sčasoma bi lahko tudi ostala poimenovanja po Titu
odstranili, da ne govorim o kovancu eura, ki vsebuje prav določene
simbole! Take zadeve pa res ne spadajo v našo sedanjost! V
zgodovino sicer že, ampak v sedanjost pa res ne, no!
sporočil: 5.835
[FINFUN]*****
V bistvu je šlo pri Stanetovem najboljšem govoru za vrhunsko izpiljeno dialektiko:
1.TEZA: V tej državi smo na oblasti komunisti.
2. ANTITEZA: Če ne bi bili na oblasti mi, bi bil nekdo drug.
3.SINTEZA: Tega, tovariši, pa ne bomo nikoli dopustili !
sporočil: 603
Bojim se, da ni ravno poraz. Mogoče je tudi vse dogovorjeno...Na
forumih so vstali nasprotniki domobrabstva in klera, če sploh vedo,
kaj je to.
Nihče ni večji morilec kot Titek, tega pa smemo častiti kot Boga, pa še Titek se je na koncu pokesal, da ga je blagoslovil duhovnik.
Naša , slovenska, zgodovina je še zelo nerazčiščena, zapacana, zlagana. Joj, kaj se bodo učili naši vnuki, vse bo postavljeno na glavo, le Titeka ne bodo več omenjali, pa borcev ne bo več...ha, ha,
Nihče ni večji morilec kot Titek, tega pa smemo častiti kot Boga, pa še Titek se je na koncu pokesal, da ga je blagoslovil duhovnik.
Naša , slovenska, zgodovina je še zelo nerazčiščena, zapacana, zlagana. Joj, kaj se bodo učili naši vnuki, vse bo postavljeno na glavo, le Titeka ne bodo več omenjali, pa borcev ne bo več...ha, ha,
sporočil: 12.753
[34519]Kdo pa misliš ustvarja to volilno propagando...????
A Finance so pa postale časopis za volilno propagando? Nizko so padle.>
sporočil: 3.368
Opanković ima porazov kolikor hočeš. Sedaj še salonski levičarji
ugotavljajo, da je temu tako:
"Stožice so problem mesta." Igor Lukšič
"Stožice so problem mesta." Igor Lukšič
sporočil: 162
Končno je vsaj nekdo pokazal kanček zdrave pameti in s prstom
pokazal na motene konje in bedake. Zločin je zločin. To pa
postavlja pod vprašaj tudi razum in zdravo pamet "slovenskega"
župana.
sporočil: 1.010
Pa dejte si že mir s tem Jankovićem, ker ste že bolani. Ma Zokiju
se samo smeji ko ga tako vlačite vsak dan po časopisih...
sporočil: 3.368
[foore]Seveda je zaplankan. Za njega je zidar belogardist saj je vendarle nečak od mačka... pa še k papežu je šel. SCT je pa na veliko cerkve obnavljal...
> [norodobro]
> To ni poraz Jankoviča ampak zmaga bele garde.> Ni treba izplačati plač ljudem, ki si jih najel, da ti delajo. Nekateri radi spominjajo na pomanjkanje bencina, toalet papirja in podobno. Hahahaha! Naj mi razložijo, kako to dobijo tisti, ki so ostali brez plač. Je to napredek.>
Kako si zaplankan. Kje imaš belo gardo, ki ne izplačuje plač. Ali res ne veš, kdo je na oblasti in kdo so "tatovi in kradljivci", da se ne more izplačevati plač......
PS: opranoglavcem se je do konca skleklalo... da imajo totalno sprane možgane vemo, da pa kmalu še svoje sence ne bodo prepoznali pomeni samo eno - svet, ki so jim ga vsadili v oprane možgane se nezadržno ruši.
sporočil: 494
Opanković, le pridi na volitve, boš videl kakšen konec te čaka,
takšen, da te še za hišnika v Stožicah ne bodo več vzeli !!
sporočil: 3.795
Ne prezrite, da so poimenovanja po Titu v tujini plačana z našim
denarjem - v veliki meri z denarjem iz pokojninske blagajne!!
sporočil: 571
Smo edini na svetu, ki smo začeli poimenovati zadeve po še živečih
ljudeh in spreminjati stara imena! Tito je za vse posrance dandanes
zakon!!! Slabše kot je danes je bilo le v vojni!