Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Po cenejši kruh v manjše pekarne
sporočil: 14.712
Kazzzo je napisal(a):
Mi zaupaš Indeks telesne mase? Teža / ((Višina/100) na kvadrat).
Žal je krepko previsok (28);(((
Ampak ni kriv kruh temveč računalnik.
Bob je napisal(a):
ja IQ koeficent je pa res najvažnejši tako pri prijateljstvu kot pri posteljnih igricah.:)
Pri današnjih puncah zgornje ne igra bistvene vloge, bistven je denar.
Prav zanimivo bi bilo vedeti kakšen indeks telesne mase imajo ljudje, ki komaj shajajo iz meseca v mesec, pa kakšnega imajo tisti, ki jim še nekaj malega ostane, pa kakšnega imajo recimo tisti z več kot milijončkom.
cinq je napisal(a):
danes ponoči sem imel slabe sanje ... štruca kruha da je v tej državi koštala 100 € ... ...
Ob takšni inflaciji bomo to celo doživeli.
Ampak, če bodo delnice rasle s pa 20 in več % letno, me ne skrbi.
0531KDXIn3 je napisal(a):
Makaroni! Temu se reče testenine in če narediš dobro omako so cool.
Razkuhani makaroni pa niso za nikamor...
Makaroni so čisto pravopisno pravilno napisani.
V glavnem preprosto povedano so makaroni testenine z luknjico, špageti pa recimo brez nje,...
superriorni je napisal(a):Oglašam se po res dolgeeeem času.
to bi bilo super. Dobili bi točne podatke doma pečenega kruha in morda se še kdo odloči, da bo kruh pekel kar sam. Sporoči, ko boš imel točno izmerjeno porabo energije.
Končno mi je le uspelo najti dovolj časa, da sem natančno izmeril porabo elektrike pri aparatu za peko kruha.
Največji-tisti do 1.6kg, ki ga imamo mi in speče naenkrat 1.3kg kruha porabi točno 0,49 kWh torej 5-10 evrocentov odvisno ali pečeš v dražji ali cenejši tarifi.
Aparati za gretje vode, ki se tudi vedno bolj uporablja, pa porabi 0,1kWh za zavretje enega litra vode.
Lep pozdrav.