Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek LDS s posojilom nad dolgove

Strani: 1

anon-4731 sporočil: 1.585
[#131668] 19.09.07 22:46
Odgovori   +    0
So pa res neiznajdljivi, da se gredo zadolževati v banki ( saj res: v kateri? In, če je ta banka po naključju vsaj z eno delnico v državni lasti, me kot državljana zanima, na kakšni osnovi je banka dala posojilo in kakšna jamstva je za posijilo dobila od politične stranke?)
Najbrž ne vedo, da imajo v svojih vrstah Drzne Znanilce Sprememb, pri katerih bi bilo posojilo zastonj, pa še vrniti ga ne bi bilo treba.
anon-117911 sporočil: 854
[#131934] 20.09.07 13:33
Odgovori   +    0
Očitno se denar od afer Orion, SIB, Zbiljski gaj vrača na trg, še naprej prijeten dan.
anon-104903 sporočil: 28
[#132502] 21.09.07 13:15
Odgovori   +    0
Smešno.
 Še stranke ne znajo prav finančno vodit, kako  bi pa  potem državo ??
Pokazalo se je kako sposobni so bili vsi, ki so bežali iz LDS pred časom. Mal je primajkovalo denarja pa vsi na drugo stran! 
SD je bogata - verjetno zapuščina CK Slovenije, kako dolgo še bodo bogati ob takem kadru ?
(Rop,Potrč.......že 40 let v politiki, nič dela v gospodarstvu itd....)
Res jim želim da bodo zmagali, pa da pokažejo kako se vodi država, ker so jih sedaj polna usta kritik.
Res me zanima ta njihov veleum, da vidimo kolk so sposobni ko bo treba zares odgovarjat za poteze, ne samo kritizirat. Sedaj se ne bodo mogli na koalicijo zgovarjat in na LDS češ da so bili v koaliciji manjšina !
anon-27449 sporočil: 1.610
[#132511] 21.09.07 13:36 · odgovor na: anon-4731 (#131668)
Odgovori   +    0

XNOVA4 je napisal(a):
So pa res neiznajdljivi, da se gredo zadolževati v banki ( saj res: v kateri? In, če je ta banka po naključju vsaj z eno delnico v državni lasti, me kot državljana zanima, na kakšni osnovi je banka dala posojilo in kakšna jamstva je za posijilo dobila od politične stranke?) Najbrž ne vedo, da imajo v svojih vrstah Drzne Znanilce Sprememb, pri katerih bi bilo posojilo zastonj, pa še vrniti ga ne bi bilo treba.

če ne bodo mogli vrniti v denarju, bodo pa v naturi - se bodo pa zaposlili v banki, saj banke vedno iščejo strokovnjake  ;-)

p.s. boš dobil nove sodelavce :------)

Strani: 1

vm-kiva