Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek JJ? Ne, rešitev je stečajni upravitelj!
sporočil: 1.008
[olseggg]Drekec pekec, jaz se na tvoje poste nisem oglašala ( si preplitev-pod ploščicami), dokler se nisi ti začel zaletavati in zmerjati. In ti sploh nisem dolžna odgovarjati ali pa celo zagovarjati JPD. On je za razliko od tebe kulturen, izobražen možakar, ki je pravočasno spregledal in prejšnji vladi zapel tisto:
ti pičkica mala, še vedno nisi podala niti enega elementa merljivega pozitivnega doprinosa RS, ki bi bil produkt gobcača jpd...
JA SE OPRAŠTAM, CIGANI SA VAMA...
Drekec pekec, ti meni mrš? Kaj pa si v vseh postih konstruktivnega ti zapisal? Mokre sanje in kletvice, drugega ne znaš. Ne znaš niti pravilno zapisati rdeča barva. Od kdaj pa se piše v Sloveniji RUDEČA? Še partijska zastava je bila včasih rdeče barve in ne rudeče.
Samo vprašanjce tebi, ki ti že ob misli na rdečo barve ( ne rudečo) zavrejo za lešnik veliki možgančki:
Ali imaš žensko? Mogoče si jo imel, pa si jo po njeni prvi menstruaciji nagnal s " kurbo komunistično", ker pač nisi vedel, da imajo ženske vsak mesec menstruacijo. In najbrž ne veš, da je kri rdeča.
Si danes bil na Brezjah? Si kupil odpustke, si se spovedal, si se priporočil stvarniku za milost Božjo. Nekaterim, ki niso v srcu tako pokvarjeni kot ti, pomaga do ozdravitve, nekateri tudi spregledajo. Jaz sem molila za vse zavedene Slovence.
Dobrodošel, kajti jaz nikogar ne podim, prej ali slej sami odidejo. Me še ne poznaš, drekec pekec, e.coli naše domovine. Ozri se in poglej , če ti je repek že odpadel.
sporočil: 32.858
Zadnja sprememba: najobj 15.08.2011 22:21
[olseggg]
spoštovani najobj:
tvoj zapis "... ja, jaz se sicer držim tistega dobrega starega "vsak po svojih zmožnostih, vsakemu po njegovih potrebah" in z moje strani sploh ne bo težav ..." ima po mojem prepričanju eno malo omembe vredno pomanjkljivost - disproporc med zmožnostjo enegainistega vis-a-vis njegovim potrebam je lahko hudo negativen, še posebej, če je ta zdrav, da ne bo kakšnega nesporazuma...
drugače pa, o mojih 'težavah' z vsem, kar je "rudeče" barve - mnogo, mnogo bolj pravilno - težave z menoj ima vse kar je "rudeče" barve - in to iz enega samega razloga, pri njih že vsaj dve, če ne tri generacije velja negativna selekcija, pa ne rabiš biti niti posebej zelo pameten, da jim zelo uspešno 'jeblješ' 'majko' udbomafijsko...
a tisto ljudsko poznaš, da so vse krave ponoči črne, al pa tisto, da so vse dečve lepe, ene/velika velika večina njih po naravi, ene/velika manjšina po kozarčku dveh, preostale pa po flaši dveh, posledično tu z menoj - glede na "rudečo" barvo ne pričakuj omembe vrednih 'problemov'...
drugače pa - vse dobro...
LP!
... čuj, ker vidim, da ste se že kar dobro zahaklali s totim pravzaprav do tretjine najpomembnejšim delom barvnega spektra, jaz raje ne bom prilival olja na ogenj ...
... alzo, samo tole ti bom povedal ...
... čuj, ne me naslavljat s totim hecnim "spoštovani", ker mi je skoraj rahlo neprijetno ... ja, pa še tebi bi lahko bilo kdaj kasneje neprijetno, ker ne verjamem, da se boš vedno strinjal s tistim, kar bom napisal in ker vidim, da si ti "brz na riječima" in ti zmerljivke grejo dokaj hitro z jezika, kasneje zato ne bi bilo fajn, ko bi te, ker sem pač žleht, spomnil na totega spoštovanega ...
... khmm, poleg tega pa jaz na totem forumu, če greš malo pogledat odzive na moje pisanje, nisem niti pod razno spoštovan niti si tega želim, sploh pa ne pri tistih dežurnih forumskih kretenih, ki so tebi že za totega spoštovanega, ki si ga namenil meni tukaj zgoraj, kar tako reda radi opalili minuse ... ja, in toti dežurni forumski kreteni so tukaj v veeeeliiiiki večini in so vsi po vrsti ... khmm, kako naj se izrazim ? ... ja, na nerudeči strani in iz česa sledi, da sem potem jaz na ... khmm, kako naj se izrazim ? ... eh, raje se ne bom nič izrazil ...
P.S.: aja, da ne pozabim ... čuj, če se za Kučana še vedno dobi toliko kot včasih, bom mislil tudi na tebe, ko se bo delilo ... ja, saj veš za tisto "vsak po svojih zmožnostih, vsakemu po njegovih potrebah" ...
sporočil: 1.495
ne/spoštovani najobj!
pa naj bo (upam, da dovolj delno) po tvoji volji, da nauš zaradi mene kasiral primanjkljaja v obliki minusov od dežurnih kretenov, kot poimenuješ najbolj zagrižene minusarje, ki zgolj z minusi zdravijo lastni hendikep...
spoštovani zapišem zgolj zato, ker je posameznik/ca v danem primeru izrazil/a mnenje, ki ga kot takega spoštujem...
mimogrede: vsak spoštuje, kar pri njemu vzbuja spoštovanje...
sam veš, da ima velika večina velike probleme, da artikulira lastno mnenje, še večje probleme, ko je potrebno imeti mnenje kot odraz znanja in lastnih življenjskih izkušenj - sem 'verniki' ne štejejo...
nič bat za tvojo žlehtnost, dandanes zelo potrebno in priporočljivo - veliko bolje fejst žleht kot ne žleht...
vse dobro...
LP!
pa naj bo (upam, da dovolj delno) po tvoji volji, da nauš zaradi mene kasiral primanjkljaja v obliki minusov od dežurnih kretenov, kot poimenuješ najbolj zagrižene minusarje, ki zgolj z minusi zdravijo lastni hendikep...
spoštovani zapišem zgolj zato, ker je posameznik/ca v danem primeru izrazil/a mnenje, ki ga kot takega spoštujem...
sam veš, da ima velika večina velike probleme, da artikulira lastno mnenje, še večje probleme, ko je potrebno imeti mnenje kot odraz znanja in lastnih življenjskih izkušenj - sem 'verniki' ne štejejo...
nič bat za tvojo žlehtnost, dandanes zelo potrebno in priporočljivo - veliko bolje fejst žleht kot ne žleht...
vse dobro...
LP!
sporočil: 5.152
[7175S]Najbolj in predvsem rabimo enega libertarca.
Še eden od "janičarjev", ki nima nikakršnega predloga, le to so mu naročili, da mora pisati nekaj proti Janši. To, da smo v riti, ve že vsak teleban, da Janša nima čudežne paličice, tudi vemo, vendar vsak razumen in domoljuben slovenski državljan tudi ve, da je 60+ let enoumja več kot dovolj. Torej rešitev na kratki rok je le Janša,ki pa bo moral najti toliko samokritike, da vodenje stranke po volitvah prepusti novemu človeku, v katerega se ne bo spotikal vsak "revolucionar" ali "janičar". Na dolgi rok pa je potrebno omogočiti resetiranje strank, tako da bomo dobili eno sodobno levo stranko (namesto kapitalističnih LDS, ZARES in SD) in eno žlahtno nekoliko konservativno desno stranko (namesto nedefiniranih SDS, SLS in NSI), ki bodo sposobne prevzeti odgovornost pred volivci. Sam bog pa nas lahko obvaruje pred nastankom kvazi delavskih strank, revolucijo in novo SZDL.
sporočil: 5.152
[najobj]
> [olseggg]
> spoštovani najobj:
>
> tvoj zapis "... ja, jaz se sicer držim tistega dobrega starega "vsak po svojih zmožnostih, vsakemu po njegovih potrebah" in z moje strani sploh ne bo težav ..." ima po mojem prepričanju eno malo omembe vredno pomanjkljivost - disproporc med zmožnostjo enegainistega vis-a-vis njegovim potrebam je lahko hudo negativen, še posebej, če je ta zdrav, da ne bo kakšnega nesporazuma...
>
> drugače pa, o mojih 'težavah' z vsem, kar je "rudeče" barve - mnogo, mnogo bolj pravilno - težave z menoj ima vse kar je "rudeče" barve - in to iz enega samega razloga, pri njih že vsaj dve, če ne tri generacije velja negativna selekcija, pa ne rabiš biti niti posebej zelo pameten, da jim zelo uspešno 'jeblješ' 'majko' udbomafijsko...
>
> a tisto ljudsko poznaš, da so vse krave ponoči črne, al pa tisto, da so vse dečve lepe, ene/velika velika večina njih po naravi, ene/velika manjšina po kozarčku dveh, preostale pa po flaši dveh, posledično tu z menoj - glede na "rudečo" barvo ne pričakuj omembe vrednih 'problemov'...
>
> drugače pa - vse dobro...
>
> LP!
... čuj, ker vidim, da ste se že kar dobro zahaklali s totim pravzaprav do tretjine najpomembnejšim delom barvnega spektra, jaz raje ne bom prilival olja na ogenj ...
... alzo, samo tole ti bom povedal ...
... čuj, ne me naslavljat s totim hecnim "spoštovani", ker mi je skoraj rahlo neprijetno ... ja, pa še tebi bi lahko bilo kdaj kasneje neprijetno, ker ne verjamem, da se boš vedno strinjal s tistim, kar bom napisal in ker vidim, da si ti "brz na riječima" in ti zmerljivke grejo dokaj hitro z jezika, kasneje zato ne bi bilo fajn, ko bi te, ker sem pač žleht, spomnil na totega spoštovanega ...
... khmm, poleg tega pa jaz na totem forumu, če greš malo pogledat odzive na moje pisanje, nisem niti pod razno spoštovan niti si tega želim, sploh pa ne pri tistih dežurnih forumskih kretenih, ki so tebi že za totega spoštovanega, ki si ga namenil meni tukaj zgoraj, kar tako reda radi opalili minuse ... ja, in toti dežurni forumski kreteni so tukaj v veeeeliiiiki večini in so vsi po vrsti ... khmm, kako naj se izrazim ? ... ja, na nerudeči strani in iz česa sledi, da sem potem jaz na ... khmm, kako naj se izrazim ? ... eh, raje se ne bom nič izrazil ...
P.S.: aja, da ne pozabim ... čuj, če se za Kučana še vedno dobi toliko kot včasih, bom mislil tudi na tebe, ko se bo delilo ... ja, saj veš za tisto "vsak po svojih zmožnostih, vsakemu po njegovih potrebah" ...
Normalno, da si na rudeci strani. Po tem namrec sploh ves, da si intelektualec in clovek dobrega okusa. Jasno, da potem avtomatsko sledi, da so (skoraj) vsi na nerudeci strani kreteni.
[olseggg]Dobro jutro!
ti pičkica mala, lej, čitaj, da boš okusila malo tebi lastne neumnosti:
pišeš:
"Drekec pekec, jaz se na tvoje poste nisem oglašala ( si preplitev-pod ploščicami), dokler se nisi ti začel zaletavati in zmerjati. In ti sploh nisem dolžna odgovarjati ali pa celo zagovarjati JPD. On je za razliko od tebe kulturen, izobražen možakar, ki je pravočasno spregledal in prejšnji vladi zapel tisto..."
lepo in prav, le povej/zapiši mi, kaj ti osnovna enota za 'čast in spoštovanje' delaš na podnu podna preplitvine - pod ploščicami, kjer si me našla, ko naj bi se začel!? zaletavati in zmerjati...
in kaj ti delaš drugega kot se zaletavaš in zmerjaš ad personam v popolnem izostanku ad rem, ko v dani situaciji nevsebinsko odgovarjaš in braniš gobcača jpd...
kultura je dandanes tako raztegljiv pojem - npr. od metelkove v Ljubljani do Scale v Milanu - da je povsem možno, da sva enako kulturna, vendar vsak na svojem področju...
izobrazba še nikoli ni bila garancija za intelekt - spomni se samo neumnih štrebarc in še bolj tupih štrebarjev v OŠ, srednji šoli, itd...
če nekdo rabi biti star 40+, da nekaj kapitalnega spregleda - upam, da soglašaš, da to pa ni ravno za medaljo uspešnosti/intelekta...
kakorkoli, dokler lahko še vsi pojemo v RS, bo še nekako - ko pa bo rudeča udbogolazen začela ponovno z genocidom nad drugače mislečimi - bo pa kot bo...
da te vidim, kaj se boš sedaj izprsila...
Si dobro spal, ko si zbruhal svoj žolč? Še enkrat: v slovenskem slovarju piše RDEČA BARVA (in nikakor rudeča), piše pa se RUMENA (in nikakor rmena) tudi RJAVA se ne piše rujava. Toliko o barvah.
Daj, nauči se zaključiti povedi (po starem: stavke) in s tem tudi misli. Ne zaletavaj se, ne bodi (po spoštovanem najbolj: "brz u rječima"). Kar se kulture tiče, ti pa pravim, da se vse začne v otroštvu z vzgojo, ki zaobsega ljubezen, znanje in spoštovanje in ki jo otrok dobi od staršev. Potem šele gre v šolo. In če je otrok vzgojen v sovraštvu, bo težko v življenju kaj drugače mislil.
Da ti pišeš o kulturi!? Glej, na Metelkovi sem stala v podporo človeku, za katerega sem takrat mislila, da je slovenski odrešenik. Drugače na Metelkovo ne zahajam. Mogoče si ti na Metelkovo prišel kasneje. Milanska Scala ni merilo, po čemer bi človek sodil o kulturnosti drugega človeka. Mnenje o človeku dobiš dosti hitreje: Pri osebnem stiku; kako ti seže v roko, ali te gleda v oči, kakšnega govorjenja je, ali ti pusti izraziti tvoje mnenje, ne da bi te prekinil ali celo žalil. Pri pisanju na forumu si me napadel, ne da bi se sploh obregnila v tvoje pisanje. S kakšno pravico ti mene nazivaš pičkica mala? Je to dejanje - pisanje kulturnega človeka? Če meniš, da je kultura tudi zmerjanje, žaljenje, odganjanje ljudi z mrš, potem si JAKO KULTUREN NA SVOJEM PODROČJU.
Čeprav se je delovni teden začel, sem si vzela toliko časa, da sem ti odgovorila (da ne boš mislil, da sem se ustrašila).
Poj, dečko, poj si pesem o prijateljstvu. Ta zadnja od Kreslina je jako pomenljiva.
sporočil: 18.832
Pahor je z zadolževanjem zafural državo. Zakaj smo sedaj vsi
državljani tega krivi? Saj ga nismo vsi volili.
Pa kje je tu krivda SDS, saj je Pahor ni hotel upoštevati, ko mu je dajala nasvete, kaj naj počne za izhod iz krize?
Pa zakaj bi bil JPD pri Pahorjevem polomu države čisto nedolžen, saj je ves čas navijal za njegovo izvolitev in izvolitev ostalih članov sanjske vlade? Sanjska vlada pa je bila samo toliko časa sanjska, dokler ni dobila oblasti. Potem je postala vlada pufov, afer, nazadovanja države in blefiraja. Kar je še danes. Pred volitvami so pahorjanci vse vedeli, kako se mora vladati, po volitvah pa najbolj vedo, da je opozicija kriva za njihove kikse, ker ni zmagala na volitvah, pa pahorjevci ne bi mogli tako zavoziti države. JPD je samo emblem te sanjske vlade, ki vedno išče krivdo pri drugih in nikoli pri sebi.
Pa kje je tu krivda SDS, saj je Pahor ni hotel upoštevati, ko mu je dajala nasvete, kaj naj počne za izhod iz krize?
Pa zakaj bi bil JPD pri Pahorjevem polomu države čisto nedolžen, saj je ves čas navijal za njegovo izvolitev in izvolitev ostalih članov sanjske vlade? Sanjska vlada pa je bila samo toliko časa sanjska, dokler ni dobila oblasti. Potem je postala vlada pufov, afer, nazadovanja države in blefiraja. Kar je še danes. Pred volitvami so pahorjanci vse vedeli, kako se mora vladati, po volitvah pa najbolj vedo, da je opozicija kriva za njihove kikse, ker ni zmagala na volitvah, pa pahorjevci ne bi mogli tako zavoziti države. JPD je samo emblem te sanjske vlade, ki vedno išče krivdo pri drugih in nikoli pri sebi.
Zadnja sprememba: najobj 16.08.2011 09:45
[oQI23IDCN0948R]
> [najobj]
> > [olseggg]
> > spoštovani najobj:
> >
> > tvoj zapis "... ja, jaz se sicer držim tistega dobrega starega "vsak po svojih zmožnostih, vsakemu po njegovih potrebah" in z moje strani sploh ne bo težav ..." ima po mojem prepričanju eno malo omembe vredno pomanjkljivost - disproporc med zmožnostjo enegainistega vis-a-vis njegovim potrebam je lahko hudo negativen, še posebej, če je ta zdrav, da ne bo kakšnega nesporazuma...
> >
> > drugače pa, o mojih 'težavah' z vsem, kar je "rudeče" barve - mnogo, mnogo bolj pravilno - težave z menoj ima vse kar je "rudeče" barve - in to iz enega samega razloga, pri njih že vsaj dve, če ne tri generacije velja negativna selekcija, pa ne rabiš biti niti posebej zelo pameten, da jim zelo uspešno 'jeblješ' 'majko' udbomafijsko...
> >
> > a tisto ljudsko poznaš, da so vse krave ponoči črne, al pa tisto, da so vse dečve lepe, ene/velika velika večina njih po naravi, ene/velika manjšina po kozarčku dveh, preostale pa po flaši dveh, posledično tu z menoj - glede na "rudečo" barvo ne pričakuj omembe vrednih 'problemov'...
> >
> > drugače pa - vse dobro...
> >
> > LP!
> ... čuj, ker vidim, da ste se že kar dobro zahaklali s totim pravzaprav do tretjine najpomembnejšim delom barvnega spektra, jaz raje ne bom prilival olja na ogenj ...
>
> ... alzo, samo tole ti bom povedal ...
>
> ... čuj, ne me naslavljat s totim hecnim "spoštovani", ker mi je skoraj rahlo neprijetno ... ja, pa še tebi bi lahko bilo kdaj kasneje neprijetno, ker ne verjamem, da se boš vedno strinjal s tistim, kar bom napisal in ker vidim, da si ti "brz na riječima" in ti zmerljivke grejo dokaj hitro z jezika, kasneje zato ne bi bilo fajn, ko bi te, ker sem pač žleht, spomnil na totega spoštovanega ...
>
> ... khmm, poleg tega pa jaz na totem forumu, če greš malo pogledat odzive na moje pisanje, nisem niti pod razno spoštovan niti si tega želim, sploh pa ne pri tistih dežurnih forumskih kretenih, ki so tebi že za totega spoštovanega, ki si ga namenil meni tukaj zgoraj, kar tako reda radi opalili minuse ... ja, in toti dežurni forumski kreteni so tukaj v veeeeliiiiki večini in so vsi po vrsti ... khmm, kako naj se izrazim ? ... ja, na nerudeči strani in iz česa sledi, da sem potem jaz na ... khmm, kako naj se izrazim ? ... eh, raje se ne bom nič izrazil ...
>
>
> P.S.: aja, da ne pozabim ... čuj, če se za Kučana še vedno dobi toliko kot včasih, bom mislil tudi na tebe, ko se bo delilo ... ja, saj veš za tisto "vsak po svojih zmožnostih, vsakemu po njegovih potrebah" ...
Normalno, da si na rudeci strani. Po tem namrec sploh ves, da si intelektualec in clovek dobrega okusa.... alzo, najprej najpomembnejše oziroma tisto, kar se vsaj meni zdi najpomembnejše ...
... čuj, jebeš intelektualca in človeka dobrega okusa, ki išče potrditev za to, da je on sam intelektualec in človek dobrega okusa, na nekem brezveznem anonimnem forumu ... khmm, in mu je vrh vsega še toti hecni fakju merilo te intelektualnosti in dobrega okusa ...
Jasno, da potem avtomatsko sledi, da so (skoraj) vsi na nerudeci strani kreteni.... no, da nekaj nečemu avtomatsko sledi je zgolj posledica "pizdek je osel" logike, ki jo je oni pizdek ... ja, točno tisti "the" pizdek uveljavil na totem forumu in ki je tukaj splošno sprejeta oziroma zelo prevladuje ... khmm, ta logika pa deluje približno takole ...
... pizdek pije vodo, ko je žejen in osel tudi pije vodo, ko je žejen ... alzo, sledi sklep ... pizdek je osel ...
P.S.: kako bi ti imenoval nekoga, ki te dobesedno čaka v zasedi in te potem v istem trenutku, ko opazi tvoj post, zasuje z minusi, ne glede na to, kaj si sploh napisal in komu si tisto napisal ... ja, ob tem pa on sam ostane brez komentarja, se razume ... jebiga, meni je za takšnega bolnika še najbližje poimenovanje "dežurni forumski kreten" ... aja, sicer pa si pohvaljen, da ti je uspelo samo v dveh stavkih toliko povedat ... khmm, cenim ljudi, ki znajo strnjeno artikulirat svoje misli ...
... evo, kako bi totega minusarja, ki je kliknil na minus, še preden sem jaz kliknil na Objava, ti poimenoval, ha ? ...
[olseggg]
ne/spoštovani najobj!
vse dobro...
LP!
... ne, bilo je glih obratno ... ja, ti si zaradi prijaznosti do mene kasiral minuse od dežurnih forumskih kretenov ...
P.S.: mene se tu nima kaj za spoštovat ... khmm, da veš za drugič ...
sporočil: 1.159
Komunisti pravijo in temu so poderejeni mnogokateri mediji: "naj
pride kdorkoli, samo da ne bo Janša". Bojite se ga kot hudič križa.
sporočil: 277
Finance, nehajte že enkrat objavljati mnenja J.P. Damijana. Če bi
že hotel kaj dobrega postoriti v Sloveniji, je imel priložnost, pa
se ji je odpovedal. Upam, da ga noben mandatar več ne povabi v
vlado.Seveda pa mu je tako kot meni dovoljeno komentiranje na
forumu!
sporočil: 244
[POPSY60]Malo si preveri zgodovinska dejstva. Damijanove reforme, ki jih je pripravil s svojim svetom (eden od članov je bil tudi Boscarol), je Janševa vlada gladko zavrnila. Zato je tudi JPD odšel iz vlade, ker vse kar se je nato dogajalo do volitev 2008, je bila samo še Janševa igra kako ostati na oblasti.
Finance, nehajte že enkrat objavljati mnenja J.P. Damijana. Če bi že hotel kaj dobrega postoriti v Sloveniji, je imel priložnost, pa se ji je odpovedal. Upam, da ga noben mandatar več ne povabi v vlado.Seveda pa mu je tako kot meni dovoljeno komentiranje na forumu!
sporočil: 8.998
[oQI23IDCN0948R]
> [7175S]
> Še eden od "janičarjev", ki nima nikakršnega predloga, le to so mu naročili, da mora pisati nekaj proti Janši. To, da smo v riti, ve že vsak teleban, da Janša nima čudežne paličice, tudi vemo, vendar vsak razumen in domoljuben slovenski državljan tudi ve, da je 60+ let enoumja več kot dovolj. Torej rešitev na kratki rok je le Janša,ki pa bo moral najti toliko samokritike, da vodenje stranke po volitvah prepusti novemu človeku, v katerega se ne bo spotikal vsak "revolucionar" ali "janičar". Na dolgi rok pa je potrebno omogočiti resetiranje strank, tako da bomo dobili eno sodobno levo stranko (namesto kapitalističnih LDS, ZARES in SD) in eno žlahtno nekoliko konservativno desno stranko (namesto nedefiniranih SDS, SLS in NSI), ki bodo sposobne prevzeti odgovornost pred volivci. Sam bog pa nas lahko obvaruje pred nastankom kvazi delavskih strank, revolucijo in novo SZDL.
Najbolj in predvsem rabimo enega libertarca.
Zakaj?
Da ga javno popljuvate in obtožite za vse grehe zadnjih 65 let?
sporočil: 8.998
Zadnja sprememba: anon-17378 16.08.2011 22:14
[JaniKralj]
Komunisti pravijo in temu so poderejeni mnogokateri mediji: "naj pride kdorkoli, samo da ne bo Janša". Bojite se ga kot hudič križa.
Blef, ki jim je odlično deloval 20 let.
Vendar ne deluje več pri vseh ljudeh. Nekateri so (ga) spregledali.
ej, karkolisiže mala...
en malo en mimo drugega sekava, vse od začetka, ko si se ti kot prva posredno 'zaletela' vame, ob tem pa do danes nisi podala niti enega merljivega elemneta, ki je RS pozitivno doprinesel in je produkt gobcača jpd...
v tvojem zadnjem odgovoru si - kar se je dalo - zaobšla moje predhodno izpostavljene elemente, kar me nič ne čudi - sam bom (to pot) en mal bolj pedanten...
ne boš verjela, sam zelo dobro spim, ko spim, res pa je, da se je npr. udborudečkar, ki mi je hotel življenjsko škoditi - posledično do podna podnov zapil in pri vsega 42-ih od prve izvedel uspešno samo/utopitev... jebljat ga, Bog že ve kaj dela, najboljše vzame najprej, vmes pa se sem in tja tudi zmoti...
kar se tiče rdeče in rudeče, si pa ja toliko pametna/izobražena, da prepoznaš namero namernega napačnega pisanja, saj si rudeči ne zaslužijo, da bi ob njim lastnih kretenizmih negativne selekcije v celoti spoštoval pravopis slovenskega knjižnega jezika...
vidim, da te jebljejo tri pikice, evo posebej zate...
od vedno sem bil 'brz u rječima', ob tem, da su bile ipak/itak rječi mnogo mnogo sporije od misli...
sem že nekje zapisal, da ne sovražim (posledično nisem bil vzgojen v sovraštvo) - zgolj preziram...
le zakaj pa ne bi smel jaz pisati o kulturi - ta mi je nova (g. Nežmah je celo doktoriral iz kletvic/zmerljivk/zmerjanja)...
popolnoma soglašam s tvojim zapisom "Mnenje o človeku dobiš dosti hitreje: Pri osebnem stiku; kako ti seže v roko, ali te gleda v oči, kakšnega govorjenja je, ali ti pusti izraziti tvoje mnenje, ne da bi te prekinil ali celo žalil."
nisem te napadel, ne da bi se sploh obregnila v moje pisanje - le poglej kaj si prva zapisala, če sem pa v 'padcu' koncentracije en malo nagajiv, pa ti priporočam, da povečaš dozico Bilobila - baje dela čudeže...
sprašuješ, 's kakšno pravico ti mene nazivaš pičkica mala' - uf, tukaj bi, če bi bil zloben do tebe - od prve zapisal "pizda velika" - pa vidš, da nisem zloben, kar pa se kulture tiče, pa sva že ugotovila, da je to zelo raztegljiv pojem...
evo, delovni teden se zaključuje (sicer v trenutnem pomanjkanju časa za forum Financ) sem si vzel ves potrebni čas, da sem ti odgovoril...
pred menoj te ne rabi biti strah, še nisem niti eni predstavnici ženskega spola storil nič, česar si ni sama zaslužila, da ne bo nesporazuma, v kontekstu - ve se katere - fizike nisem niti ene predstavnice ženskega spola niti dotaknil...
poj, deklica, poj si pesem o prijateljstvu...
prav imaš - ta zadnja od Kreslina je res jako pomenljiva....
poj deklica, poj v miru...
en malo en mimo drugega sekava, vse od začetka, ko si se ti kot prva posredno 'zaletela' vame, ob tem pa do danes nisi podala niti enega merljivega elemneta, ki je RS pozitivno doprinesel in je produkt gobcača jpd...
v tvojem zadnjem odgovoru si - kar se je dalo - zaobšla moje predhodno izpostavljene elemente, kar me nič ne čudi - sam bom (to pot) en mal bolj pedanten...
ne boš verjela, sam zelo dobro spim, ko spim, res pa je, da se je npr. udborudečkar, ki mi je hotel življenjsko škoditi - posledično do podna podnov zapil in pri vsega 42-ih od prve izvedel uspešno samo/utopitev... jebljat ga, Bog že ve kaj dela, najboljše vzame najprej, vmes pa se sem in tja tudi zmoti...
kar se tiče rdeče in rudeče, si pa ja toliko pametna/izobražena, da prepoznaš namero namernega napačnega pisanja, saj si rudeči ne zaslužijo, da bi ob njim lastnih kretenizmih negativne selekcije v celoti spoštoval pravopis slovenskega knjižnega jezika...
od vedno sem bil 'brz u rječima', ob tem, da su bile ipak/itak rječi mnogo mnogo sporije od misli...
sem že nekje zapisal, da ne sovražim (posledično nisem bil vzgojen v sovraštvo) - zgolj preziram...
le zakaj pa ne bi smel jaz pisati o kulturi - ta mi je nova (g. Nežmah je celo doktoriral iz kletvic/zmerljivk/zmerjanja)...
popolnoma soglašam s tvojim zapisom "Mnenje o človeku dobiš dosti hitreje: Pri osebnem stiku; kako ti seže v roko, ali te gleda v oči, kakšnega govorjenja je, ali ti pusti izraziti tvoje mnenje, ne da bi te prekinil ali celo žalil."
nisem te napadel, ne da bi se sploh obregnila v moje pisanje - le poglej kaj si prva zapisala, če sem pa v 'padcu' koncentracije en malo nagajiv, pa ti priporočam, da povečaš dozico Bilobila - baje dela čudeže...
sprašuješ, 's kakšno pravico ti mene nazivaš pičkica mala' - uf, tukaj bi, če bi bil zloben do tebe - od prve zapisal "pizda velika" - pa vidš, da nisem zloben, kar pa se kulture tiče, pa sva že ugotovila, da je to zelo raztegljiv pojem...
evo, delovni teden se zaključuje (sicer v trenutnem pomanjkanju časa za forum Financ) sem si vzel ves potrebni čas, da sem ti odgovoril...
pred menoj te ne rabi biti strah, še nisem niti eni predstavnici ženskega spola storil nič, česar si ni sama zaslužila, da ne bo nesporazuma, v kontekstu - ve se katere - fizike nisem niti ene predstavnice ženskega spola niti dotaknil...
sporočil: 336
od prve izvedel uspešno samo/utopitev...Štrik in kamen na vrat ter brco v rit iz kakega mostu si izvedel ti, utopil se je pa pol sam al kako?
od vedno sem bil 'brz u rječima',"i spor u mislima ", bi bilo kar prav.
nič, česar si ni sama zaslužila, da ne bo nesporazuma,Pa še takrat si postavil pošteno vprašanje; "Prvo v želodec ali pravo na gobec?"
Malo heca mora biti. Odločitev, da se poslovim od tebe je odhod s klapo na morje. Punca noče nositi notebooka, meni se tudi ne da kar pomeni, da si boš lahko oddahnil in zopet betenil nad rdečo sodrgo, ki se je zajedla v vse vogale tvoje okolice. Upam vseeno, da ne.
Torej, s kančkom resnobe. Moti me tvoje trobentanje in etiketiranje s komunisti. Kar v eno kot lajna, kot ovca. Za vse slabo so krivi komunisti, dobrega ni nič. Podobno kot nekateri "fosili" , ki bi se kar nekaj spravljali in spravljali.
Skratka. V rit naj gredo komunisti, v tri krasne fašistit. Dajmo se mi znebiti barab, nesposobnih in sposobnih družbenih parazitov ter oživiti gospodarstvo. To je ključ s katerim bi potegnili Slovenijo iz evropskega dna.
Razmisli malo in, če ti rata na to opozori še svoje prijatelje. S "prispevki", ki jih sestavljaš delaš namreč medvedjo uslugo stvari, ki jo dejansko podpiraš. Omenil sem že, sam nameravam voliti Janšo VENDAR, če je Janša to kar ti predstavljaš, pol raje volim morskega prašička. Razmisli malo, preberi malo svoje umotvore in se čujemo 1x v bodočnosti -)!
vidim, da si se dobro onečedil, in da nisi več tako poln sam sebe,
kot si bil...
kakorkoli, prav imaš, hec mora biti, le ti si videti nekam hitro užaljen, pa po nepotrebnem vpletaš celo (op.a. umrle) starše...
glede mojih zapisov/odzivov/komentarjev pa le tole:
vsi skupaj niso niti za prvi stavek udbogenocidnega javnega poziva, ki si ga je privoščil udbomiheljak, ko je v udbodnevniku javno zapisal:
"Naj Pahor ne govori bedarije, da ko pride SD na oblast, s tem pa tudi levica v kompletu, ne bo odstavljala kadrov, pa svoje nastavljala. Treba je počistiti v nulo, vse, ne samo urednike, ki so prišli na novo v Delu, Večeru, RTV itd., ampak vse. Počistiti tako temeljito in globoko, da tudi sled ne ostane za njimi. Povsod, ne samo v medijih!"
menim - na meji prepričanja, da bi spoštovani admin Gustl dal vsakega avtorja tovrstnega udbogenocidnega javnega poziva - 'čiščenje vseh drugačemislečih v nulo, tako temeljito in globoko (op.a. ala Barbara rov!), da tudi sled ne ostane za njimi. Povsod, ne samo v medijih!' - kar za nekaj časa na hladno!
p.s.:
še vedno mi nisi zaupal niti enega pozitivnega merljivega doprinosa RS, ki je posledica avtorstva gobcača jpd...
kakorkoli, prav imaš, hec mora biti, le ti si videti nekam hitro užaljen, pa po nepotrebnem vpletaš celo (op.a. umrle) starše...
glede mojih zapisov/odzivov/komentarjev pa le tole:
vsi skupaj niso niti za prvi stavek udbogenocidnega javnega poziva, ki si ga je privoščil udbomiheljak, ko je v udbodnevniku javno zapisal:
"Naj Pahor ne govori bedarije, da ko pride SD na oblast, s tem pa tudi levica v kompletu, ne bo odstavljala kadrov, pa svoje nastavljala. Treba je počistiti v nulo, vse, ne samo urednike, ki so prišli na novo v Delu, Večeru, RTV itd., ampak vse. Počistiti tako temeljito in globoko, da tudi sled ne ostane za njimi. Povsod, ne samo v medijih!"
menim - na meji prepričanja, da bi spoštovani admin Gustl dal vsakega avtorja tovrstnega udbogenocidnega javnega poziva - 'čiščenje vseh drugačemislečih v nulo, tako temeljito in globoko (op.a. ala Barbara rov!), da tudi sled ne ostane za njimi. Povsod, ne samo v medijih!' - kar za nekaj časa na hladno!
p.s.:
še vedno mi nisi zaupal niti enega pozitivnega merljivega doprinosa RS, ki je posledica avtorstva gobcača jpd...
[olseggg]Da ne boš imel občutka, da imaš prav. Tebe se niti pod razno nisem hotela "dotakniti" z besedo, ker sem že v tvojih predhodnih postih razbrala tvoj nizki IQ, in s takimi, ki imajo (nekdo je zapisal - IQ obsega glave) ne debatiram, dokler se, nekulturni, kot so (tudi zaradi nizkega IQ-ja) ne vtikajo v moje dopisovanje z drugimi forumaši.
ej, karkolisiže mala...
Dejstva: 12.8.11 ob 15 uri in 4 minute sem se prvič javila najobj, lepi Anki, K21, nakar se s peno na ustih in na tipkah, 12.8.11 ob 17.uri in 12 minut oglasiš ti in začneš zmerjati vse povprek. Možno pa je, da se javljaš pod večimi nicki. U mater, a potem imaš tudi različna mnenja? To pa je že težko bolezensko stanje-razcepljena osebnost. In kaj bi rad vedel o JPD? JPD je izredno pameten možakar, ki je za razliko od OVC z nizkim IQ-jem zelo hitro spregledal igro JJ in zapel tisto: Ja se opraštam, cigani sa vama.. Druge ovce pa še blejajo, ena od njih še vedno drži skret krtačko v roki- Žiga Turk, ki se razglaša za resetatorja Slovenije.
ej, tikarkolisiže, velika...
da, ne boš imala občutka, da imaš prav - tvoja "dejstva" ne vzdržijo trezne presoje...
le poglej, začela si ti, ko si se 12. 8. 2011 ob 15:28 odzvala na samega sebe polnega Paint-a, kjer si citirala njegov odgovor meni in pripisala:
"Ne bo razumel. Je drugače sprogramiran. Za prispevek *****"
seveda, če te ne baše preveč mnogo manjši obseg glave (op.a. po katerem ti meriš IQ!?) od mene, razen, če nisi kakšen mongoloid, boš že morala požreti očitek tega dokumentiranega argumenta, da si se ti začela 'zaletavati' vame in ne jaz vate...
ti se zaradi mene lahko dopisuješ s komerkoli se hočeš, dokler z dodatnim komentiranjem ne vlečeš v vajino dopisovanje mojih odzivov - ko to storiš, lahko pričkuješ celo moj odziv...
tovrstne rudeče izbrance si lahko celo posadiš med noge če hočeš - tvoja volja, tvoja izbira...
kar se tiče 'dotikanja' - jaz te tudi, takšna kot si, rudeča v glavo, ne bi hotel, niti pod razno, kot edino na samotnem otoku po dooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogi tovrstni 'abstinenci' - 'dotakniti' niti s štilom od metle...
po koji si ti tenis od psihopata, ups, sem se zatipkal, od psihiatra, da si v stanju kogarkoli na daljavo diagnosticirati po vsega nekaj odzivih, ki so lahko tudi čista provokacija na dolgoletno javno izpostavljene javne osebe/osebke, ki v njim lastni sprevrženosti nekaj govorijo in povsem drugo delajo...
če je kaj, je tovrstno tvoje diagnosticiranje povsem nepoznanih anonimnih komentatorjev/provokatorjev težko bolezensko stanje...
saj ne vem, ali naj se navdušujem nad tvojo tovrstno nadnaravno sposobnostjo ali naj se režim tvojim bolnim zapisom - da ne boš mislila, da res ne vem, ko se ti režim...
tvoje vprašanje:
"In kaj bi rad vedel o JPD? JPD je izredno pameten možakar, ki je za razliko od OVC z nizkim IQ-jem zelo hitro spregledal igro JJ in zapel tisto: Ja se opraštam, cigani sa vama.. "
kaže na tvoj majhen obseg tvoje glave - vem, vem, mi ne znaš vsebinsko odgovoriti na provokativno postavljeno vprašanje, pa se en mal, kaj en mal, zelo sprenevedaš - kako značilno za vse z majhnim obsegom majhnih glav...
sem že zapisal - jaka izredna pamet/nost, da gobcač pri 40+ ob akademski izobrazbi nekaj na novo SPREGLEDA...
pa-še to: ko rukneš v primerjavo gobcača in OVCE z nizkim IQ-jem, ne/posredno postaviš gobcača točno tja kamor spada - v bližino OVC z nizkim IQ-jem, saj v treznem/zrelem/pametnem Svetu nesporno velja, da se primerjva izvaja zgolj med primerljivimi faktorji/elementi...
želim ti, da bi razumela...
poj v miru, deklica, poj...
da, ne boš imala občutka, da imaš prav - tvoja "dejstva" ne vzdržijo trezne presoje...
le poglej, začela si ti, ko si se 12. 8. 2011 ob 15:28 odzvala na samega sebe polnega Paint-a, kjer si citirala njegov odgovor meni in pripisala:
"Ne bo razumel. Je drugače sprogramiran. Za prispevek *****"
seveda, če te ne baše preveč mnogo manjši obseg glave (op.a. po katerem ti meriš IQ!?) od mene, razen, če nisi kakšen mongoloid, boš že morala požreti očitek tega dokumentiranega argumenta, da si se ti začela 'zaletavati' vame in ne jaz vate...
ti se zaradi mene lahko dopisuješ s komerkoli se hočeš, dokler z dodatnim komentiranjem ne vlečeš v vajino dopisovanje mojih odzivov - ko to storiš, lahko pričkuješ celo moj odziv...
tovrstne rudeče izbrance si lahko celo posadiš med noge če hočeš - tvoja volja, tvoja izbira...
kar se tiče 'dotikanja' - jaz te tudi, takšna kot si, rudeča v glavo, ne bi hotel, niti pod razno, kot edino na samotnem otoku po dooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogi tovrstni 'abstinenci' - 'dotakniti' niti s štilom od metle...
po koji si ti tenis od psihopata, ups, sem se zatipkal, od psihiatra, da si v stanju kogarkoli na daljavo diagnosticirati po vsega nekaj odzivih, ki so lahko tudi čista provokacija na dolgoletno javno izpostavljene javne osebe/osebke, ki v njim lastni sprevrženosti nekaj govorijo in povsem drugo delajo...
če je kaj, je tovrstno tvoje diagnosticiranje povsem nepoznanih anonimnih komentatorjev/provokatorjev težko bolezensko stanje...
saj ne vem, ali naj se navdušujem nad tvojo tovrstno nadnaravno sposobnostjo ali naj se režim tvojim bolnim zapisom - da ne boš mislila, da res ne vem, ko se ti režim...
tvoje vprašanje:
"In kaj bi rad vedel o JPD? JPD je izredno pameten možakar, ki je za razliko od OVC z nizkim IQ-jem zelo hitro spregledal igro JJ in zapel tisto: Ja se opraštam, cigani sa vama.. "
kaže na tvoj majhen obseg tvoje glave - vem, vem, mi ne znaš vsebinsko odgovoriti na provokativno postavljeno vprašanje, pa se en mal, kaj en mal, zelo sprenevedaš - kako značilno za vse z majhnim obsegom majhnih glav...
sem že zapisal - jaka izredna pamet/nost, da gobcač pri 40+ ob akademski izobrazbi nekaj na novo SPREGLEDA...
pa-še to: ko rukneš v primerjavo gobcača in OVCE z nizkim IQ-jem, ne/posredno postaviš gobcača točno tja kamor spada - v bližino OVC z nizkim IQ-jem, saj v treznem/zrelem/pametnem Svetu nesporno velja, da se primerjva izvaja zgolj med primerljivimi faktorji/elementi...
želim ti, da bi razumela...
poj v miru, deklica, poj...
še vedno mi nisi zaupal niti enega pozitivnega merljivega doprinosa RS, ki je posledica avtorstva gobcača jpd...Im back.
JPD so leta 2008/2009 zadolžili za reforme. Pripravil je nekaj preko 70 več ali manj resnih in pravih osnutkov kaj bi bilo potrebno spremeniti pa ga JJ ni podprl. Politika pač. Desus in LS sta se uprli 1/3 teh reform. JPD jim je pokazal fakiča in dejal naj se jebejo sami med sabo brez njega.
JPD ni naredil nič slabega, ker mu sploh niso dali šanse, da sploh kaj naredi.
Nima smisla nadaljevati. Midva nisva sposobna popolnoma nič plodnega spacati skupaj pa ne zaradi političnih razhajanj, ker sem sam tako verski kot politični ateist. V bistvu te niti ne želim razvetljevati in razsvetliti. Kot je bil nekoč za vse kriv in zaslužen bog, boš lažje živel v veri, da so za vse, kar se ti hudega dogaja v življenju krivi slovenski rdeči kmeri.
sporočil: 1.293
kdorkoli bo prišel ne bo mu lahka, finančno in moralno razsulo je
tako, da ga ni junaka v tej zagamani deželi, ki bi spravil v red.
najbolje pustiti protiorožarski koaliciji, da povsem uniči državo
in jo nato razdelit na dva dela, avstrijski in italijanski.
poglej, poglej...
kaj te je razsvetlilo - pa ti znaš celo kulturno komunicirati - brez oholega poniževanja - ni kaj, nekajdnevni odklop je nate zelo pozitivno vplival (op.a. ni cinizem!)...
lepo si napisal, kaj je jpd poskušal narediti, ampak, ne dvomim, da soglašaš, da (op.a. zaradi objektivnih okoliščin neuspeli) poskus še ni doprinos, ki bi bil (op.a. celo pozitivno) merljiv kot zasluga za kakršenžekoli napredek RS...
mimogrede: pomniš uno 'preventivno' tacanje rudečega kmera semuliča po snegu - le kam se je dandanes zgubil, ko je v senci 35+ - ko so bile napovedane reforme, ki bi bile na/vezane na napovedani enotni DDV!?...
tudi sam nisem član - nisem bil in ne bom - kakšne partije/stranke, kjer velja, da ne stavim niti centima na ponovno božje vstajenje. Tu lahko zapišem, da sva v isti partiji...
odprto vprašanje je (op.a. brez cinizma!) koliko me lahko ti sploh razsvetliš, pa ne zato, ker si 30+ mlajši (op.a. pustiva uradno priznano izobrazbo za trenutek v ozadju...), pač pa zato, ker ti - kakorkoli obrneš - manjka 30+ življenjskih izkušenj v katerikoli že obliki - in če bi ti natrosil le nekaj 'drobtinic' lastnih življenjskih izkušenj in izkušenj mojih bližnjih, vse po tistem, ko sem se 'življenjsko zameril' kučanovi udbomafiji, ko dokazano velja, da ti po tovrstni zameri ne zmanjka drv/polen pod noge do konca življenja, ne dvomim, glede na dejstvo, da si zelo brihten (op.a. ni cinizem!), da bi pokazal vsaj za kanček več spoštovanja...
sicer ne vem, da bi bil kdaj za/res za vse kriv in zaslužen bog, vem pa nekaj - za to sranje, ki ga dandanes v kakršnižekoli pojavni obliki živiva tudi midva v RS (razen, če nisi dete očeta ala don opanković - ni mišljena nacionalnost!!, pač pa varianta: tata, kupi mi maturo; tata, kupi mi avto; tata, kupi mi vozniško dovoljenje; tata, vrati mi zaseženi mercedes amg 6320!?,...) je nedvomno odgovorna oblast slovenskih rudečih kmerov v obdobju zadnjih 66 - ca. 6 let...
poglej, poglej, tudi sam z lahkoto komuniciram brez zmerljivk...
ni kaj, reakcija je (od vedno) posledica akcije...
ni kaj, lepo se imej...
LP!
kaj te je razsvetlilo - pa ti znaš celo kulturno komunicirati - brez oholega poniževanja - ni kaj, nekajdnevni odklop je nate zelo pozitivno vplival (op.a. ni cinizem!)...
lepo si napisal, kaj je jpd poskušal narediti, ampak, ne dvomim, da soglašaš, da (op.a. zaradi objektivnih okoliščin neuspeli) poskus še ni doprinos, ki bi bil (op.a. celo pozitivno) merljiv kot zasluga za kakršenžekoli napredek RS...
mimogrede: pomniš uno 'preventivno' tacanje rudečega kmera semuliča po snegu - le kam se je dandanes zgubil, ko je v senci 35+ - ko so bile napovedane reforme, ki bi bile na/vezane na napovedani enotni DDV!?...
tudi sam nisem član - nisem bil in ne bom - kakšne partije/stranke, kjer velja, da ne stavim niti centima na ponovno božje vstajenje. Tu lahko zapišem, da sva v isti partiji...
odprto vprašanje je (op.a. brez cinizma!) koliko me lahko ti sploh razsvetliš, pa ne zato, ker si 30+ mlajši (op.a. pustiva uradno priznano izobrazbo za trenutek v ozadju...), pač pa zato, ker ti - kakorkoli obrneš - manjka 30+ življenjskih izkušenj v katerikoli že obliki - in če bi ti natrosil le nekaj 'drobtinic' lastnih življenjskih izkušenj in izkušenj mojih bližnjih, vse po tistem, ko sem se 'življenjsko zameril' kučanovi udbomafiji, ko dokazano velja, da ti po tovrstni zameri ne zmanjka drv/polen pod noge do konca življenja, ne dvomim, glede na dejstvo, da si zelo brihten (op.a. ni cinizem!), da bi pokazal vsaj za kanček več spoštovanja...
sicer ne vem, da bi bil kdaj za/res za vse kriv in zaslužen bog, vem pa nekaj - za to sranje, ki ga dandanes v kakršnižekoli pojavni obliki živiva tudi midva v RS (razen, če nisi dete očeta ala don opanković - ni mišljena nacionalnost!!, pač pa varianta: tata, kupi mi maturo; tata, kupi mi avto; tata, kupi mi vozniško dovoljenje; tata, vrati mi zaseženi mercedes amg 6320!?,...) je nedvomno odgovorna oblast slovenskih rudečih kmerov v obdobju zadnjih 66 - ca. 6 let...
poglej, poglej, tudi sam z lahkoto komuniciram brez zmerljivk...
ni kaj, reakcija je (od vedno) posledica akcije...
ni kaj, lepo se imej...
LP!
lepo si napisal, kaj je jpd poskušal narediti, ampak, ne dvomim, da soglašaš, da (op.a. zaradi objektivnih okoliščin neuspeli) poskus še ni doprinos, ki bi bil (op.a. celo pozitivno) merljiv kot zasluga za kakršenžekoli napredek RS...Kako ne. Pokazal je nekaj, kar ni bil sposoben narediti nihče pred njim in morda, le eden za njim (Simič). Obnašal se je kot pravi as, ki da nekaj nase PA SPLOH NI POLITIK!!!
Zdaj si pa poglej, kaj si ti pisal o njem in etikete, ki si mu jih limal. Zakaj že?
ej Paint...
poglej, tudi sam te ne poskušam razsvetliti, že sam dovolj svetiš, če sem en malo 'nagajiv'...
ne vem no, če je Simič v razredu jpd - simič je prevzel DURS v vsej njegovi (opa. udbomafijsko pogojeni) neučinkovitosti, kjer so se izbranim 'prvorazrednežem' odpisovali krepki davki...
kot najmanj, kar je Simič uspel na DURS-u vemo vsi državljani RS, ki nam ni potrebno več izpolnjevati letne napovedi dohodnine, pač pa le to zgolj še kontroliramo - ob tem ne pozabi/spreglej vseh polen, ki mu jih je metal un zafrustrirani udbovec, ki je prepisal nek jugodoktorat...
žal še vedno ostajam pri tem, da se je jpd umaknil, ko je imel primerljive pogoje kot Simič, da bi kaj realiziral (op.a. znotraj danih možnosti, seveda) od njegovih teorij, kaj bi vse bi bilo potrebno - od tu dalje (op.a. ki pa ni edini tovrstni umik JPD - tega le ne spreglej) si je jpd pri meni zaslužil pridevnik gobcač - še toliko bolj, če se vrneš in prebereš osnovni članek novinarja in moj prvotni 'poziv' novinarju...
pa bodi dovolj o gobcaču jpd - si ne zasluži tolikšne (op.a. moje, podrejeno - najine) pozornosti...
vse dobro...
poglej, tudi sam te ne poskušam razsvetliti, že sam dovolj svetiš, če sem en malo 'nagajiv'...
ne vem no, če je Simič v razredu jpd - simič je prevzel DURS v vsej njegovi (opa. udbomafijsko pogojeni) neučinkovitosti, kjer so se izbranim 'prvorazrednežem' odpisovali krepki davki...
kot najmanj, kar je Simič uspel na DURS-u vemo vsi državljani RS, ki nam ni potrebno več izpolnjevati letne napovedi dohodnine, pač pa le to zgolj še kontroliramo - ob tem ne pozabi/spreglej vseh polen, ki mu jih je metal un zafrustrirani udbovec, ki je prepisal nek jugodoktorat...
žal še vedno ostajam pri tem, da se je jpd umaknil, ko je imel primerljive pogoje kot Simič, da bi kaj realiziral (op.a. znotraj danih možnosti, seveda) od njegovih teorij, kaj bi vse bi bilo potrebno - od tu dalje (op.a. ki pa ni edini tovrstni umik JPD - tega le ne spreglej) si je jpd pri meni zaslužil pridevnik gobcač - še toliko bolj, če se vrneš in prebereš osnovni članek novinarja in moj prvotni 'poziv' novinarju...
pa bodi dovolj o gobcaču jpd - si ne zasluži tolikšne (op.a. moje, podrejeno - najine) pozornosti...
vse dobro...