Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek JJ? Ne, rešitev je stečajni upravitelj!

Strani: 1 2 3 4 5

anon-1670 sporočil: 14.712
[#1319475] 12.08.11 17:03
Odgovori   +    3
janša je odličen stečajni upravitelj.

Stečajni upravitelji namreč na tak ali drugačen način pokradejo še tisto kar je ostalo.
anon-201286 sporočil: 1.495
[#1319480] 12.08.11 17:12 · odgovor na: anon-87805 (#1319374)
Odgovori   +    4
mala, od kod si pa ti priletela - s Kleka morebiti...

lej mala, zate pa samo citat mojega spoštovanega kolega xgore22!

"Še ena pri kateri sta še oče in mati istega spola."

LP!
anon-87805 sporočil: 1.008
[#1319517] 12.08.11 18:24 · odgovor na: anon-201286 (#1319480)
Odgovori   +    4
[olseggg]
mala, od kod si pa ti priletela - s Kleka morebiti...

lej mala, zate pa samo citat mojega spoštovanega kolega xgore22!

"Še ena pri kateri sta še oče in mati istega spola."

LP!
Jaz sem za tebe "mala", ti pa si zame mikronček, drekec pekec, ki mu repek še ni odpadel.
In taki drekci pekci bi radi pod vodstvom velikega vodje furali Slovenijo??!! dej, no dej!
najobj sporočil: 33.078
[#1319522] 12.08.11 18:39 · odgovor na: anon-250908 (#1319393)
Odgovori   +    5
[lepaAnka]
čist si diskusijo zavozu na obrobje.
Očitno pa je, da ti brez Milančka živeti ni!

... eh, kurc ... takoj ga menjam za dve 35 letnici, da o treh 23 letnicah niti ne govorim ...
tupamaros sporočil: 3.720
[#1319523] 12.08.11 18:39
Odgovori   +    6
Šimac, kateri idiot te je nagovoril, da pišeš neumnosti:"JJ? Ne, rešitev je stečajni upravitelj"! Vsaj priznali so titoistični velikokumrovški derivati Partije, da so pripeljaji državo v stečaj. Sedaj, ko jih bo verjetno ljudstvo odstavilo in ne nasedlo političnim spletkam privilegirancev(Türk, in ostala partijska kloaka) ni dvoma kdo bo zmagovalec volitev. J. P. Damjan je leseni filo-ekonomist, ki je zdavnaj stisnil rep med noge ko je imel priliko da se izkaže. Janše mu ni uspelo nategniti. Sedaj pa pljuva po njemu golazen navadna.
anon-220193 sporočil: 391
[#1319530] 12.08.11 18:53 · odgovor na: anon-201286 (#1318669)
Odgovori   +    4
[olseggg]

ali ste tako prijazni in nas osrečite katere so tiste strokovne reference delovanja (ki so se odrazile v stvarno merljivem uspeku RS) gobcača jožeta p. damijana...

kolikor mi je poznano delo/vanje tega gobcača, je stisnil tisto spužvico med noge, ko je imel življenjsko priložnost pokazati svoje strokovne sposobnosti...

in to ni edini primer tovrstnega umika tega gobcača, ko je/bi moral sprejeti 'radikalno' odločitev...
Tudi jaz se pridružujem komentarju, da gre osel sam 1x na led! Jaz sem pomagala izvoliti JJ-ja pred 7 leti, pa je stisnu svojo koruptivno spužvico med koruptivna nedrja opcije, ki je vladala v preteklem mandatu!

JPD je tudi nasedel kleptokratskemu kameleonu (1/5 dolencu, 1/5 Ljubljančanu; 1/5 australcu in 1/5 kmetavz v Šaleški dolini in 1/5 Bovški vikendaš); politično klerik, ko gre za volifce; udbaš, ko gre za prijeme in moč.

JPD se je takrat pridružil, ker je verjel, da je JJ pred volitvami mislil resno s spremembami, reformami (reforma pokojninskega sistema, varčevanje v JS, zaposlitve za mlade ipd), ko pa je spregledal, da je mel JJ v žepu ogromno figo, je pač izstopil iz vlaka, kot bi vsak, ki ima trohico dignitete.

Pred temi volitvami je JPD pač podprl manjše zlo (vsaj tako je izgledalo), pa se je še 1x uštel. JPD je zmeraj opozarjal na resnost, v kateri se bo Slovenija znašla, če ne bo pravočasno speljala strukturnih reform (drastičnih; ne le kozmetičnih popravkov).

Človek se lahko zmoti, v zmoti vztrajajo le bedaki / OFCE tvojega kova!

Če ne bo neodvisne opcije in lustracije vsega in vseh, ki so Slovenijo spravili na beraško palico, potem je po nas. Na naslednjih volitvah si izvolite stremuhe kova JJ in Plemeniti, potem pa le pogumno nastavite svoje odprtine, da vas bosta od spred, odzad, od strani... skratka od povsod.

Kateremu še zdaj ni kapnilo, da so eni in drugi eno veliko klepto-sranje, na tistega minuse se jaz milo rečeno poserjem.
[#1319546] 12.08.11 19:16 · odgovor na: najobj (#1319522)
Odgovori   +    1
spoštoani najobj!

kolega, če boš slučajno potreboval pomoč pri konkretnem zalogaju, ki si si ga naprtil - samo pokliči...

LP!
[#1319560] 12.08.11 19:38 · odgovor na: anon-220193 (#1319530)
Odgovori   +    8
poglej greenera:

ob tvojem FQ 48 me zmerjaš z bedakom/OFCO, ki vztraja v zmoti, ne da mi predstaviš mojo/meni očitano zmoto - no ja, primerno tvojemu FQ, je moj odgovor na tvoje zmejanje...

dosti si napisala, vendar mi nisi niti z besedo, kaj šele s stavkom predstavila kaj merljivo pozitivnega je gobcač jpd storil za RS - še vedno potrpežljivo čakam vsaj en relevanten/preverljiv podatek, v vmesnem času se pa, karkoližeste zaletavate/zaletavajte vame, kolikor vas je le volja - vsakemu bom poskušal odgovoriti, kar se da primerno njegovemu nivoju...

nikoli me ni nihče 'ujel' v zapisu, kjer sem odprto navijal za Janšo...

res je, Janše ne morem v ničemer primerjati z udbogolaznijo, ki jo vodi kratkonogi absolutno sprijeni udboku(r)čan - pa čeprav je Janša v mladfih letih hodil po poteh avnoja, pa čeprav je Janša pisal prošnje za sprejem v udbovsko ZK. Kakorkoli, dovolj zgodaj je spregledal zmoto, da mu lahko mirne vesti spregledam tovrstno mladostniško paktiranje z zločinsko udbomafijo. Mimogrede, kar mnogo mladine so tovrstno zlorabili stari udbopartijci...

kar se tiče lustracije sem že zapisal:
takaj za!
vse zlustrirati, ki so v času juge delovali v sistemu sistematičnega kršenja človekovih pravic - tu nedvomno najdeš udbokurčana in zelo težko 'princa teme', če si le malo objektivna...

če za kaj 'živim' in 'gorim' v politiki (ko velja, da nisem bil nikoli, nisem in ne bom nikoli član nobvene politične stranke!!!) - je to PROTI PROTI kurčanovi udbomafiji, ki je v zadnjih ca. 60-ih od ca. 65-ih letih iz velike večine Slovenk/cev naredila moralne pohabljence in finančne reveže, katerim so udbomafijci vstopili/vstopali skozi vse odprtine, ne da bi jih vprašali za povabilo...

p.s.:
všeč mi je, da si v gobcaču jpd prepoznala osla, ki je šel samo enkrat na led- jebi ga, osel je pa le osel, pa čeprav je šel le enkrat na led...

pa da vidimo, kaj boš na to porekla/napisala...
[#1319578] 12.08.11 20:28 · odgovor na: anon-201286 (#1319544)
Odgovori   +    4
[olseggg]
o ti pičkica mala, teci no v peskovnik z lopatko in kanglico - tam ti je mesto, ne pa da smetiš na/po forumu Financ...

uf, postaja zanimivo, upam le, da me ne bo kdo na koncu obtožil pedofilije, ko bom spalno obdelal to pičkico malo...
Drekec pekec, e.coli naše države, kaj pa ti počneš na forumu Financ? Ali so morda tudi Finance že trobilo SDS fanatikov? No, nekaj dežurnih bruhalcev se vedno najde, ampak moraš biti pa zelo požrtvovalen, da si prevzel dežurstvo v petek, ko je vendar dan za metek.
Zaupaj mi, kako je spalno obdelati nekoga? So to mokre sanje?
[#1319597] 12.08.11 20:52 · odgovor na: anon-201286 (#1319588)
Odgovori   +    4
[olseggg]
ej pičkica mala, ti meni o petku za metek in dežurstvu, la kaj potem počneš tukaja sedaj, če je to tak čas - petek za metek...

pojdi no tja do unga samovšečnega narcisa pa se zaližita, da ne boš tukaj sedaj tavala...

dete malo, ti boš tukaj o petkih metkih, ki si komaj spoznala, da se tista tvoja spalna šprana lahko uporablja še za kaj drgega kot scanje...
Hej, drekec pekec, dežurna sem vendar! In, da veš, zašpecala te bom, da ti samo seks hodi po glavi in da tudi slučajno s tvoje strani ni zaslediti tehtnih zagovorov na forumu, ki bi pomagalo dvigniti 50+ vsaj na 55+.
Zdaj pa si obriši smrkelj zgoraj in spodaj in spat!
Še prej pa ti svetujem, da prebereš tvoje današnje poste in če imaš sploh kaj razuma, boš ugotovil, da si bogi, bogi....
[#1319606] 12.08.11 21:19 · odgovor na: anon-266126 (#1319388)
Odgovori   +    4
[Paint]
> [maksimiljana]
> Ti je prišlo?

Maksimiljana hi. A si ti ta pravi kos mesa ali si duo. Maks i Miljana? -)

Nič bat. Tu sem zato, da ti najprej stisnem eno puso pol pa bi te šemalko popravil. Nekak si švinglala pri veronauku.

>Tudi Ljudomile (kakšno ime za žensko, ki ne mara ljudi, ki jih je Bog ustvaril po svoji podobi - vsaj tako so nas učili pri veronauku

Bog je Adama ustvaril po svoji podobi in bil z njim JAKO zadovoljen. In, ker je bilo Adamu dolgcajt mu je Bog splinil rebro ter 'zmučkal' še Evo.

In, ko si je ogledoval oba, je bilo nekako takole ;
"Adam, izgledaš svetovno, prfektno, popolno. Ti Eva, ti ... se boš pa šminkala"

Miljana zlato moje, valjda nisi glupa ko enih 400xpar in razumeš mal heca. Po moje se glih ti ne rabiš šminkat -) !

Bi ti še kaj napisal pa mi punca diha za uhelj. Iskana roba, kaj češ.

cmok, se vidimo razen, če ti nisem užalil kakega boga v tem spisu. Pol mi boš pa tako povedala, da sem rdeč, rumen ali kaj vem kaj, sam bistvo, da sem lep, boš zamolčala.
Ne vidim te, menim pa, da si človek, ki pozna osnove komunikacije, da nisi žaljiv, in rekla bi, da si hudomušen. In da dopuščaš svobodo drugim povedati - zapisati kar pač imajo povedati.
No, rdeč si pod kožo tako kot jaz, Pahor, JJ, drekec pekec olseggg, pretreseni nadškof, papa XVI, Sanader ali pa klošar za Ljubljanico.
Se opravičujem za špricanje pri veronauku, vedela sem, da je Bog nekaj packal zadnji dan, ker je bil že zelo zmatran. Da je bilo Adamu dolgčas verjamem, saj takrat še ni bilo računalnikov in Financ, da bi se "razpucaval" na forumu kot se razpucava drekec pekec olseggg. In ker je stvarniku potožil, da mu je dolgčas, mu je Bog ponudil:
ali računalnik, ali pa žensko. Ne o enem in ne o drugem pojma ni imel, odločil se je za žensko. In Bog je naredil žensko iz najtršega dela, kar ga moški premore.
Je bilo tako? Pa saj te ni bilo zraven.
Nobene zamere ni, dokler ne greš pod ploščice - v poden.
Prijeten vikend!
anon-17378 sporočil: 8.998
[#1319609] 12.08.11 21:32 · odgovor na: anon-161173 (#1318258)
Odgovori   +    6
[specnaz30]
Jože P. Damijan celo pravi: »Vrača se Janša. Bo pa še slabše, ker so njegovi podobno nesposobni in koruptivni, kot je zdajšnja vlada, in jih zanimajo le koristi.«

Ok to poslušam že cel čas od JP Damijana in nekako se mi zdi že rahlo utrujajoče. Tip je doktoriran ekonomist, cel čas piše članke, kako je treba stvari narediti, povsod po nekih mizah modruje, nikakor pa noče nase vzeti bremena in ustvariti (oziroma dati vsaj doprinos) to tretjo opcijo v Sloveniji, nepokvarjeno in nekoruptivno. Vsi so enaki, vsi so pokvarjeni. Ja ok, pa naredite že to "takoimenovano" tretjo opcijo.

Odraža pa duh, ki prevladuje v tej jebeni Sloveniji. Vsi bi nekaj, noben pa ne bi za to nič naredil in se žrtvoval. Vsi se oklepajo une svoje drobtinice, ki je sigurna.

JP Damijan, naredite že nekaj, ali pa molčite...Vaše mnenje je že znano, ga ne rabi ponavljat v nedogled.

Tretje opcije ne bodo naredili iskalci rent in teoretiki.

Sicer pa že nastaja. Žal jo mediji prav "po partijsko" ignorirajo, tako kot še vedno do sedaj.
[#1319613] 12.08.11 21:45 · odgovor na: anon-256011 (#1319360)
Odgovori   +    8
[maiale]
V Sloveniji ni politika, ki bi lahko gospodu Isajloviću (beri gospodu Zemljariču) rekel NE.

Sodiš po sebi?

In, nimaš prav.
anon-266126 sporočil: 336
[#1319614] 12.08.11 21:46 · odgovor na: anon-201286 (#1319473)
Odgovori   +    4
Zdravo divji. Evo mene iz tenisa. Dosti časa nimam. Petek je in dolga noč pred mano ampak zate, si bom vzel malo časa.

Greva po vrsti.
le kaj za hudiča jemlješ, da te tako seka...
da ne duhaš lepila mogoče...
Tu in tam že kakšnega prismodimo, tudi pivce se najde ampak res vse v mejah normale. Morda sem malo čuden zaradi punc. Predvsem se zdim in se bom zdel čuden tebi in tvojim spoštovanim kolegom. Pa ti bom skušal razložiti zakaj. Ne da verjamem ampak vem, da si se ti povsem izgubil. Ob vsem spoštovanju do tebe zaradi razlike v letih, lahko te tudi vikam, če ti bo ljubše, a si resnično čistokrvni primerek osebka iz kakšnega vojnega filma. Pa ne bom te žalil s pridevniki komunist, fašist ampak točno takšni igrajo v vojnih filmih na obeh straneh. Daj se recimo poišči v The Wall-u od Pink Floydov. Resno mislim.
ubogi tvoj stari, če posluša takega karkolisiže...
tukaj se nekaj zaletavaš vame, a vsebinskega odgovora še vedno nisi podal...
V bistvu me je brat opozoril na forum. On se je sukal pred časom tu okrog. Pojma nimam pod katerim imenom, a je odnehal, ker nikakor ni zmogel prenesti opranoglavcev in dolgo sta s fotrom polemizirala, kdo sploh so bralci Financ. Fotru je časopis všeč, brat pravi Only for fools & horses.

No, sedaj k bistvu. Par dni sem prebiral ta forum in ugotovil to, kar sem ti danes že napisal. Zmešalo se vam je. Ampak, resno. Eni ste čisto nori. Če je tako bilo v Socializmu, pol so ga naši predniki res najebali. Poglej si samo svoje komentarje. Pa malo morje je takšnih kot si ti. Namesto, da bi se v finančnem cajtngu razsvetljevali in izmenjevali mnenja, ste vi razdeljeni na fašiste in komuniste. Star sem 24 let. S socializmom imam toliko skupnega kot s sužnjelastništvom. Tvoji prvi pridevniki namenjeni meni ; komunist, rdečkar in kaj vem kaj. Kapiraš kaj ti skušam dopovedati?
Z vsem dolžnim spoštovanjem gospod ODPELJALO SE VAM JE NA CELI ČRTI !!!
kaj je mali, te jebe testaron - desanko aktiviraj, da ti ne rukne viška skozi ušesa...
Haha. Verjami, ko bi videl kaj jaz poberem ob 22 uri in s kom bom spal bi tudi drkal.

aja, pa še tole, si prej nekaj prav prepotetno sral o anonimnosti - a jajc, da bi se podpisal s polnim imenom in naslovom pa nimaš, a!?
Glej, foter je en srednje velik privatnik, zelo spoštovan možakar. Mi ga zažgete na grmadi, če se dokopljete preko mene do njega. Pa je dober in pošten človek vendar bo težko dokazal, da ni čarovnik z ozirom na remek delo (mene), ki ga je spravi skupaj. Anonimnost sem ti očital zaradi tvoje brezobraznosti do pisca članka in JPD (dva imena ... lol).

Na matki. Stari je parkrat igral golf s tvojim bogom. Ne boš verjel. Že jaz na 2 turnirjih. Prisežem na vsem, ne zajebavam. Že tuširal sem sem nag z JJ - ne ravno v isti kabini :)! Ni ravno Seinfield, kot golfista ga jebe kratka igra, drajver pa mu leti zelo dobro.
Drugače ni nič narobe z njim. Foter ga bo garant volil. Tudi jaz verjetno, ker drugega tako ni.
Ti me lahko od tega odvrneš. Ti in tvoji spoštovani kolegi. Vas se bojim in vseh zombijev. Stanje na forumu je tako, kot mi ga je opisal brat. Zavzeli ste ga zmešani opranoglavci, ki svoje zafrustrirane komplekse skrivate za bedarijami trenutno vladajoče politične opcije. Ta je dejansko katastrofalna ampak to ni bistveno za najin pogovor.
ofca, pozabila si se podpisati s tebi značilnim BEEEEE...
daj mali, najdi si drugo igračko...
mrš...
Ma tole enostavno moram po mailu naokoli razposlati. Ajde prijatelj samo to povej, koliko si star, da bom frendom pokazal kaj jih čaka v prihodnosti, če ga bodo srali s šmarnico. Tu nekje kot ti je tudi Pahor. IQ kot obseg glave v centimetrih. Z ozirom, da ste vi takšni kot ste lahko na forumu pomeni, da bodo mene vsak čas odstranili. Ko me zmanjka to ne bo zato, ker se bom usekal s kladivom in prerezal gurgl s srpom ampak zato, ker me bo moderator odslovil ali pa bom odšel prostovoljno po bratovih stopinjah.

Tole sem skušal pisati brez dialelekta vendar nimam časa prebrati in korigirati zato se ti opravičujem za napake. Upam, da nisem končeval stavkov na pol in da boš razumel kaj ti skušam dopovedati. Zajebavam, saj vem, da ne boš kapiral.
[#1319618] 12.08.11 21:50 · odgovor na: anon-87805 (#1319606)
Odgovori   +    2
Maksimiljana žal se ti ne morem posvetiti. Mi je pismo opranoglavcu vzelo preveč časa čeprav si ti 100x bolj zaslužiš, da ti kaj lepega in pametnega povem. Zamujam. Me veseli, da si pametna punca z zdravim smislom za humor in upam, da si kmalu pišemo.

Cmok
[#1319619] 12.08.11 21:52
Odgovori   +    6
Pri karikaturi manjka še izjava: če ostane kovanec v zraku, bova h koritu spustila koga novega, čeprav nama ne bo všeč.
anon-159528 sporočil: 4.450
[#1319643] 12.08.11 22:50 · odgovor na: anon-9939 (#1318829)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: anon-159528 12.08.2011 22:58
[0219K21]
> [macon]
> > [0219K21]
> > Še dobro, da ste Ivana Janeza narisali v vojaški uniformi.
>
> To je fora, ki jo je uvedel Mladinin karikaturist, ko je bil Janša še obrambni minister, karikaturist Financ pa ponavlja kot papagaj. Poleg tega je drugi tudi precej slabši karikaturist.

Je, zarota je...
Ni zarota. Je pa najmanj pomanjkanje ideje.
Da o blesavem prikazovanju Janše v uniformi še 20 let po tistem, ko je zadnjič nosil uniformo niti ne govorim...
[#1319647] 12.08.11 23:01 · odgovor na: sopranos (#1318250)
Odgovori   +    2
[sopranos]
Če Janša privatizira državna podjetja, je za en mandat naredil dovolj.

Če še malo razhajaka kulturo in podobne parazitske dele javnega sektorja, pa bo že presegel vsa pričakovanja.

Aja, pa poreže naj celo vrsto levih skorumpirancev. Pa četudi jih nadomesti s svojimi. Kajti vedno ko se eno omrežje sesuje, ga je skoraj nemogoče v celoti obnoviti, tudi ko se bodo zadeve spet obrnile.

Če mu bodo pa težave delali sindikati, potem mu predlagam recept Margaret Teacher.
Kar se sindikata tiče, se njihova moč (denar!!) lahko hitro zmanjša. Na tem forumu je bil že podan zelo koristen predlog, da se preprosto prepreči samodejno trganje članarine. Naj vsaj član sindikata napiše položnico in/ali odpre trajnik.
Osip članstva bo neverjeten.
anon-35163 sporočil: 30.643
[#1319651] 12.08.11 23:07
Odgovori   +    0
anon-9939 sporočil: 17.846
[#1319652] 12.08.11 23:09 · odgovor na: anon-159528 (#1319643)
Odgovori   +    3
[FIN-329573]
> [0219K21]
> > [macon]
> > > [0219K21]
> > > Še dobro, da ste Ivana Janeza narisali v vojaški uniformi.
> >
> > To je fora, ki jo je uvedel Mladinin karikaturist, ko je bil Janša še obrambni minister, karikaturist Financ pa ponavlja kot papagaj. Poleg tega je drugi tudi precej slabši karikaturist.
>
> Je, zarota je...

Ni zarota. Je pa najmanj pomanjkanje ideje.
Da o blesavem prikazovanju Janše v uniformi še 20 let po tistem, ko je zadnjič nosil uniformo niti ne govorim...
V tem je ravno ves point, ki ga ti pač ne dojameš. Ves preostali svet dojema Ivana Janeza kot vojščaka, ki se mu toži po vojnah in uniformah.
[#1319659] 12.08.11 23:19 · odgovor na: anon-9939 (#1319652)
Odgovori   +    3
Da nimaš ti kakšnih motenj dojemanja. Nekaj levakarskih Janša-obsedencev ni ves svet
[#1319751] 13.08.11 09:37 · odgovor na: anon-159528 (#1319659)
Odgovori   +    1
[FIN-329573]
Da nimaš ti kakšnih motenj dojemanja. Nekaj levakarskih Janša-obsedencev ni ves svet
Sorry, da se vtikam. 50+ pa jih je garant.
[#1319816] 13.08.11 12:08 · odgovor na: anon-87805 (#1319751)
Odgovori   +    0
50+ levakarskih obsedencev je cel svet?
najobj sporočil: 33.078
[#1319851] 13.08.11 13:00 · odgovor na: anon-201286 (#1319546)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: najobj 13.08.2011 13:06
[olseggg]
spoštoani najobj!

kolega, če boš slučajno potreboval pomoč pri konkretnem zalogaju, ki si si ga naprtil - samo pokliči...

LP!
... ja, jaz se sicer držim tistega dobrega starega "vsak po svojih zmožnostih, vsakemu po njegovih potrebah" in z moje strani sploh ne bo težav ...

... khmm, ampak se bojim, da bodo težave pri tebi, ker jaz za totega "rdečega" Milana lahko dobim samo dve 35-letnici oziroma tri 23-letnice, ki so tudi "rdeče" barve ... jebiga, tam nimajo nič drugega na lagerju, jaz pa tukaj vidim, da imaš ti težave z vsem, za kar se ti zdi, da je "rdeče" barve ...

... alzo, če ti lahko premagaš tote svoje "barvne" ovire, se javi, pa ti bom mogoče zrihtal kaj, če ne, pa nič ... ja, če se za Milana sploh še dobi toliko, se razume ... jebiga, kriza je in cene padajo, pa še valutna razmerja iz starih cajtov so čisto porušena ...
[#1319854] 13.08.11 13:11 · odgovor na: anon-201286 (#1319588)
Odgovori   +    3
[olseggg]
dete malo, ti boš tukaj o petkih metkih, ki si komaj spoznala, da se tista tvoja spalna šprana lahko uporablja še za kaj drgega kot scanje...
Gospod vas bi bili antropologi zelo veseli. Antropologi so taki strici, ki se ukvarjajo, ne moreš verjeti, z antropologijo. Lahko bi bili zelo slavni. Do sedaj še fosila ramapiteka, vmesnega člena med prokonzulom in pračlovekom niso našli pa se ta iz oblačnega neba pojavi takole na forumu? Čudež?
Skoraj !!, če ne bi pronicljivo oko mladega intelektualca, ki je Sherlocka Holmsa gledal 3x, odkrilo to umazano igro!
Ne morem zanikati, da nimate nobene zveze z ramapitekom. Nasprotno, ampak ste s tistim majhnim delom delujočih možganov vi ipak en navaden ortodoksni komunist = boljševik.
Vas so vaši (po stričevi strani, torej komunisti) vrnili na ta forum, da delate SDSu štalo. Maščevanje malo po sistemu reichstag-a ha? Mislite, da bomo nasedli stari fori, da za karkoli se en tako umsko prizadet osebek zavzema, se normalni človek ne more? Ampak sem vas spregledal. Ne bomo vam nasedli. Mi smo Janševi in Janša je naš.

Gospod boljševik ramapitek, še 1x je zmagala pravica in pamet nad krivico in neumnostjo, 3x hura zame ! BEE, BEEE, BEEEEEE
anon-263608 sporočil: 2.327
[#1319970] 13.08.11 18:32 · odgovor na: black5 (#1318607)
Odgovori   +    0
black tvoj clanek je kar poucen .tvoje stalisce je podobno mojemu.samo se da veliko njih ni spregledalo. celo esmeralda je , samo nas narod noce ..
anon-263608 sporočil: 2.327
[#1319971] 13.08.11 18:35 · odgovor na: anon-167479 (#1318579)
Odgovori   +    0
zipi pelji si jih domov k zenski pa da vidis kdo je pravi .na serji klamfe vsi so imeli priliko kaj dobrega ukrengt pa so samo za svojo rit poskrbeli.to kar imamo tu ni demokracija .....
[#1320891] 15.08.11 18:37 · odgovor na: anon-266126 (#1319854)
Odgovori   +    1
evo zate, ker si posebej dosadan, še enkrat isto kot za uno pičkico malo:

ti pičkica mala, še vedno nisi podala niti enega elementa merljivega pozitivnega doprinosa RS, ki bi bil produkt gobcača jpd...

mrš...
[#1320894] 15.08.11 18:50 · odgovor na: najobj (#1319851)
Odgovori   +    2
spoštovani najobj:

tvoj zapis "... ja, jaz se sicer držim tistega dobrega starega "vsak po svojih zmožnostih, vsakemu po njegovih potrebah" in z moje strani sploh ne bo težav ..." ima po mojem prepričanju eno malo omembe vredno pomanjkljivost - disproporc med zmožnostjo enegainistega vis-a-vis njegovim potrebam je lahko hudo negativen, še posebej, če je ta zdrav, da ne bo kakšnega nesporazuma...

drugače pa, o mojih 'težavah' z vsem, kar je "rudeče" barve - mnogo, mnogo bolj pravilno - težave z menoj ima vse kar je "rudeče" barve - in to iz enega samega razloga, pri njih že vsaj dve, če ne tri generacije velja negativna selekcija, pa ne rabiš biti niti posebej zelo pameten, da jim zelo uspešno 'jeblješ' 'majko' udbomafijsko...

a tisto ljudsko poznaš, da so vse krave ponoči črne, al pa tisto, da so vse dečve lepe, ene/velika velika večina njih po naravi, ene/velika manjšina po kozarčku dveh, preostale pa po flaši dveh, posledično tu z menoj - glede na "rudečo" barvo ne pričakuj omembe vrednih 'problemov'...

drugače pa - vse dobro...

LP!
[#1320938] 15.08.11 20:13 · odgovor na: anon-201286 (#1320891)
Odgovori   +    2
[olseggg]
evo zate, ker si posebej dosadan, še enkrat isto kot za uno pičkico malo:

ti pičkica mala, še vedno nisi podala niti enega elementa merljivega pozitivnega doprinosa RS, ki bi bil produkt gobcača jpd...

mrš...
O boljševik, sin ruske mame in fotra medveda. Cvet prazgodovinske inteligence. Si bil pri sorodnikih čez praznike? So še kar na drevesih ha!?

Itak je vseeno kar napišem, jasno ti tako ni nič razen pozdrava :
bee, beeeee, beeeeeee

Strani: 1 2 3 4 5