Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Strahopetci

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

anon-178479 sporočil: 18.832
[#1315327] 10.08.11 14:19 · odgovor na: anon-17378 (#1314266)
Odgovori   +    1
[komunike]
> [miroko]
> Janši dajmo možnost za spremembe, da ga množično podpremo. 60% in več, sicer nima možnosti za spremembe. In še to najmanj v dveh mandatih. Sicer se pa z avtorjem strinjam.

Upam, da te ne bo bolela glava, ko boš spregledal.

forum.finance.si/?m=...503&single
Spregledati je potrebno take kot si ti, ki navijajo za staro oblast kučanovcev z novim pokarčkom na vladi.
[#1315329] 10.08.11 14:21 · odgovor na: anon-17378 (#1314289)
Odgovori   +    0
[komunike]
Sindrom strahopetnosti je bil narodu privzgojen skozi 65 let diktature, ko so vsakega, ki se je opogumil in dvignil glavo, zatrli na vse možne načine, če pa še to ni zaleglo, so ga ubili.

Meni so npr. prav te dni napovedali svoj 13. poskus, da me trajno utišajo. Očitno se bojijo, ker že nekaj časa javno govorim resnico in točno napovedujem bodoče dogodke.

Glede na izbrani način so že skrajno obupani. To istočasno dodatno potrjuje moje napovedi, po katerih se celotni levo-desni mafiji že bliža konec "sobivanja" z zatirano večino.
Si pa res kerlc. Kar pregled imaš sam samcat nad celotno mafijo. Hujši si kot naša NPU policija. Kako ti to uspeva kar iz ničesar?
[#1315333] 10.08.11 14:23 · odgovor na: anon-17378 (#1314297)
Odgovori   +    0
[komunike]
> [komunike]
> > [miroko]
> > Janši dajmo možnost za spremembe, da ga množično podpremo. 60% in več, sicer nima možnosti za spremembe. In še to najmanj v dveh mandatih. Sicer se pa z avtorjem strinjam.
>
>
> Upam, da te ne bo bolela glava, ko boš spregledal.
>
> forum.finance.si/?m=...503&single

Očitno te že zdaj boli, ko je nevarnost "spregledati" še v povojih. Hvala za hiter odziv. ;-)
Zanimivo. Nevarnost je v povojih. Pa ja ne bodo zopet samougrabili pojočega Troho? To bo država res v nevarnosti.
[#1315338] 10.08.11 14:25 · odgovor na: anon-170838 (#1314447)
Odgovori   +    0
[TMi]
saj je JJ tudi FDV
Tudi. Pa tudi na oblasti je bil, pa tudi ni zafural države. Vsakemu FDV ne škoduje.
[#1315363] 10.08.11 14:35 · odgovor na: (#1314630)
Odgovori   +    0
[rename]
> [denac]
> > [komunike]
> > Sindrom strahopetnosti je bil narodu privzgojen skozi 65 let diktature, ko so vsakega, ki se je opogumil in dvignil glavo, zatrli na vse možne načine, če pa še to ni zaleglo, so ga ubili.
> >
> > Meni so npr. prav te dni napovedali svoj 13. poskus, da me trajno utišajo. Očitno se bojijo, ker že nekaj časa javno govorim resnico in točno napovedujem bodoče dogodke.
> >
> > Glede na izbrani način so že skrajno obupani. To istočasno dodatno potrjuje moje napovedi, po katerih se celotni levo-desni mafiji že bliža konec "sobivanja" z zatirano večino.
>
> Ob osamosvojitvi sem mislil, da bo šla država stran od komunizma in njegovih ljudi. To in samo to sem imel v mislih, ko sem na referendumu-plebiscitu obkrožil ZA. Za vse tisto, kar se je potem dogajalo, sem samo nejeverno zmajeval z glavo. Ob prebiranju tvojih postov, mi stvari postajajo jasnejše. Na volitvah bom glasoval za neko desno stranko, ne SDS.
> Jasne alternative za vso to kolobocijo še ni. Narod bo z nezaupanjem gledal na vsako novo stranko, ki ne bo jasno pozicionirana. Narod ni zrel, 65 let je opravilo svoje.

Ravno zato sem vsaj jaz mnenja, da je v tem trenutku SDS boljša izbira kot pa "neka desna stranka", ki na koncu morda sploh ne pride v parlament
Realnost je takšna, da brez lastne infrastrukture na državnem nivoju na volitvah ne moreš priti v parlament, kaj šele zmagati.

Osebno močno dvomim, da bi se neodvisna lista "reseterjev" uspela prebiti čez parlamentarni prag, zato je velika škoda, da se ne vključijo v etablirane stranke vsi, ki imajo znanje in voljo za politično delovanje.
Drobljenje kadrov in glasov je namreč v interesu vodilnih garnitur, ker jim ravno to zagotavlja status-quo.

Kar piše in govori Komunike ima vsekakor rep in glavo, žal ima premalo poslušalcev.
Kar piše in riše Komunike je navijanje za neko novo stranko in nek nov obraz. To je točno tisto, kar se trudijo kučanovci vbiti ljudem v glavo, da naj volijo nekaj novega, da bi SDS dobila čim manj glasov, da bi lahko oni še naprej kradli in gulili državljane. Na tak način je KK prilezla na oblast s svojo korupcijo in že vnaprej pripravljenim scenarijem, kako pustošiti po državi. Kdaj bodo naši voli.vci spregledali nacikomunajzarje?
anon-17378 sporočil: 8.998
[#1315375] 10.08.11 14:37 · odgovor na: anon-178479 (#1315234)
Odgovori   +    0
[Aleister]
> [komunike]
> > [miroko]
> > Janši dajmo možnost za spremembe, da ga množično podpremo. 60% in več, sicer nima možnosti za spremembe. In še to najmanj v dveh mandatih. Sicer se pa z avtorjem strinjam.
>
>
>

Pa ne da boš postal drugi čarli?

Ne bom in ne morem. Nikoli nisem bil "vernik", tako da se ne morem spreobrniti.

Sprijazni se, o tvojemu idolu pač nimava enakega mnenja. Da te potolažim, o sedanji "aktualni" zgodbi imam še precej slabše mnenje.
anon-9939 sporočil: 17.846
[#1315383] 10.08.11 14:40 · odgovor na: anon-178479 (#1315363)
Odgovori   +    1
[Aleister]
> [rename]
> > [denac]
> > > [komunike]
> > > Sindrom strahopetnosti je bil narodu privzgojen skozi 65 let diktature, ko so vsakega, ki se je opogumil in dvignil glavo, zatrli na vse možne načine, če pa še to ni zaleglo, so ga ubili.
> > >
> > > Meni so npr. prav te dni napovedali svoj 13. poskus, da me trajno utišajo. Očitno se bojijo, ker že nekaj časa javno govorim resnico in točno napovedujem bodoče dogodke.
> > >
> > > Glede na izbrani način so že skrajno obupani. To istočasno dodatno potrjuje moje napovedi, po katerih se celotni levo-desni mafiji že bliža konec "sobivanja" z zatirano večino.
> >
> > Ob osamosvojitvi sem mislil, da bo šla država stran od komunizma in njegovih ljudi. To in samo to sem imel v mislih, ko sem na referendumu-plebiscitu obkrožil ZA. Za vse tisto, kar se je potem dogajalo, sem samo nejeverno zmajeval z glavo. Ob prebiranju tvojih postov, mi stvari postajajo jasnejše. Na volitvah bom glasoval za neko desno stranko, ne SDS.
> > Jasne alternative za vso to kolobocijo še ni. Narod bo z nezaupanjem gledal na vsako novo stranko, ki ne bo jasno pozicionirana. Narod ni zrel, 65 let je opravilo svoje.
>
> Ravno zato sem vsaj jaz mnenja, da je v tem trenutku SDS boljša izbira kot pa "neka desna stranka", ki na koncu morda sploh ne pride v parlament
> Realnost je takšna, da brez lastne infrastrukture na državnem nivoju na volitvah ne moreš priti v parlament, kaj šele zmagati.
>
> Osebno močno dvomim, da bi se neodvisna lista "reseterjev" uspela prebiti čez parlamentarni prag, zato je velika škoda, da se ne vključijo v etablirane stranke vsi, ki imajo znanje in voljo za politično delovanje.
> Drobljenje kadrov in glasov je namreč v interesu vodilnih garnitur, ker jim ravno to zagotavlja status-quo.
>
> Kar piše in govori Komunike ima vsekakor rep in glavo, žal ima premalo poslušalcev.

Kar piše in riše Komunike je navijanje za neko novo stranko in nek nov obraz. To je točno tisto, kar se trudijo kučanovci vbiti ljudem v glavo, da naj volijo nekaj novega, da bi SDS dobila čim manj glasov, da bi lahko oni še naprej kradli in gulili državljane. Na tak način je KK prilezla na oblast s svojo korupcijo in že vnaprej pripravljenim scenarijem, kako pustošiti po državi. Kdaj bodo naši voli.vci spregledali nacikomunajzarje?
SDS se ne sme prikopati oblasti vse dokler ima Ivan Janez količkaj vpliva v tej stranki. Ko pa bo Ivan J. odstopil s položaja predsednika stranke ali celo izstopil iz stranke, šele tedaj bo SDS izpolnila prvi pogoj, da sploh postane demokratična. Sedanja črka D v imenu SDS je žalitev za vse resnične demokrate. SDS je demokratična približno toliko kolikor je bila Vzhodna Nemčija, ki je takisto bila "demokratična", da o Severni Koreji niti ne izgubljam besed.
[#1315396] 10.08.11 14:49 · odgovor na: anon-178479 (#1315277)
Odgovori   +    0
[Aleister]
> [komunike]
> > [komunike]
> > > [miroko]
> > > Janši dajmo možnost za spremembe, da ga množično podpremo. 60% in več, sicer nima možnosti za spremembe. In še to najmanj v dveh mandatih. Sicer se pa z avtorjem strinjam.
> >
> >
> > Upam, da te ne bo bolela glava, ko boš spregledal.
> >
> > forum.finance.si/?m=...503&single
>
>
> Očitno te že zdaj boli, ko je nevarnost "spregledati" še v povojih. Hvala za hiter odziv. ;-)

Komunisti ne prenesete opozicije. Edino Janša je prava opozicija, zato je vsem mixstoncem, fricetom in fracetom, političnim plačancem, profitarjem, nekulturnim kulturnikom in skupnoskledarjem trn v peti. Tudi Kramberger je bil prava opozicija, pa so ga ubili. Janše se pač hočejo rešiti z aferami, ki nikoli ne dobijo zaključka, ker je tako všeč manipulatorjem na oblasti. Tista samougrabitev pojočega majorja Trohe je bila zadostna farsa. Vsak pameten Slovenec ve, da kdor je v stiku z njim ali se pojavlja v javnosti z njim, ne more biti resen ali verodostojen. Mi je prav žal. Gliha vkup štriha.

To si zapisala zase?

Sam sem s temi pravljicami opravil že več kot 25 let nazaj. Med menoj in Krambergerjem pa je samo ena razlika, njega so ubili, pri meni pa jim je že velikokrat spodletelo.

Tisto o "vsakem pametnem Slovencu" pa se ti je zalomilo, kajne? V javnosti se pojavljam z marsikom, pa to še ne pomeni, da smo si enaki. Če velja tvoja logika, je tvoja stranka farsa, saj se družim tudi s prijatelji, ki so člani iste. Raje ga ne lomi s takimi zgodbami.

Da te potolažim, v Dražgoše nisem zašel že cca 30 let, v Bovcu pa sem bil pred kratkim.
[#1315398] 10.08.11 14:50 · odgovor na: anon-178479 (#1315327)
Odgovori   +    0
[Aleister]
> [komunike]
> > [miroko]
>
>
>

Spregledati je potrebno take kot si ti, ki navijajo za staro oblast kučanovcev z novim pokarčkom na vladi.

Navijam za lustracijo.

Ostalo so tvoji prividi.
[#1315400] 10.08.11 14:50 · odgovor na: tupamaros (#1314777)
Odgovori   +    0
[tupamaros]
Mogoče se spomniš tudi tega, da je bilo v državni-javni upravi 10x manj zaposlenih za enako število prebivalcev. Kriza je bila zaradi izgube južnega trga veliko težja kot danes. Vse smo počeli znova in na žalost bivšega sistema pod vodstvom KPS (KPJ) tudi uspeli. Dve leti smo imeli Slovenci ljudjem prijazno državo in svoj denar. In kaj, stari sovrag ljudstva je z v tujino odnešenim pokradenim denarjem (Safti, Smelt)ljudjem ponovno ugrabil državo in jo drži v krempljih z majhno pavzo 2004-2008 danes. A odnaša denar tudi danes v tujino in se pripravlja na morebitno novo ugrabitev. Se ga upamo za vedno znebiti? Za vedno-za zmeraj?
LP
Tupamaros
anon-120717 sporočil: 1.317
[#1315404] 10.08.11 14:52 · odgovor na: anon-178479 (#1315179)
Odgovori   +    3
[Aleister]
> [tripson]
> demokracija bi bila dobra/uspesna, ce bi bila vecina ljudi pametnih, odgovornih in pravicnih.
>
> ce pa mislis, da je vecina ljudi res pametnih, odgovornih in pravicnih, potem pa sam defenitivno ne spadas pod to namisljeno "vecino."
>
> dokler ima pa bebava vecina moznost glasovanja za bedaste kandidate in ima bebava vecina glas kako naj drzava funkcionira, pa pac ne more bit iz tega nic dobrega.

Večina ni tako bebava, je pa zavedena in zasuta z lažmi. Ljudje verjamejo vse, kar jim rdečkarji mafijski nasujejo po časopisih. Neprestano pišejo o enih in istih ljudeh, o kateri zvemo vse, o nekaterih posvečenih ritih se pa nikoli nič ne bere. Eden takih je Kučan, o katerem nihče nič ne pove, kaj je počel in počne v prostem času.
Ja kaj pa je lahko to, da slepo verjames vsemu kar vidis/slisis in nimas niti osnovnega pojma o zgodovinskih, ekonomskih in politicnih dejstvih ter ne dojemas realnosti sveta, drugega kot bebavost?
anon-227544 sporočil: 680
[#1315405] 10.08.11 14:52 · odgovor na: čarli (#1314114)
Odgovori   +    2
Huh, potem pa mi nekaj odgovori;) Kdaj je nastala pravica do zdravstvenega varstva? Kaj je to sploh pravica do osebnega dostojanstva? To je namreč hudo nedefiniirano in pomeni različno različnim ljudjem;) Zakaj pravica do izobraževanja? Zakaj bi ti to morala država garantirati? A ni to v bistvu dolžnost staršev, da te izobrazijo za življenje? Glede pravice do slava pa tole. A to misliš do brezplačnega splava? A veš, da za te pravice nekdo plačuje? Poglej si tole, da boš vedela kaj sem hotel povedati:
trzisnoresenje.blogs...obode.html

LP

� �arli, malo pozno, samo ne bodi jezen. Pravice, ki sem jih naštela, izhajajo iz slovenske Ustave in nikakor ne morejo biti predmet tržnega barantanja.
Kar se pa tiče pojma osebno dostojanstvo in integriteta, se pa bojim, da smo bili vsi, ki smo se izobraževali v slovenskem izobraževalnem sistemu, prikrajšani za razlago, kaj to sploh je osebno dostojanstvo. Se ne čudim, da si to vprašal. Ni treba velikih besed, je čisto preprosto. Vsi naj te spoštujejo takšnega, kakršen si, z vsemi dobrimi in slabimi stvarmi. Pa tudi, da nisi nič manj vreden, če si v kakršnem koli smislu drugačen in da te nima nihče pravice ocenjevati. To pravico prineseš sabo na svet in nihče ne sme posegati vanjo (o izjemah ne govorim, čeprav se najdejo vedno in povsod). To je samo izhodišče za premislek, pa lp.
[#1315417] 10.08.11 14:59 · odgovor na: anon-266409 (#1314929)
Odgovori   +    1
[natiga5]
Zdenko Domančič, bioenergetik. . Ker ti resnično zli ljudje so pogosto ljudje z ogromno družbeno močjo. Saj je tudi logično - če ne bi imeli moči, sploh ne bi mogli napraviti toliko zla.Strah je najučinkovitejše orožje, ki ga imajo na voljo kriminalci, ki vladajo našemu svetu. S tem, ko držijo ljudi v neznanju, jih držijo v hudem strahu - in ker jih je tako strah, preprosto nimajo časa, da bi razmišljali o svoji velikanski moči. Če te je strah, praviloma ne boš razmišljal o tem, da bi bil neposlušen. Neposlušnost pa je lahko tvoja velika moč. Kako je Gandhi pregnal resnično prljave imperialiste Angleže? S puško, z brco, z nožem? Ne, z neposlušnostjo. Angleži niso imeli druge izbire, kot da so se pobrali. Če moraš ti za ovco vedno po nekaj ur teči, da bi jo lahko ošišal, potem boš kmalu nehal, ker se ti preprosto ne izplača. Najboljše ovce so tiste, ki lepo stojijo pri miru v vrsti, medtem ko jih ti šišaš, molzeš ali kolješ. In največ, kar si lahko privoščijo, je, da občasno zablejajo. To so tiste prave zlate ovce.
Kompletna globalna družbena ureditev je zastavljena tako, da posameznika peha v obup in bolezen. Marsikdo je danes dejansko v slabšem položaju kot sužnji v starem veku. Ker je bil suženj v starem svetu nosilec ekonomske vrednosti, se je gospodar po navadi dobro pobrigal za njegove osnovne potrebe. Če je bil pameten, je gospodar sužnju celo dajal vedeti, da je na neki način del družine - saj je od takega sužnja dobival bistveno več kot od kakega bičanega kljuseta. Danes tega ni več, čeprav to žal ne pomeni, da ljudje ne garajo kot sužnji. A ko se danes suženj zgrudi za strojem, ga pač odnesejo, in gospodarju ga ni treba nikoli več videti. Jutri je tu že naslednji suženj, ki privoli v vso to igro. Stres, to vem in je znanstveno dejstvo, je največji morilec od vseh - hujši od alkohola, veliko hujši od cigaret. In ta osnovni življenjski stres je danes povsem podivjal.
Včasih si se v suženjstvo rodil. Danes pa se lahko izšolaš za kuharja, odpreš svoj lokal in ti ni treba biti nikomur suženj, razen sam sebi in davkariji.
[#1315423] 10.08.11 15:00 · odgovor na: anon-178479 (#1315363)
Odgovori   +    1
[Aleister]
> [rename]
> > [denac]
> > > [komunike]
> > > Sindrom strahopetnosti je bil narodu privzgojen skozi 65 let diktature, ko so vsakega, ki se je opogumil in dvignil glavo, zatrli na vse možne načine, če pa še to ni zaleglo, so ga ubili.
> > >
> > > Meni so npr. prav te dni napovedali svoj 13. poskus, da me trajno utišajo. Očitno se bojijo, ker že nekaj časa javno govorim resnico in točno napovedujem bodoče dogodke.
> > >
> > > Glede na izbrani način so že skrajno obupani. To istočasno dodatno potrjuje moje napovedi, po katerih se celotni levo-desni mafiji že bliža konec "sobivanja" z zatirano večino.
> >
> > Ob osamosvojitvi sem mislil, da bo šla država stran od komunizma in njegovih ljudi. To in samo to sem imel v mislih, ko sem na referendumu-plebiscitu obkrožil ZA. Za vse tisto, kar se je potem dogajalo, sem samo nejeverno zmajeval z glavo. Ob prebiranju tvojih postov, mi stvari postajajo jasnejše. Na volitvah bom glasoval za neko desno stranko, ne SDS.
> > Jasne alternative za vso to kolobocijo še ni. Narod bo z nezaupanjem gledal na vsako novo stranko, ki ne bo jasno pozicionirana. Narod ni zrel, 65 let je opravilo svoje.
>
> Ravno zato sem vsaj jaz mnenja, da je v tem trenutku SDS boljša izbira kot pa "neka desna stranka", ki na koncu morda sploh ne pride v parlament
> Realnost je takšna, da brez lastne infrastrukture na državnem nivoju na volitvah ne moreš priti v parlament, kaj šele zmagati.
>
> Osebno močno dvomim, da bi se neodvisna lista "reseterjev" uspela prebiti čez parlamentarni prag, zato je velika škoda, da se ne vključijo v etablirane stranke vsi, ki imajo znanje in voljo za politično delovanje.
> Drobljenje kadrov in glasov je namreč v interesu vodilnih garnitur, ker jim ravno to zagotavlja status-quo.
>
> Kar piše in govori Komunike ima vsekakor rep in glavo, žal ima premalo poslušalcev.

Niti slučajno ne navijam za kakšne "nove" klonirance iz Murgel ali iz kakšne druge stranke "kontinuitete".

LUSTRACIJA.

Šele potem se lahko pogovarjamo o novih obrazih, brez totalitarnega bremena.

Tvoj trud, da bi me izenačila s Troho, ki so ga režimski mediji (isti, ki ti niso všeč, kadar pljuvajo po JJ) uspešno diskreditirali, pa je prav prozoren. Se ti res ne sanja, kdo sem? Tako površno spremljaš forum? Naj ti malce pomagam ...

www.rtvslo.si/osamos...pevek/270/
www.rtvslo.si/osamos...pevek/272/

Ko bo večina volivcev spregledala vse odtenke strank, pod katerimi se skrivajo nacikomunajzarji, bosta naš parlament in država bistveno drugačna, kot danes. Veliko boljša.
[#1315427] 10.08.11 15:01 · odgovor na: anon-17378 (#1315423)
Odgovori   +    0
[komunike]
> [Aleister]
> > [rename]
> > > [denac]
> > > > [komunike]
> > > > Sindrom strahopetnosti je bil narodu privzgojen skozi 65 let diktature, ko so vsakega, ki se je opogumil in dvignil glavo, zatrli na vse možne načine, če pa še to ni zaleglo, so ga ubili.
> > > >
> > > > Meni so npr. prav te dni napovedali svoj 13. poskus, da me trajno utišajo. Očitno se bojijo, ker že nekaj časa javno govorim resnico in točno napovedujem bodoče dogodke.
> > > >
> > > > Glede na izbrani način so že skrajno obupani. To istočasno dodatno potrjuje moje napovedi, po katerih se celotni levo-desni mafiji že bliža konec "sobivanja" z zatirano večino.
> > >
> > > Ob osamosvojitvi sem mislil, da bo šla država stran od komunizma in njegovih ljudi. To in samo to sem imel v mislih, ko sem na referendumu-plebiscitu obkrožil ZA. Za vse tisto, kar se je potem dogajalo, sem samo nejeverno zmajeval z glavo. Ob prebiranju tvojih postov, mi stvari postajajo jasnejše. Na volitvah bom glasoval za neko desno stranko, ne SDS.
> > > Jasne alternative za vso to kolobocijo še ni. Narod bo z nezaupanjem gledal na vsako novo stranko, ki ne bo jasno pozicionirana. Narod ni zrel, 65 let je opravilo svoje.
> >
> > Ravno zato sem vsaj jaz mnenja, da je v tem trenutku SDS boljša izbira kot pa "neka desna stranka", ki na koncu morda sploh ne pride v parlament
> > Realnost je takšna, da brez lastne infrastrukture na državnem nivoju na volitvah ne moreš priti v parlament, kaj šele zmagati.
> >
> > Osebno močno dvomim, da bi se neodvisna lista "reseterjev" uspela prebiti čez parlamentarni prag, zato je velika škoda, da se ne vključijo v etablirane stranke vsi, ki imajo znanje in voljo za politično delovanje.
> > Drobljenje kadrov in glasov je namreč v interesu vodilnih garnitur, ker jim ravno to zagotavlja status-quo.
> >
> > Kar piše in govori Komunike ima vsekakor rep in glavo, žal ima premalo poslušalcev.
>
> Kar piše in riše Komunike je navijanje za neko novo stranko in nek nov obraz. To je točno tisto, kar se trudijo kučanovci vbiti ljudem v glavo, da naj volijo nekaj novega, da bi SDS dobila čim manj glasov, da bi lahko oni še naprej kradli in gulili državljane. Na tak način je KK prilezla na oblast s svojo korupcijo in že vnaprej pripravljenim scenarijem, kako pustošiti po državi. Kdaj bodo naši voli.vci spregledali nacikomunajzarje?

Niti slučajno ne navijam za kakšne "nove" klonirance iz Murgel ali iz kakšne druge stranke "kontinuitete".

LUSTRACIJA.

Tvoj trud, da bi me izenačila s Troho, ki so ga režimski mediji (isti, ki ti niso všeč, kadar pljuvajo po JJ) uspešno diskreditirali, pa je prav prozoren. Se ti res ne sanja, kdo sem? Tako površno spremljaš forum? Naj ti malce pomagam ...

Ko bo večina volivcev spregledala vse odtenke strank, pod katerimi se skrivajo nacikomunajzarji, bosta naš parlament in država bistveno drugačna, kot danes. Veliko boljša.
Koga bi pa ti "zlustriral" in kako?
mutla sporočil: 602
[#1315461] 10.08.11 15:20
Odgovori   +    2
Bi rekla, da srednjega sloja v Sloveniji, vsaj že 15 let NI - ne obstaja. Obstajajo le tisti, ki jim to dejstvo še ni prišlo v zavest. Kaj tu ni jasno? Kdo pa naj bi bil ta famozni srednji sloj? Morda tisti, ki so si z lastnimi rokami ali z velikimi odrekanji zgradili hišo, ali morda tisti, ki so po Jazbinškovem zakonu kupili stanovanje in ob tem tako eni kot drugi najeli 20. letne hipotekarne kredite. No, mogoče so pa srednji sloj vsi certifikatni osmoljenci. Ej, jej jej. Premik v glavi je pa res ena težka stvar.
[#1315470] 10.08.11 15:24 · odgovor na: (#1315245)
Odgovori   +    2
[s69t]
> [čarli]
> > [s69t]
> > Glej, Kunstlju ne verjamem vec nicesar. Zaradi Hocevarja, zdaj pa tudi zato, ker je bil menda zelo dolgo na setu snemanja filma Na nikogarsnji zemlji, pa si niti imena kraja ni zapomnil prav. Pise Boc, pravilno pa je Bac. In ta tip v detajle opisuje neke dogodke. No go, ne more se jih spomniti v taksne podrodnosti, vse je nakladanje.
>
> Ja ok. Je res, da se tip večkrat zmoti. Pri hočevarju ni napisal, d aje bil to sin. Zamešal je Bolgarijo in Romunijo. Ampak to ne pomeni, da si zmišljuje;) Pač čakamo na linke, ki znajo marsikaj povedati...

Seveda si zmisljuje, poznana taktika, da v nekaj, kar je res in se lahko preveri, nalozis se za 500% lazi in nakladanja. Res se veselim linkov, ce pa bo samo knjiga, si jo lahko zatakne v rit, ker njegove besede niso vec vredne niti 5c.
Kaj samo Bolgarijo in Romunijo je zamešal. Ja to je pa ja prava malenkost za yuguslarja.
[#1315488] 10.08.11 15:33 · odgovor na: (#1315481)
Odgovori   +    0
[janezpizdek]
> [0219K21]
> > [Aleister]
> > > [rename]
> > > > [denac]
> > > > > [komunike]
> > > > > Sindrom strahopetnosti je bil narodu privzgojen skozi 65 let diktature, ko so vsakega, ki se je opogumil in dvignil glavo, zatrli na vse možne načine, če pa še to ni zaleglo, so ga ubili.
> > > > >
> > > > > Meni so npr. prav te dni napovedali svoj 13. poskus, da me trajno utišajo. Očitno se bojijo, ker že nekaj časa javno govorim resnico in točno napovedujem bodoče dogodke.
> > > > >
> > > > > Glede na izbrani način so že skrajno obupani. To istočasno dodatno potrjuje moje napovedi, po katerih se celotni levo-desni mafiji že bliža konec "sobivanja" z zatirano večino.
> > > >
> > > > Ob osamosvojitvi sem mislil, da bo šla država stran od komunizma in njegovih ljudi. To in samo to sem imel v mislih, ko sem na referendumu-plebiscitu obkrožil ZA. Za vse tisto, kar se je potem dogajalo, sem samo nejeverno zmajeval z glavo. Ob prebiranju tvojih postov, mi stvari postajajo jasnejše. Na volitvah bom glasoval za neko desno stranko, ne SDS.
> > > > Jasne alternative za vso to kolobocijo še ni. Narod bo z nezaupanjem gledal na vsako novo stranko, ki ne bo jasno pozicionirana. Narod ni zrel, 65 let je opravilo svoje.
> > >
> > > Ravno zato sem vsaj jaz mnenja, da je v tem trenutku SDS boljša izbira kot pa "neka desna stranka", ki na koncu morda sploh ne pride v parlament
> > > Realnost je takšna, da brez lastne infrastrukture na državnem nivoju na volitvah ne moreš priti v parlament, kaj šele zmagati.
> > >
> > > Osebno močno dvomim, da bi se neodvisna lista "reseterjev" uspela prebiti čez parlamentarni prag, zato je velika škoda, da se ne vključijo v etablirane stranke vsi, ki imajo znanje in voljo za politično delovanje.
> > > Drobljenje kadrov in glasov je namreč v interesu vodilnih garnitur, ker jim ravno to zagotavlja status-quo.
> > >
> > > Kar piše in govori Komunike ima vsekakor rep in glavo, žal ima premalo poslušalcev.
> >
> > Kar piše in riše Komunike je navijanje za neko novo stranko in nek nov obraz. To je točno tisto, kar se trudijo kučanovci vbiti ljudem v glavo, da naj volijo nekaj novega, da bi SDS dobila čim manj glasov, da bi lahko oni še naprej kradli in gulili državljane. Na tak način je KK prilezla na oblast s svojo korupcijo in že vnaprej pripravljenim scenarijem, kako pustošiti po državi. Kdaj bodo naši voli.vci spregledali nacikomunajzarje?
>
> SDS se ne sme prikopati oblasti vse dokler ima Ivan Janez količkaj vpliva v tej stranki. Ko pa bo Ivan J. odstopil s položaja predsednika stranke ali celo izstopil iz stranke, šele tedaj bo SDS izpolnila prvi pogoj, da sploh postane demokratična. Sedanja črka D v imenu SDS je žalitev za vse resnične demokrate. SDS je demokratična približno toliko kolikor je bila Vzhodna Nemčija, ki je takisto bila "demokratična", da o Severni Koreji niti ne izgubljam besed.

Auuuuuu: Ti si bre druže Mond vidim da neki stručnjak, kanede.
Daj majketi, dokler si še v pisarni, izračunaj nam še to koliko je demokratična KPS oz njene derivatne frakcije ziljonkrat preimenovane in reciklirane, da se zavara neprijatelja, SD, LDS, Zares, Desus, SLS in SNS.

Pa še enih par jih je, a la ona nova laburistična stranka tovariša Žnidaršiča nekoč člana rdečkhmerskega Opus Desus, ter podobnih frakcij nastalih na doktrinarni podstati KPS, ki jih vodijo modeli, ki jim nobena izmed obstoječih frakcij ni dovolj komunistična, pa so si naredili svojo lastno.

Če ti bo kaj cajta ostalo do konca šihta, malo nam razodeni kolikšna je stopnja demokratičnosti našega nam precednika, ki se tak fino razume na drugorazrednost mumij in okostij ljudi po komunistični beštiji zverinsko živih zazidanih v Hudo jamo, pa malo nam povej še koliko je demokratična stranka, v kateri ordinira oni rdeči igralec Gojc, pa oni Godnič, ki bi jim še več dal zazidati v Hudo jamo kakorhitor jo spraznijo, ipd.

Pa še to nam izračunaj, dovolj je na dve decimalki natančno, kolikšna je stopnja demokratičnosti vseh kumunajzer strank , katerih rdečkhmerski talibanizirani člani naciji ponosno ter grozeče oznanjanjo, da so ponosni sukcesorji KPS in njenih asasinov ter gozdnih terorističnih talibanov, ki je za seboj pustila stotine tisočev trupel, zverinsko pobite cele družine vred z otroci, ter da oni komunizma ne bodo obsodili nikoli, Evropa se naj jeba, terorist in klavec mass-morilec Tito da mora imeti svoje ulice in trge, šef slovenskega KPS STASSI-ja pa da mora na vsake toliko dobiti orden za posebne zasluge proti narodu.

Meni se sicer niti sanje ne kaj bo tvoj kalkulator za konačni obračun, vrgel vun kot rezultat, jaz tak na uč, po moji odokativni metodi ocenjujem, da so vsi našteti demokratični fpičkomaterino. Zlasti tisti pizdeki izza rdečega odra ter iz rdečega podmizja, ki ene modele pošiljajo okol, da zganjajo karbarizme, recimo. Alpa oni, ki suspendirajo prostotržnost, enake priložnosti za vse in vse to zlorabljajo, da s pomočjo iz tega nastalih črnih fondov sistematično suspendirajo oz. inhibirajo demokracijo vobče. Podmizniki, pripadniki zemonskokartelnih klanov, recimo.

To morajo biti toti pizdeki demokratični v iber, ko recimo zaprejo Popoviča pa rečejo da so se zmotili, alpa, ko kot trop steklih hijen naletavajo na Janšo, a argumentov in corpus delicti ni nikjer niti v formi rabutanja jabolk, jebenti. To ti je vaša talibanska demokracija fpičkomaterino. Fumis vaginalis od demokracije.

Vprašanje je dneva kdaj bomo po stari komunajzer šegi vsi krivi po načelu "domnevno, najbrž, na neznanem kraju, ob neznanem času na neznan način sumimo, da so imeli željo, da bi jim neznani storilci ponudili provizijo". Alpa, da bomo vsi, ki imamo kurac, obtoženi posilstva. Če ste demokratični, kako to da niste na enak način atakirali na rahmetli nam rdečega Drnovška, ki ga je pokrival Cekuta in na izraelskega in bosanskega orožarja Kučana, ki je v tistem času bil precednik, ves čas je pa alfa in omega slovenskega političnega podzemlja, upss, pardon, podmizja sem hotel reči.

Jebeš državo v kateri komunajzer spake čitate naciji kozje molitvice o demokraciji. Kje še na svetu velja komunist za demokrata. Ostav zbog Slovenije! Kaj je naslednje, jebenti? Da nam bo Ćićolina čitala kozje molitvice o seksulani nevzdržnosti v Kranjcef.

LP shaman
Nesi si Janšota domov, če ti je tako všeč.
[#1315491] 10.08.11 15:35 · odgovor na: anon-17378 (#1315375)
Odgovori   +    2
[komunike]
> [Aleister]
> > [komunike]
> > > [miroko]
> > > Janši dajmo možnost za spremembe, da ga množično podpremo. 60% in več, sicer nima možnosti za spremembe. In še to najmanj v dveh mandatih. Sicer se pa z avtorjem strinjam.
> >
> >
> >
>
> Pa ne da boš postal drugi čarli?

Ne bom in ne morem. Nikoli nisem bil "vernik", tako da se ne morem spreobrniti.

Sprijazni se, o tvojemu idolu pač nimava enakega mnenja. Da te potolažim, o sedanji "aktualni" zgodbi imam še precej slabše mnenje.
Pravico imaš do svojega mnenja. Jaz pa do svojega.
[#1315498] 10.08.11 15:40 · odgovor na: anon-17378 (#1315396)
Odgovori   +    0
[komunike]
> [Aleister]
> > [komunike]
> > > [komunike]
> > > > [miroko]
> > > > Janši dajmo možnost za spremembe, da ga množično podpremo. 60% in več, sicer nima možnosti za spremembe. In še to najmanj v dveh mandatih. Sicer se pa z avtorjem strinjam.
> > >
> > >
> > > Upam, da te ne bo bolela glava, ko boš spregledal.
> > >
> > > forum.finance.si/?m=...503&single
> >
> >
> > Očitno te že zdaj boli, ko je nevarnost "spregledati" še v povojih. Hvala za hiter odziv. ;-)
>
> Komunisti ne prenesete opozicije. Edino Janša je prava opozicija, zato je vsem mixstoncem, fricetom in fracetom, političnim plačancem, profitarjem, nekulturnim kulturnikom in skupnoskledarjem trn v peti. Tudi Kramberger je bil prava opozicija, pa so ga ubili. Janše se pač hočejo rešiti z aferami, ki nikoli ne dobijo zaključka, ker je tako všeč manipulatorjem na oblasti. Tista samougrabitev pojočega majorja Trohe je bila zadostna farsa. Vsak pameten Slovenec ve, da kdor je v stiku z njim ali se pojavlja v javnosti z njim, ne more biti resen ali verodostojen. Mi je prav žal. Gliha vkup štriha.

To si zapisala zase?

Sam sem s temi pravljicami opravil že več kot 25 let nazaj. Med menoj in Krambergerjem pa je samo ena razlika, njega so ubili, pri meni pa jim je že velikokrat spodletelo.

Tisto o "vsakem pametnem Slovencu" pa se ti je zalomilo, kajne? V javnosti se pojavljam z marsikom, pa to še ne pomeni, da smo si enaki. Če velja tvoja logika, je tvoja stranka farsa, saj se družim tudi s prijatelji, ki so člani iste. Raje ga ne lomi s takimi zgodbami.

Da te potolažim, v Dražgoše nisem zašel že cca 30 let, v Bovcu pa sem bil pred kratkim.
Moja logika je tebi jasna. Na žalost pa jaz pri tvojem postu logike ne vidim. Pisala sem o Trohi. Ti pa si privlekel Dražgoše, Bovec, prijatelje, marsikoga, mojo stranko kot farso, tvoje prijatelje, ki so člani iste (koga ali česa?) in sedaj naj si naredim sliko o tem kaj hočeš povedati. Čisto komunajzersko si zložil vse skupaj.
[#1315501] 10.08.11 15:41 · odgovor na: anon-17378 (#1315398)
Odgovori   +    1
[komunike]
> [Aleister]
> > [komunike]
> > > [miroko]
> >
> >
> >
>
> Spregledati je potrebno take kot si ti, ki navijajo za staro oblast kučanovcev z novim pokarčkom na vladi.

Navijam za lustracijo.

Ostalo so tvoji prividi.
Nimam nič proti. Nisi povedal koga boš lustriral.
[#1315506] 10.08.11 15:43 · odgovor na: anon-120717 (#1315404)
Odgovori   +    1
[tripson]
> [Aleister]
> > [tripson]
> > demokracija bi bila dobra/uspesna, ce bi bila vecina ljudi pametnih, odgovornih in pravicnih.
> >
> > ce pa mislis, da je vecina ljudi res pametnih, odgovornih in pravicnih, potem pa sam defenitivno ne spadas pod to namisljeno "vecino."
> >
> > dokler ima pa bebava vecina moznost glasovanja za bedaste kandidate in ima bebava vecina glas kako naj drzava funkcionira, pa pac ne more bit iz tega nic dobrega.
>
> Večina ni tako bebava, je pa zavedena in zasuta z lažmi. Ljudje verjamejo vse, kar jim rdečkarji mafijski nasujejo po časopisih. Neprestano pišejo o enih in istih ljudeh, o kateri zvemo vse, o nekaterih posvečenih ritih se pa nikoli nič ne bere. Eden takih je Kučan, o katerem nihče nič ne pove, kaj je počel in počne v prostem času.

Ja kaj pa je lahko to, da slepo verjames vsemu kar vidis/slisis in nimas niti osnovnega pojma o zgodovinskih, ekonomskih in politicnih dejstvih ter ne dojemas realnosti sveta, drugega kot bebavost?
Se predam. Bebavost je.
čarli sporočil: 13.178
[#1315510] 10.08.11 15:47 · odgovor na: anon-227544 (#1315405)
Odgovori   +    2
[iur]
Huh, potem pa mi nekaj odgovori;) Kdaj je nastala pravica do zdravstvenega varstva? Kaj je to sploh pravica do osebnega dostojanstva? To je namreč hudo nedefiniirano in pomeni različno različnim ljudjem;) Zakaj pravica do izobraževanja? Zakaj bi ti to morala država garantirati? A ni to v bistvu dolžnost staršev, da te izobrazijo za življenje? Glede pravice do slava pa tole. A to misliš do brezplačnega splava? A veš, da za te pravice nekdo plačuje? Poglej si tole, da boš vedela kaj sem hotel povedati:
trzisnoresenje.blogs...obode.html

LP

Čarli, malo pozno, samo ne bodi jezen.
Zakaj pa bi bil sploh jezen?:)
Pravice, ki sem jih naštela, izhajajo iz slovenske Ustave in nikakor ne morejo biti predmet tržnega barantanja.
hmmm, samo naša ustava je precej invalidna;) A se ti ne zdi?
Kar se pa tiče pojma osebno dostojanstvo in integriteta, se pa bojim, da smo bili vsi, ki smo se izobraževali v slovenskem izobraževalnem sistemu, prikrajšani za razlago, kaj to sploh je osebno dostojanstvo. Se ne čudim, da si to vprašal. Ni treba velikih besed, je čisto preprosto. Vsi naj te spoštujejo takšnega, kakršen si, z vsemi dobrimi in slabimi stvarmi.
In kaj če te ljudje ne spoštujejo. A to pomeni, da treba klicati državo na pomoč, da pride to spoštovanje? Namreč (ne)spoštovanje si vsak človek sam prinese. Kar seje to bo žel;)
Pa tudi, da nisi nič manj vreden, če si v kakršnem koli smislu drugačen in da te nima nihče pravice ocenjevati.
Seveda imajo to pravico;) Vendar to kaže na njihovo maloumje;)
To pravico prineseš sabo na svet in nihče ne sme posegati vanjo (o izjemah ne govorim, čeprav se najdejo vedno in povsod). To je samo izhodišče za premislek, pa lp.
Ne vem no. Pravico imamo do življenja. In ti si npr omenjala ravno splav, ki krati to pravico;)

LP
[#1315515] 10.08.11 15:49 · odgovor na: anon-17378 (#1315423)
Odgovori   +    1
[komunike]
> [Aleister]
> > [rename]
> > > [denac]
> > > > [komunike]
> > > > Sindrom strahopetnosti je bil narodu privzgojen skozi 65 let diktature, ko so vsakega, ki se je opogumil in dvignil glavo, zatrli na vse možne načine, če pa še to ni zaleglo, so ga ubili.
> > > >
> > > > Meni so npr. prav te dni napovedali svoj 13. poskus, da me trajno utišajo. Očitno se bojijo, ker že nekaj časa javno govorim resnico in točno napovedujem bodoče dogodke.
> > > >
> > > > Glede na izbrani način so že skrajno obupani. To istočasno dodatno potrjuje moje napovedi, po katerih se celotni levo-desni mafiji že bliža konec "sobivanja" z zatirano večino.
> > >
> > > Ob osamosvojitvi sem mislil, da bo šla država stran od komunizma in njegovih ljudi. To in samo to sem imel v mislih, ko sem na referendumu-plebiscitu obkrožil ZA. Za vse tisto, kar se je potem dogajalo, sem samo nejeverno zmajeval z glavo. Ob prebiranju tvojih postov, mi stvari postajajo jasnejše. Na volitvah bom glasoval za neko desno stranko, ne SDS.
> > > Jasne alternative za vso to kolobocijo še ni. Narod bo z nezaupanjem gledal na vsako novo stranko, ki ne bo jasno pozicionirana. Narod ni zrel, 65 let je opravilo svoje.
> >
> > Ravno zato sem vsaj jaz mnenja, da je v tem trenutku SDS boljša izbira kot pa "neka desna stranka", ki na koncu morda sploh ne pride v parlament
> > Realnost je takšna, da brez lastne infrastrukture na državnem nivoju na volitvah ne moreš priti v parlament, kaj šele zmagati.
> >
> > Osebno močno dvomim, da bi se neodvisna lista "reseterjev" uspela prebiti čez parlamentarni prag, zato je velika škoda, da se ne vključijo v etablirane stranke vsi, ki imajo znanje in voljo za politično delovanje.
> > Drobljenje kadrov in glasov je namreč v interesu vodilnih garnitur, ker jim ravno to zagotavlja status-quo.
> >
> > Kar piše in govori Komunike ima vsekakor rep in glavo, žal ima premalo poslušalcev.
>
> Kar piše in riše Komunike je navijanje za neko novo stranko in nek nov obraz. To je točno tisto, kar se trudijo kučanovci vbiti ljudem v glavo, da naj volijo nekaj novega, da bi SDS dobila čim manj glasov, da bi lahko oni še naprej kradli in gulili državljane. Na tak način je KK prilezla na oblast s svojo korupcijo in že vnaprej pripravljenim scenarijem, kako pustošiti po državi. Kdaj bodo naši voli.vci spregledali nacikomunajzarje?

LUSTRACIJA.

Ne moreš iz komunizma narediti pod isto garnituro nekaj novega. Priznaj, da nam vlada ista garnitura istomislečih tolovajev od 1945 dalje z izjemo enega in del mandata, ko je vladal del mandata Peterle in en mandat Janša.
Endimion sporočil: 11.117
[#1315517] 10.08.11 15:50 · odgovor na: anon-178479 (#1313969)
Odgovori   +    2
pa ni razpadla, oz. je razpadla le na videz. modus operandi je pri naslednikih na levi in desni strani povsem enak.

Ko je KPS leta 1990 navidezno sestopila z oblasti, se je na načelni ravni naredil vakuum. ni bilo več enoznačnega dvigovanja listkov za podporo rečem ki so bile že prej sprejete na CK-ju. Ampak se je politični prostor sprostil do te mere, da so lahko vsi partijci posegli po političnem olimpu. kučan, potrč, et alt, so ostali tam kjer so bili prej. del partijcev, ki je hotel in uspešno konkuriral, pa se je preselil na navidezno desni pol. in tu so še danes. Ja saj so bili primeri ala Pučnik, ki so obetali neko drugo, novo politiko, a na koncu iz vsega skupaj ni bilo nič.

Dokler bodo v današnji politiki približno enake face, kot so bile leta 1991 potem ni neke svetle prihodnosti.

Zakaj se mi zdi SDS monolitna? in zelo podobna Partiji kot stranki? Jaz sem v 20 letih kolikor spremljam politiko v Sloveniji uspel iz lastnih vrst SDS slišat le eno resno kritiko Janeza Janše. To je bil Ivo Hvalica. In je svojo kritiko pač plačal s tem, da je Janez Janša konkretno navedel imena in priimke članov ki naj bodo v izvršnem svetu stranke. In ta nekritičnost navzven deluje izjemno partijsko. nekako si pač ne morem predstavljat, da tudi v SDS vsi tulijo v isti rog
[#1315518] 10.08.11 15:51 · odgovor na: anon-120717 (#1315404)
Odgovori   +    2
[tripson]
> [Aleister]
> > [tripson]
> > demokracija bi bila dobra/uspesna, ce bi bila vecina ljudi pametnih, odgovornih in pravicnih.
> >
> > ce pa mislis, da je vecina ljudi res pametnih, odgovornih in pravicnih, potem pa sam defenitivno ne spadas pod to namisljeno "vecino."
> >
> > dokler ima pa bebava vecina moznost glasovanja za bedaste kandidate in ima bebava vecina glas kako naj drzava funkcionira, pa pac ne more bit iz tega nic dobrega.
>
> Večina ni tako bebava, je pa zavedena in zasuta z lažmi. Ljudje verjamejo vse, kar jim rdečkarji mafijski nasujejo po časopisih. Neprestano pišejo o enih in istih ljudeh, o kateri zvemo vse, o nekaterih posvečenih ritih se pa nikoli nič ne bere. Eden takih je Kučan, o katerem nihče nič ne pove, kaj je počel in počne v prostem času.

Ja njej se je stanje orenk poslabšalo:)
[#1315546] 10.08.11 16:05 · odgovor na: Endimion (#1315517)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: čarli 10.08.2011 16:12
[Endimion]
pa ni razpadla, oz. je razpadla le na videz. modus operandi je pri naslednikih na levi in desni strani povsem enak.

Ko je KPS leta 1990 navidezno sestopila z oblasti, se je na načelni ravni naredil vakuum. ni bilo več enoznačnega dvigovanja listkov za podporo rečem ki so bile že prej sprejete na CK-ju. Ampak se je politični prostor sprostil do te mere, da so lahko vsi partijci posegli po političnem olimpu. kučan, potrč, et alt, so ostali tam kjer so bili prej. del partijcev, ki je hotel in uspešno konkuriral, pa se je preselil na navidezno desni pol. in tu so še danes. Ja saj so bili primeri ala Pučnik, ki so obetali neko drugo, novo politiko, a na koncu iz vsega skupaj ni bilo nič.

Dokler bodo v današnji politiki približno enake face, kot so bile leta 1991 potem ni neke svetle prihodnosti.

Zakaj se mi zdi SDS monolitna? in zelo podobna Partiji kot stranki? Jaz sem v 20 letih kolikor spremljam politiko v Sloveniji uspel iz lastnih vrst SDS slišat le eno resno kritiko Janeza Janše. To je bil Ivo Hvalica. In je svojo kritiko pač plačal s tem, da je Janez Janša konkretno navedel imena in priimke članov ki naj bodo v izvršnem svetu stranke. In ta nekritičnost navzven deluje izjemno partijsko. nekako si pač ne morem predstavljat, da tudi v SDS vsi tulijo v isti rog
Ja morda res ne tulijo v isti rog. Se pa bojijo jj kot samega satana:) To je potrdil tudi kongres leta 2009 ko je bil izvoljen 99% podporo;)
www.vest.si/2009/05/...9-podpore/
anon-98222 sporočil: 4.267
[#1315603] 10.08.11 16:48
Odgovori   +    3
Res daleč smo prišli od osamosvojitve : imamo delodajalce, ki ne spoštujejo pogodb saj so nedotakljivi, imamo pravno državo za male tatove in prekrškarje in komisije za kriminalce, imamo državljane, ki prosijo za vbogajme in tiste, ki nikoli nimajo toliko zasluženega, da ne bi mogli vzeti drugim na nepošten način.

Ciničen odgovor vlade je, da je Slovenija prva v Evropi po družbeni nenenakosti. Imamo torej najmanjši razkorak med najrevnejšimi in najbogatejšimi. In kako ta statistika pomaga tistim, ki nimajo za liter olja in kos kruha ?
Res, vse je relativno. Nekateri redko jedo kruh, drugi pa si težko privoščijo vsak dan potico.
[#1315625] 10.08.11 17:08 · odgovor na: Endimion (#1315517)
Odgovori   +    4
[Endimion]

V bistvu imamo dve stranki. Prva je stranka, ki je razdeljena na več frakcij (SD, Zares, Desus, LDS, SLS, Lipa, SMS, itd..., druga stranka pa je SDS. Prvi načeljuje Kučan, drugi pa Janša. Vse Kučanove frakcije so derivati KPS, ki so podrejene politično Kučanu, čeprav so v javnosti vodene z več bledimi politiki, ki nimajo karizme, politično so nezadostni in nedorasli Kučanu, ki je njihov vodja iz ozadja, da bi ga nadomestili.
Na drugi strani pa je močna in karizmatična figura Janše, ki uspešno drži krmilo svoje stranke SDS. Politični boj poteka med Kučanom in Janšo. To je med starim prežvečenim sistemom vrednot, ki niti niso vrednote, saj gre za skupek ljudi, ki so skupaj zato, da plenijo državljane iz pozicije politične moči. Vsi ti ljudje iz teh strank večinoma prihajajo iz bivših komunističnih oblastnih struktur, ki so ostale iste, kot so bile pod komunizmom. Le da je starejša generacija komunistov predala vajeti oblasti v teh strukturah svojemu podmladku, ki je politično brez idej, ekonomsko pa požrešen in plenilski.
Na drugi strani je Janša, ki nikoli ni predstavljal oblastne strukture v prejšnji komunistični državi, čeprav je bil član partije. Bil je le navaden pešak, ki je želel uspeti in se prebiti na oblast. V stari državi pod komunisti, katerim je kolovodil Kučan, mu je uspelo priti v zapor, kar je daleč od oblasti. Čeprav mu partijska trobila očitajo, da je bil del stare komunajzerske oblasti, je to zelo očitna laž, saj zaporniki niso mogli biti del vladajoče garniture, pa čeprav je bila ta nacikomunajzerska.
Dejstvo pa je tudi, kar rdeča trobila vedno zamolčijo, da so Janšo vrgli iz komunistične stranke. O tem pa nazi komunajzerska zgodovina vestno molči.
Torej resnica je, da si Janša prizadeva priti na oblast in spremeniti državo v evropsko naravnano smer. Po drugi strani si nasprotna Kučanova oblast z vsemi močmi in strukturami ter obiljem strank enakomislečih, če že niso navzen monolitne so to dejansko navznoter, z politično in ekonomsko močjo, ki ni majhna, prizadevajo, da Janši onemogočijo prihod na oblast. Saj potem ne bodo mogli več kučanovci pleniti državljanov in živeti na račun obubožanega naroda kot rdeči fevdalci zajedalci.
Narod pa si bo pisal sodbo sam. Če ne bo spregledal, da s kučanovci izhoda iz krize povzročene prav s strani plenilskih kučanovcev pod vodstvom Pahorjevega novega obraza ne bo. Če ne bodo volivci končno enkrat večinsko oddali svojega glasu opoziciji, to je SDSu, za vstop v EU v mentalnem, davčnem, podjetniškem, izobraževalnem, itd... smislu, izhoda iz krize ne bo. In da končno enkrat narod ugotovi, da je Kučanova prisega na boljši jutri navaden naci komunajzerski slepilni nateg, tako kot je od njegovega vajenca Pahorja nateg, da ima sanjsko ekipo, ki bo boljša od Janševe. Kar se je iskazalo kot Pahorjeva laž in poguba za uspešno državo.
[#1315637] 10.08.11 17:16
Odgovori   +    2
V bistvu imamo dve stranki. Prva je stranka, ki je razdeljena na več frakcij (SD, Zares, Desus, LDS, SLS, Lipa, SMS, itd..., druga stranka pa je SDS. Prvi načeljuje Kučan, drugi pa Janša. Vse Kučanove frakcije so derivati KPS, ki so podrejene politično Kučanu, čeprav so v javnosti vodene z več bledimi politiki, ki nimajo karizme, politično so nezadostni in nedorasli Kučanu, ki je njihov vodja iz ozadja, da bi ga nadomestili.
Na drugi strani pa je močna in karizmatična figura Janše, ki uspešno drži krmilo svoje stranke SDS. Politični boj poteka med Kučanom in Janšo. To je med starim prežvečenim sistemom vrednot, ki niti niso vrednote, saj gre za skupek ljudi, ki so skupaj zato, da plenijo državljane iz pozicije politične moči. Vsi ti ljudje iz teh strank večinoma prihajajo iz bivših komunističnih oblastnih struktur, ki so ostale iste, kot so bile pod komunizmom. Le da je starejša generacija komunistov predala vajeti oblasti v teh strukturah svojemu podmladku, ki je politično brez idej, ekonomsko pa požrešen in plenilski.
Na drugi strani je Janša, ki nikoli ni predstavljal oblastne strukture v prejšnji komunistični državi, čeprav je bil član partije. Bil je le navaden pešak, ki je želel uspeti in se prebiti na oblast. V stari državi pod komunisti, katerim je kolovodil Kučan, mu je uspelo priti v zapor, kar je daleč od oblasti. Čeprav mu partijska trobila očitajo, da je bil del stare komunajzerske oblasti, je to zelo očitna laž, saj zaporniki niso mogli biti del vladajoče garniture, pa čeprav je bila ta nacikomunajzerska.
Dejstvo pa je tudi, kar rdeča trobila vedno zamolčijo, da so Janšo vrgli iz komunistične stranke. O tem pa nazi komunajzerska zgodovina vestno molči.
Torej resnica je, da si Janša prizadeva priti na oblast in spremeniti državo v evropsko naravnano smer. Po drugi strani si nasprotna Kučanova oblast z vsemi močmi in strukturami ter obiljem strank enakomislečih, če že niso navzen monolitne so to dejansko navznoter, z politično in ekonomsko močjo, ki ni majhna, prizadevajo, da Janši onemogočijo prihod na oblast. Saj potem ne bodo mogli več kučanovci pleniti državljanov in živeti na račun obubožanega naroda kot rdeči fevdalci zajedalci.
Narod pa si bo pisal sodbo sam. Če ne bo spregledal, da s kučanovci izhoda iz krize povzročene prav s strani plenilskih kučanovcev pod vodstvom Pahorjevega novega obraza ne bo. Če ne bodo volivci končno enkrat večinsko oddali svojega glasu opoziciji, to je SDSu, za vstop v EU v mentalnem, davčnem, podjetniškem, izobraževalnem, itd... smislu, ker politično tam že smo, izhoda iz krize ne bo. In da končno enkrat narod ugotovi, da je Kučanova prisega na boljši jutri navaden naci komunajzerski slepilni nateg, tako kot je od njegovega vajenca Pahorja nateg, da ima sanjsko ekipo, ki bo boljša od Janševe. Kar se je iskazalo kot Pahorjeva predvolilna laž in poguba za uspešno državo.
Bližajo se zopet volitve. Ljudje se morajo sami odločiti, ali bodo še naprej strahopetno volili kučaniste, ali pa se bodo otresli strahu in enkrat končno večinsko izvolili SDS in se otresli rdečih parazitov. Izgubiti nimajo nič. Verjetno pa lahko pridobijo novo moderno bolj enakopravno državo za vse, ki bo bolj evropska kot balkanska in se iznebijo najhujših pijavk.

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9