Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Strahopetci

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

anon-74446 sporočil: 3.247
[#1314839] 10.08.11 11:06 · odgovor na: anon-255026 (#1314347)
Odgovori   +    3
Odstopijo ? Pa ti si smešen. S tako plačo in beneficijami ne bodo odstopili sami od sebe nikoli. S kremplji se bodo držali. Kaj je treba storiti ? Posekati jim kremplje.
anon-242146 sporočil: 414
[#1314847] 10.08.11 11:10
Odgovori   +    1
Kak argument: Pri JJ ni problem on sam ali Stranka, ampak je zunanji, pri Borutu pa Katarini pa ne.
Sivce naivce.
čarli sporočil: 13.178
[#1314856] 10.08.11 11:14 · odgovor na: depersin (#1314665)
Odgovori   +    1
[depersin]
> [čarli]
> Hvala enako;) Kdo je obseden s kom pa se je za vprašat. Jaz namreč za razliko od tebe nobenega ne častim;)

Obsedenost je lahko tudi v drugo smer.
A ti znaš še kaj drugega napisat kot to, da sem obseden:) Enkrat sem s tabo, drugič s tvojim bogom...:)
anon-17378 sporočil: 8.998
[#1314902] 10.08.11 11:32 · odgovor na: (#1314630)
Odgovori   +    0
[rename]
> [denac]
> > [komunike]
> > Sindrom strahopetnosti je bil narodu privzgojen skozi 65 let diktature, ko so vsakega, ki se je opogumil in dvignil glavo, zatrli na vse možne načine, če pa še to ni zaleglo, so ga ubili.
> >
> > Meni so npr. prav te dni napovedali svoj 13. poskus, da me trajno utišajo. Očitno se bojijo, ker že nekaj časa javno govorim resnico in točno napovedujem bodoče dogodke.
> >
> > Glede na izbrani način so že skrajno obupani. To istočasno dodatno potrjuje moje napovedi, po katerih se celotni levo-desni mafiji že bliža konec "sobivanja" z zatirano večino.
>
> Ob osamosvojitvi sem mislil, da bo šla država stran od komunizma in njegovih ljudi. To in samo to sem imel v mislih, ko sem na referendumu-plebiscitu obkrožil ZA. Za vse tisto, kar se je potem dogajalo, sem samo nejeverno zmajeval z glavo. Ob prebiranju tvojih postov, mi stvari postajajo jasnejše. Na volitvah bom glasoval za neko desno stranko, ne SDS.
> Jasne alternative za vso to kolobocijo še ni. Narod bo z nezaupanjem gledal na vsako novo stranko, ki ne bo jasno pozicionirana. Narod ni zrel, 65 let je opravilo svoje.

Ravno zato sem vsaj jaz mnenja, da je v tem trenutku SDS boljša izbira kot pa "neka desna stranka", ki na koncu morda sploh ne pride v parlament
Realnost je takšna, da brez lastne infrastrukture na državnem nivoju na volitvah ne moreš priti v parlament, kaj šele zmagati.

Osebno močno dvomim, da bi se neodvisna lista "reseterjev" uspela prebiti čez parlamentarni prag, zato je velika škoda, da se ne vključijo v etablirane stranke vsi, ki imajo znanje in voljo za politično delovanje.
Drobljenje kadrov in glasov je namreč v interesu vodilnih garnitur, ker jim ravno to zagotavlja status-quo.

Kar piše in govori Komunike ima vsekakor rep in glavo, žal ima premalo poslušalcev.

Strinjam se, tvoji argumenti vsekakor pretehtajo na izrednih (predčasnih) volitvah, če bodo te letos jeseni.

V primeru, da bodo čakali na redne volitve 2012, pa je lahko do takrat situacija že bistveno drugačna.

forum.finance.si/?m=...289&single

Še vedno ne dojemajo, da taki "prijemi" delujejo le pri "Janezu Sleherniku", ne pa tudi pri 15%+ funkcionalno pismenih osebah. Posledica tega, da spadajo v 80%+ nepismenih, pač.
anon-86274 sporočil: 1.399
[#1314903] 10.08.11 11:32
Odgovori   +    2
Če mislite, da je Peterle oz. operativka H.Tovšak vzor desne stranke, potem hvala lepa za kriminalno ureditev, ki je napisala zakonodajo brez "odvzema" in tako zavezalo roke represivnim organom, kar opazujemo celih dvajset let.

Levi naj "uredijo" kazensko zakonodajo POŠTENO in ukradeno vrnejo nazaj na svoje mesto in to lahko storijo s konsenzom le SDS in SD in pridni Slovenci lahko živijo v blagostanju. Male strančice proizvajajo, le zgago, le to smo tudi vseskozi videli.
anon-9939 sporočil: 17.846
[#1314912] 10.08.11 11:35 · odgovor na: anon-86274 (#1314903)
Odgovori   +    0
[ironi]
Če mislite, da je Peterle oz. operativka H.Tovšak vzor desne stranke, potem hvala lepa za kriminalno ureditev, ki je napisala zakonodajo brez "odvzema" in tako zavezalo roke represivnim organom, kar opazujemo celih dvajset let.

Levi naj "uredijo" kazensko zakonodajo POŠTENO in ukradeno vrnejo nazaj na svoje mesto in to lahko storijo s konsenzom le SDS in SD in pridni Slovenci lahko živijo v blagostanju. Male strančice proizvajajo, le zgago, le to smo tudi vseskozi videli.
Ti to resno?!
anon-93251 sporočil: 135
[#1314913] 10.08.11 11:35
Odgovori   +    2
Dragi Uroš --- zahtevanje enakih plač za vse in čaščenje kulta Josipa Broza Tita. ---
kaj ima pa tito s tem ... on je simbol socialne nepravičnosti, če kaj. kar pa večina slovenčkov še ni skapiralo ...
anon-266409 sporočil: 712
[#1314929] 10.08.11 11:39
Odgovori   +    1
To sporočilo je izbrisal avtor (16.10.2013 17:24)
[#1314950] 10.08.11 11:48 · odgovor na: (#1314928)
Odgovori   +    0
[rename]
> [komunike]
> > [rename]
> > > [denac]
> > > > [komunike]
> > > > Sindrom strahopetnosti je bil narodu privzgojen skozi 65 let diktature, ko so vsakega, ki se je opogumil in dvignil glavo, zatrli na vse možne načine, če pa še to ni zaleglo, so ga ubili.
> > > >
> > > > Meni so npr. prav te dni napovedali svoj 13. poskus, da me trajno utišajo. Očitno se bojijo, ker že nekaj časa javno govorim resnico in točno napovedujem bodoče dogodke.
> > > >
> > > > Glede na izbrani način so že skrajno obupani. To istočasno dodatno potrjuje moje napovedi, po katerih se celotni levo-desni mafiji že bliža konec "sobivanja" z zatirano večino.
> > >
> > > Ob osamosvojitvi sem mislil, da bo šla država stran od komunizma in njegovih ljudi. To in samo to sem imel v mislih, ko sem na referendumu-plebiscitu obkrožil ZA. Za vse tisto, kar se je potem dogajalo, sem samo nejeverno zmajeval z glavo. Ob prebiranju tvojih postov, mi stvari postajajo jasnejše. Na volitvah bom glasoval za neko desno stranko, ne SDS.
> > > Jasne alternative za vso to kolobocijo še ni. Narod bo z nezaupanjem gledal na vsako novo stranko, ki ne bo jasno pozicionirana. Narod ni zrel, 65 let je opravilo svoje.
> >
> > Ravno zato sem vsaj jaz mnenja, da je v tem trenutku SDS boljša izbira kot pa "neka desna stranka", ki na koncu morda sploh ne pride v parlament
> > Realnost je takšna, da brez lastne infrastrukture na državnem nivoju na volitvah ne moreš priti v parlament, kaj šele zmagati.
> >
> > Osebno močno dvomim, da bi se neodvisna lista "reseterjev" uspela prebiti čez parlamentarni prag, zato je velika škoda, da se ne vključijo v etablirane stranke vsi, ki imajo znanje in voljo za politično delovanje.
> > Drobljenje kadrov in glasov je namreč v interesu vodilnih garnitur, ker jim ravno to zagotavlja status-quo.
> >
> > Kar piše in govori Komunike ima vsekakor rep in glavo, žal ima premalo poslušalcev.
>
>
> Strinjam se, tvoji argumenti vsekakor pretehtajo na izrednih (predčasnih) volitvah, če bodo te letos jeseni.
>
> V primeru, da bodo čakali na redne volitve 2012, pa je lahko do takrat situacija že bistveno drugačna.
>
> forum.finance.si/?m=...289&single
>
> Še vedno ne dojemajo, da taki "prijemi" delujejo le pri "Janezu Sleherniku", ne pa tudi pri 15%+ funkcionalno pismenih osebah. Posledica tega, da spadajo v 80%+ nepismenih, pač.

Po pisanju na Požarju, naj bi bili že dogovorjeni za 4.december, čeprav ne vem zakaj je treba tako dolgo zavlačevati.
(Najbrž so v "negotiations" procesu glede "terms&conditions" za umik press :-)))

Imam tudi informacije, da bi se lahko zadeva odvila v oktobru. Končen datum bo tu nekje vmes, saj gre pri teh datumih najverjetneje za želje obeh strani.
depersin sporočil: 10.224
[#1315028] 10.08.11 12:27 · odgovor na: čarli (#1314856)
Odgovori   +    1
[čarli]
> [depersin]
> Obsedenost je lahko tudi v drugo smer.
A ti znaš še kaj drugega napisat kot to, da sem obseden:)
Seveda znam. Samo v tvojem problemu je to popolnoma nepotrebno.
anon-131555 sporočil: 1.422
[#1315033] 10.08.11 12:28
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: anon-131555 10.08.2011 12:39
Vi novinarji neumorno stalno delate analize stanja v Sloveniji in pišete o Slovencih, večnih hlapcih. To je postalo že kontraproduktivno in ne prispeva nič k spremembi razmer. Kaj pa ponujate za rešitev? Nič! Vsi pišete, da ni alternative, ali pa kličete in iščete le nove obraze. Te nam trenutno ponujate kot modni dodatek, sedaj, ko gre tovarišem na oblasti ( nam pa še veliko bolj) hudičevo slabo. Eden prvih postulatov v demokraciji so volitve in izbira nove opcije ali potrditev stare. Vi se pa delate pametnejše, da ste demokracijo že prešli, das ste našli boljše, nadstrankarske rešitve. Zakaj hudiča to počenjate, ko vam je popolnoma jasno, da to pomeni utrjevanje in nadaljevanje zatečenega stanja s tovariši na oblasti? Zakaj skrivate, da želite spremembe doseči le znotraj tovariške opcije, ki je že tako večno na oblasti, in ki netovariške opcije ne pusti zraven za nobeno ceno, in jo zato po medijh dnevno zmerja s fašisti, primitivci, nazadnjaki, ki ne smejo priti na oblast, ker bodo vse uničili? Dobro veste, da je to nagravžna igra tovarišev. Nehajte sodelovati v igri tovarišev. Ne lažite, da pomladna stran, ki je imela vedno skoraj blizu 50% glasov, ni opcija. Alternative ni takrat, ko ima opozicija samo 10%.
Nove obraze pa kar iščite še naprej. Nimam nič proti; samo ne samo v tovariški opciji, kot je bil recimo od tovarišev novi Turk. Iščite širše. Mogoče se vam kdaj posreči. Do takrat pa pustite narodu, da izbira po svoje in kadar misli, da je to potrebno. Glas naroda se sliši samo na dan volitev. Ves čas vmes pa mu preostane samo, da je tiho; dnevno sliši samo nabijanje tovariških medijev (s preredkimi častnimi izjemami tednikov). O čem že? Enako ves čas kot včasih, samo o revoluciji nič več.
anon-243579 sporočil: 810
[#1315057] 10.08.11 12:38
Odgovori   +    2
Že nekaj časa opozarjam, da je blato še mnogo globje, kot ga sploh lahko izmerimo. Problem je v tem, da se globino hitro veča, ker premier nima občutka in merila za ugotavljanje svojega sranja, stvari pa bo zasral tako globoko, da ga ni, ki bi nas v Sloveniji še lahko rešil. Ustvarja se torej nepopravljiva škoda, ki bo pvzročila, da se bomo morali na silo rešiti bebcev, ki želijo vladati.
anon-178479 sporočil: 18.832
[#1315102] 10.08.11 12:59 · odgovor na: (#1313949)
Odgovori   +    0
[FIN-209982]
A je lahko normalnemu človeku jasno zakaj je ta tip pozval erjavca zaradi smetiščne kante k odstopu pri tej škodi ki gre v stotisoče pa ne?
Zato ga je sunil v kanto za smeti, ker poharji ne marajo nezanesljivih prič pri svojem lomastenju po državni lastnini.
[#1315125] 10.08.11 13:09 · odgovor na: anon-131555 (#1315033)
Odgovori   +    0
[zarjarosa]
Vi novinarji neumorno stalno delate analize stanja v Sloveniji in pišete o Slovencih, večnih hlapcih. To je postalo že kontraproduktivno in ne prispeva nič k spremembi razmer. Kaj pa ponujate za rešitev? Nič! Vsi pišete, da ni alternative, ali pa kličete in iščete le nove obraze. Te nam trenutno ponujate kot modni dodatek, sedaj, ko gre tovarišem na oblasti ( nam pa še veliko bolj) hudičevo slabo. Eden prvih postulatov v demokraciji so volitve in izbira nove opcije ali potrditev stare. Vi se pa delate pametnejše, da ste demokracijo že prešli, das ste našli boljše, nadstrankarske rešitve. Zakaj hudiča to počenjate, ko vam je popolnoma jasno, da to pomeni utrjevanje in nadaljevanje zatečenega stanja s tovariši na oblasti? Zakaj skrivate, da želite spremembe doseči le znotraj tovariške opcije, ki je že tako večno na oblasti, in ki netovariške opcije ne pusti zraven za nobeno ceno, in jo zato po medijh dnevno zmerja s fašisti, primitivci, nazadnjaki, ki ne smejo priti na oblast, ker bodo vse uničili? Dobro veste, da je to nagravžna igra tovarišev. Nehajte sodelovati v igri tovarišev. Ne lažite, da pomladna stran, ki je imela vedno skoraj blizu 50% glasov, ni opcija. Alternative ni takrat, ko ima opozicija samo 10%.
Nove obraze pa kar iščite še naprej. Nimam nič proti; samo ne samo v tovariški opciji, kot je bil recimo od tovarišev novi Turk. Iščite širše. Mogoče se vam kdaj posreči. Do takrat pa pustite narodu, da izbira po svoje in kadar misli, da je to potrebno. Glas naroda se sliši samo na dan volitev. Ves čas vmes pa mu preostane samo, da je tiho; dnevno sliši samo nabijanje tovariških medijev (s preredkimi častnimi izjemami tednikov). O čem že? Enako ves čas kot včasih, samo o revoluciji nič več.
Kaj se pritožuješ, ko pa Ivaj Janez sam spušča puhlice o "novih obrazih", zdaj preko Zbora za Respubljiko, zdaj preko "resetirancev", itn, a vse z enim samim namenom, da bi folk na trdi in disciplinirani desnici nemara dojel, da je ni alternative v Sloveniji razen Njega?

Tki. levica vsaj ne kaže tako očitnih diktatorskih namenov oz. želja.
[#1315132] 10.08.11 13:11 · odgovor na: depersin (#1315028)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: čarli 10.08.2011 13:20
[depersin]
> [čarli]
> > [depersin]
> > Obsedenost je lahko tudi v drugo smer.
> A ti znaš še kaj drugega napisat kot to, da sem obseden:)

Seveda znam. Samo v tvojem problemu je to popolnoma nepotrebno.
No saj pravim, da ne znaš:) Pač bebo ostane bebo;) Aja pa, da ne pozabim še na tvojega boga, ki bo zgleda imel probleme z izdajo knjige od Kunstlja:) Vse se vrača;)
[#1315155] 10.08.11 13:18 · odgovor na: anon-245530 (#1314024)
Odgovori   +    0
[somethingNew]
Demokracija je nek ideal, ki z realnostjo nima prav veliko zveze. Saj noben sistem ni popoln, le da je razlika med demokracijo in diktaturo v tem, da v demokraciji je bistveno več korupcije, ker je tudi bistveno več položajev pri katerih lahko pride do korupcije.
Napačno ljudje povezujejo diktatorstvo s slabim upravljanjem države in kratenjem svoboščin. Kakšna bo diktatorska država je predvsem odvisno od tega kakšna oseba je diktator. Seveda pa se je potrebno zavedati, da moč kvari ljudi in da je nemogoče pričakovati, da se bo našlo osebo na katero moč nima vpliv, vprašanje je le koliko vpliva.
Že v starem Rimu so razumeli, da je demokracija možna zgolj v dobrih razmerah, zato se je za čase krize izvolilo diktatorja. Demokracija je najbolj potratna oblika vladavine in obenem med najmanj učinkovitimi, kar večina ljudi preprosto ne ve in zato bi jih skoraj lahko oklicali za vernike. V Sloveniji in tudi drugod je postal trend, da ljudje pričakujejo, da se problemi rešijo sami od sebe, vendar tako ne gre. Zahteva se spremembe, vendar se jih pri sebi ne želi implementirati. Vsak naj najprej pri sebi postavi visoka načela in se jih drži, ta načela preda svojim otrokom, kajti korupcija, laži, prevare in kraje so možne le, če pri njih sodelujejo osebe iz večih slojev in smeri. Ne moreš izvajati korupcijo, če jo nimaš s kom izvajati, vedno sta tu potrebna vsaj dva.

Strinjam se, velika pričakovati od naslednje vlade je žal nesmiselno. Pri tem ne mislim, da bi bila naslednja "desna" vlada nesposobna, saj je v primerjavi s sedanjo to že težko doseči, težava je v tem, da preprosto postaviti visoka načela in stroge zakone ne bo imelo učinka. Zakaj? Ker bo kršitev preveč, ljudje niso sposobni ali pripravljeni upoštevati teh standardov.
Veliko je bilo razburjanja zaradi dviga kazni, vendar če ne kršiš zakonov te tudi ne rabi skrbeti zaradi kazni. Seveda pa, če gledamo s strani ljudstva, kamor spadam sam, je veliko zakonov neizvedljivih in neprimernih za trenutne razmere, recimo ravno pri višini kazni, kjer je logično, da 500 € kazni bolj prizadene nekoga z minimalno plačo in pri tem je učinek prav nasproten od željenega. Zame recimo je nesmiselna tudi omejitev hitrosti na 50 znotraj določenih naselij, kjer po tem sploh ni potrebe. Zakoni so žal prevečkrat sprti z realnostjo, pa čeprav so mišljeni za dobrobit večine. Teorija na papirju se vedno obnese, v praksi pač ne in to vem iz svojih lastnih izkušenj.

Kapitalizem je sistem, ki deluje na popolnoma enostavnem principu, nekdo zgubi, da lahko nekdo pridobi, torej konkurenca in s takim sistemom človeštvo želi zgraditi boljši jutri. Žal je edini sistem na katerem lahko gradimo prihodnost unija vseh držav in vseh ljudstev, preprosto rečeno proizvodnja glede na potrebe, usmeritev vseh sredstev v razvoj tehnologije in umik monetarne politike. Seveda bodo nekateri trdili, da je konkurenca nujna, vendar če pogledamo sam koncept današnje konkurence, vidimo zgolj potrato sredstev v razvoj podobnih ali celo enakih produktov, s tem se izgublja sredstva in čas, ter se ustvarja gospodarsko nestabilnost.

Če vse skupaj strnemo v en stavek:

Skupaj smo močni, razdeljeni smo šibki!
Ali si študent zadnjega letnika FDV? Mogoče kaki novi obraz kake nove stranke?
anon-182910 sporočil: 1.666
[#1315169] 10.08.11 13:23 · odgovor na: anon-76818 (#1313907)
Odgovori   +    0
Carsko. Komaj čakam čakam 3 in 4 in ... nadaljevanje.

[#1315179] 10.08.11 13:26 · odgovor na: anon-120717 (#1314069)
Odgovori   +    0
[tripson]
demokracija bi bila dobra/uspesna, ce bi bila vecina ljudi pametnih, odgovornih in pravicnih.

ce pa mislis, da je vecina ljudi res pametnih, odgovornih in pravicnih, potem pa sam defenitivno ne spadas pod to namisljeno "vecino."

dokler ima pa bebava vecina moznost glasovanja za bedaste kandidate in ima bebava vecina glas kako naj drzava funkcionira, pa pac ne more bit iz tega nic dobrega.
Večina ni tako bebava, je pa zavedena in zasuta z lažmi. Ljudje verjamejo vse, kar jim rdečkarji mafijski nasujejo po časopisih. Neprestano pišejo o enih in istih ljudeh, o kateri zvemo vse, o nekaterih posvečenih ritih se pa nikoli nič ne bere. Eden takih je Kučan, o katerem nihče nič ne pove, kaj je počel in počne v prostem času.
anon-254429 sporočil: 6
[#1315186] 10.08.11 13:27 · odgovor na: anon-201771 (#1313788)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: anon-254429 10.08.2011 13:28
Bilanca Janševega in Pahorjevega mandata kaže, da niti levim niti desnim ni uspelo reformirati Slovenije ...
Verjetno je en mandat premalo, ampak LDS in podobni pa so na oblasti že dovolj dooooolgo
[#1315198] 10.08.11 13:33 · odgovor na: (#1315180)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: čarli 10.08.2011 13:38
[rename]
> [čarli]
> > [depersin]
> > > [čarli]
> > > > [depersin]
> > > > Obsedenost je lahko tudi v drugo smer.
> > > A ti znaš še kaj drugega napisat kot to, da sem obseden:)
> >
> > Seveda znam. Samo v tvojem problemu je to popolnoma nepotrebno.
>
> No saj pravim, da ne znaš:) Pač bebo ostane bebo;) Aja pa, da ne pozabim še na tvojega boga, ki bo zgleda imel probleme z izdajo knjige od Kunstlja:) Vse se vrača;)

A knjiga še ni izšla?
Ali ni bil izzid najavljen že za junij ali julij?
Se mu je zataknilo pri tiskarju oz ga je na polno nategoval. Sedaj je podpisal pogodbo z založbo, da pridejo danes knjige. Tole je napisal včeraj:
Jutri izide moja knjiga. Prijazno povabilo je bilo skenslano zato MONET odpade. Če je med vami kdo, ki je knjigo plačal jo bo dobil po pošti v nekaj dneh. Tisti, ki bi radi book dobili od mene naj pokličejo v petek 12.8. na mobilni telefon 051 792 841 ali 051 796 363 in se bomo dogovorili za kraj srečanja. Si bom v petek vzel čas za vsakega od vas, ki bo poklical in želel kupiti knjigo.
slo-tech.com/forum/t...2#p3211162
anon-20740 sporočil: 4
[#1315203] 10.08.11 13:33
Odgovori   +    1
Men je samo žal da Katarina ni moja prjatlca :(
[#1315205] 10.08.11 13:34 · odgovor na: (#1315180)
Odgovori   +    0
[rename]
> [čarli]
> > [depersin]
> > > [čarli]
> > > > [depersin]
> > > > Obsedenost je lahko tudi v drugo smer.
> > > A ti znaš še kaj drugega napisat kot to, da sem obseden:)
> >
> > Seveda znam. Samo v tvojem problemu je to popolnoma nepotrebno.
>
> No saj pravim, da ne znaš:) Pač bebo ostane bebo;) Aja pa, da ne pozabim še na tvojega boga, ki bo zgleda imel probleme z izdajo knjige od Kunstlja:) Vse se vrača;)

A knjiga še ni izšla?
Ali ni bil izzid najavljen že za junij ali julij?

Kolikor vem, naj bi knjiga izšla danes.
[#1315211] 10.08.11 13:35 · odgovor na: anon-49458 (#1314206)
Odgovori   +    1
[wizardofoz]
Dobro bi sedaj vladal samo nekdo, ki se mu jebe za Slovence. Ker,let's face it, Slovencu pač ne bo nikoli mogoče razložiti: daj se nečemi odreči, da rešiš državo in ti bo bolje čez 5 let. Nikoli, pa naj bo Janša premier al pa kdorkoli. Premier bi mogu biti totalni diktator, ki mu dol visi za sindikate in stavke ter javno mnenje. Nekdo, ki bi reku, naredu bom to pa to, pa če bi me vsaj hotu fentat. In ko bi valda popušil naslednji mandat in bi se počasi videlo daljnosežne posledice pravilnih, a nesprejemljivih potez, bi tudi Slovenčki poštekal, da je ta tip dobr naredu. Ampaj to jim razložit vnaprej ja pa misija nemogoče. Ampak takšno razumevanje države nismo sami razvili, temveč je k temu veliko prispevala pokvarjena politika.
Potrebno bo več mandatov, da se prebije ta kriza, ki jo je ustvarila Pahorjeva vlada. In to mandatov z uspešnim mandatarjem. Zato je tvoje naivno razpredanje tolažba za ljudi, ki mislijo, da jim ni treba samim nič narediti, da bi bilo jutri kaj bolje.
[#1315224] 10.08.11 13:41 · odgovor na: anon-20740 (#1315203)
Odgovori   +    2
[packa]
Men je samo žal da Katarina ni moja prjatlca :(

Si mazohistka?
[#1315234] 10.08.11 13:45 · odgovor na: anon-17378 (#1314266)
Odgovori   +    2
[komunike]
> [miroko]
> Janši dajmo možnost za spremembe, da ga množično podpremo. 60% in več, sicer nima možnosti za spremembe. In še to najmanj v dveh mandatih. Sicer se pa z avtorjem strinjam.

Upam, da te ne bo bolela glava, ko boš spregledal.

forum.finance.si/?m=...503&single
Pa ne da boš postal drugi čarli?
[#1315239] 10.08.11 13:47 · odgovor na: (#1315229)
Odgovori   +    1
[s69t]
Glej, Kunstlju ne verjamem vec nicesar. Zaradi Hocevarja, zdaj pa tudi zato, ker je bil menda zelo dolgo na setu snemanja filma Na nikogarsnji zemlji, pa si niti imena kraja ni zapomnil prav. Pise Boc, pravilno pa je Bac. In ta tip v detajle opisuje neke dogodke. No go, ne more se jih spomniti v taksne podrodnosti, vse je nakladanje.
Ja ok. Je res, da se tip večkrat zmoti. Pri hočevarju ni napisal, d aje bil to sin. Zamešal je Bolgarijo in Romunijo. Ampak to ne pomeni, da si zmišljuje;) Pač čakamo na linke, ki znajo marsikaj povedati...
[#1315256] 10.08.11 13:51 · odgovor na: (#1315245)
Odgovori   +    1
[s69t]
> [čarli]
> > [s69t]
> > Glej, Kunstlju ne verjamem vec nicesar. Zaradi Hocevarja, zdaj pa tudi zato, ker je bil menda zelo dolgo na setu snemanja filma Na nikogarsnji zemlji, pa si niti imena kraja ni zapomnil prav. Pise Boc, pravilno pa je Bac. In ta tip v detajle opisuje neke dogodke. No go, ne more se jih spomniti v taksne podrodnosti, vse je nakladanje.
>
> Ja ok. Je res, da se tip večkrat zmoti. Pri hočevarju ni napisal, d aje bil to sin. Zamešal je Bolgarijo in Romunijo. Ampak to ne pomeni, da si zmišljuje;) Pač čakamo na linke, ki znajo marsikaj povedati...

Seveda si zmisljuje, poznana taktika, da v nekaj, kar je res in se lahko preveri, nalozis se za 500% lazi in nakladanja. Res se veselim linkov, ce pa bo samo knjiga, si jo lahko zatakne v rit, ker njegove besede niso vec vredne niti 5c.
No, več kot 5c pa so vredne.
anon-16255 sporočil: 473
[#1315274] 10.08.11 13:58
Odgovori   +    0
Analize, analize, analize,...S slabim stanjem smo več ali manj že vsi seznanjeni. Zanimajo nas rešitve problemov...
[#1315277] 10.08.11 13:59 · odgovor na: anon-17378 (#1314297)
Odgovori   +    1
[komunike]
> [komunike]
> > [miroko]
> > Janši dajmo možnost za spremembe, da ga množično podpremo. 60% in več, sicer nima možnosti za spremembe. In še to najmanj v dveh mandatih. Sicer se pa z avtorjem strinjam.
>
>
> Upam, da te ne bo bolela glava, ko boš spregledal.
>
> forum.finance.si/?m=...503&single

Očitno te že zdaj boli, ko je nevarnost "spregledati" še v povojih. Hvala za hiter odziv. ;-)
Komunisti ne prenesete opozicije. Edino Janša je prava opozicija, zato je vsem mixstoncem, fricetom in fracetom, političnim plačancem, profitarjem, nekulturnim kulturnikom in skupnoskledarjem trn v peti. Tudi Kramberger je bil prava opozicija, pa so ga ubili. Janše se pač hočejo rešiti z aferami, ki nikoli ne dobijo zaključka, ker je tako všeč manipulatorjem na oblasti. Tista samougrabitev pojočega majorja Trohe je bila zadostna farsa. Vsak pameten Slovenec ve, da kdor je v stiku z njim ali se pojavlja v javnosti z njim, ne more biti resen ali verodostojen. Mi je prav žal. Gliha vkup štriha.
[#1315325] 10.08.11 14:18 · odgovor na: anon-153001 (#1314440)
Odgovori   +    1
[triniti]
Če se popolnoma vsi akterji ne umaknejo iz te politične scene, nismo naredili nič s predčasnimi.. SD, SDS, LDS, Zares, NSi, Desus..Vse je to isto govno!
Je pa vprašanje ali so pri nas sploh ljudje, ki so moralni in etični na takih položajih?!?Ki bi se čutili odgovorne za svoje delo itd.?!?
Isto govno ti je zato, ker volite stalno iste stare kučanovce na oblast. Vse stranke razen SDSa so Kučanove. Kučanovci so stalno na oblasti. Kako naj bo potem kaj drugače?

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9