Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Dimenzije kandidatov
sporočil: 5.777
tad01 je napisal(a):
Če v gornem stavku zamenjam besedo liberakec s komunist , dobim isto dikicjo, ki jo uporabljajo najbolj zadrti komunsiti. Torej v čem je razlika med zadrtim komunistom in zadrtim liberalcem. Ni je!
Je pa največja ironija za liberalca, da pade v ideološko zanko, ki bi moral ideologijo kot tako zavraščat.
Kot sem rekel, ne naredi ideja človeka. ....
Bežimo iz zank in se nevede v njih vedno znova vračamo.
sporočil: 61
tad01 je napisal(a):
Če v gornem stavku zamenjam besedo liberakec s komunist , dobim isto dikicjo, ki jo uporabljajo najbolj zadrti komunsiti. Torej v čem je razlika med zadrtim komunistom in zadrtim liberalcem. Ni je!
Je pa največja ironija za liberalca, da pade v ideološko zanko, ki bi moral ideologijo kot tako zavraščat.
Kot sem rekel, ne naredi ideja človeka. ....
No, no... zdaj pa se razlozi kaj je pri Klausu liberalnega. Bi pomagalo ce se je sam razglasil za konzervativca?
sporočil: 356
radopezdir je napisal(a):
No, no... zdaj pa se razlozi kaj je pri Klausu liberalnega. Bi pomagalo ce se je sam razglasil za konzervativca?
Sploh ne gre za Kalusa, ne gre za libralizem ali katero koli drugo ideološko priapdnost. Gre za odnos do ideologije kot take.
Vsako ima neko ideološko osnovo, ki žal zočuje človekov zorni kot. V tem "mrtevm kotu" človek ne vidi in zato tudi presojati ne more. Zato je absolutna povrženost ideologiji aboslutno slepa.
Mislim, da mi ni portebno eksplicitno izreč, kakšen profil človeka je lahko plen ideologije.
sporočil: 61
s8t je napisal(a):
Dokument spodaj je bolj namenjen Štihu, ker vidva sta preveč zaverovana vase, da bi lahko razumela, v čem in kako se nanaša na vaju in vajino vedenje ter sporočila, ki jih s tem vede ali nevede posredujeta javnosti o liberalcih in liberalizmu (na 6. strani zgoraj piše o porazu Laburistov 1992 in razlogih za to).
http://www.anu.edu.au/NEC/Archive/Political%20Ma rketing.pdf
Over and out for good!
Upam, da bos malce razmislil o samemu sebi in nehal zaradi osebnih tezav nadlegovati okolico. To je cisto prijazna zelja ne zajebancija.
sporočil: 720
Lažje se voli, če pogledamo, kaj so storili kandidati v življenju
do sedaj in če volimo najmanj slabega.
Predvsem pa ne pozabite: če se vam vse po vrsti gabi, potem oddajte NEVELJAVNO glasovnico, na katero še kaj napišite.
Predlagam: bolj so mi všeč PEZ figurice kot predsedniški kandidati.
Vaš e-Kandidat
Predvsem pa ne pozabite: če se vam vse po vrsti gabi, potem oddajte NEVELJAVNO glasovnico, na katero še kaj napišite.
Predlagam: bolj so mi všeč PEZ figurice kot predsedniški kandidati.
Vaš e-Kandidat