Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Na sojenju Popoviču izločeni ključni dokazi
Strani: 1 2
sporočil: 13.643
PREVERJENO-POP TV...štiričlanska družina v avtomobilu in županova
sprenevedanja... S R A M O T A !...
whsp je napisal(a):
Halo cinq. Mi zaupaš na čem si? Koka, horse...you name it ? Zate je Dahvor CAR !...
tale trenutek,ko sem "na tebi",sem kje ? you name it : na oslu ??...sicer pa moj neposredni odgovor : ne,"i'mclean"(sem vedno bil !...)-pa tudi "clear"... kaj pa ti ?... :-)
pa še vprašanje : WTF is dahvor ? ne,se ne zafrkavam : ZARES ne vem !...prosim,če mi poveš...če sva si že"toliko blizu",da si se me upal soditi in ocenjevati ; se lahko potem takem vsaj branim ??...jaz mislim,da ja...-kdo je torej tale tvoj dahvor ?
sporočil: 49
Poišči uporabnika Dahvor na tem forumu, pa si oglej nekaj
njegovih postov.
Če si clean in clear, ti svetujem, da se skoncentriraš, ko vseprek odgovarjaš na poste.
P: alergičen na take kot si ti, iščem ignore listo..našel
Če si clean in clear, ti svetujem, da se skoncentriraš, ko vseprek odgovarjaš na poste.
whsp je napisal(a):
Poišči uporabnika Dahvor na tem forumu, pa si oglej nekaj njegovih postov.
in zakaj bi jaz moral iskati nekega davorja na tem forumu,če se tebi ne da argumentirati tvojih "zaključkov" glede mene ?... in kakšne veze ima (naj bi imel ?) ta davor sploh z mano, če mi je dovoljeno vprašati ??...kar pa seveda nikakor ne pomeni,da v kolikor bom imel tega dahvorja čast na tem forumu prebrati (in to ne da bi ga po tvojih "ukazih" iskal),in če mi bo slučajno všeč,da ga ne bom znal ceniti !...kar se pa tebe tiče : nauči se (potrudi se,če se moreš !),da te bojo drugi cenili zaradi tebe (sebe) samega -ne pa zaradi razno raznih davorjev,brankotov(ki te bojo evv. sprejemali "v bran"),calvotov,ipd. ... let me whisper in your ear : GOT IT, "tunček" ?... :-)
sporočil: 608
kje je pa un prjatu od vežnaverja? se je malo skril. se bo tudi
borči en dan moral skrit - daleč, daleč...
whsp je napisal(a):
Halo cinq. Mi zaupaš na čem si? Koka, horse...you name it ? Zate je Dahvor CAR !...
ohhh !...a si se mogoče preveč užalil,ker sem koprčanom pokazal,da ne obvladaš ITALIJANŠČINE,s katero si se poskusil duvati ? AJAJAJAJAJ !...no dizionario grazianti? tsk !... :-)
-norce v norišnice !...
-kriminalce v zapore !...
-banane nazaj na palme !...
...PA BO POTEM MOGOČE ZOPET KAJ BOLJŠE ! . . .
-kriminalce v zapore !...
-banane nazaj na palme !...
...PA BO POTEM MOGOČE ZOPET KAJ BOLJŠE ! . . .
sporočil: 72
Menda ja nepoštenje ne požira davkoplačevalskega denarja ?
Stari pregovor pravi; roka roko umije. To se ponavlja, spet in spet.
Stari pregovor pravi; roka roko umije. To se ponavlja, spet in spet.
Strani: 1 2