Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Press Online: Slovenijo čaka carinska vojna
Strani: 1
sporočil: 139
Zadnja sprememba: anon-106422 12.09.2007 06:47
Slovenija je največji tuji investitor v Srbiji, kar pomeni, da bodo
morali res vsi inšpektorji na delo. Želim si, da bi zaplenili vse
premične in nepremične stvari slovenskim firmam, ves denar v bankah
v lasti slovenskih bank in da bi izgnali vse Slovence, ki delajo in
plačujejo dajatve v Srbiji.
sporočil: 353
Sem relativno mlad (34) pa je bilo v mojem življenju že kar nekaj
teh carinskih vojn, embargov, ipd. v Srbiji, ki so jih izvedli
proti Sloveniji. Nato so pa kasneje isti politiki, ki so lansirali
take ideje, pojasnjevali, da tega nikoli ni bilo.
Sicer pa se bi v tem primeru (neodvisnost Kosova) Slovenija morala (vsaj formalno) postaviti na stran Srbije. Že zaradi samih koristi, ki bi jih s tem zastonj dosegli.
Ta Rupel pa res ne dela za našo državo drugega kot škode.
(Čudi me, da ne kandidira za predsednika. Narod ima take politike, kot si jih zasluži, in prav bi bilo, da dobimo najslabšega možnega predsednika.)
Sicer pa se bi v tem primeru (neodvisnost Kosova) Slovenija morala (vsaj formalno) postaviti na stran Srbije. Že zaradi samih koristi, ki bi jih s tem zastonj dosegli.
Ta Rupel pa res ne dela za našo državo drugega kot škode.
(Čudi me, da ne kandidira za predsednika. Narod ima take politike, kot si jih zasluži, in prav bi bilo, da dobimo najslabšega možnega predsednika.)
sporočil: 159
Srbi kot Srbi. To je narod, ki je bil od nekdaj prepirljiv in
egoističen. Ubogi mi, ki smo morali biti 80 let s takim narodom v
isti državi... No, sedaj na srečo nismo več, naj delajo kar hočejo.
sporočil: 10.804
:)
Kaj bo šele z delnicami Slovencev v Srbiji. A vas kaj skrbi?
Ob takih izpadih se vedno v spominih premaknem za 20 let nazaj in to me navdaja s ponosom, kaj smo v tem času Slovenci vendarle dosegli.
Kaj bo šele z delnicami Slovencev v Srbiji. A vas kaj skrbi?
Ob takih izpadih se vedno v spominih premaknem za 20 let nazaj in to me navdaja s ponosom, kaj smo v tem času Slovenci vendarle dosegli.
0524Merku je napisal(a):
rupel efekt
Ha
Efekt na modreca in bebca je prilično različen, a ne? Pa če je Rupel ali kdo drug vzrok.
heroj1 je napisal(a):
Sem relativno mlad (34) pa je bilo v mojem življenju že kar nekaj teh carinskih vojn, embargov, ipd. v Srbiji, ki so jih izvedli proti Sloveniji. Nato so pa kasneje isti politiki, ki so lansirali take ideje, pojasnjevali, da tega nikoli ni bilo. Sicer pa se bi v tem primeru (neodvisnost Kosova) Slovenija morala (vsaj formalno) postaviti na stran Srbije. Že zaradi samih koristi, ki bi jih s tem zastonj dosegli. Ta Rupel pa res ne dela za našo državo drugega kot škode. (Čudi me, da ne kandidira za predsednika. Narod ima take politike, kot si jih zasluži, in prav bi bilo, da dobimo najslabšega možnega predsednika.)
Slovenija ima tukaj določen problem, ker misli, da se je ona dolžna postavljati na stran tega ali onega. V resnici je njena dolžnost, da se postavi na stran prava, zaščite človekovih pravic in samoodločbe narodov, dolžnost Kosova in Srbije pa je, da se odločita zase.
sporočil: 54
Ja rupel je zakon:)
lahko bi vsaj malo pomislil, kje ima večjo korist na kosovo ali srbiji - on osebno verjetno na kosovu, kaj pa slovenija?
lahko bi vsaj malo pomislil, kje ima večjo korist na kosovo ali srbiji - on osebno verjetno na kosovu, kaj pa slovenija?
Strani: 1