Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Protitobačni zakon ne povzroča dolgoročnega upada prometa v gostinstvu
Strani: 1
sporočil: 126
Me prav zanima kje ministrstvo dela takšne ankete. In kakšne %
dobi. Namesto, da bi se zanimali za druge bolj pomembne probleme
(čakalne vrste, zdravila...) so predlagali ta neumni protikadilski
zakon. Odločitev ali kdo kadi ali ne je stvar vsakega posameznika
in njegove odločitve. Me prav zanima, kdaj bodo prepovedali prodajo
alkohola, ker bolj škoduje ljudem in družinam, kot pa kajenje.
Gostince pa bodo spravili čisto na kant. V bistvu pa kadi 70%
ljudi. Delo v rudnikih je tudi škodljivo zdravju. A bo sprejet
zakon, da ne bodo smeli delati v jamah. Ljudje božji na
ministrstvih obnašate se kot bogvi. Pa verjemite da niste.
sporočil: 603
Kaj pa je z ugotovitvami gostincev (Gorenjska,...), ki so
posredovali popolnoma nasprotne podatke - če se prav spomnim 30 in
več procenten upad obiska - objavljeno v tem časopisu???
sporočil: 555
nazaret je napisal(a):Zate neumen, zame koristen, kako sva si različna :)
Me prav zanima kje ministrstvo dela takšne ankete. In kakšne % dobi. Namesto, da bi se zanimali za druge bolj pomembne probleme (čakalne vrste, zdravila...) so predlagali ta neumni protikadilski zakon . Odločitev ali kdo kadi ali ne je stvar vsakega posameznika in njegove odločitve. Me prav zanima, kdaj bodo prepovedali prodajo alkohola, ker bolj škoduje ljudem in družinam, kot pa kajenje. Gostince pa bodo spravili čisto na kant. V bistvu pa kadi 70% ljudi. Delo v rudnikih je tudi škodljivo zdravju. A bo sprejet zakon, da ne bodo smeli delati v jamah. Ljudje božji na ministrstvih obnašate se kot bogvi. Pa verjemite da niste.
sporočil: 5.146
Upad prometa v gostilnah zaradi prepovedi tobaka? Neumnost. Promet
v gostilni je popolnoma odvisen od riti in joškov kelnerice.
Enfrice.
Enfrice.
sporočil: 280
Mislim da je eden od komentatorjev res še vedno v jami!!!
Kaditi ni prepovedano! Prepovedano je samo kaditi tam kjer ogroža kadilec zdravje zaposlenega (gostinskega delavca ali drugega delavca). Doma ali na ulici se lahko zakajaš z tremi čiki hkrat če te je volja.
Moja izkušnja je vsekakor pozitivna da nisi prekajen kot kmečka šunka ko se vračaš iz lokala.
Kaditi ni prepovedano! Prepovedano je samo kaditi tam kjer ogroža kadilec zdravje zaposlenega (gostinskega delavca ali drugega delavca). Doma ali na ulici se lahko zakajaš z tremi čiki hkrat če te je volja.
Moja izkušnja je vsekakor pozitivna da nisi prekajen kot kmečka šunka ko se vračaš iz lokala.
sporočil: 559
Kaj je z ugotovitvami gostincev? A da so utrpeli hud padec prometa
zaradi protitobačnega zakona? Daj nehi no... Kar naenkrat bo za vse
kriv sprejeti zakon.
Pozabljaš pa na dvig cen v lokalih.
Cena kave je npr. šla v opazovanih lokalih za 30% in več gor. In smo s kolegi ugotovili, da se nam bolj splača dobit pri meni doma in za enak denar spit kavo, pivo in še kaj prigriznit.
Pozabljaš pa na dvig cen v lokalih.
Cena kave je npr. šla v opazovanih lokalih za 30% in več gor. In smo s kolegi ugotovili, da se nam bolj splača dobit pri meni doma in za enak denar spit kavo, pivo in še kaj prigriznit.
sporočil: 21.898
NoNo je napisal(a):Zelo res! Pa she basket lahk pogledas v miru =)
In smo s kolegi ugotovili, da se nam bolj splača dobit pri meni doma in za enak denar spit kavo, pivo in še kaj prigriznit.
sporočil: 910
Nobeno ministrstvo nima izkušenj v podjetništvu,imajo pa izkušnje v
političnem podjetništvu,klientelizmu itd.,zato dokler bodo v slo
odločali taki "strokovnjaki"ne bo napredka v privatnem sektorju?
Strani: 1