Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Janša: \'Toženi niso predložili dokazov\'

Strani: 1 2 3 4

najobj sporočil: 32.626
[#1255994] 17.06.11 15:52 · odgovor na: anon-119197 (#1255986)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: najobj 17.06.2011 15:55
[dalex]
Stari, moja vloga v korporaciji ni fizicno delo.

... ja, kaj pa ? ... a pisanje na totem forumu ? ...

P.S.: pa ne zdaj spet navalit na mene, saj se samo malo hecam ... ja, je pa res, da večina "vaših" točno tako razmišlja, kot da smo vsi za tekočim trakom ali pa na blagajni v supermarketu ...

... evo, en takšen mi je že minus opalil ...
anon-200682 sporočil: 2.095
[#1256004] 17.06.11 15:56 · odgovor na: najobj (#1255994)
Odgovori   +    11
Zadnja sprememba: anon-200682 17.06.2011 15:57
[najobj]
> [dalex]
> Stari, moja vloga v korporaciji ni fizicno delo.

... ja, kaj pa ? ... a pisanje na totem forumu ? ...

P.S.: pa ne zdaj spet navalit na mene, saj se samo malo hecam ... ja, je pa res, da večina "vaših" točno tako razmišlja, kot da smo vsi za tekočim trakom ...
Ti to ne moreš razumeti. Bo treba kdaj čez planke FDV-jevske zaplankanosti pogledat. Veš tudi sam delam za multinacionalko in upam, da bom zmeraj delal v tujih družbah, ker pri nas je pomembno da si 12 ur v službi za 800 EUR. Hvala za tako sužnejlastiško delo.

Če ti je en samo minus opalil je bil še skromen :)
[#1256013] 17.06.11 16:01 · odgovor na: anon-200682 (#1256004)
Odgovori   +    3
[mocah1]
> [najobj]
> > [dalex]
> > Stari, moja vloga v korporaciji ni fizicno delo.
>
>
> ... ja, kaj pa ? ... a pisanje na totem forumu ? ...
>
>
> P.S.: pa ne zdaj spet navalit na mene, saj se samo malo hecam ... ja, je pa res, da večina "vaših" točno tako razmišlja, kot da smo vsi za tekočim trakom ...
Ti to ne moreš razumeti. Bo treba kdaj čez planke FDV-jevske zaplankanosti pogledat. Veš tudi sam delam za multinacionalko in upam, da bom zmeraj delal v tujih družbah, ker pri nas je pomembno da si 12 ur v službi za 800 EUR. Hvala za tako sužnejlastiško delo.
... čuj, ne vem, kako je to s FDV-jevsko zaplankanostjo, ker je za nas v javni upravi dovolj že nedokončana srednja šola ... ja, samo da si za KGB, pa je ...
anon-204129 sporočil: 572
[#1256035] 17.06.11 16:14
Odgovori   +    20
Levičarji so vsi isti tako na F.inskem kot v S. koreji in Sloveniji
anon-44718 sporočil: 2.730
[#1256038] 17.06.11 16:14 · odgovor na: anon-231230 (#1255694)
Odgovori   +    10
[vinopivec]
Zadeva se zanesljivo ne bo razpletla pred volitvami. Rednimi, seveda.

Pa dajte no že neodvisni sodniki obsodit tega Janšo, če polovica Slovenije ve z gotovostjo in z dokazi podprto (še po internetu so jih prek vestnih vernikov razpošiljali "naši" spin doktorji), da je Janša lopov in orožarski tat! Ni hudič, da ti dokazi po inerciji kdaj pa kdaj ne zaidejo tudi k vam.

Začelo se je ondan s Kučanom, nadaljevalo z Janšo, pa otroci, pa žena, pa maček, vsi nekaj blefirajo, komu bi še verjel? Stvar postaja v podalpski državici tako absurdna, da v najkrajšem času še samemu sebi ne bom več.
Ti si le eden od množice, ki je zaradi bombardiranja z različnimi, celo nasprotnimi informacijami do te mere dezinformirana, da v obupu neodločnosti mogoče celo ne boste šli volit. In hojla, RAVNO TO - VOLILNA ABSTINENCA je cilj celotne medijske gonje. Da ob volitvah večina ljudi ostane doma, "naši" ki bodo prišli volit po partijski direktivi bodo pa itak za pravo stvar obkrožili. Če mediji koga prepričajo, kdo je pravi "sovrag" in preide v "naš" tabor, toliko bolje.
anon-188249 sporočil: 509
[#1256046] 17.06.11 16:23
Odgovori   +    7
Počakajmo no še malo, saj je Zgaga najavil knjigo, zagotovo bo objavil dokazov, ki bodo podlaga za obtožne predloge naslednjih 10 let.
anon-231230 sporočil: 4.037
[#1256067] 17.06.11 16:38 · odgovor na: anon-44718 (#1256038)
Odgovori   +    15
[alfa55]
> [vinopivec]
> Zadeva se zanesljivo ne bo razpletla pred volitvami. Rednimi, seveda.
>
> Pa dajte no že neodvisni sodniki obsodit tega Janšo, če polovica Slovenije ve z gotovostjo in z dokazi podprto (še po internetu so jih prek vestnih vernikov razpošiljali "naši" spin doktorji), da je Janša lopov in orožarski tat! Ni hudič, da ti dokazi po inerciji kdaj pa kdaj ne zaidejo tudi k vam.
>
> Začelo se je ondan s Kučanom, nadaljevalo z Janšo, pa otroci, pa žena, pa maček, vsi nekaj blefirajo, komu bi še verjel? Stvar postaja v podalpski državici tako absurdna, da v najkrajšem času še samemu sebi ne bom več.

Ti si le eden od množice, ki je zaradi bombardiranja z različnimi, celo nasprotnimi informacijami do te mere dezinformirana, da v obupu neodločnosti mogoče celo ne boste šli volit. In hojla, RAVNO TO - VOLILNA ABSTINENCA je cilj celotne medijske gonje. Da ob volitvah večina ljudi ostane doma, "naši" ki bodo prišli volit po partijski direktivi bodo pa itak za pravo stvar obkrožili. Če mediji koga prepričajo, kdo je pravi "sovrag" in preide v "naš" tabor, toliko bolje.

Brez skrbi, uporabljam le malo pesniške svobode, kar sem že nekomu prej nakazal. Valjda bom šel volit, in valjda bom proti vsem poganjkom kontinuite, ki sodelujejo v "koaliciji". Le nisem prepričan, da bom volil SDS. Kot intelektualec, vzgojen v krščanskem duhu (skratka običajni volilec torijev, republikancev ali Straussovega CSU), bom najverjetneje obkrožil Novo Slovenijo. V upanju, da iz nje nekoč nekaj bo. Danes ni.
anon-223671 sporočil: 1.149
[#1256075] 17.06.11 16:49 · odgovor na: anon-207900 (#1255919)
Odgovori   +    7
[FINFUN]
Motiš se.
Kolikor jaz (bežno) poznam razmere, je sodnica Alenka Praprotnik bolj ali manj srečno poročena in ima tri sinove. Ves čas živi v Sloveniji, vsaj ni mi znano, da bi se v južnih republikah kaj prida zadrževala, da bi lahko naletela na tvojega žrebca Moamerja. Nikoli tudi ni bila samohranilka. Torej fant ni mogel odraščati z materjo samohranilko, kakor si pred časom začel pisariti po forumu.

Če pa te res tako zelo zanima, kot praviš, lahko to preveriš in jo osebno vprašaš.

Smetenje po forumih, z levim ali desnim spinom, je žal neizogibno, press.
Vidim, da dobro poznaš Alenko Praprotnik. Vprašaj jo torej o Moamerju, ker me res zanima, ja. Podobnost je neverjetna, rojstvo Roka 9 mesecev po obisku Moamerja pa upravičeno zbuja pomisleke, če gre le za goli naklučji. Lahko temu rečeš tudi smetenje z nevemkakšnim spinom zaradi mene. lp
anon-230412 sporočil: 740
[#1256082] 17.06.11 16:54
Odgovori   +    1
Kučan ukaz J.J....spustite vojake JNA.....??..dobr da sem služu 1968-ga..in se mi niti sanjal ni kam gre takrat ...Beograd !!
anon-262729 sporočil: 333
[#1256114] 17.06.11 17:20
Odgovori   +    17
Imajo dokaze imajo, skrivajo jih na neugotovljenem kraju. Pokazali jih bodo na neugotovljen dan, na neugotovljen način. Tako dela udba, so pa pozabili ali pa niso sposobni ugotoviti, da nismo več v vzhodnem bloku. Na ugotovljen dan se bomo spakirali.
anon-52469 sporočil: 71
[#1256126] 17.06.11 17:29
Odgovori   +    4
Kje so dokazi, da se elektron giblje okrog jedra v atomu. A lahko Komunistični Partiji (KP) to nekdo dokaže, če KP noče verjeti dokazom, ki so v skladu s sedano znastveno metodo.
Torej da ne bo pomote, dragi zaslepenci propagande najboljšega učenca KP v Sloveniji, povejte prosim o kakših vrsti dokazov se pogovarjamo, da ne bo potem izgovorov.
In že se sliši iz ozadnja:''Hej, hej, kdo pa je omenil elektron? A ga je kdo kdaj sploh videl? Kaj pa ta nekaj govori o njegovem gibanju, če pa sploh ne obstaja''.
anon-27192 sporočil: 371
[#1256144] 17.06.11 17:41
Odgovori   +    19
me zanima kako bi postopali Finci, če bi slovenski novinar obtožil finskega predsednika, da krade, pa še neke čudne dokaze bi imel
anon-207900 sporočil: 883
[#1256188] 17.06.11 18:22 · odgovor na: anon-223671 (#1256075)
Odgovori   +    11
[jozagulikozaa]
> [FINFUN]
Mater samohranilko si nato "ustvaril" kar ti, če se ne motim.
>

Motiš se.

> Kolikor jaz (bežno) poznam razmere, je sodnica Alenka Praprotnik bolj ali manj srečno poročena in ima tri sinove. Ves čas živi v Sloveniji, vsaj ni mi znano, da bi se v južnih republikah kaj prida zadrževala, da bi lahko naletela na tvojega žrebca Moamerja. Nikoli tudi ni bila samohranilka. Torej fant ni mogel odraščati z materjo samohranilko, kakor si pred časom začel pisariti po forumu.
>
> Če pa te res tako zelo zanima, kot praviš, lahko to preveriš in jo osebno vprašaš.
>
> Smetenje po forumih, z levim ali desnim spinom, je žal neizogibno, press.

Vidim, da dobro poznaš Alenko Praprotnik. Vprašaj jo torej o Moamerju, ker me res zanima, ja. Podobnost je neverjetna, rojstvo Roka 9 mesecev po obisku Moamerja pa upravičeno zbuja pomisleke, če gre le za goli naklučji. Lahko temu rečeš tudi smetenje z nevemkakšnim spinom zaradi mene. lp

Ni niti najmanjše možnosti, da bi sam (komurkoli) postavljal taka vprašanja.

Čeprav sem te izzval, je bolje, da ji takih vprašanj tudi sam ne postavljaš.

Sicer omenjene dame spet ne poznam tako zelo dobro, vendar vseeno dovolj, da si lahko predstavljam konkretno osebo, ki mora, kolikor zaide na ta forum, nič kriva in dolžna prebirati o sebi očitne nebuloze. Fant je polnoleten in sam odgovarja za svoja ravnanja.

Pred časom je profesor Purinoli ob podobni situaciji podučil o manirah nekega preveč zagretega mladca, ki se je na podoben način spravil na drugega forumaša (yuslocan), s katerim se sicer profoser v ničemer ne strinja.

Takšen forum je priložnost za solidno argumentiranje, je tudi izvrsten prostor za dobro zajebavanje, ampak nekje mora človek vseeno potegniti mejo.

Pozdrav.
[#1256200] 17.06.11 18:43 · odgovor na: anon-207900 (#1256188)
Odgovori   +    10
[FINFUN]
> [jozagulikozaa]
> > [FINFUN]
> Mater samohranilko si nato "ustvaril" kar ti, če se ne motim.
> >
>
> Motiš se.
>
> > Kolikor jaz (bežno) poznam razmere, je sodnica Alenka Praprotnik bolj ali manj srečno poročena in ima tri sinove. Ves čas živi v Sloveniji, vsaj ni mi znano, da bi se v južnih republikah kaj prida zadrževala, da bi lahko naletela na tvojega žrebca Moamerja. Nikoli tudi ni bila samohranilka. Torej fant ni mogel odraščati z materjo samohranilko, kakor si pred časom začel pisariti po forumu.
> >
> > Če pa te res tako zelo zanima, kot praviš, lahko to preveriš in jo osebno vprašaš.
> >
> > Smetenje po forumih, z levim ali desnim spinom, je žal neizogibno, press.
>
> Vidim, da dobro poznaš Alenko Praprotnik. Vprašaj jo torej o Moamerju, ker me res zanima, ja. Podobnost je neverjetna, rojstvo Roka 9 mesecev po obisku Moamerja pa upravičeno zbuja pomisleke, če gre le za goli naklučji. Lahko temu rečeš tudi smetenje z nevemkakšnim spinom zaradi mene. lp

Ni niti najmanjše možnosti, da bi sam (komurkoli) postavljal taka vprašanja.

Čeprav sem te izzval, je bolje, da ji takih vprašanj tudi sam ne postavljaš.

Sicer omenjene dame spet ne poznam tako zelo dobro, vendar vseeno dovolj, da si lahko predstavljam konkretno osebo, ki mora, kolikor zaide na ta forum, nič kriva in dolžna prebirati o sebi očitne nebuloze. Fant je polnoleten in sam odgovarja za svoja ravnanja.

Pred časom je profesor Purinoli ob podobni situaciji podučil o manirah nekega preveč zagretega mladca, ki se je na podoben način spravil na drugega forumaša (yuslocan), s katerim se sicer profoser v ničemer ne strinja.

Takšen forum je priložnost za solidno argumentiranje, je tudi izvrsten prostor za dobro zajebavanje, ampak nekje mora človek vseeno potegniti mejo.

Pozdrav.
Glej, načeloma se strinjam s tabo. Ampak, osebne podatke o Alenki Praprotnik (šlo naj bi za mamo Roka Praprotnika) si ravnokar objavil sam. Drugič, Rok Praprotnik je javna oseba in javnost ima pravico poznat nekatera njegova ozadja. Res je, začelo se je kot zajebancija, ampak ponavljam, neverjetna podobnost in čas rojstva 9 mesecev po obisku Gadafija, daje misliti, da ne gre le za naključja, ampak da je morda res Gadafijev sin. Konec koncev ni tu nihče nič kriv, nikomur se nič ne očita, samo podlo bi pa res bilo, če bi se izkazalo, da je to res, a se to prikriva.

Lp

PS: sicer pa ne vem, zakaj bi bilo vprašanje po očetovstvu "tako vprašanje, ki se ne postavlja". Vsi vemo, da je Šoltes Kardeljev vnuk. Ciril je sin Mitje Ribičiča... Še enkrat, narobe je, če bi se pri javnih osebah to prikrivalo.
anon-207900 sporočil: 883
[#1256206] 17.06.11 19:08 · odgovor na: anon-223671 (#1256200)
Odgovori   +    3
Res si nepoboljšljiv primer.

Eno je nedolžno zajebavanje, drugo pa ponavljajoče navajanje neresničnih podatkov o družinskem življenju konkretnih oseb (mati samohranilka...).

Saj ne bo pomagalo, pa vendar - da ti pokažem, da je tvoja teorija res nonsense - ali si pomislil, da mali Saif, za razliko od ostalih otrok, sploh ni podoben velikemu Moamerju ? Kaj boš sedaj, raziskoval, če je morda oče Roka Praprotnika imel kaj z Moamerjevo ženo, po rodu Hrvatico iz Hercegovine ?

Da ne bo pomote, sam se na to raven ne mislim spuščati. Upal sem, da boš sam razumel, koliko je ura.
anon-105119 sporočil: 3.426
[#1256212] 17.06.11 19:22 · odgovor na: anon-105119 (#1255958)
Odgovori   +    4
napisal sem, da izgleda kot mafijaš, zaradi tega mi pa res ne bi bilo treba dajati minusov ;)
anon-44718 sporočil: 2.730
[#1256215] 17.06.11 19:25 · odgovor na: anon-231230 (#1256067)
Odgovori   +    4
[vinopivec]
Brez skrbi, uporabljam le malo pesniške svobode, kar sem že nekomu prej nakazal. Valjda bom šel volit, in valjda bom proti vsem poganjkom kontinuite, ki sodelujejo v "koaliciji". Le nisem prepričan, da bom volil SDS. Kot intelektualec, vzgojen v krščanskem duhu (skratka običajni volilec torijev, republikancev ali Straussovega CSU), bom najverjetneje obkrožil Novo Slovenijo. V upanju, da iz nje nekoč nekaj bo. Danes ni.
Ja mislim, da Sloveniji manjka tudi ena klasična stranka vernih ljudi, pač za uravnoteženost političnega odra.

Čeprav mislim, da bo v naslednjem obdobju najprej nujno imeti na oblasti nekoga, ki ob udarcu ne bo nastavil še drugega lica.
[#1256225] 17.06.11 19:41 · odgovor na: anon-207900 (#1256206)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: najobj 17.06.2011 19:44
[FINFUN]

Eno je nedolžno zajebavanje, drugo pa ponavljajoče navajanje neresničnih podatkov o družinskem življenju konkretnih oseb (mati samohranilka...).

Saj ne bo pomagalo, pa vendar - da ti pokažem, da je tvoja teorija res nonsense - ali si pomislil, da mali Saif, za razliko od ostalih otrok, sploh ni podoben velikemu Moamerju ? Kaj boš sedaj, raziskoval, če je morda oče Roka Praprotnika imel kaj z Moamerjevo ženo, po rodu Hrvatico iz Hercegovine ?

Da ne bo pomote, sam se na to raven ne mislim spuščati. Upal sem, da boš sam razumel, koliko je ura.

... čuj, res si potrpežljiv človek ...

... khmm, sam namreč kretenom, ki večkrat zapovrstjo dokažejo, da so totalni kreteni, rečem preprosto, da so kreteni forum.finance.si/?m=...758&single ... ja, res je sicer, da potem od njemu podobnih kretenov dobim en kup minusov, ampak to ni nič v primerjavi s prijetnim občutkom, ko kretena lahko poimenuješ z edinim pravim imenom, ki si ga zasluži, kar je z eno besedo KRETEN ...
[#1256246] 17.06.11 19:58 · odgovor na: anon-207900 (#1256206)
Odgovori   +    4
[FINFUN]

Model, nepoboljšljiv si očitno ti. Napisal sem, da NAJ BI preživljal otroštvo z materjo samohranilko, ker je to omenil nek forumaš. Halo, ti sam si pa res navedel osebne podatke njegove mame: ime, poklic, koliko ima otrok, kje živi in celo potovalne navade! To, da je Rok Praprotnik rojen 9 mesecev po obisku Gadafija, je pač dejstvo, dostopno vsakomur na spletu.

Moamer je še kako podoben Roku. Poglej kakšno njegovo sliko iz 70ih. Btw, očitno ne dojameš, da se s svojimi idejami sam "spuščaš na raven", ki jo čitaš meni.
anon-101299 sporočil: 9.501
[#1256254] 17.06.11 20:08
Odgovori   +    12
Zadnja sprememba: anon-101299 17.06.2011 20:09
klaro da jih niso....niso še do konca izdelani...nečaku od Pečeta ja zmanjkal toner,njegovo mašino pa je napadel črv W32.Grims in požrl disk..Bekapa nima,ima samo osnutke,ki pa jih je izročil Spomenki Spominčici in Mojci Ščetinc RdečiPašnik
anon-20298 sporočil: 59
[#1256262] 17.06.11 20:20
Odgovori   +    9
Kaj pa akterji iz ozadja, ki so spisali scenarij pripravili izmišljene dokaze katere finski novinar pridno skriva in ščiti so na dobrih delovnih mestih v evropskih upravnih palačeh z enormno nagrado za svoje početje. Me zanima ali bo kedaj zavladala prava demokracija v naši domovini ali se bo nadaljevalo to kar se počne po ustoličenju ta vladne garniture, ki ne zna drugega kot čvekati, lagati in zavajati folk, je to demokracija iz pred 20 let naše domovine.
anon-14026 sporočil: 549
[#1256310] 17.06.11 22:02
Odgovori   +    9
JJ upam, da boš vodil zdravo politiko, ki te bo pripeljaja na oblast. Takrat pa upam, da boš imel srečno roko in dokazal, da smo v SI tudi pošteni ljudje.
Veliko uspeha ti želim.
anon-28048 sporočil: 327
[#1256337] 17.06.11 22:38
Odgovori   +    5
Dragi Janez,

obstaja še ena velika nevarnost - v žargonu tovariša Kučana: "veliki pok release 2" ali "veliki pok v opankah".

Tokrat se ne bo potrebno ubadati z orožjem oziroma z montiranimi procesi v ražeji tovariša Cvikla, temveč z užaljenim opankarjem Jankovićem. Veliki pok release 2 se namreč imenuje Mercator!

Vse kaže, da je vladajoča klika pripravljena na prodajo Mercatorja tudi pod ceno samo, da se lahko maščuje JJ!

Torej?
anon-216391 sporočil: 3.795
[#1256405] 18.06.11 01:07 · odgovor na: anon-56506 (#1255782)
Odgovori   +    5
Zadnja sprememba: anon-216391 18.06.2011 01:10
[vilmat]
"Andrej Kirm pa je razložil, da se je novinar odločil, da zaščiti svoje vire, kar je tudi njegova pravica. "

Naj ščiti vir, dokaze pa lahko vendarle predloži. Ke nede.
Vir, ki ti da dokaze, ki jih ne moreš uporabiti je neuporaben. To je isto kot, če jaz izjavim, da je Borat opravilno nesposoben, ker mu manjka polovica možganov. Ziherl pa ga na tej osnovi zapre v Polje.
anon-216391 sporočil: 3.795
[#1256413] 18.06.11 01:22 · odgovor na: (#1255842)
Odgovori   +    8
[alek14]
>Janša: 'Toženi niso predložili dokazov'

A ni Janša vlagal tožbe? Pri nas je tako, da mora dokaze predložiti on. Naprotna stran pa se do njih lahko opredeli oz. predstavi svoje.
Seveda Janša toži, Berglund pa se že ves čas BRANI s svojo oddajo Resnica o Patrii. Pa to ni res s kakimi modeli imamo opravka na tem forumu!? Za zjokat.
anon-250357 sporočil: 1.126
[#1256425] 18.06.11 05:44
Odgovori   +    15
ZAUPNO - Berglund je od naših Cviklov in Murgelske zakulisne scene dobil 200.000 evrov, da pred volitvami s Patrio obtoži Janšo.
Seveda dokazov in svojega zaupnega vira s Finske ne smem izdati ???
anon-244484 sporočil: 3.467
[#1256435] 18.06.11 06:32
Odgovori   +    5
Zadeva bo imela naslednji vrhunec pred volitvami. Glede na termin naslednje obravnave, volitev do konca leta ne bo!
anon-178479 sporočil: 18.832
[#1256449] 18.06.11 07:37 · odgovor na: anon-105119 (#1256212)
Odgovori   +    4
[stoychi]
napisal sem, da izgleda kot mafijaš, zaradi tega mi pa res ne bi bilo treba dajati minusov ;)
Vsak po sebi druge sodi.
[#1256454] 18.06.11 07:46 · odgovor na: anon-44718 (#1256215)
Odgovori   +    7
[alfa55]
> [vinopivec]
> Brez skrbi, uporabljam le malo pesniške svobode, kar sem že nekomu prej nakazal. Valjda bom šel volit, in valjda bom proti vsem poganjkom kontinuite, ki sodelujejo v "koaliciji". Le nisem prepričan, da bom volil SDS. Kot intelektualec, vzgojen v krščanskem duhu (skratka običajni volilec torijev, republikancev ali Straussovega CSU), bom najverjetneje obkrožil Novo Slovenijo. V upanju, da iz nje nekoč nekaj bo. Danes ni.

Ja mislim, da Sloveniji manjka tudi ena klasična stranka vernih ljudi, pač za uravnoteženost političnega odra.

Čeprav mislim, da bo v naslednjem obdobju najprej nujno imeti na oblasti nekoga, ki ob udarcu ne bo nastavil še drugega lica.
Kdo je ugotovil, da člani drugih strank niso verni? Zato je ustanavljanje stranke, ki ima vero za strankarsko oporo popolnoma nepotrebno. Naši ljudje ne marajo, da se verea meša s strankarsko politiko. Nekateri politiki so svojo vernost izkoriščali tato, da so prepričevali verne volivce, da so boljši od nevernih ljudi. Volivci pa so zato zanalašč volili komuniste. Tole opletanje in vpletanje vere v politiko je kontraproduktivno. Ljudje gredo takoj v "luft" ob takem početju. Celo še nekaj je res. Otroci partizanov so strašno verni in nepreklicno volijo komuniste. Vem iz izkušenj z mojimi sorodniki. Zato neke verske stranke ne potrebujemo.
[#1256460] 18.06.11 08:09 · odgovor na: anon-28048 (#1256337)
Odgovori   +    6
[murim]
Dragi Janez,

obstaja še ena velika nevarnost - v žargonu tovariša Kučana: "veliki pok release 2" ali "veliki pok v opankah".

Tokrat se ne bo potrebno ubadati z orožjem oziroma z montiranimi procesi v ražeji tovariša Cvikla, temveč z užaljenim opankarjem Jankovićem. Veliki pok release 2 se namreč imenuje Mercator!

Vse kaže, da je vladajoča klika pripravljena na prodajo Mercatorja tudi pod ceno samo, da se lahko maščuje JJ!

Torej?
Prodajali bodo vse po vrsti, ker so vse zafrčkali in zafurali in krvavo rabijo denar za svoje življenje na veliki nogi in z nič rezultati. Maščevali se bodo svojim volivcem, ker so jih izvolili na oblast, čeprav so volivci vedeli, da so rdečkarji na oblasti vedno in vsepovsod nesposobni. Revolucija žre svoje otroke, revolucionarji pa denar svojih podpornikov. Tako je to. Ostali smo kolateralna škoda in nas ni že od nekdaj škoda.

Strani: 1 2 3 4