Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Opazili s(m)o: Slovenija na letališču v Bruslju
Strani: 1
sporočil: 5.712
Zadnja sprememba: anon-49373 05.09.2007 08:22
Na levo stran pred vhodom bi morali obesit še Arjanov srček:
bp0.blogger.com/_Oh3...gotip2.jpgNa avionu do Ljubljane bi moralo biti obvezno razdeljevanja branja: http://bp0.blogger.com/_Oh3alBkpIC8/RmQdj-H_uYI/AA AAAAAAADM/g8aVDJJY26Y/s1600-h/delonadelu.jpg
Na Pučniku ob prihodu pa bi morali deliti letake z smrekco prevedeno tudi v vse svetovne jezike:
http://bp1.blogger.com/_Oh3alBkpIC8/RaK_ugXjTjI/ AAAAAAAAAB4/6iYEZmnUStw/s1600-h/Predlog+za+logotip +Slovenije.jpg
Le tako bodo turisti lahko celovito in sproščeno uživali pri nas !
sporočil: 1.287
Pa lepo vas prosim,kaj to sporočilo pove.To je navadna besedna
igra,že videna stokrat,tako kot srce(I love NY) recimo.Spomnim pa
se pred štirimi leti na letališču v Seoulu,ko sem videl geslo
S.Korea Invigorate,kar smo imeli tusi mi.Same kopije,same kopije
brez inovativnosti,pa zato odlivanje denarja na razne
strani....
Zakaj ne navedemo obiskovalcem naj odkrijejo Slovenijo in njenih 7 slovenskih čudes-saj jih imamo ali ne in samo mi v tej lepi deželici.Tu ne bio bilo filozofiranja,bilo bi celo več emocij kot pa v sloganu I feel love.Lepo vas prosim,tujci da bodo začutili ljubezen pri nas,pa saj ima ja vsakdo najraje svojo deželo-tam kjer sem doma-veter nosi mi pozdrav z gora itd......No sicer pa sem o tem že pisal,celo trikrat v članek Slovenci pomagajmo Pristopu...in kaj je bilo iz tega?nič kopirale so to idejo tako radio SLO,Nedeljski in Jana.Upam,da jo bodo vsaj izpeljali do konca......
Zakaj ne navedemo obiskovalcem naj odkrijejo Slovenijo in njenih 7 slovenskih čudes-saj jih imamo ali ne in samo mi v tej lepi deželici.Tu ne bio bilo filozofiranja,bilo bi celo več emocij kot pa v sloganu I feel love.Lepo vas prosim,tujci da bodo začutili ljubezen pri nas,pa saj ima ja vsakdo najraje svojo deželo-tam kjer sem doma-veter nosi mi pozdrav z gora itd......No sicer pa sem o tem že pisal,celo trikrat v članek Slovenci pomagajmo Pristopu...in kaj je bilo iz tega?nič kopirale so to idejo tako radio SLO,Nedeljski in Jana.Upam,da jo bodo vsaj izpeljali do konca......
Strani: 1