Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kretenu Mrkaiću razbijte ledvice!
Strani: 1 ... 6 7 8 9 10 11 12
sporočil: 292
Takšne primitivne grožnje so res vsega obsojanja vredne. Sam pa MM
sploh ne berem in se ne obremenjujem z njegovim pisanjem, ker
mislim, da je vse njegovo pisanje po naročilu določenih lobijev in
za plačilo.
sporočil: 6.114
gandy je napisal(a):Branko Đurić Đuro?
In kakšna je sedaj?! Vrhunsko, odlična kaj? Malo morgen. Slovenija(večina) spi po dolgem in počes! Sami nesposobneži, ki bi potrebovali eno veliko brco v rit! ! Slovenska kulturna produkcija tako močno spi in je par deset let zaostala za ostalimi državami. Btw sem kulturnik in vsi MM-ovi predlogi se mi zdijo briljantni!
samo2005 je napisal(a):in od kdaj se CIA kliče lobi?
Takšne primitivne grožnje so res vsega obsojanja vredne. Sam pa MM sploh ne berem in se ne obremenjujem z njegovim pisanjem, ker mislim, da je vse njegovo pisanje po naročilu določenih lobijev in za plačilo.
sporočil: 5.777
schcuka je napisal(a):
Mr. Tugo je samo nazorno prikazal kako bi izgledala SLO kulturna produkcija če bi dotični infantilni kolumnist uspel realizirati svoj politični program, ja!?!
Izgledala bi tako, kot v resnici zgleda. Podn v primerjavi s svetom. Razen nekaj izjem.
E, jebiga, Franklstein, se bo počasi potrebno mal' "špeglati" po
Radoviču:
www.pozareport.si/?I...icaID=4418
www.pozareport.si/?I...icaID=4227
www.pozareport.si/?I...icaID=4418
www.pozareport.si/?I...icaID=4227
sporočil: 11.466
Bolj ko Mrkaić piše primitivne in žaljive članke, višja je branost
in naklada Financ. Gre za uredniško politiko Financ, za katero je
značilno, da na veliko špekulira, žali in pretvarja. To je v veliki
meri sicer njihova pravica. Naša pravica pa je, da se s takšnim
poročanjem ne strinjamo in ga obsojamo. Finance, z redkimi izjemami
med njihovimi pisci, ostajajo rumen časopis na ravni Slovenskih
novic, Direkta, Dnevnika itd.
Edini kolikor toliko spodoben tiskan medij v državi je žal le Delo. Seveda po odhodu Petra Jančiča.
Edini kolikor toliko spodoben tiskan medij v državi je žal le Delo. Seveda po odhodu Petra Jančiča.
sporočil: 1
Ne vem, če je tožba najboljša rešitev.
Najboljši sredstvi proti obrekovanju sta vedno cinizem ali pa sarkazem. Ne da bi zdaj doživljal razliko enega od drugega, bi bil recimo primer, da določenega obrekovanja na govorni ravni ne zavrneš, pač pa mu pritrdiš (('Seveda sem za pref...)), hkrati pa dodaš še "potrjujočo" okoliščino, ki je z obrekovanjem povezana, celotna zadeva pa potem izpade totalno absurdno ((...če si to pripravljen povedat v živo na POPTV 24 ur, ne pa da se skrivaš)).
Mišo, če greš tisto sranje argumentirano spodbijat, večina ne bi bila sposobna zaznati razlogov v tvoj prid, v tistem kar argumentaš. Pa še obtoževanju bi dodajal videz legitimne argumentacije, pa četudi je še tako brezvezen ad hominem. Tudi pretiravanje v absurdnosti in dokazovanju nesmislov je lahko zgrešeno, kakor je v tvojem besedilu.
Najboljše sredstvo za obrambo je predpostavka, da je vsak sposoben dojeti, kako neko zadevo napihnemo na ponovljiv način, kot je to storila nasprotna stran in s tem vsaj govorniško potrdimo dogodek v vsej svoji absurdnosti in ga v vsej svoji veličastnosti tako karikiramo, da postane že smešen.
Če sta publika ali pa tožitelj potem preneumna, da bi to razumela, nočeta razumeti, ali, kot je v primerih zaprte mislenosti, jima ni dovoljeno razumeti, ne da bi izgubila občutka za samopomembnost, potem je to druga stvar. Kdor ne skapira učinka kratkega štosa in ga ni sposoben vrniti nazaj, potem tudi za daljši zagovor ni relevanten razsodnik etične utemeljenosti svojega ravnanja, katero razglaša za splošno merilo pravičnosti in resnicoljubnosti (še v tako zabrženih primerih). Pa še tudi po izgubljeni tožbi si bo jemal pravico oznanjati Mrkaić je... Če ne on,ki je izgubil tožbo, saj bo imel razlog za svoje psevdo-mučeništvo, pa kakšen nov karakter.
((Relevanten primer obrekovanja v zvezi s Petkom:
Skrivnostni obrekovalec: "Ne moremo dokazati, da Petek ni pretepel samega sebe."
Dvojna negacija: Petek je pretepel samega sebe. Kako zdaj to dokazati? Če bi šel Petek to argumentirano spodbijat, bi ljuje začeli mislit, da pa morda res je pretepel samega sebe, saj ima vsaka medalja dve plati, poleg tega pa ne moremo vedeti, da NI pretepel samega sebe, saj so bile vse tožbe spodbite.
Petek je takrat nekako na kratko rekel:
"Seveda (1.DEL dosledna pritrditev), zdaj pa bodo še pritrdili, da me je pretepel mož moje žene."(2.DEL karikiranje)
Najboljši sredstvi proti obrekovanju sta vedno cinizem ali pa sarkazem. Ne da bi zdaj doživljal razliko enega od drugega, bi bil recimo primer, da določenega obrekovanja na govorni ravni ne zavrneš, pač pa mu pritrdiš (('Seveda sem za pref...)), hkrati pa dodaš še "potrjujočo" okoliščino, ki je z obrekovanjem povezana, celotna zadeva pa potem izpade totalno absurdno ((...če si to pripravljen povedat v živo na POPTV 24 ur, ne pa da se skrivaš)).
Mišo, če greš tisto sranje argumentirano spodbijat, večina ne bi bila sposobna zaznati razlogov v tvoj prid, v tistem kar argumentaš. Pa še obtoževanju bi dodajal videz legitimne argumentacije, pa četudi je še tako brezvezen ad hominem. Tudi pretiravanje v absurdnosti in dokazovanju nesmislov je lahko zgrešeno, kakor je v tvojem besedilu.
Najboljše sredstvo za obrambo je predpostavka, da je vsak sposoben dojeti, kako neko zadevo napihnemo na ponovljiv način, kot je to storila nasprotna stran in s tem vsaj govorniško potrdimo dogodek v vsej svoji absurdnosti in ga v vsej svoji veličastnosti tako karikiramo, da postane že smešen.
Če sta publika ali pa tožitelj potem preneumna, da bi to razumela, nočeta razumeti, ali, kot je v primerih zaprte mislenosti, jima ni dovoljeno razumeti, ne da bi izgubila občutka za samopomembnost, potem je to druga stvar. Kdor ne skapira učinka kratkega štosa in ga ni sposoben vrniti nazaj, potem tudi za daljši zagovor ni relevanten razsodnik etične utemeljenosti svojega ravnanja, katero razglaša za splošno merilo pravičnosti in resnicoljubnosti (še v tako zabrženih primerih). Pa še tudi po izgubljeni tožbi si bo jemal pravico oznanjati Mrkaić je... Če ne on,ki je izgubil tožbo, saj bo imel razlog za svoje psevdo-mučeništvo, pa kakšen nov karakter.
((Relevanten primer obrekovanja v zvezi s Petkom:
Skrivnostni obrekovalec: "Ne moremo dokazati, da Petek ni pretepel samega sebe."
Dvojna negacija: Petek je pretepel samega sebe. Kako zdaj to dokazati? Če bi šel Petek to argumentirano spodbijat, bi ljuje začeli mislit, da pa morda res je pretepel samega sebe, saj ima vsaka medalja dve plati, poleg tega pa ne moremo vedeti, da NI pretepel samega sebe, saj so bile vse tožbe spodbite.
Petek je takrat nekako na kratko rekel:
"Seveda (1.DEL dosledna pritrditev), zdaj pa bodo še pritrdili, da me je pretepel mož moje žene."(2.DEL karikiranje)
sporočil: 5.777
sopranos je napisal(a):
Bolj ko Mrkaić piše primitivne in žaljive članke, višja je branost in naklada Financ. Gre za uredniško politiko Financ, za katero je značilno, da na veliko špekulira, žali in pretvarja. To je v veliki meri sicer njihova pravica. Naša pravica pa je, da se s takšnim poročanjem ne strinjamo in ga obsojamo. Finance, z redkimi izjemami med njihovimi pisci, ostajajo rumen časopis na ravni Slovenskih novic, Direkta, Dnevnika itd. Edini kolikor toliko spodoben tiskan medij v državi je žal le Delo. Seveda po odhodu Petra Jančiča.
vse tole zgoraj zapisano je res. Treba jih je prefukat, razgont, razjebat in postaviti za direktorja Repovža. In spremenit ime v Flance.
sporočil: 361
Gustl je napisal(a):
Kaj konkretno predlagaš, da bi lahko naredili.
Ker jaz v vsak spletni obrazec, ki zahteva od mene, da se identificiram, napišem Boško Buha, pa še to samo zato, ker mi je Nikoletin Bursač predolgo. Kakšna je korist od tega?
tud meni je predolgo, zato napišem samo b b, če pa se mi še tipk ne da iskat pa lahko tud a a al kaj podobnega
sporočil: 361
dob je napisal(a):
shaman pa anonimen?
shaman ni anonimen, on je shaman! Spoznal sem ga tukaj na forumu, vprašanje je če bi ga na cesti spoznal do te meje Pa tudi če bi ga srečeval vsak dan. Dvomim, da ga kak njegov znanec, s katerim popije pir pa ne čita tega foruma, pozna bolje od mene. Zame je povsem jasen človek, daleč od vsake aninimnosti.
Anonimni so tipi kot je mataj, pa Milan Kučan, pa neki sevschenko, yuslocan... in podobne silhuete tu na forumu z globino zelo tankega papirja. Oni so anonimni, saj nič ne povejo. Vzame z enega kupa in nese na drugi kup. Kaj pa je to?
sporočil: 18.363
Zadnja sprememba: bigl 02.09.2007 14:02
Spoštovani MM. Glede na prebrano se strinjam s skrbnikom večerovega
bloga, da gre za vašo samopromocijo. Ste pač spreten komunikator in
provokator. Nekaterim pa to ne paše. Mene ne moti. Gotovo pa nimate
exkluzive v spreminjaju miselnega ozadja slovencev. Prav je, da
poveste svoje mnenje a ne žaljivo. Osebno ne berem blogov, razen
občasnega oglaševanja na forumih Financ in tudi ne bi bil seznanjen
z navedeno vsebino, če je vi ne bi privlekli na ta forum oz. v
tiskano verzijo Financ. Ni pa nič narobe. Ne vem zakaj ste užaljeni
in presenečeni, saj kot fizik poznate pojem reakcije in vse kar
nanjo vpliva. Da pa na sprožanje tako nizkih (underground) reakcij
vplivate sami pa v textu nisem zasledil. Verjetno pa se tega nekje
v podzavesti zavedate. Glede anonimnosti piscev na forumih, pa le
toliko, da forum to omogoča, verjetno s predpostavko, da so vsebine
pomembnejše kot pa kdo stoji za njimi. Gornji text me spominja na
J. Joycevo opredelitev časopisa - kot ritobrisnika. Kakorkoli ga
obračaš je papir usran. Se pa strinjam, da je višja raven izražanja
stvar stila in izobraženosti.Glede vsebine pa le to-le: prebrano se mi zdi parafraziranje. Kaj vse piše Bukowski....Sicer pa je stvar MM kako bo zadevo razrešil, a vzroke naj najprej začne iskati pri sebi. Lep dan.
sporočil: 75
Zadnja sprememba: anon-116361 02.09.2007 21:53
Ha kar beri uradni list;problem uradnega lista je da objavlja govorice (ne fakte!) dva dni pozneje,
go miki go! Delovček
še mimogrede pa berite v Delu zgodbice o nacionalnem pivovarskem interesu (še pomnete tovariši?!)
zle pa vam dajo pivovarji nož v ledvičke
sopranos go go!
sporočil: 699
jaz pa sočustvujem z vami... kako ozek pogled... Pa še
to, kar MM opisuje v svojih člankih, so težave, ki se nabirajo v
naši družbi. Tisti, ki so poimensko navajani v teh člankih, mu
težko oporekajo, saj imajo vsi "maslo na glavi".
sporočil: 442
Kar se tiče žaljivosti, se mi zdi vseeno, ali je medij blog ali
vaška gostilna, ali butasta (subvencionirana) alternativna
gledališka predstava.
Kar se tiče resnosti grožnje, bi morali o tem presojati represivni organi, katerih dolžnost je skrbeti za zakonitost in kršitelje preganjati.
Komentar MM je po obeh zgornjih kriterijih vsekakor odveč, razen če gre za prikrit odgovor piscu na blogu, kar pa je zloraba resnega tiskanega in spletnega medija (Financ). Tokrat bi bilo res bolje, če se zgornji članek ne bi pojavil. Od 395 pozitivnih točk jih bom pri sebi MM odštel 6 ali 7.
Kar se tiče resnosti grožnje, bi morali o tem presojati represivni organi, katerih dolžnost je skrbeti za zakonitost in kršitelje preganjati.
Komentar MM je po obeh zgornjih kriterijih vsekakor odveč, razen če gre za prikrit odgovor piscu na blogu, kar pa je zloraba resnega tiskanega in spletnega medija (Financ). Tokrat bi bilo res bolje, če se zgornji članek ne bi pojavil. Od 395 pozitivnih točk jih bom pri sebi MM odštel 6 ali 7.
sporočil: 442
TadejK je napisal(a):
"Tugo Zaletel? Kdo pa je to?" se zagotovo sprašujete, spoštovani bralci. Tehtno vprašanje - to je "pisatelj"...
Google sugerira, da je [tudi] "pesnik":
http://chp.uni-mb.si...tuza1.html< /a>
Hvala za to razsvetlitev. Sedaj sem res prepričan, da je bil članek odveč, kvečjemu bi morda "blogerja"prijavil policiji za prestopek nad javno moralo ali kaj podobnega. Glede na kakovost "poezije" se verjetno bedni stvor valja zafiksan in pijan v lastnih iztrebkih v kakšni zapuščeni hiši in ne more poškodovati niti ščurkov in podgan, ki lezejo po njem.
Koristno bi pa bilo raziskati, ali je "pesnik" kdaj prejel kakšno dotacijo iz proračuna, ker je treba potem preganjati uradnika, ki mu jo je dodelil. Pa še z Googla bi lahko umaknili geslo, ker sem prepričan, da imajo tudi tam neko politiko v zvezi s spodobnostjo.
sporočil: 40
Bravo, povsem se strinjam, vsak je odgovoren za svoja dejanja. Niti
v najbolj blodnih sanjah si ne bi mogla zamisliti sovražnih besed,
ki jih znajo nekateri celo uporabljati kot argument proti svojim
nasprotnikom v blogih in komentarjih na internetu. To nima nobene
zveze s svobodo izražanja, ampak z duševnim zdravjem posameznikov.
Ta narod je res malo bolan, če upoštevaš obseg takega pisanja. Zato
pa imamo toliko samomorov. Vsi smo pošteni, če nas kamera snema,
sicer pa... Slej ali prej tako izražanje in razmišljanje itak
najbolj udari avtorja. Reve.
sporočil: 153
Funkcionalna nepismenost pomeni, da človek sicer zna brati, vendar
prebranega ne razume. Lahko kar prenesem na tvoj komentar stavka o
intelektualcih - nikjer nisem napisal, da je MM naredil kaj dobrega
za človeštvo (še ne), sem ga samo uvrstil med intelektualce.
sporočil: 153
icho je napisal(a):
Skratka, če te prav razumem je MM naredil prav, ker je šel v Ameriko. Ker Amerika (oziroma Američani) se za razliko od nas Slovencev itak nikoli ne odziva primitivno in nikoli ne vrača udarcev. Ma kaki, Amerika nam je lahko za vzor. Nima gospodarskega kriminala, pokojninski sistem je tako briljanten, da se še nihče nikoli ni zbudil lepega dneva in ugotovil, da je zaradi mahinacij ostal brez vsega. Še več, Američani so vnebovpijoči model kako se bori proti monopolistom in kako se nad državni intervencionizem pošljejo letalonosilke. Sociala tam je naravnost idilična, tujih delavcev ne izkoriščajo, državni uradniki so pošteni do obisti, da ne govorim o visokih politikih. Američani so itak najbolj zdravi in najbolj pismeni ljudje na svetu.
Edino kar v Ameriki hvala bogu ne štima so represivni organi. Tem nikakor ne uspeva loviti, pobijati in zapirati nedolžnih ljudi.
Hmm...nikjer v mojem sestavku ne vidim, da bi poveličeval Ameriko. Res zanimivo, kako ljudje površno berejo, na prebrano pa čustveno reagirajo. Počasi se počutim kot MM (upam samo, da ne bom tepen)...
sporočil: 264
Vsekakor obsojam nespodobne besede z katerimi je gospod Zaletel
ozmerjal Mrkaića, saj to naj ne bi bil način medsebojnega občevanja
in tega bi se moral zavedati gospod Zaletel, vsekakor pa bo moral
tudi MM spremeniti ton svojih komentarjev, saj si z svojim tonom,
ki je skoraj vedno na meji dobrega okusa, in potem takšnih
odgovorov in blogov več ne bo.
sporočil: 416
Najprej, to, da imat tud sam svoj blog, za katerim pa se ne
skrivam, saj je poleg moje ime (resnično) in slika, da me lahko
vsak prepozna. To, kar je napisal ta bloger je kratko malo
svinjarija. Poleg tega pa meće tudi slabo luč na tiste, ki s
svojimi blogi mislijo resno in na njih ne svinjajo.
sporočil: 28.746
orbis je napisal(a):kar je v bistvu v tem kontekstu zelo pozitivno (v izogib povisanju stevila umorov).
To nima nobene zveze s svobodo izražanja, ampak z duševnim zdravjem posameznikov. Ta narod je res malo bolan, če upoštevaš obseg takega pisanja. Zato pa imamo toliko samomorov.
sporočil: 1.610
Nejeverni je napisal(a):čaka na darovalca :-))
in..., je kaj novega v zvezi s kretenom mrkaićem? rad berem o kretenu mrkaiću. :)
sporočil: 6.934
shaman je napisal(a):
He.he.
Če človek nosi v sebi takoimenoani "virus gestapovske pameti", se nikoli ne ve kdaj bo ta nevarni virus znova udaril in kdaj se bo zadeva razvila v bolezen pod imenom gestapovitis . Zdravniki pravijo, da je življenje zelo težko za modele, ki zbolijo za to zahrbtno boleznijo.
Najprej te z vsakim dekletom s katerim hodiš razžira črv dvoma, ker skušaš ugotoviti, ali si ji res "drugi jebač v življenju" in, ali je oni prvi, njen nesrečni deflorator res bil tako neroden, da nedolžnosti pravzaprav ni znal niti odpraviti po moško resolutno, ampak so morali posredovati kirurgi in z majhnim rezom zadevo urediti, kot se spodobi. Skratka jeba te, ali si ji v bistvu na nek način res , takorekoč,..khm...khm...ja no ...prvi.
Potem te bojda žre, ali je ona svinja od soseda res tako dobro plačan, da skešira bemflna serije 5 zase in serije 3 za babnco, ali se je, upaš da, preprosto jebeno zapufal, kar hvalabogu razloži vse ....In tako naprej te jeba miljon zadev v zahtevnem in težaškem življenju na temperaturi policijskega IQ-ju.
Na forumih te pa bojda živega od znotraj žre, ko tako razmišljaš kdo se skriva za nicki. Pa te jeba kdo uporablja več nickov, pa kateri nicki sodijo h kateri virtualni oz. realni osebi, pa kateri nicki delajo po naročilu Vatikana, CIE, KGB-ja. Pa kateri nicki so skupaj v dopoldanski izmeni.
Bojda je znak, da si totalno f kurcu, ko se nekega dne tako jebeno prekombiniraš, da "super-napredno ugotoviš", da je vsak nick le poljubno zastavljena, oblikovana in odigrana virtualna oseba, ki se za povrh skriva za virtualnim imenom to je nickom enega drugega nicka na forumu, ki je v bistvu le eden od mnogih nickov, ki jih uporablja realna oseba, ki se skriva za inženirano virtualno osebo, ki pa se dalje skriva za nickom, ki je bil povsem poljubno inženiran. Ultimativni vrh gestapovitisa je ko zaključiš, da več različnih virtualnih oseb v bistvu zlorabi eno samo realno in obratno, več realnih oseb si deli eno samo virtualno osebnost.
Z elektrošoki se ima pričeti, ko je pacijent prepričan, da je možno oboje hkrati - da več virtulacef zlorablja enega realca in več realcef uporablja enega virtualca. Oboje hkrati v realnem času! Temu stanju in fazi v razvoju gestapovitisa se reče "orgia neurosis complex".
V zgodnjih fazah razvoja gestapovitisa imajo pacijenti bojda le manično željo dokazati, da je nemogoče, da bi nekdo nekoga hvalil na forumu, hvaljeni pa ima manj kot 19 miljonof zadetkof na google, ali pa le 358 tisoč zadetkof na COBISS in potem počnejo vsega boga, da bi dokazali, da se v bistvu ena sama virtualna entiteta samo-hvali skozi uporabo več nickof.
Bojda je ta posebnost zaenkrat zabeležena le pri pacijentih v Sloveniji, ker v Slovenije obstaja tradicija verovanja, da ljudi okrog sebe nimaš kaj hvaliti, če si "normalen". Ergo si takoj sumljiv, če koga hvališ. V Sloveniji si "normalen", če vse, kar drugi okrog tebe znajo ali delajo dobro, nemudoma razvrednotiš s kakšno sočno opazko tipa" Ja, no krneki, ka pa je to tacga!".
V terminalnih fazah razvoja gestapovitisa pri odraslih, preidejo pacijenti v takoimenovano stanje "enigma", v katerem skušajo iz koščka informacije ugotoviti recimo identiteto pisuna na forumu, ali recimo s pregledovanjem smeti ugotoviti ali sosed res porabi ducat kondomof na teden.
Najbolj priljubljen košček informacije med obolelimi za gestapovovitisom je že kultni AjPi naslof. Vendar, ko so enemu pacijentu po napačni identifikaciji forumskega pisuna, razložili, da je neka ofca pustila povsem nezavarovan vajerles ruter i mu je preko njega na internet vstopalo in na forume pisarilo nekaj deset ljudi iz petih blokof v nekem ljubljanskem getovskem naselju in se še sami tega niso zavedali, je tega pacijenta v prisotnosti zdravnikov pri priči pognalo v višjo fazo razvoja bolezni, ko je začel govoriti, da je treba vse te ruterje še pred prodajo nastaviti tako, da jih lahko uporablja le en računalnik.
Ubogo paro je silno skrbelo da kako pa bodo potem identificirali trupla na internetu, če se dovolijo take možnosti nekontroliranega in incidentnega ter nezavednega sokonzumiranja Ajpi naslovov od strani celih skupin povsem nepovezanih oseb. Groza!.
P.S.
Gestapovitis je neozdravljiva bolezen, ki v 99% primerov napada osebke, katerih IQ sodi v območje takoimenovanega policijskega IQ. Preostali procent pa zanimivo leži daleč nad policijskim IQ-jem v območju takoimenovanega stika med genijem in norcem. Zanimivo za gestapovitis je še dvoje. Osebe, ki trpijo za gestapovitisom običajno trpijo tudi za patološkim ljubosumjem in najbolj pomembno od vsega, takorekoč ultimativni indikator in identifikator hkrati - so povsem brez smisla za humor.
In ravno slednje je tista ključna podrobnost, ultimativni test, ki ga zdravniki uporabijo za končno potrditev, da imajo opravka z gestapovitisom. Pred končno dijagnozo pa samo še vprašajo starše ali je v najstniških letih sobo imel polimano s slikami v usnjene plašče oblečenih gestapovcev, Felixa Dzerdzinskega in Rankovića.
LP shaman
Ti Shaman, ki si še Mile in ne vem še kaj, toliko pisanja, pa nisi nič povedal.
Značilno pač za nekritične plačane podpornike MM.
N e h a j ž e e n k r a t, ali to počni bolj profesionalno.
Ljudje niso "ofce", kot ti rad rečeš, in jih ne moreš lagati dolgo.
LP
Goran
PS Tvoj občutek za humor je značilno na nizkem nivoju.
Ni humor, če nekoga žališ in obkladaš z imeni.
V Srbiji včasih to šteje za humor.
A si ti Shaman (Mile) morda iz Srbije.
Daj bodi iskren in se malo odpri.
Gustl je napisal(a):
Za potrebe te debate tole sporočilo puščam gor, ker je pač v kontekstu, kakršnokoli pač je.
To ne pomeni, da lahko ostali nadaljujete v enakem slogu.
lp
Admin
Spoštovani,
Podpiram Vaš komentar na prispevek, ki odstopa od normativa primerne in spoštljive komunikacije do MM.
Želim si, da isti kriterij uporabite pri vseh prispevkih, ki velikokrat žalijo druge sogovornike na forumu Financ.
Tako je videti, da ste pripravljeni skrbeti samo za MM, a drugi uporabniki Vam niso pomembni.
Če niste opazili tega, nivo komunikacije in pogovora na straneh foruma Financ se postopoma niža do nesprejemljivih meja.
In to se večinoma vidi pri enih in istih uporabnikih vaših strani.
Lep pozdrav
Goran
sporočil: 2.820
yuslocan je napisal(a):Vsa čast, da si do tega zaključka prišel v manj kot mesecu dni udeležbe na tem forumu. Se pravi, v avgustu je bilo še občutno bolje?
Če niste opazili tega, nivo komunikacije in pogovora na straneh foruma Financ se postopoma niža do nesprejemljivih meja.
Otac
otac je napisal(a):Oh, pardon, 8.6. ne 6.8.,... Ah, potem pa že, potem pa že....
Vsa čast, da si do tega zaključka prišel v manj kot mesecu dni udeležbe na tem forumu. Se pravi, v avgustu je bilo še občutno bolje?
Otac
Otac
shaman je napisal(a):
He, he.
Evo moje izpovedi:
1. Nisem Mile.
2. Nisem iz Srbije.
Ti, a to tipkanje s presledki je neka nju ejđ umetnost al kva?
LP shaman
A veš kaj Mile?
Tole pisanje angleških besed v slovenščini, je prav značilno za Srbijo, tako da ti ne verjamem na besedo.
To je Vuk Karadžić osebno pogruntal in se na svetu samo Srbi držijo tega pravila.
Ne bom se spuščal v druge podrobnosti, ki kažejo na to da si prav iz Srbije. ( Bravo Mićo, care!; he, he; ipd.......)
Sicer, nimam nič proti Srbom samo zakaj ne bi čolovek to priznal, če je že res.
Tukaj zadaj mora biti kakšen dobar razlog za to.
Če uporabiš malo logiko in rečeš, da so velike črke kričanje na forumu, potem je pisanje s presledki šepetanje.
In velikokrat se šepetanje bolj sliši kot kričanje.
O č i t n o t u d i p r i t e b i.
LP
Goran
yuslocan je napisal(a):
A veš kaj Mile?
Tole pisanje angleških besed v slovenščini, je prav značilno za Srbijo, tako da ti ne verjamem na besedo.
To je Vuk Karadžić osebno pogruntal in se na svetu samo Srbi držijo tega pravila.
Ne bom se spuščal v druge podrobnosti, ki kažejo na to da si prav iz Srbije. ( Bravo Mićo, care!; he, he; ipd.......)
:-)))))))))))))
Otac