Strani: 1 2 3 4 5 6 7

anon-182066 sporočil: 11.068
[#1207538] 12.05.11 15:43
Odgovori   +    7
Zadnja sprememba: anon-182066 12.05.2011 15:47
In ta komunajzarska golazen nam je poleg ur in ur nekoristnega blebetanja o koristnosti Pokojninske reforme v poštni nabiralnik podtaknila kilo papirja, računajoč, da navadna raja zakona ne bo prebrala, niti z besedico - simptomatično pri tem pa je, da tudi desni komunisti proti tej načrtovani svinjariji niso pisnili, PA NIHČE NI POVEDAL, DA HOČEJO Z ZAKONOM DO KONCA APRECIIRATI APRECIATORJE, kolikor rdeči bandi do sedaj še to ni uspelo! Bravo Črt, bando je treba razkrinkat. Sem PROTI temu zakunu! Naj tatovom prej poberejo ukradeno, šele potem pa se naj gumpci javijo pri davkoplačevalcih!
anon-238577 sporočil: 14.015
[#1207661] 12.05.11 17:23 · odgovor na: (#1207464)
Odgovori   +    0
[dob]
> [fibonaci]

> Hočeš rečt, da sta Wall Street in murgeljski štab eno in isto, v bistvu??? Goldman Sachs in Forum 21, eno in isto?

Kučan je slabši od Wall Streeta. To hočem reči.
Wall Street mi ni nič slabega storil, zato naj se zanj brigajo Američani, vsak ima namreč svoje hitlerje. Američani svoje, mi pa svoje.
Mi naše lepo redimo.
To imaš prav, vsak naj pospravi pri sebi. Samo meni se zdi, da tisti video zgoraj na youtube velja za vse, ne samo Američane!
anon-1670 sporočil: 14.712
[#1207662] 12.05.11 17:27 · odgovor na: anon-232734 (#1206519)
Odgovori   +    0
[slep]
Naa se jezit Črt, vse bomo sesuli (vse tri zakone mislim).
Hej, en zakon je treba nujno podpret, ker ga je podprl janša!!!
anon-178479 sporočil: 18.832
[#1208089] 13.05.11 08:08 · odgovor na: anon-25848 (#1207341)
Odgovori   +    6
[1sandi]
> Kaj te zopet uboge stare mamke ne razumejo? Ti si ubogi genijalček, nad vsemi, najbolj pameten, nihče te ne razume, ti pa si taka miselna kapaciteta. Ojoooj, kako hudo, čisto za v Butale.

Eh, gospa Aleister. Poglejte, tudi moj post niste razumeli, pa če dovolite, ne bom sedaj na tem mestu komentiral, česa niste razumeli. Oglašate se z čisto pavšalno oceno nekoga, ki je užaljen, čaka na prvo priliko, da se lahko "revanžira", za povrh pa nima sploh nobenih argumentov, s katerimi bi lahko spodbijal "nasprotnika" oz. karkoli demantiral.

Zakaj bi bila užaljena, če najobij misli, da sem stara mamka, ki ničesar ne razume, pa mi mora on vsevednež to povedati? Celo svetoval mi je naj grem raje kuhat. Upam, da ni užaljen, ker jaz mislim, da bi bilo zanj dobro, da raje kaj skuha, kot da tule oha in uha. Isto velja zate. Z moje strani ni nobene užaljenosti. Ker nočeš povedati, česa ne razumem, pač smatram, da ni kaj razumeti. Nekateri forumaši pač zavajate ostale s svojo vsevednostjo. Ali so vam to mamice in atki razodeli, da ste vsevedni in vse pravilno razumete edino sami?
[#1208094] 13.05.11 08:10 · odgovor na: najobj (#1207502)
Odgovori   +    4
[najobj]
> [Aleister]
> > [najobj]
> > > [toka]
> > > Slučajno sem naletel na tvoj komentar, kjer praviš da naj obdavčijo tiste, ki služojo milijone, tebe sirotinja ( to si sam rekel ) naj pa pri miru pustijo...
> > >
> > > Odkrito povedano imam te sociale in vas sirotinje vrh glave z neprestanim jamranjem. Tega v normalnih državah ne vidiš. Ali veš zakaj si "sirotinja". Zato ker to sam o sebi misliš.
> > >
> > > Kaj si naredil, da bi to spremenil ? Si dokončal kakšno šolo, ki je danes iskana ? Si naredil 5 podjetij iz nič od katerih so 4 propadla, po vseh teh izkušnjah pa ti je npr. petič uspelo ?
> > >
> > > V Sloveniji je cca 100.000 delujočih podjetij. Vsaj 3/4 je takšnih, ki so uspeli z lastnim trudom. Ostali delajo v povezavi z politiko na koruptiven način. To pomeni, da še vedno več kot polovica uspeva s svojim lastnim trudom in polni to neskončno državno vrečo, da lahko država na veliko zapravlja.
> > >
> > > Daleč od tega, da bi bil vsak, ki ima veliko denarja barabin in enako velja, da je daleč od resnice, da je vsaka "sirotinja" resnično upravičena do tega naziva. So ljudje, ki se zelo težko vklopijo v družbo ali imajo kakšne bolezenske omejitve. Tem je potrebno vedno pomagati. Če spadaš v to skupino je tvoj opis samega sebe v redu. Če ne si še eden od tisti lenih in stalno nezadovoljnih "semoličev", ki nočejo narediti nič drugega kot neprestano jamrati.

> > ... čuj, ko boš spet slučajno naletel na moj komentar, ga probaj najprej razumet ... khmm, če ga ne razumeš, pa raje idi naprej in komentiraj tisto, kar razumeš ... jasno, ha ? ...

> Kaj te zopet uboge stare mamke ne razumejo? Ti si ubogi genijalček, nad vsemi, najbolj pameten, nihče te ne razume, ti pa si taka miselna kapaciteta. Ojoooj, kako hudo, čisto za v Butale.

... eh, gospa Aleister ... ne mi zamerit, ampak res se mi ne ljubi več ...

P.S.: gospa Aleister, a veste, da to, če kdo kaj razume ali ne, ni glih preveč povezano z leti ... ja, in vas imam na sumu, da vi tudi takrat, ko ste bili še mlajši, niste kaj dosti razumeli ...

To je povsem tvoja pravica. Moja pa je pravica, da mislim, da se sprenevedaš.
[#1208100] 13.05.11 08:13 · odgovor na: anon-239951 (#1207479)
Odgovori   +    4
[FIN-381227]
> [Aleister]
> > [FIN-381227]
> > > [slep]
> > > Naa se jezit Črt, vse bomo sesuli (vse tri zakone mislim).
> >
> > Ja ( mimogrede se strinjam)...Ampak, potem pa se bodo cedili med in mleko??
>
>
> Pod to vlado se bodo cedili kvečjemu laž, aroganca in novi davki.

Mene ta skoraj več ne skrbi, samo še jezi, skrbi me naslednja (prejšnja)....("i tako par puta"..)
Mene pa skrbi, da prejšnjo vlado primerjaš s tole sedanjo, ker mislim, da ni prava primerjava. Za ostale si pa prav povedal.
anon-207494 sporočil: 693
[#1208114] 13.05.11 08:18 · odgovor na: anon-178479 (#1208094)
Odgovori   +    7
[Aleister]
> [najobj]
> > P.S.: gospa Aleister, a veste, da to, če kdo kaj razume ali ne, ni glih preveč povezano z leti ... ja, in vas imam na sumu, da vi tudi takrat, ko ste bili še mlajši, niste kaj dosti razumeli ...

To je povsem tvoja pravica. Moja pa je pravica, da mislim, da se sprenevedaš.
Omejenosti duha nobeno sprenevedanje ne odpravi, pa tudi nobene pravice ne priznava!
Človeku očitati, da je prestar, da se lahko enakovredno pogovarja s teboj, je milo rečeno znak popolnega člana te izprijene družbe.
anon-25848 sporočil: 2.383
[#1208144] 13.05.11 08:33 · odgovor na: anon-207494 (#1208114)
Odgovori   +    2
[123nic]
> [Aleister]
> > [najobj]
>> > P.S.: gospa Aleister, a veste, da to, če kdo kaj razume ali ne, ni glih preveč povezano z leti ... ja, in vas imam na sumu, da vi tudi takrat, ko ste bili še mlajši, niste kaj dosti razumeli ...
>
>
> To je povsem tvoja pravica. Moja pa je pravica, da mislim, da se sprenevedaš.

Omejenosti duha nobeno sprenevedanje ne odpravi, pa tudi nobene pravice ne priznava!
Človeku očitati, da je prestar, da se lahko enakovredno pogovarja s teboj, je milo rečeno znak popolnega člana te izprijene družbe.
Ah, kolega "network interface card", če bi samo malce zgoraj prebral, kaj piše, bi opazil, da je najobj napisal, da razumevanje zadev ni ravno najbolj povezano z leti in ni nihče nikomur očital, da je prestar, da bi se s komerkoli pogovarjal. In mimogrede, koliko sem opazil, se najobj z vsemi "pogovarja", tudi sam se z vsemi "pogovarjam", nikogar nimam na "ignore" in nikomur še nisem stisnil minusa na "totem forumi". Sem pa gospe Aleister že velikokrat pokazal, da ne razume kaj bere, seveda nisem mogel tega dokazati, ker kaj pa naj naredim, ko imam črno na belem, "stranka" pa še vedno trdi, da si pa ona "zakone" stvarnosti drugače razlaga, pa se nič ne kregam in raje zaključim, da je vse skupaj stvar percepcije, jebiga.
anon-207494 sporočil: 693
[#1208156] 13.05.11 08:41 · odgovor na: anon-25848 (#1208144)
Odgovori   +    6
Zadnja sprememba: anon-207494 13.05.2011 08:43
Oh, tvoj gospod ČujČuj hkrati trdi in zanika svojo trditev, kot vsak tipičen zagovornik današnje pokvarjene družbe. In ti ga še zagovarjaš?

"... vse skupaj stvar percepcije," je smotrna trditev. Če se sam vidim kot lepega, ti pa misliš, da sem grd, imava seveda oba prav, do vmešavanja tretjega v zadevo!

PS:

network interface card? Vsaj odvetnik bi mi lahko rekel.
[1sandi]
> [123nic]
> > [Aleister]
> > > [najobj]
> >> > P.S.: gospa Aleister, a veste, da to, če kdo kaj razume ali ne, ni glih preveč povezano z leti ... ja, in vas imam na sumu, da vi tudi takrat, ko ste bili še mlajši, niste kaj dosti razumeli ...
> >
> >
> > To je povsem tvoja pravica. Moja pa je pravica, da mislim, da se sprenevedaš.
>
> Omejenosti duha nobeno sprenevedanje ne odpravi, pa tudi nobene pravice ne priznava!
> Človeku očitati, da je prestar, da se lahko enakovredno pogovarja s teboj, je milo rečeno znak popolnega člana te izprijene družbe.

Ah, kolega "", če bi samo malce zgoraj prebral, kaj piše, bi opazil, da je najobj napisal, da razumevanje zadev ni ravno najbolj povezano z leti in ni nihče nikomur očital, da je prestar, da bi se s komerkoli pogovarjal. pa se nič ne kregam in raje zaključim, da je vse skupaj stvar percepcije, jebiga.
najobj sporočil: 32.331
[#1208308] 13.05.11 09:43 · odgovor na: anon-207494 (#1208156)
Odgovori   +    3
[123nic]
Oh, tvoj gospod ČujČuj hkrati trdi in zanika svojo trditev, kot vsak tipičen zagovornik današnje pokvarjene družbe. In ti ga še zagovarjaš?

"... vse skupaj stvar percepcije," je smotrna trditev. Če se sam vidim kot lepega, ti pa misliš, da sem grd, imava seveda oba prav, do vmešavanja tretjega v zadevo!

PS:

network interface card? Vsaj odvetnik bi mi lahko rekel.

> [1sandi]
> > [123nic]
> > > [Aleister]
> > > > [najobj]
> > >> > P.S.: gospa Aleister, a veste, da to, če kdo kaj razume ali ne, ni glih preveč povezano z leti ... ja, in vas imam na sumu, da vi tudi takrat, ko ste bili še mlajši, niste kaj dosti razumeli ...
> > >
> > >
> > > To je povsem tvoja pravica. Moja pa je pravica, da mislim, da se sprenevedaš.
> >
> > Omejenosti duha nobeno sprenevedanje ne odpravi, pa tudi nobene pravice ne priznava!
> > Človeku očitati, da je prestar, da se lahko enakovredno pogovarja s teboj, je milo rečeno znak popolnega člana te izprijene družbe.
>
> Ah, kolega "", če bi samo malce zgoraj prebral, kaj piše, bi opazil, da je najobj napisal, da razumevanje zadev ni ravno najbolj povezano z leti in ni nihče nikomur očital, da je prestar, da bi se s komerkoli pogovarjal. pa se nič ne kregam in raje zaključim, da je vse skupaj stvar percepcije, jebiga.

... OK, majster ... da ne bi mi zdaj tu nekaj na suho bluzili, daj ti meni poišči en moj komentar, ki bi potrjeval to tvojo modro ugotovitev, da "hkrati trdi in zanika svojo trditev", pa se bomo na konkretnem primeru potem dalje pogovarjali ... čuj, a je prav, ha ? ...

P.S.: evo, pa še enkrat samo za tebe ... razumeš ti moj kurac, kaj sem jaz v svojih postih pri tej temi tukaj zgoraj povedal ...
anon-239951 sporočil: 1.832
[#1209233] 14.05.11 00:14 · odgovor na: anon-178479 (#1208100)
Odgovori   +    1
[Aleister]
> [FIN-381227]
> > [Aleister]
> > > [FIN-381227]
> > > > [slep]
> > > > Naa se jezit Črt, vse bomo sesuli (vse tri zakone mislim).
> > >
> > > Ja ( mimogrede se strinjam)...Ampak, potem pa se bodo cedili med in mleko??
> >
> >
> > Pod to vlado se bodo cedili kvečjemu laž, aroganca in novi davki.
>
> Mene ta skoraj več ne skrbi, samo še jezi, skrbi me naslednja (prejšnja)....("i tako par puta"..)

Mene pa skrbi, da prejšnjo vlado primerjaš s tole sedanjo, ker mislim, da ni prava primerjava. Za ostale si pa prav povedal.
Aja?? Pomanjkanje zgodovinskega spomina?? "Drek enak, drugačen tetrapak, pa če se na glavo postaviš"."Sve ostalo su nijanse".
anon-238577 sporočil: 14.015
[#1209766] 14.05.11 21:12 · odgovor na: (#1209274)
Odgovori   +    1
Shaman,
ti veš, da jaz vedno priznavam vse tvoje argumente, ki imajo kaj moči in podlage. In nimam najmanjšega razloga, da bi pred tabo branil Murglbabo.
Ampak zgoraj omenjeni video kaže ravno sliko položaja ljudi po vsem svetu, ki jih kapital potrebuje predvsem če ne samo kot potrošnike. In nič kaj dosti več. In Slovenija danes ni nič več, kot en majhen delček svetovnega globalnega trga.
Tvoje travme s kmunajzarji in besno zaletavanje v njih čisto nič ne pojasnjo, zakaj je situacija tudi drugod precej podobna. Lahko da so tvoje računice, koliko ta gnila država pokrade posamezniku samo na račun pokojnine. Ampak tudi če so in če gre na nacionalni ravni za visoke številke, je to na globalni ravni malenkost v primerjavi s tem, kar so samo v zadnji svetovni krizi povsod po svetu pobrali iz pokojninskih skladov, ki so verjetno ene njenih največjih žrtev. V državah, kjer na oblasti ni enega komunista in kjer imajo po tvojem čiste in poštene pokojninske račune, so ljudje ostali brez velikega dela prihrankov. Od kod zdaj to, če po tvojem kradejo samo komunisti? V tem kontekstu se mi tvoje kazanje na Zahod zdi precej naivno in kratkovidno, na žalost. lp
[#1210242] 15.05.11 14:34 · odgovor na: anon-239951 (#1209233)
Odgovori   +    4
[FIN-381227]
> [Aleister]
> > [FIN-381227]
> > > [Aleister]
> > > > [FIN-381227]
> > > > > [slep]
> > > > > Naa se jezit Črt, vse bomo sesuli (vse tri zakone mislim).
> > > >
> > > > Ja ( mimogrede se strinjam)...Ampak, potem pa se bodo cedili med in mleko??
> > >
> > >
> > > Pod to vlado se bodo cedili kvečjemu laž, aroganca in novi davki.
> >
> > Mene ta skoraj več ne skrbi, samo še jezi, skrbi me naslednja (prejšnja)....("i tako par puta"..)
>
> Mene pa skrbi, da prejšnjo vlado primerjaš s tole sedanjo, ker mislim, da ni prava primerjava. Za ostale si pa prav povedal.

Aja?? Pomanjkanje zgodovinskega spomina?? "Drek enak, drugačen tetrapak, pa če se na glavo postaviš"."Sve ostalo su nijanse".
Drek, ki ni enak, saj je tetrapak dražji za nekaj milijard. Zate pa nekaj milijard minusa te vlade itak nič ne pomeni, ker se valjaš v denarju. Milijarde gor ali dol, levakarju je to butalska malenkost.
anon-18607 sporočil: 67
[#1210605] 15.05.11 22:08 · odgovor na: najobj (#1207003)
Odgovori   +    1
Če jih motijo tisti s pravimi milijoni, pa naj kapico obrnejo, pismo. Rockefeller je bil tudi obdavčen 90%. Ne pa da se znašajo nad malimi podjetniki.
[#1210972] 16.05.11 09:30 · odgovor na: anon-178479 (#1210242)
Odgovori   +    1
[Aleister]
> [FIN-381227]
> > [Aleister]
> > > [FIN-381227]
> > > > [Aleister]
> > > > > [FIN-381227]
> > > > > > [slep]
> > > > > > Naa se jezit Črt, vse bomo sesuli (vse tri zakone mislim).
> > > > >
> > > > > Ja ( mimogrede se strinjam)...Ampak, potem pa se bodo cedili med in mleko??
> > > >
> > > >
> > > > Pod to vlado se bodo cedili kvečjemu laž, aroganca in novi davki.
> > >
> > > Mene ta skoraj več ne skrbi, samo še jezi, skrbi me naslednja (prejšnja)....("i tako par puta"..)
> >
> > Mene pa skrbi, da prejšnjo vlado primerjaš s tole sedanjo, ker mislim, da ni prava primerjava. Za ostale si pa prav povedal.
>
> Aja?? Pomanjkanje zgodovinskega spomina?? "Drek enak, drugačen tetrapak, pa če se na glavo postaviš"."Sve ostalo su nijanse".

Drek, ki ni enak, saj je tetrapak dražji za nekaj milijard. Zate pa nekaj milijard minusa te vlade itak nič ne pomeni, ker se valjaš v denarju. Milijarde gor ali dol, levakarju je to butalska malenkost.
Saj ne vem , če je vredno.Pa bom poskusil.Torej govoril sem o dreku in ne o tetrapaku.Si pač "nepismen" ali pa "zaripel"...da mi pripisuješ karkoli( vsev(i)edneš??) In vedi tako današnja vlada(za katero govorim, da je katastrofa)kot prihodnje (prejšnje)so samo legitimne predstavnice ljudstva ( katerega predstavniki so tudi taki primerki kot si ti), lahko da sicer "dobri po namenih,ki vodijo v pekel" vendar predvsem ideološko zasljepljeni (zastrupljeni),katerih bistvo problema je, da nočete(zmorete) videti problemov, je pa zato pomembna "pripadnost"..Uživaj.
[#1213627] 18.05.11 07:56 · odgovor na: anon-239951 (#1210972)
Odgovori   +    1
[FIN-381227]
> [Aleister]
> > [FIN-381227]
> > > [Aleister]
> > > > [FIN-381227]
> > > > > [Aleister]
> > > > > > [FIN-381227]
> > > > > > > [slep]
> > > > > > > Naa se jezit Črt, vse bomo sesuli (vse tri zakone mislim).
> > > > > >
> > > > > > Ja ( mimogrede se strinjam)...Ampak, potem pa se bodo cedili med in mleko??
> > > > >
> > > > >
> > > > > Pod to vlado se bodo cedili kvečjemu laž, aroganca in novi davki.
> > > >
> > > > Mene ta skoraj več ne skrbi, samo še jezi, skrbi me naslednja (prejšnja)....("i tako par puta"..)
> > >
> > > Mene pa skrbi, da prejšnjo vlado primerjaš s tole sedanjo, ker mislim, da ni prava primerjava. Za ostale si pa prav povedal.
> >
> > Aja?? Pomanjkanje zgodovinskega spomina?? "Drek enak, drugačen tetrapak, pa če se na glavo postaviš"."Sve ostalo su nijanse".
>
> Drek, ki ni enak, saj je tetrapak dražji za nekaj milijard. Zate pa nekaj milijard minusa te vlade itak nič ne pomeni, ker se valjaš v denarju. Milijarde gor ali dol, levakarju je to butalska malenkost.

Saj ne vem , če je vredno.Pa bom poskusil.Torej govoril sem o dreku in ne o tetrapaku.Si pač "nepismen" ali pa "zaripel"...da mi pripisuješ karkoli( vsev(i)edneš??) In vedi tako današnja vlada(za katero govorim, da je katastrofa)kot prihodnje (prejšnje)so samo legitimne predstavnice ljudstva ( katerega predstavniki so tudi taki primerki kot si ti), lahko da sicer "dobri po namenih,ki vodijo v pekel" vendar predvsem ideološko zasljepljeni (zastrupljeni),katerih bistvo problema je, da nočete(zmorete) videti problemov, je pa zato pomembna "pripadnost"..Uživaj.
Najprej butalci napakirate z izvolitvijo leve vlade nekaj milijard minusa, potem pa vzklikate "uživaj". Danes vsi vidimo, da je ta vlada katastrofa. Nekateri smo pa to videli že pred volitvami in zgroženo opazovali trop neodgovornih volivcev, ki so javno podpirali to katastrofo in pozivali ljudi, naj katastrofo volijo. Sedaj se pa isti butalci vzvišeno oglašajo, da Janševi volivci nočemo videti problemov in da smo mi ideološko zaslepljeni.
Resnica je, da je Janševa vlada zniževala zadolženost Slovenije. Vi volivci levakov in posledične katastrofe pa ste zaslepljeni in tako indoktrinirani, da kljub katastrofi, ki ste jo povzročili, še vedno vztrajate, da so problem Janševi volivci. Pa ni nobenega pametnega razloga, da branite svojo izvoljeno katastrofo na ta način.
Edini razlog je samo ta, da ste taki kot je Pahor in njegova vlada, ki noče prevzeti odgovornosti za svoj neuspeh in odstopiti. Vi butalski volivci, ki ste s svojim omejenim razmišljanjem celo državo pahnili v katastrofo, pa se še vedno sprenevedate, da Janša ni nič boljši iz enega samega razloga, ker nočete sprejeti svoje odgovornosti za izvolitev nesposobne Pahorjeve vlade. Kar kaže na popolno nesposobnost dojemanja obsega katastrofe, ki se bo nadaljevala, dokler se ne boste soočili z resnico, da ste pravzaprav vi volivci Pahorjeve vlade problem, ki tišči Slovenijo v neuspeh. S svojo neodgovorno odločitvijo ste povzročili, da Slovenija ne bo mogla imeti v naslednjih letih visokega standarda, ker bomo morali odplačevati pufe, ki jih je naredil Pahor, zato da z njimi ni ustvaril nič.
Zaslepljeno še naprej vzklikate na pogorišču svojih odločitev, da smo volivci Janševe vlade obsedeni ali zaslepljeni s pripadnostjo. Sami ste slepi za pametne odločitve, svojo slepoto pa sedaj vzvišeno razglašate kot vsevednost, da veste kaj se bo zgodilo s prihodnjo vlado. Kar ni res, ker tudi pred volitvami niste vedeli, kako bo Pahor uničil državo. Sedaj pa zopet veste vse. Pošteno bi bilo, da bi svoj napuh črpali iz rezultatov svoje volilne odločitve, ki je katastrofalna, ne pa iz neke namišljene večvednosti, ki izhaja iz napihnjene domišljave neznačajnosti, da ste več vredni prvorazredni nezmotljivi edino pravilno misleči državljani, ostali državljani smo pa tisto, kar si napisal o meni.
Čas je, da se napihnjenci v prvorazredne državljane spustite dol iz kupa svojega ideološkega dreka, ki ste ga nasrali in začnete na ljudi gledati kot na sebi enake. To pomeni, da volivce Janševe vlade ne zaničujete, ker drugače volimo, še zlasti zato, ker je bila Janševa vlada za Slovenijo produktivna. Čeprav resnica domišljavce boli, je to zdravilo bolje vzeti čim prej, ker sicer bomo jedli Pahor-Kučanovo travo. Kučan je Pahorjev mentor. Karkoli se spravi ta človek urejati, nastane katastrofa za Slovenijo. Ureja vse potuhnjeno iz ozadja, potem se pa dela lepega, ko iz njegovega urejanja nastane katastrofa za Slovenijo. Tudi on je en velik napihnjenec, saj Slovenija pod njegovo oblastjo ni prišla nikamor niti gospodarsko niti v demokratičnih standardih. Vsak. ki ga posluša, je ideološko zaslepljen in podpira zaostalo Slovenijo, ker samo v takih razmerah lahko nek upokojenec Kučan z zastarelimi okorelimi pogledi ribari v kalnem in igra velikega šefa (beri mafijca) v ozadju. Spredaj so pa njegovi frisi, ki jih menja po potrebi. Tako je to v mafijskih državah, kjer so volivci zaslepljeni z boljšim kučanovim jutri, dobijo katastrofo danes.
[#1214019] 18.05.11 10:54 · odgovor na: anon-178479 (#1213627)
Odgovori   +    0
Pa ti imaš res problem, če te lahko prosim govori v svojem imenu...Zato ti bom samo kopiral.
anon-106712 sporočil: 3.698
[#1214620] 18.05.11 16:06
Odgovori   +    0
Napaka je, da je določen limit.
anon-195618 sporočil: 1.141
[#1215012] 19.05.11 00:22 · odgovor na: (#1206549)
Odgovori   +    3
[NavadniNimda]
> Če bi bili nagačeni, bi mi imeli kaj od teh trofej, vsaj na steni bi visele.
>
> Gospod natlačen z nebulozami (bluzenje in traparije), nujno bo treba vzeti slovar SSKJ v roke!

Vztrajam pri uporabi besede nagačeni, ne pa serbo-croat verzije naduvani (slovensko: napihnjeni, op.p.), saj so tu v igri poleg vročega zraka in vakuma še srp in kladivo, Marxov Kapital, zbrani govori tolovajriša Kardelja in kar je še te paleo-socialistične parafernalije. ;)

xexexex .... ASS ti čuo da kod nas na Dunavu ulove soma od 200 kg sa delovima čovečjeg tela u stomaku.(?)
BTW .... ono nije da insinuiram, ali moš da se desi da tepojede pomrčina .... jebiga, nikada se ne zna .....
album.slikomat.com/p...SO&i=45163
PS ajd laka ti noć .... pa ne sada mene na CRNU, kao namerno sam ti pokvario san ....
LP IISEX
[#1217614] 20.05.11 20:22 · odgovor na: (#1215041)
Odgovori   +    3
[NavadniNimda]
LOL. :)
Xitos - pri vas na Dunavu?! A nisi reku, da si iz Pirana?

negde sam ti danas odgovorio pa potraži, lenoba ....
[#1217664] 20.05.11 21:52 · odgovor na: (#1217623)
Odgovori   +    3
xexe & yuyu .... i ne samo da ti noge smrde, nego si na niveau onoga jebenog tvojeg prijaTELCA čarlija koji ne zastopi arabsko kada mu se piše o Mahabharati (razgledan, nema šta, kultura u kurcu) ....
A što se tiče tebe i mnogih drugih RAČUNALNIČARA na ovom seratorijumu (XTAXA iz Ajdov-jajca, pridigar etc, etc....) vi ste na nivou mojega praunuka .... ama idite dokurca bebolofci mora sve da vam se doslovce napiše, pa zato ti i onaj jebeni čarli potrošite celi dan da si razjasnite, kojkurac že(?) ....
.... a lepo sam ti napisao MOJ PRVI POST jebote Allah shabanov ....jel to tako teško shvatiti(?) .... pa iz kojeg sela ste se sakupili na ovom forumu, džabalebaroši i celodnevni seratori po ovom seratorijumu(????) ....
.... že včeraj. Kako naj torej poiščem nek odgovor, ki je v bistvu en dan naprej v cajtu?!
....en dan naprej WTF (?) .... bebbo, dao sam ti i datum [#493320] 06.05.09 23:46 ....DVE LETI NAPREJ .... pa i link ako znaš baratati
forum.finance.si/?m=...3352&reply
.... jebote čarli .... od vas dvojice cedi mi se već kiselo sa QRC'a .... stručnjaci za umret .... on (Š)efko-no-MIST a ti RAČUNALNIČAR (... VREDNI ZA en qrc)

PS
ako ni ovoga puta ne uspeš javi mi da ti ceo texet prelimam po principu C/P).... računalničar, jebote ....
0901Simam sporočil: 153
[#1217907] 21.05.11 13:25 · odgovor na: anon-244484 (#1206831)
Odgovori   +    0
[JernejKopitar]
Zadeva je butasta. Na skupščini sprejmi sklep, da podjetje sme odkupiti lastni delež Nato prodaj podjetju za en EUR tak delež, da ne boš več zavezanec. Če je lastnikov več, pa v takih deležih, da ohranite medsebojna razmerja.

Velja tudi za d.d. je.

Pri izplačulu dobička se pa podjetje odpove delitvi v korist ostalih lastnikov.

Samo brez panike!
Na žalosto tako ne bo šlo.
16.člen:
...na podlagi katerih imajo neposredno ali posredno najmanj 25 % glasovalnih pravic

S prodajo / nakupom lastnega deleža se glasovalne pravice ne spremenijo.
anon-213287 sporočil: 71
[#1218036] 21.05.11 18:04 · odgovor na: anon-232734 (#1206519)
Odgovori   +    0
borčevske pokojnine naj se ukine, ker borcev je vedno več,borci so že umrli, pa se vedno niovi rojevajo, kaj pa to?
borčevske pokojnine za kaj pa so?. Od kje jemljejo denar za te borčevske pokojnine?
[#1218156] 22.05.11 01:02 · odgovor na: (#1217812)
Odgovori   +    4
[NavadniNimda]
Ej, na tem tvojem linku izpred 2 let ni nikjer videti, da si iz Portoroža/Lucije, ne pa iz Pirana?! Samo praviš, da si Primorec. To je sicer zelo lepo od tebe, ampak to ti seveda ne daje nobene pravice, da me ozmerjaš z đabalebarošem, ker je laž.

XUXU & XUXU ....
..... ampak to ti seveda ne daje nobene pravice, da me ozmerjaš z đabalebarošem, ker je laž.
.... ker je laž .... to tvrdiš SAMO TI .... a drugi(?) ....
....'bemti in-TELEC-tu-alavce o'VOL-ga seratorijuma .... pa jel 'oćeš sve oljušteno i jovo-na-gotovo da ti još snimim i celovečernji film, te priredim prijem za Mr.NN+MD o'BOŽE valavce (čitaj jedno-po-jedno i polako da shvatiš ).... jeb'ote, da si ti iz moje familije mog'o bi čak i muvu u letu da xe.... a ovako si na ravni onoga XTAXE, rubeca, tvojeg Čar-leeja i drugih kravatara što se kurče po forumu, a ne znaju gde im je dupe a gde glava ....
Pa kako će te nešto i razumeti kada samo trčite za čim većim brojem postova ne pazeći šta laprdate, ima li ikakvog početka i kraja u vašem dopisu, prispevku ili koj'kurac je već to što vi ustvarjate .... uređivanje NWO po libertarijansko oli QWA(?)
Nego BTW, togli mi una curiosita che ti capisco meglio .... a ti ispred tvojih računalnika nosiš one slušalice, plašnice, i šta ti ja sve znam kakve sve druge smicalice (vidi link) .... ako ih nosiš, onda nije čudo što shaman kaže, da si kao ona ptica što ništa ne vidi i ne čuje, pa zato i ne razume ....
album.slikomat.com/p...SO&i=45190

A sada da vidimo ono more, primorec i ostale cianfrusaglie mada pretpostavljam da je Slovenska Obala taman toliko duga (30+Km) da stanu Koper, Izola, PIRAN, I PORTOROŽ-LUCIJA na tu dužinu (ako sam se prešao malo rastegni PA BO)
.............................................. ......................................
[Glavni forum] Tema: Re: Freedom House: Slovenija je medijsko svobodna
[#493352] 07.05.09 02:09 odgovor na: shaman (#493339)Odgovori Neprimerno [+0/0]Xitos
FQ: 26
sporočil: 1.058
shaman je napisal(a):
A to si mi ti zastavnik Ivek. Servus, mona. Sem že mislil, da so te v Hag odpeljali, jebote.
P.S. Puno ti je bre jebački toti novi nick.
LP shaman

servus stari,....
bil sem en dober cajt v Den Haag-u in med "izbrisanim po službenoj dužnosti", ker so mi na tem seratorijumu začeli kratiti moje "ljudske pravice" (vprašaj tvojeg pr'jatla Gustla)
citiram zadnje obvestilo Financ:
Pozdravljeni,
Zaradi pogosto sporne vsebine vaših sporočil, so vam kolegi onemogočili nadaljnje pisanje.
Na vašo željo vam ukinjamo uporabniško ime IvanSe.
Odločitev je dokončna in nanjo ne morete vplivati, prav tako ne nameravamo dajati dodatnih pojasnil.
Lep pozdrav,
Jure Gostiša, urednik Finance.si

Nekaterima se nije svidel MOJ diskurz (mi se zdi da je vmes zagrabil THE CHEF oli komunike), ampak me je " & #1072; ", kateri noče svoj Beograjski imidž opustiti, " , ".
Jaz, pač, kot "nachgemachter Slovene" , pomorc in Primorec (?) i dalje bom "treniral" zlofenščino s polnoparno rabo drugih " " iz mojeg vokabularijuma (?)
Nekaj bom pa spremenil (da se ti ne matraš okoli UDBE, CIA-e in dr.) in bom nastopal z odprtimi kartami (tudi komunike mi je svetoval v svojih blodnjah).....

Ker si enkrat sebi prilastil titulu "stric Šaman" in jaz sem jo sprejel, lahko ti SAMO povem da bi jaz stric lahko prej bil tebi, kot ti meni (predpostavljam da sem na tem seratorijumu jaz najstarejši od vseh vas : XDX-a(~60), gregorja(~66), dob-a, pavela, purinolija, s56a,) da o ostalih "pubecih" sploh ne zgubljam besed....

Da ne nakladaš o kakšnem cariniku, JNA-zastafniku in sl. lahko ti rečem da sem (za razliko od vas parazitof) stvaralec, inženjer-arhitekt, gradbenik in ne "distroyer", z več kot 50 let dela na gradbiščih po svetu in YUGI. Z mojim double-kumom ševićem (jaz njemu dva sina, on meni sina in hčer) sem več kot polovico gradbiščih po svetu skupaj "obdelal" in zdaj smo tudi "komšije" na Obali (tudi jadramo skupaj in oba smo Beograjčani)
Eto, toliko da veš " " in zakaj organski ne prenašam Croate (čefurje), ker imam z njimi gorke izkušnje (polomljene roke in podobno).
Za zdaj mi se zdi dovolj....še puriju sem obljubil pojasnila, ampak bo verjetno že sam prebral ovi text....

PS.... še enkrat sem te izbezal na plano s pomočjo eneg vidnog in eneg nevidnog prispevka, ker sem videl da si prisoten na forumu (ostali beboti mi niso sploh važni) tudi sem dojel da nisi tak "RAW HIDE", kot sem prej mislil, sorry.!

PPS .... : XITOS WW2 & #1090; & #1072; , " " & #1072; ()

što reče moj kum: ajd' uzdravlje, ja brišem ....
............................................. ..................................

PS
Eto to ti je C/P mojeg ponovnog pojavljivanja na ovom seratorijumu, pa ti izaberi što tebi odgovara, a ja smatram da za pametnu osobu ima i više nego što joj treba ....
A ako krene par postova UZBRDO imaće i više živoga materijala a ne samo nakladanja o visokovrednim međunožnim (pardon, međunarodnim) problemima .... pogotovo od datuma
[#496390] 12.05.09 02:04 odgovor na: NavadniNimda (#496371)
kada si mi se ti po prvi put ubaštrao u život (bolje rečeno mojem kumu Ševiću)
ako imaš neKAKO detaljnije pitanje, slobodno na sunce s njim ..... itako je ovo seratorijum (xebote CHAR-LEE)

LP IISEX d.o.o.
[#1218622] 22.05.11 22:05 · odgovor na: (#1218216)
Odgovori   +    4
[NavadniNimda]
I have no further statements to make, Your Honor! :)

XEXE & XUXU
Nema brineš jerbo nisi jedini ....
i tvoj prethodni muuuu-čitelj i ID-OL iz prošlosti (onija pre-mud(a)ri p-iz-DUN) dok je još bio sha-MONA .... i mislio (kao i dandanas) da je ufatio Boga za muda .... (BTW bili su od kamena i ne diamanata)
album.slikomat.com/p...SO&i=45191
završio je prvi deo svojih prepucavanja samnom (vidi link)
shaman
Sporočil: 3894
Vpis: 25.3.2006
#204220 13.02.08 22:42 [ Re: #204182 IvanSe]
I have no further use of this character your Honor. Comrade Ivan Per Se, you may step down.
LP shaman
........................................... .........
BTW a se tebi ne čini nekam znano, podobno, vsaj delno .... (?)
I have no further statements to make, Your Honor! .... tvoj "comment"
I have no further use of this character your Honor. Comrade Ivan Per Se, you may step down.... shabanov "comment" od 2006.god.
izuzev onoga "you may step down" (što se kod nas Beograđana prevodi sa "skini mi se s' kurca") taj mediokritet je sâm u sebi pretpostavljao neku vrstu ustaške supremacije, ali koga za to boli ....(?)
PS
A mi lahko poveš da ni to možda neKAKA TELE-patija ili svi vi laprdatori ovoga seratorijuma imate napamet naučene fraze koje samo limate gde vam se svidi te se olako takmičite u sranju (beri številu postov, da ne nabrajam) ....(?)
LP IISEX d.o.o.
anon-79735 sporočil: 16.531
[#1218645] 22.05.11 22:32 · odgovor na: (#1218632)
Odgovori   +    1
[NavadniNimda]

USA se ti zdi najbolj pravna samo zato, ker funkcionira kot gospodarka družba, kar pomeni, da so tako državljani kot vlada usmerjeni k dobičku, semenu reprodukcije vsake družbe.
Manjka jim samo DD dividenda;)
anon-79735 sporočil: 16.531
[#1218689] 22.05.11 23:14 · odgovor na: (#1218667)
Odgovori   +    2
[NavadniNimda]
Pa ne, da bodo Američani začeli še Kardelja brati, sedaj ko se je tovariš Oba-Mao lotil socialističnega fruličarjenja?! :-O
Ga imajo bolj preštudiranega kot ti, skoraj enako, kot jaz;)

USA DD www.zdravasol.si/sta...venija.jpg
[#1218731] 23.05.11 00:28 · odgovor na: (#1218632)
Odgovori   +    4
[NavadniNimda]
Haha, izvrsten izobraževalni prispevek. Ampak na prejšnjega pa res nisem imel kaj replicirati. Včasih tudi težko poštekam kaj si hotel povedati! :)

Glede tvojega vprašanja: to je standardni vzklik "I have no more questions, Your Honor", ki ga izreče branilec ali tožilec na Ameriškem sodišču, ko je zaključil z zasliševanjem priče. Ker je Amerika edina pravna država na svetu (ali pa vsaj ena redkih, no), pač uporabljamo izraze od tam.

Paaaaaa, jebote onaj što u džepu soli nema .... ni deset minuta nije prošlo od postavljanja posta do tvojeg odgovora ....
Ama jel se ti vobče NESKIDAŠ sa seratorijuma.(?) .... Nema brineš, zabremzaću te već JA, kao što sam i mnoge druge, ali mi te je zasada žaVO (prestali su : ona mona od shamona, tvoj CHAR-LEE, XTAXA, rubec, Dr.O.B., Pia, 1frice, Bugar777, Bricktop, Novica Mihajlović i mnogi drugi iz novog izdanja) pa nemoj sada i ti da se trudiš ....
Ovo zadnje sada sam razumeo kao nedostatak materijala (CHAR-LEE ti zbris'o na Slovaško za vikend a ostali te ignorišu, pa si naš'o zatočište kod mene, jerbo znaš da nemo'š da ostaneš brez odgovora .... šta mogu kada sam takav po celom telu .... i da ima da te stignem "pa ma gde bio da bio" ....

A što se tiče brzine, obećao sam tvojem čarliju pojasnilo, ali on više "ne razgovara samnon" pa sada nemam druge mogućnosti nego da mu ti podmetneš kada se vrati .... elem vako ....
Tamonegde dva fuori-UMA-ša se prepucavaju i opklade ko je od njih dvojice brži ....
onaj stariji, premazan svim mastima sa svih kontinenata, prdne i poviče kolegi.:"Drži taj prdec - pobeže ti.!"
Dok je ovaj shvatio štos, već je i smeh pojenjao .... a matori je još imao municije u pričuvi pa pred svima reče.:
"Pa ti uopšte nici tako brz .... ajmo još jednom.!"
Kolega, da se ne obruka, izusti.:
"Neću.! Nisam tako brz.!"
A onda matori reče.: "Ama bre .... no problemos, xebote .... TI GA ČEKAJ NA RUPI ....(!)"
PS
Ama nešto mi nje jasno .... DA NISI I TI ČEKAO NA RUPI .... bio si brži i od MONE, jebote sveti otac papa ...
'ajd laka ti noć, amigo ....
A..... još nešto, da ne zaboravim .... opet si se zlagal
Ker je Amerika edina pravna država na svetu (ali pa vsaj ena redkih, no), pač uporabljamo izraze od tam.
nemoj ti meni tu da amerikaniziraš i provociraš, jer to ne drži niti kod njih, akamoli u ostalom POŠTENOM svetu ....
Čak i čarli je saglasan, da je USRA postala bolj fašistička i od TREĆEG REICH-a, pa evo i tebi jedna kopija publikaCIE kojom je on bio više nego odu-ševljen
www4.slikomat.com/10...166606.jpg
Pozdravlaju te svi iz klana KIT-OS
[#1219764] 23.05.11 18:29 · odgovor na: (#1218799)
Odgovori   +    3
XEXE & XIXI
već odavno sam ja uvideo, da ste vi neo-libertarci munjeni i prefrknjeni, te da samo umete ovde na seratorijumu da se puvakate nekom pameću, koju još niste u životu stekli .... ali samnom ti neće biti lako, jer ja nisam CHAR-LEE, i na kraju krajeva ćeš imati SAMO DVE mogućnosti (kao svi oni moji nabrojani prethodnici) tj. da spustiš durbin ili pak, da se potrudiš da razumeš poruke i postanemo prijatelji kao mnogi drugi (lični = imena su tajna, e-mailovi i skype-komunicatios are availabile) .... nego, ja bih da krenemo sa prepucavanjem ....
1.- pjerVOje (po sha moni) .... vidim da si još boon-OVAN (čitaj bunovan, ako nisi tapravi SLO i razumeš i po balkansko), pa ću ti pomagati dok se ne naučiš na text-ove za koje su potrebni MOŽGANI a ne samo laprdo-besednjaci ....
BTW cela vaša kolonija nedoučenih in-TELEC-tu-alCev***
_____________________________ ________________________________
*** in-TELEC-tu-alCev = za tebe prevod = in-TELEC-(tu = ti v italijanščini)-alC (iza računalnika)
povzeto = ti telec iza računalnika .... kapiš (?) .... (it doesnt matter, shaman did it also not .... (!))
_____________________________________________ ________________________________

Analiza tvojeg jutrošnjeg posta odneće mi mnogo vremena, pa ću morati da to podelim na dele (sada će tvoj čarli da skoči na mene uvek kažeš a nikada ne nastaviš) .... ali da krenemo
Katera je prav stvar zjutraj, ki me čaka na mizi?
.... prav stvar oli PRVA STVAR ....(?) ..... jajaja, ušte si boon ovan izjutra u 07:25 h (još si bunovan).... normalno(!)
da se naumo lovili brezveze gor pa dol po forumu
zakaj bi se lovili po forumu (?)
.... normalni ljudi nastave TAMO GDE SU SE ZAUSTAVILI .... ili ti imaš one čizme od 7 (sedam) milja (?) .... ili nemaš vremena od laprdanja(?) .... ili kojkurac već imaš u navadi, kada te niti ŽENSKA(čarli-preSS) ne može zadržati u postelji ....(?)
velja, da ni minilo 10 minut, pač pa 12. Tolk o preciznosti ....
i opet si (po običaju) usro motku o preciznosti .... ako zaobiđemo tvoje pojmove (?) .... i opredelimo se za definicije, onda
PRECIZNOST = kada sexaš sa trudnom ženskom da pogodiš i otroka frit (pitaj Dob-a) ....
Pol je spet en del vsebine, ki ga nikakor ne štekam, odnosno ne najdem relevantnega semantičnega konteksta. Kam to pelje, bi se morebiti kdo vprašal?!

Šta ima kdo da se fpraša, ako TI NEŠTO ne razumeš(?) .... daj direkt C/P teksta na plano pa BO ....a ja odo malo po seratorijumu u vizitu
album.slikomat.com/p...SO&i=45197
ne nađem čarlija, mora da ga je "ŽENSKA kaširala", pa je zakasnio na voz (vlak po tvojem) .... a treba mi njegov odgovor na nemačkom da pošaljem onom ŠWA-bot-u
čarli sporočil: 13.178
[#1219940] 23.05.11 23:14 · odgovor na: anon-195618 (#1218731)
Odgovori   +    2
Ama jel se ti vobče NESKIDAŠ sa seratorijuma.(?) .... Nema brineš, zabremzaću te već JA, kao što sam i mnoge druge, ali mi te je zasada žaVO (prestali su : ona mona od shamona, tvoj CHAR-LEE, XTAXA, rubec, Dr.O.B., Pia, 1frice, Bugar777, Bricktop, Novica Mihajlović i mnogi drugi iz novog izdanja) pa nemoj sada i ti da se trudiš ....
Gde i kada si ti mene zabremzao?:)
Ovo zadnje sada sam razumeo kao nedostatak materijala (CHAR-LEE ti zbris'o na Slovaško za vikend a ostali te ignorišu, pa si naš'o zatočište kod mene, jerbo znaš da nemo'š da ostaneš brez odgovora .... šta mogu kada sam takav po celom telu .... i da ima da te stignem "pa ma gde bio da bio" ....
Zapravo sam imao službene obaveze ovog vikenda. Tako da idem gore tek za dolazeči vikend;)
A što se tiče brzine, obećao sam tvojem čarliju pojasnilo, ali on više "ne razgovara samnon" pa sada nemam druge mogućnosti nego da mu ti podmetneš kada se vrati .... elem vako ....
Od dakle ja ne razgovaram s tobom? Ni ja to nisam znao:)
Čak i čarli je saglasan, da je USRA postala bolj fašistička i od TREĆEG REICH-a, pa evo i tebi jedna kopija publikaCIE kojom je on bio više nego odu-ševljen
E pa čak se i mi u nečem počeli da se slažemo. Pa vidim, da ti ide na bolje kintos. Prvo si me nasmijao a sada smo se počeli i slagati:)

Strani: 1 2 3 4 5 6 7