Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Sedemdesetletne zablode
sporočil: 30.643
[dani14]Ni važno kdo je začel, ampak kdo je končal.
> [mataj]
> > [dani14]
> > OF se je boril konkretno, z puškami, medtem ko so še komunisti sodelovali z okupatorjem. Z gobcem, drugega tako niso imeli.
>
> To je pa res od sile čudno, da se je OF kar tako pustil komandirati komunistom. A so bili res tako zviti? :-O
Vidim, da ne moreš iz svoje kože in spet komentiraš nekaj, o čemer nimaš pojma. Skratka, začetek odpora proti okupatorju so začele vse stranke in frakcije razen komunistov, drugega nimam za povedati.
over and out
sporočil: 14.015
[komunike]
Lustracija. Potem pa svobodne volitve in začeti znova. Druge rešitve ni. Vse ostalo nas vodi v isti prepad.
Lustracija se marsikomu zdi potrebna, samo različno si predstavljamo koga? Vse, ki so bili na ali pri oblasti in pomagali državo pripeljati kjer smo? Ali samo VašeNjihove, ali bi žrtvovali tudi NašeSvoje?
sporočil: 8.543
[fibonaci]Ključno je izvesti lustracijo za drugi in tretji nivo javne uprave. Za vse. Potem pa naše nazaj klicat po enega in enega. Ob spremembi oblasti pa ponoviti vajo.
> [komunike]
> Lustracija. Potem pa svobodne volitve in začeti znova. Druge rešitve ni. Vse ostalo nas vodi v isti prepad.
Lustracija se marsikomu zdi potrebna, samo različno si predstavljamo koga? Vse, ki so bili na ali pri oblasti in pomagali državo pripeljati kjer smo? Ali samo VašeNjihove, ali bi žrtvovali tudi NašeSvoje?
P: Ta bagra se kar živi v administrativnem socializmu :)
sporočil: 8.998
[fibonaci]
> [komunike]
> Lustracija. Potem pa svobodne volitve in začeti znova. Druge rešitve ni. Vse ostalo nas vodi v isti prepad.
forum.finance.si/ind...405&single
forum.finance.si/ind...509&single
Odgovorov na temo lustracije sem dal že zelo veliko. Med ljudmi, ki so zavozili državo, ni "Mojih", zato ne delim tvojih dilem.
[komunike]Tvojih je tako malo, da bi še v Krajevni skupnosti izgubili volitve :)
> [fibonaci]
> > [komunike]
> > Lustracija. Potem pa svobodne volitve in začeti znova. Druge rešitve ni. Vse ostalo nas vodi v isti prepad.
>
>
> Lustracija se marsikomu zdi potrebna, samo različno si predstavljamo koga? Vse, ki so bili na ali pri oblasti in pomagali državo pripeljati kjer smo? Ali samo VašeNjihove, ali bi žrtvovali tudi NašeSvoje?
forum.finance.si/ind...405&single
forum.finance.si/ind...509&single
Odgovorov na temo lustracije sem dal že zelo veliko. Med ljudmi, ki so zavozili državo, ni "Mojih", zato ne delim tvojih dilem.
Zadnja sprememba: anon-17378 28.04.2011 09:12
[Moneta]
> [komunike]
> > [fibonaci]
> > > [komunike]
> > > Lustracija. Potem pa svobodne volitve in začeti znova. Druge rešitve ni. Vse ostalo nas vodi v isti prepad.
> >
> >
> > Lustracija se marsikomu zdi potrebna, samo različno si predstavljamo koga? Vse, ki so bili na ali pri oblasti in pomagali državo pripeljati kjer smo? Ali samo VašeNjihove, ali bi žrtvovali tudi NašeSvoje?
>
>
> forum.finance.si/ind...405&single
> forum.finance.si/ind...509&single
>
> Odgovorov na temo lustracije sem dal že zelo veliko. Med ljudmi, ki so zavozili državo, ni "Mojih", zato ne delim tvojih dilem.
Tvojih je tako malo, da bi še v Krajevni skupnosti izgubili volitve :)
Tvoj zapis dokazuje, da (ena od opcij):
1. Nisi bil član volilnih komisij v Ljubljani leta 2006
2. Si član sedanjega sistema in plača provokator
3. Verjameš, da so ljudje, ki nas povsod ropajo in goljufajo, pošteni (vsaj) pri volitvah (skrajna naivnost)
"Mojih" ni niti slučajno tako malo, kot si želiš ali misliš.
sporočil: 6.295
[dob]Dob a so tle jota, kapa in teta mišljene kot grške črke?
Simpl kt jota, uporabno kt kapa, potrebno kt teta!
sporočil: 30.643
[komunike]Odgovora na najvažnejše vprašanje pa nisi dal ne ti, ne kdorkoli drug: Kdo lustrira lustratorje?
Odgovorov na temo lustracije sem dal že zelo veliko.
[komunike]Nič si ne želim. Mislim si pa res: če se moram odločati med "pošetnim" Troho in pokvarjenim "Janšo" se lahkega srca odločim za slednjega.
> [Moneta]
> > [komunike]
> > > [fibonaci]
> > > > [komunike]
> > > > Lustracija. Potem pa svobodne volitve in začeti znova. Druge rešitve ni. Vse ostalo nas vodi v isti prepad.
> > >
> > >
> > > Lustracija se marsikomu zdi potrebna, samo različno si predstavljamo koga? Vse, ki so bili na ali pri oblasti in pomagali državo pripeljati kjer smo? Ali samo VašeNjihove, ali bi žrtvovali tudi NašeSvoje?
> >
> >
> > forum.finance.si/ind...405&single
> > forum.finance.si/ind...509&single
> >
> > Odgovorov na temo lustracije sem dal že zelo veliko. Med ljudmi, ki so zavozili državo, ni "Mojih", zato ne delim tvojih dilem.
>
> Tvojih je tako malo, da bi še v Krajevni skupnosti izgubili volitve :)
Tvoj zapis dokazuje, da (ena od opcij):
1. Nisi bil član volilnih komisij v Ljubljani leta 2006
2. Si član sedanjega sistema in plača provokator
3. Verjameš, da so ljudje, ki nas povsod ropajo in goljufajo, pošteni (vsaj) pri volitvah (skrajna naivnost)
"Mojih" ni niti slučajno tako malo, kot si želiš ali misliš.
P: Zanimivo si predstavljaš demokratično sobivanje različno mislečih. Če komentiram udeležbo na shodu (ducat udeležencev) z rahlo ironijo sem pa že kar plačan provokator. Tudi zato, ker zgolj spominjate na zgodnjo fazo KPS, ne bi volil za take predstavnike. Še manj pa bi šel za njih na ulico v revolucijo.
[icko30]Zakaj prihodnik?
> [rename]
> > [mimoidoci]
> > > [dob]
> > >
> > > Simpl kt jota, uporabno kt kapa, potrebno kt teta!
> >
> > Dob a so tle jota, kapa in teta mišljene kot grške črke?
>
> Po mojem ne, ker grške črke pač ne moreš nabrisat :-)))
Lahko pa grki z lahkoto nabrišejo tebe :))))
lp
[Moneta]
> [komunike]
> > [Moneta]
> > > [komunike]
> > > > [fibonaci]
> > > > > [komunike]
> > > > > Lustracija. Potem pa svobodne volitve in začeti znova. Druge rešitve ni. Vse ostalo nas vodi v isti prepad.
> > > >
> > > >
> > > > Lustracija se marsikomu zdi potrebna, samo različno si predstavljamo koga? Vse, ki so bili na ali pri oblasti in pomagali državo pripeljati kjer smo? Ali samo VašeNjihove, ali bi žrtvovali tudi NašeSvoje?
> > >
> > >
> > > forum.finance.si/ind...405&single
> > > forum.finance.si/ind...509&single
> > >
> > > Odgovorov na temo lustracije sem dal že zelo veliko. Med ljudmi, ki so zavozili državo, ni "Mojih", zato ne delim tvojih dilem.
> >
> > Tvojih je tako malo, da bi še v Krajevni skupnosti izgubili volitve :)
>
>
> Tvoj zapis dokazuje, da (ena od opcij):
>
> 1. Nisi bil član volilnih komisij v Ljubljani leta 2006
> 2. Si član sedanjega sistema in plača provokator
> 3. Verjameš, da so ljudje, ki nas povsod ropajo in goljufajo, pošteni (vsaj) pri volitvah (skrajna naivnost)
>
> "Mojih" ni niti slučajno tako malo, kot si želiš ali misliš.
Nič si ne želim. Mislim si pa res: če se moram odločati med "pošetnim" Troho in pokvarjenim "Janšo" se lahkega srca odločim za slednjega.
P: Zanimivo si predstavljaš demokratično sobivanje različno mislečih. Če komentiram udeležbo na shodu (ducat udeležencev) z rahlo ironijo sem pa že kar plačan provokator. Tudi zato, ker zgolj spominjate na zgodnjo fazo KPS, ne bi volil za take predstavnike. Še manj pa bi šel za njih na ulico v revolucijo.
Mešaš Trohin OPS z vsemi drugimi civilnimi gibanji, katerih predstavniki so bili na shodu, presenečeni nad razvojem dogodkov. Samo toliko.
[komunike]saj, komunike, da se razumeva, ti osebno si meni simpatičen. Vse tole pa je sviranje kurcu. V mojih očeh.
> [Moneta]
> > [komunike]
> > > [Moneta]
> > > > [komunike]
> > > > > [fibonaci]
> > > > > > [komunike]
> > > > > > Lustracija. Potem pa svobodne volitve in začeti znova. Druge rešitve ni. Vse ostalo nas vodi v isti prepad.
> > > > >
> > > > >
> > > > > Lustracija se marsikomu zdi potrebna, samo različno si predstavljamo koga? Vse, ki so bili na ali pri oblasti in pomagali državo pripeljati kjer smo? Ali samo VašeNjihove, ali bi žrtvovali tudi NašeSvoje?
> > > >
> > > >
> > > > forum.finance.si/ind...405&single
> > > > forum.finance.si/ind...509&single
> > > >
> > > > Odgovorov na temo lustracije sem dal že zelo veliko. Med ljudmi, ki so zavozili državo, ni "Mojih", zato ne delim tvojih dilem.
> > >
> > > Tvojih je tako malo, da bi še v Krajevni skupnosti izgubili volitve :)
> >
> >
> > Tvoj zapis dokazuje, da (ena od opcij):
> >
> > 1. Nisi bil član volilnih komisij v Ljubljani leta 2006
> > 2. Si član sedanjega sistema in plača provokator
> > 3. Verjameš, da so ljudje, ki nas povsod ropajo in goljufajo, pošteni (vsaj) pri volitvah (skrajna naivnost)
> >
> > "Mojih" ni niti slučajno tako malo, kot si želiš ali misliš.
>
> Nič si ne želim. Mislim si pa res: če se moram odločati med "pošetnim" Troho in pokvarjenim "Janšo" se lahkega srca odločim za slednjega.
> P: Zanimivo si predstavljaš demokratično sobivanje različno mislečih. Če komentiram udeležbo na shodu (ducat udeležencev) z rahlo ironijo sem pa že kar plačan provokator. Tudi zato, ker zgolj spominjate na zgodnjo fazo KPS, ne bi volil za take predstavnike. Še manj pa bi šel za njih na ulico v revolucijo.
Mešaš Trohin OPS z vsemi drugimi civilnimi gibanji, katerih predstavniki so bili na shodu, presenečeni nad razvojem dogodkov. Samo toliko.
[rename]
> [mimoidoci]
> > [dob]
> >
> > Simpl kt jota, uporabno kt kapa, potrebno kt teta!
>
> Dob a so tle jota, kapa in teta mišljene kot grške črke?
Po mojem ne, ker grške črke pač ne moreš nabrisat :-)))
Čak, čak, sej Stanovnika tut ne moreš nabrisat, pa je potreben bontona kot Sahara vode.
[dob]
> [mimoidoci]
> > [dob]
> >
> > Simpl kt jota, uporabno kt kapa, potrebno kt teta!
>
> Dob a so tle jota, kapa in teta mišljene kot grške črke?
Ne, ne, sploh ne! Jota je iz kislega zelja, kapa je za na glavo, teta je pa itak zmeri potrebna, uživa ko pleše lambdo, pardon - lambado.
Lp
dob
Aha. Hvala za pojasnilo.
Naša politično gospodarska realnost sicer pravi drugače:
Pahor ljudstvu: Teta, kapa, jota, naša bo Evropa.
Ljudstvo Pahorju: Alfa, beta, gama, evo kurac nama.
sporočil: 14.015
[Moneta]
> [fibonaci]
> > [komunike]
> > Lustracija. Potem pa svobodne volitve in začeti znova. Druge rešitve ni. Vse ostalo nas vodi v isti prepad.
>
>
> Lustracija se marsikomu zdi potrebna, samo različno si predstavljamo koga? Vse, ki so bili na ali pri oblasti in pomagali državo pripeljati kjer smo? Ali samo VašeNjihove, ali bi žrtvovali tudi NašeSvoje?
Ključno je izvesti lustracijo za drugi in tretji nivo javne uprave. Za vse. Potem pa naše nazaj klicat po enega in enega. Ob spremembi oblasti pa ponoviti vajo.
P: Ta bagra se kar živi v administrativnem socializmu :)
Zakaj pa ne tudi 1. nivoja javne uprave, ki je nastavil drugega in tretjega? In zakaj se bojiš vseh nivojev politike, ki je nastavila vse skupaj? Ali riba smrdi pri glavi ali pri drugi plavuti?
Se pa strinjam, da bi bilo treba vsako leto odpustiti določen % delavcev in šefov ter tako ustvariti stalno selekcijo, prevetritev in končati zaščito medvedov. Ampak na podlagi rezultatov dela, ne po političnih kriterijih.
Zadnja sprememba: anon-36971 28.04.2011 11:58
[fibonaci]Prvi nivo (državni sekretarji) in ministri so poltiki, ki so podvrženi volitvam.
> [Moneta]
> > [fibonaci]
> > > [komunike]
> > > Lustracija. Potem pa svobodne volitve in začeti znova. Druge rešitve ni. Vse ostalo nas vodi v isti prepad.
> >
> >
> > Lustracija se marsikomu zdi potrebna, samo različno si predstavljamo koga? Vse, ki so bili na ali pri oblasti in pomagali državo pripeljati kjer smo? Ali samo VašeNjihove, ali bi žrtvovali tudi NašeSvoje?
>
> Ključno je izvesti lustracijo za drugi in tretji nivo javne uprave. Za vse. Potem pa naše nazaj klicat po enega in enega. Ob spremembi oblasti pa ponoviti vajo.
> P: Ta bagra se kar živi v administrativnem socializmu :)
Zakaj pa ne tudi 1. nivoja javne uprave, ki je nastavil drugega in tretjega? In zakaj se bojiš vseh nivojev politike, ki je nastavila vse skupaj? Ali riba smrdi pri glavi ali pri drugi plavuti?
Se pa strinjam, da bi bilo treba vsako leto odpustiti določen % delavcev in šefov ter tako ustvariti stalno selekcijo, prevetritev in končati zaščito medvedov. Ampak na podlagi rezultatov dela, ne po političnih kriterijih.
In ti odgovarjajo za svoje početje volilcem. Boš ti kurac moj dobro vodil zadevo, če imaš 90% saboterjev. Prevzameš odgovornost pred volilci in na koncu me ocenjujete. Tako preprosto je to!
[dob]
> [mimoidoci]
> > [dob]
> > > [mimoidoci]
> > > > [dob]
> > > >
> > > > Simpl kt jota, uporabno kt kapa, potrebno kt teta!
> > >
> > > Dob a so tle jota, kapa in teta mišljene kot grške črke?
> >
> > Ne, ne, sploh ne! Jota je iz kislega zelja, kapa je za na glavo, teta je pa itak zmeri potrebna, uživa ko pleše lambdo, pardon - lambado.
> >
> >
> > Lp
> > dob
>
>
> Aha. Hvala za pojasnilo.
> Naša politično gospodarska realnost sicer pravi drugače:
>
> Pahor ljudstvu: Teta, kapa, jota, naša bo Evropa.
> Ljudstvo Pahorju: Alfa, beta, gama, evo kurac nama.
Krasno si tole povedal. Tako je združen grški del Balkana z našim Balkanom, medtem ko mi gledamo dol z balkona.
Mogu ja još...
Pi, sigma, omikron,
Križanič je pravi slon,
eta, delta, sigma, ro,
pelje nas v Grčijo.
Možeš sine znamo, samo nemoj više...
Zadnja sprememba: anon-36971 28.04.2011 12:02
[mimoidoci]Na vidiš, pa vas imamo: nove obraze za premiera :)
> [dob]
> > [mimoidoci]
> > > [dob]
> > > > [mimoidoci]
> > > > > [dob]
> > > > >
> > > > > Simpl kt jota, uporabno kt kapa, potrebno kt teta!
> > > >
> > > > Dob a so tle jota, kapa in teta mišljene kot grške črke?
> > >
> > > Ne, ne, sploh ne! Jota je iz kislega zelja, kapa je za na glavo, teta je pa itak zmeri potrebna, uživa ko pleše lambdo, pardon - lambado.
> > >
> > >
> > > Lp
> > > dob
> >
> >
> > Aha. Hvala za pojasnilo.
> > Naša politično gospodarska realnost sicer pravi drugače:
> >
> > Pahor ljudstvu: Teta, kapa, jota, naša bo Evropa.
> > Ljudstvo Pahorju: Alfa, beta, gama, evo kurac nama.
>
> Krasno si tole povedal. Tako je združen grški del Balkana z našim Balkanom, medtem ko mi gledamo dol z balkona.
Mogu ja još...
Pi, sigma, omikron,
Križanič je pravi slon,
eta, delta, sigma, ro,
pelje nas v Grčijo.
Možeš sine znamo, samo nemoj više...
P: Ako može Zlobac, možete i vi!
[mojateta]Si hotel reči:
> [mimoidoci]
> > [dob]
> > > [mimoidoci]
> > > > [dob]
> > > >
> > > > Simpl kt jota, uporabno kt kapa, potrebno kt teta!
> > >
> > > Dob a so tle jota, kapa in teta mišljene kot grške črke?
> >
> > Ne, ne, sploh ne! Jota je iz kislega zelja, kapa je za na glavo, teta je pa itak zmeri potrebna, uživa ko pleše lambdo, pardon - lambado.
> >
> >
> > Lp
> > dob
>
>
> Aha. Hvala za pojasnilo.
> Naša politično gospodarska realnost sicer pravi drugače:
>
> Pahor ljudstvu: Teta, kapa, jota, naša bo Evropa.
> Ljudstvo Pahorju: Alfa, beta, gama, evo kurac nama.
Skupa nas je pet.
...Ro, sigma, tou...,
u garaži ućim alfabet.
Eta, zeta, theta,
hov, hov, hov!
Eta, zeta, theta, pi,
v garaži na Oražmovi...
sporočil: 32.708
Zadnja sprememba: najobj 28.04.2011 12:11
[komunike]
> [Moneta]
> > [komunike]
> > > [Moneta]
> > > > [komunike]
> > > > > [fibonaci]
> > > > > > [komunike]
> > > > > > Lustracija. Potem pa svobodne volitve in začeti znova. Druge rešitve ni. Vse ostalo nas vodi v isti prepad.
> > > > >
> > > > >
> > > > > Lustracija se marsikomu zdi potrebna, samo različno si predstavljamo koga? Vse, ki so bili na ali pri oblasti in pomagali državo pripeljati kjer smo? Ali samo VašeNjihove, ali bi žrtvovali tudi NašeSvoje?
> > > >
> > > >
> > > > forum.finance.si/ind...405&single
> > > > forum.finance.si/ind...509&single
> > > >
> > > > Odgovorov na temo lustracije sem dal že zelo veliko. Med ljudmi, ki so zavozili državo, ni "Mojih", zato ne delim tvojih dilem.
> > >
> > > Tvojih je tako malo, da bi še v Krajevni skupnosti izgubili volitve :)
> >
> >
> > Tvoj zapis dokazuje, da (ena od opcij):
> >
> > 1. Nisi bil član volilnih komisij v Ljubljani leta 2006
> > 2. Si član sedanjega sistema in plača provokator
> > 3. Verjameš, da so ljudje, ki nas povsod ropajo in goljufajo, pošteni (vsaj) pri volitvah (skrajna naivnost)
> >
> > "Mojih" ni niti slučajno tako malo, kot si želiš ali misliš.
>
> Nič si ne želim. Mislim si pa res: če se moram odločati med "pošetnim" Troho in pokvarjenim "Janšo" se lahkega srca odločim za slednjega.
> P: Zanimivo si predstavljaš demokratično sobivanje različno mislečih. Če komentiram udeležbo na shodu (ducat udeležencev) z rahlo ironijo sem pa že kar plačan provokator. Tudi zato, ker zgolj spominjate na zgodnjo fazo KPS, ne bi volil za take predstavnike. Še manj pa bi šel za njih na ulico v revolucijo.
... ja, sem na lastne oči videl, da je Šiško spet zunaj ...
P.S.: čuj, naslednjič pa v Mariboru organizirajte ... khmm, bodo vsaj Viole prišle, pa vas bo več ...
sporočil: 632
Čestitke. V državnih družbah vse po starem: na položajih preverjen
kader, ki mu nudi ves suport UDBA, SDV, KOS, SOVA in vsa preostala
golazen.
sporočil: 32.708
[Moneta]
> [dani14]
> Za praznik OF bi morali biti vsi bivši partijci tiho kot posrane pizde, saj se KP kot edina politična stranka v Sloveniji ni pridružila Osvobodilni Fronti, ampak so podpirali Hitlerja.
>
www.youtube.com/watc...ture=share
... no, ko si si dal glih takšen finančni nick, se ti na računovodstvo ziher tudi kaj spoznaš ...
... čuj, kam si pa ti tistih 20.000.000 (z besedo: dvajset milijonov) Rusov, ki jih je padlo v drugi svetovni vojni naknjižil ? ... khmm, na kateri konto, ha ? ...
sporočil: 6.178
...aaa, danes se nic ni vlada povedala, kaj dela...samo vcerajsnje
delo opisuje...
...slovenski starci se aktivirali spet...Slovenija gre u kucanovo rt in spomenkovo pizdo...za vecno...smrad stanovnikov se spet siri...
...pahor svica, ko tece...
...uspeh je neizbezen...kr sam prhaja...samoupravni fasizem se ponavlja-nadaljuje...
...groza grozljivko dela...
...politiki brez kulture in bontona...lutke od krvi i mesa...brez trunke ideje...taki radi nogomet gledajo...pedrsko igro...samo se jankovic odspila in Slovenije ni vec...vsa u faulih se na tleh zvija...
...Slovenija bi visoko tehnologijo rada razvijala...so u Trikotniku blebetali...ja, ze ene 60 let to poslusam...kako ji cudovito znanje in delo gre...delijo zasluzek si zasluzni...kasna bedasta faca teka po hrvaski...iz slikie na desni...sz 117 obozevalci...
...Slovenci sz znanjem u avstrijo, nemcijo grejo delat...se bodo ministri se pritozevali...starci doma pa spominom se predajajo...
...kako je vse zgubljeno, brez vsake zveze in bolano...ena in ena se tri zracuna...ja dobro so nas osamosvojili..., da so si zepe napolnili in narod pozabili..., da sedemdeset let poslusa same zablode...in uspehov ni in ni...ce ne stejem, da vsi skacejo...ne vec gor -dol, zdej je sem in tja na vrsti...pricakuje se se malo tu malo tam videti skakajoce...
...prihajajo leta samih pogrebov slovenskih zvezd...Svet se spraseval, kaj bo sz yugo po titu...po teh se nihce ne sprasuje...se ve, da takoj bolje bo...takoj po pogrebih...ni nobene neznanke, nic za temi ne bo ostalo...pufi za dedovat...
...pahor si na sliki desno zasluzi nagrado-bolj bedaste face ne bi mogel nihce za slikat se, nastavit...ko se med tekom ustavi...
...a je ze kaksen normalen casopis zacel izhajat..., kjer ni dreka slovenskih elit.
...slovenski starci se aktivirali spet...Slovenija gre u kucanovo rt in spomenkovo pizdo...za vecno...smrad stanovnikov se spet siri...
...pahor svica, ko tece...
...uspeh je neizbezen...kr sam prhaja...samoupravni fasizem se ponavlja-nadaljuje...
...groza grozljivko dela...
...politiki brez kulture in bontona...lutke od krvi i mesa...brez trunke ideje...taki radi nogomet gledajo...pedrsko igro...samo se jankovic odspila in Slovenije ni vec...vsa u faulih se na tleh zvija...
...Slovenija bi visoko tehnologijo rada razvijala...so u Trikotniku blebetali...ja, ze ene 60 let to poslusam...kako ji cudovito znanje in delo gre...delijo zasluzek si zasluzni...kasna bedasta faca teka po hrvaski...iz slikie na desni...sz 117 obozevalci...
...Slovenci sz znanjem u avstrijo, nemcijo grejo delat...se bodo ministri se pritozevali...starci doma pa spominom se predajajo...
...kako je vse zgubljeno, brez vsake zveze in bolano...ena in ena se tri zracuna...ja dobro so nas osamosvojili..., da so si zepe napolnili in narod pozabili..., da sedemdeset let poslusa same zablode...in uspehov ni in ni...ce ne stejem, da vsi skacejo...ne vec gor -dol, zdej je sem in tja na vrsti...pricakuje se se malo tu malo tam videti skakajoce...
...prihajajo leta samih pogrebov slovenskih zvezd...Svet se spraseval, kaj bo sz yugo po titu...po teh se nihce ne sprasuje...se ve, da takoj bolje bo...takoj po pogrebih...ni nobene neznanke, nic za temi ne bo ostalo...pufi za dedovat...
...pahor si na sliki desno zasluzi nagrado-bolj bedaste face ne bi mogel nihce za slikat se, nastavit...ko se med tekom ustavi...
...a je ze kaksen normalen casopis zacel izhajat..., kjer ni dreka slovenskih elit.
sporočil: 1.165
avtorju ne gre spodbijati (domnevno dobrega) namena, ampak za to,
da bo vedel, kaj hoče povedati, bi bilo dobro zgornje skrpucalo
prevesti v slovenščino.
sporočil: 365
[ludividposavski]Kaj si pa ti hotel povedati?
avtorju ne gre spodbijati (domnevno dobrega) namena, ampak za to, da bo vedel, kaj hoče povedati, bi bilo dobro zgornje skrpucalo prevesti v slovenščino.
sporočil: 2.182
[mzdjuro02]Tebe bi pa še jaz volil,
Bravo!
Neglede ali pripadaš levemu ali desnemu svetovnemu nazoru, kot odgovoren človek se moraš vprašati, kam pelje ta sovražni govor proti drugače mislečim. Sodobna uspešna država je in bo predvsem servis državljanom ne pa represija, politična ideologija in materialno prerazdeljevanje od vseh k peščici.
Ljudje spametujmo se. Potrebujemo voditelje, ki bodo zagovarjali mirno sobivanje različnih in svobodnih (tudi ekonomsko) posameznikov, ki jih bosta družila skupna jezik in kultura.