Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Sedemdesetletne zablode
sporočil: 196
"...dobrodošla bi bila ureditev interneta po zgledu Kitajske..."Prihaja, prihaja!
Pardon, je že delno tu!!!
sporočil: 2.549
Sporočila so bila jasna in so pozivala k krepitvi moči represivnih organov, k omejevanju svobodnega izražanja (dobrodošla bi bila ureditev interneta po zgledu Kitajske - ukinitev socialnih medmrežij; tudi tendence po dvoumnemu zakonu o medijih pridejo v poštev), ter seveda dokončnemu izbrisu opozicije kot glavnemu zlu demokracije. To pač je tranzicijska navlaka.Zakaj v prihodnjiku, Slovenija je danes v nasprotju z evropskimi direktivami v druščini Kitajske, Libije, Egipta, Severna Koreje in Kube med državami, ki že cenzurirajo internet, medijski prostor pa je defacto cenzuriran/samocenzuriran s strani FDV 571 pod okriljem centralnega komiteja, kar odraža tudi naš zaostanek za Papuo Novo Gvinejo na lestvici svobode medijev.
sporočil: 6.972
[miroko]
Te sive eminence komunizma ste izvolili sami. Narod si piše sodbo sam!
Ja in še vedno rinejo v isti drek, ta naš narod ima toliko za gobcat, ko pa so volitve jih pa ni, namreč na volišču.Potem ga pa vprašaš po volitvah, ja se nisem udeležil, kdo jih bo pa volil, bedak, saj imaš možnost volit proti ali pa zniževat glasove.Še huje, potem imaš pol ure , da mu matematično razložiš kaj pomeni abstinenca volitev, potem pa, aaaaajjjjjjaaaaa,
aja se ponoč, podnev pa misli.
sporočil: 6.972
[Janez59]
Tudi jaz podpišem!
Samo, da si pismen.Pazi, da te ne nategnejo, dvakrat poglej kaj podpišeš.
sporočil: 6.657
Za praznik OF bi morali biti vsi bivši partijci tiho kot posrane
pizde, saj se KP kot edina politična stranka v Sloveniji ni
pridružila Osvobodilni Fronti, ampak so podpirali Hitlerja.
Torej Stanovnik, Kučan in kar je teh komunističnih ostankov v Sloveniji, danes ni vaš dan.
Torej Stanovnik, Kučan in kar je teh komunističnih ostankov v Sloveniji, danes ni vaš dan.
sporočil: 8.543
[dani14]www.youtube.com/watc...ture=share
Za praznik OF bi morali biti vsi bivši partijci tiho kot posrane pizde, saj se KP kot edina politična stranka v Sloveniji ni pridružila Osvobodilni Fronti, ampak so podpirali Hitlerja.
sporočil: 1.293
vidi, vidi, odličen članek, ki presega vse komentarje na tem
forumu. sedaj bi finance morale še zahtevati od političnih
akterjev, da začnejo misliti na izhod iz krize. za to včerajšnjo
pionirsko proslavo pa je itak jasno, da bodo naredili vse, da ne
gredo z oblasti. sirija nas uči, oblast, kadar ne bo zdržala več,
bo poslala tanke nad delavce.
sporočil: 8.635
................. in zopet so gostili stanovnika na televiziji da
je razdvajal narod in za mnenje kako naprej bi naj po njegovem
spraševali samo in izključno tiste ki so to sra... ki ga imamo
sedaj tudi ustvarili.in napredek bo možen šele potem ko bodo te
fosile odstranili iz prizorišča - prav tako pa vse njihove
naslednike in morebitne posnemovalce!
sporočil: 804
Jernej,
midva ocitno nisva gledala iste proslave, s takimi norimi razlagami dokazujes svoje nerazumevanje zgodovine in nesprejemanje drugace mislecih.
midva ocitno nisva gledala iste proslave, s takimi norimi razlagami dokazujes svoje nerazumevanje zgodovine in nesprejemanje drugace mislecih.
sporočil: 2.753
[dob]sohodnik od habahbahe.
> [dob]
> "Dan boja photi okuPahorju"
> hahahahahahahahahahahaha....!!!!!!!!!!!!!!!!
mimogrede, a je že kdo uspel pogruntati kaj je "hefehendum"
sporočil: 30.643
Zadnja sprememba: anon-35163 27.04.2011 20:07
So še bolj uničujoče stvari od pahorjeve domnevne naivnosti,
neodločnosti, nedoraslosti, marionetnosti ter opitosti: Janševa
odločna, izkušena, zrela in trezna zlonamernost.Janša in njegovi vojščaki (kamor po vsej verjetnost spada tudi avtor članka) so edini vzrok, da je bil Pahor sploh izvoljen. Ko sem ga obkrožil, nisem volil zanj. Volil sem proti Janši.
Zadnja sprememba: anon-202018 27.04.2011 20:20
[mataj].................... ha ha ha - stvar pri volitvah je vedno čisto enostavna.na parlamentarnih volitvah se stranke levega in desnega spektra potegujejo za poslanska mesta ki so na voljo in vsaka stranka želi zmagati in potem priti na oblast.in volilec obkroži svojega kandidata pa naj bo ta levi ali desni.in samo bedak obkroži levega kandidata in potem reče da ni volil njega ampak da je bil proti desnemu kandidatu čeprav je bilo desnih in levih strank več!in potem še to razlaga ljudem in si misli da so vsi ostali bedaki on je pa pameten!
So še bolj uničujoče stvari od pahorjeve domnevne naivnosti, neodločnosti, nedoraslosti, marionetnosti ter opitosti: Janševa odločna, izkušena, zrela in trezna zlonamernost.
Janša in njegovi vojščaki (kamor po vsej verjetnost spada tudi avtor članka) so edini vzrok, da je bil Pahor sploh izvoljen. Ko sem ga obkrožil, nisem volil zanj. Volil sem proti Janši.
ps
..................... in izgleda da mataj ne sovraži samo jj in tistih ki jim je bližje jj kot pahor ampak iz dna duše sovraži in prezira tudi demokracijo!
Zadnja sprememba: anon-35163 27.04.2011 20:23
[zgagar]Očitno imaš privide. Levih strank in kandidatov pri nas ni. Vsi so desni.
i.in samo bedak obkroži levega kandidata
[zgagar]Preziram samo in predvsem tkzv "pravo" demokracijo. To je take sorte demokracija, ki je prava samo če so tapravi na oblasti.
..................... in izgleda da mataj ne sovraži samo jj in tistih ki jim je bližje jj kot pahor ampak iz dna duše sovraži in prezira tudi demokracijo!
sporočil: 3.248
[dob]Mislim, da je nekaj v zvezi s psenicnim pirom. Preverim te dni, pa javim ko pridem k sebi.
> [dob]
> "Dan boja photi okuPahorju"
> hahahahahahahahahahahaha....!!!!!!!!!!!!!!!!
mimogrede, a je že kdo uspel pogruntati kaj je "hefehendum"
sporočil: 604
stanovik se nekaj repenči sploh ne ve kaj je beda in sploh ne ve da
še obstaja poberi se nekam saj nisi več sposoben niti za dom
onemoglih .takrat ko naj bi bil predsednik slovenije bi moral kaj
zanjo narediti se je raje podelal v hlače in potuhnil usrane,.
sporočil: 3.248
[rename]Moje izkusnje s tistimi, ki "podpisujejo" so naslednje; planem iz jarka, tulim "Na juris", kalasnikov na kratek rafal, tecem proti neprijatelju, cakam paljbu...pa nic. Tisina. Neprijatelj ne puca. Hm...Jurisam naprej, sem ze skoraj pri neprijatelju. Kar se zavem, da jurisam sam. Moji "podpisovalci" ocitno se vedno "podpisujejo" v svojem jarku. Naprej se pa ne spominjam dobro, vem samo, da me je nekdo s kundakom u sredo ksihta.
> [NavadniNimda]
> Podpišem tudi jaz!
Podpisano!
"Podpisovalci" ste zihr Slovenci. V bitko grem samo se s Srbom, Bosancem in Crnogorcem.
sporočil: 684
Tale Nejc ni bil samo sanjski moški, ki ga niti ena Miša ni marala,
ampak je gotovo končal gurujsko šolanje in mu je za pridobitev
diplome treba napisati en takle prosti spis. Sanjski moški,oh
pardon, guru komunikacij,ni kaj !
Zadnja sprememba: anon-202018 27.04.2011 20:35
[mataj].......................... to je pa še huje saj je ob zmagi levih(desnih 1) mislim da kresalka rekla da so samo oni pravi in da upa da bodo vedno zmagali saj edino oni lahko sloveniji zagotovijo razvoj in napredek.no kaj znajo zagotoviti sedaj dobro vidimo in občutimo - razdvojenost in katastrofalne razmere v vseh pogledih
> [zgagar]
> i.in samo bedak obkroži levega kandidata
Očitno imaš privide. Levih strank in kandidatov pri nas ni. Vsi so desni.
> [zgagar]
> ..................... in izgleda da mataj ne sovraži samo jj in tistih ki jim je bližje jj kot pahor ampak iz dna duše sovraži in prezira tudi demokracijo!
Preziram samo in predvsem tkzv "pravo" demokracijo. To je take sorte demokracija, ki je prava samo če so tapravi na oblasti.
Očitno imaš privide. Levih strank in kandidatov pri nas ni. Vsi so desni.
.......................... to je pa seveda vsegliharstvo in je prav tako slabo - in če tako hočeš se nasprotna pola lahko poimenuje tudi desni 1 in desni 2.ha ha ha ......................
sporočil: 679
Zadnja sprememba: dzoni2k2 27.04.2011 20:45
Dajte na info tv in kozlajte.Take retorike se nebi sramoval najtrsi komunisti v S. Koreji.
sporočil: 139
Zadnja sprememba: anon-112582 27.04.2011 20:48
[mataj]
So še bolj uničujoče stvari od pahorjeve domnevne naivnosti, neodločnosti, nedoraslosti, marionetnosti ter opitosti: Janševa odločna, izkušena, zrela in trezna zlonamernost.
Janša in njegovi vojščaki (kamor po vsej verjetnost spada tudi avtor članka) so edini vzrok, da je bil Pahor sploh izvoljen.
Ko sem ga obkrožil, nisem volil zanj. Volil sem proti Janši.
In s tem dokazal svojo opravilno nesposobnost.
vse ostalo so jajca.
[dani14]Pih! Od vseh maloumnih teorij, ki jih prodajate kvizloljubci je bolj glupa samo še tista ki pravi, da je kolaboracija možna samo z ideologijo.
Za praznik OF bi morali biti vsi bivši partijci tiho kot posrane pizde, saj se KP kot edina politična stranka v Sloveniji ni pridružila Osvobodilni Fronti, ampak so podpirali Hitlerja.
Takole je ta kolaboracija zgledala v resnici:
4.bp.blogspot.com/_s...Hitler.jpg