Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Janša obljublja novo ustavo in vitkejšo državo
sporočil: 18.832
[demokrat]Lej, nihče ti ne brani, da konkuriraš.
Slovenijo lahko reši le SDS. SDS pa mora do resnične zmage pripeljati samo Janez Janša.
[ahafne]Svoje zaupanje lahko podariš zopet KGBju+Desusu. Ampak ne razumem, zakaj se pa pritožuješ potem Janši?
> [Zico44]
> Zakaj ni tega počel, ko je bil na oblasti? Tako pa so na veliko zaposlovali in zapravljali...
Kot pravi JJ: "Zaupajte mi, tokrat mislim resno" :))))
[Skippy]Ali si s tem uvajanjem dodatnih "socialnih pravic" mislil malice dijakom in zastonj vrtce za drugega otroka, ki so jih dijakom odvzeli in jih zabetonirali v prvatni stadion Stožice?
> [Aleister]
>
> Poslovali so tako, da se niso zadolževali, čeprav se je zaposlilo več desettisoč ljudi.
Ena večjih neumnosti je bilo uvajanje dodatnih "socialnih pravic". Posebej v Sloveniji, kjer jih je potem nemogoče odvzeti.
[infa]Kaj pa tisti, ki vladajo iz ozadja udbomafija? Kdo bo pa tiste počistil? Zakaj se pa zaradi njih nič ne pritožuješ, saj so oni glavni?
Ahh Janša! Pomahali bodo z nekim papirjem pa se bo pod nosem vbrisal! Pa tudi sem mnenja, da bi morali parlament 100% počistiti!
sporočil: 331
Obljublja ??? Zakaj pa tega ni naredil, ko je imel priložnost.
Štiri leta nič ni blo a sedaj ponovne obljube. Folk ne naseda več
na floskule.
[minuteman]Vi se marsičesa spomnite, kar ni res. Ne spomnite se pa, da je udbomafija kanalizirala 40 milijard v davčne oaze Dubaj, Kajmanske otoke, Ciper, itd... Tu pa vam spomin odpove. Gnila jajca express
Pazite se jajčka janše!!! Uvedel bo obvezen verouk v šole in vaše otroke razprodal vatikanu, cerkvi in pohlepnim zahodnim kapitalistom!!! Janša nikoli več! Vsi se še spominjamo hudega pomanjkanja in lakote, ki je vladala za časa njegove diktature!!
sporočil: 6.547
[Aleister]Ali pa S(D)S-u in Desusu. Neke strašne razlike v kvaliteti delovanja ni opaziti.
> [ahafne]
> > [Zico44]
> > Zakaj ni tega počel, ko je bil na oblasti? Tako pa so na veliko zaposlovali in zapravljali...
>
> Kot pravi JJ: "Zaupajte mi, tokrat mislim resno" :))))
Svoje zaupanje lahko podariš zopet KGBju+Desusu. Ampak ne razumem, zakaj se pa pritožuješ potem Janši?
[almanah]Zakaj se ne hvališ kaj je naredil KGB+Desus? Ali zato, ker so preveč škode naredili Slovencem?
Janša je TE_lE...über T_ele..samo se nekaj pederiše..naredi pa tak nič----To u jeferiš
[denac]Verjetno je bil v Rusiji zamrznjen, pa misli, da se je zbudil pod Stalinom.
> [minuteman]
> Pazite se jajčka janše!!! Uvedel bo obvezen verouk v šole in vaše otroke razprodal vatikanu, cerkvi in pohlepnim zahodnim kapitalistom!!! Janša nikoli več! Vsi se še spominjamo hudega pomanjkanja in lakote, ki je vladala za časa njegove diktature!!
A se hecaš?
[adana]To je bilo nabrž naslovljeno na vlado, kajne adana?
Vsi samo nekaj pisarijo, da bi poskrbeli, da tisto kar napišejo, tudi uresničijo, to pa je vprašanje za milijon dolarjev.
[283]Eden, ki je pristal na koti 283, pa se je oglasil na tem forumu.
In potem so sloni leteli po zraku.
[kajote]
TE_E na kvadrat,...res
Dober dan TE_E na kvadrat, ...res!
Kako si kaj danes? Se ti zdijo nova vrata fajn?
[car111]No, tudi tebe so kar velika usta. Ministra Drobniča je zamenjal iz pravih razlogov, saj se je vtikal v resor Ministrstva za zdravje, kar je nedopustno. Hotel pa je ukiniti ženskam pravico do splava, kar je bilo še bolj nedopustno. Ta pravica dela našo državo demokratično in dokazano znižuje število splavov. Sram te bodi vseglihar, ker si se še ti spravil nad to pravico žensk.
Nekoč ko je vladal, je imel ministra (kateri mi sicer ni bil osebno všeč) katerega je zamenjal, ker je hotel urediti socialo. Takrat sem spoznal da so ga samo velika usta, Janša žal nima jajc za korenite spremembe.
Tehnična vlada je rešitev, ter Dob za cca. 3x povečati.
sporočil: 747
Naj še obljubi povprečno plačo 2000€ , pa bomo vse slovenske ovce
ponovno zadovoljne in drle na volišča.
[hermes1]
Janša obljublja reforme, v resnici pa se bo ukvarjal s partizani in belogardisti. Kdor verjame Janši je za v bolnico.
Janša ni nikjer omenil partizanov in belogardistov. Si jih omenil kar sam, zato svoje napotke najprej uporabi pri sebi in pojdi v bolnico. Sam veš katero.
sporočil: 2.260
Kar se vitkosti tiče se še ni odločil ali bo vitka kot K. Kresal
ali kot E. Irgl - po prvi varianti bo imel tudi podporo koalicije.
Bla, bla bla...
sporočil: 810
Recept za hujšanje države: odpustiti 30% ljudi iz javne uprave,
ostalim pa zmanjšati plače za 30%. Rezultat je 50% prihranek.
Preverite.
sporočil: 3.391
Ni panike, kar podpiraj še naprej te voluharje, ki slišijo na ime
napakar, podganja ministrica, kofetkar, zapravljivec, cunjica,
armani, ... Ni panike, podpiraj jih, A S SVOJIM DENARJEM! Moj denar
pa kar pusti pri miru, to je moja pamet in moje pridne roke.
[rx170]Zakja se izgovarjaš na Janeza? Saj je tebe vodil od zmage do zmage tovariš Pahor, Kučan, Zemljarič, Golobič, Kresalova in Erjavec. Kaj bi sedaj rad drugemu račun izstavil?
> [demokrat]
> Slovenijo lahko reši le SDS. SDS pa mora do resnične zmage pripeljati samo Janez Janša.
Od zmag do zmag nas vodil je tovariš Janez. Vse do končnega poraza.
sporočil: 2.790
[Aleister]Zanimivo, nekaj podobnega jaz predlagam hripavim psičkom, ki konstantno lajajo na Jankovića, rezultat pa ničen.
> [demokrat]
> Slovenijo lahko reši le SDS. SDS pa mora do resnične zmage pripeljati samo Janez Janša.
Lej, nihče ti ne brani, da konkuriraš.
[rudim]Ti poglej skozi okno. In spoznal boš, da je od 1941 leta dalje vladala ista garnitura uničevalcev. Zadnja v tej vrsti sta Pahor in Kučan. Janša je vladal samo štiri leta s 30% podporo v parlamentu. Zakaj se ti zdi, da je on uničil državo?
Janša je že povedal in naredil svoje, pa naj odpre okno in pogleda v realnost, kjer bo že za prvim vogalom videl rezultate svojega dela. Mislum, da se mu gre bolj za to, da bi bil dosmrtni politik po Titovem vzoru ker pač nekaj dela iz dolčasa.
Aj ja seveda, zato, ker bi ti rad še naprej politike po Titovem vzoru, da bi bil za njihovo uničevanje zopet kriv Janša. Si pa zvit kot škamp.
[rx170]Po tvojem si ti najbolj pameten. Zato so taki kot si ti najbolj pametni kot ste, izvolili to pametno vlado. Taki kot so oni, taki ste njihovi volivci.
> [rudim]
> Janša je že povedal in naredil svoje, pa naj odpre okno in pogleda v realnost, kjer bo že za prvim vogalom videl rezultate svojega dela. Mislum, da se mu gre bolj za to, da bi bil dosmrtni politik po Titovem vzoru ker pač nekaj dela iz dolčasa.
Česa drugega po mojem ne zna početi.
sporočil: 525
Veliko večje države od naše imajo pol manj tega aparata. Pri nas so
uradi in agencije kot kužna bolezen, vse se samo širi in redi na
naše stroške. Kaj vse bi lahko v gospodarstvu naredili s tem
denarjem...Pol preveč ministrtstev. Čas je, da gredo "naši in vaši"
iz varnih službic na normalen trg dela in si prislužijo denar z
resnično dodano vrednostjo. Ampak ne verjamem, da ima kdo v tej
državi res jajca porezat "zaslužne" kadre in fitkvino ustvarjenih
delovnih mest, ki so nasrana po vsej javni upravi. Dobro poznam
nekaj takih primerov. Nekateri celo v "službo" ne hodijo in vlečejo
vsakega 5. plačo od 1.300 evrov navzgor.
[malval]Dober pristop imaš za ekonomijo države. Ni kaj. Se vidi po vladi, ki si jo izvolil, da imaš vedno prav, pa čeprav država crkne.
Bla, bla, bla, bla. Dejstvo je da smo na slabšema kot Albanija. Tu ne pomagajo več reforme. Tu pomaga samo uvedba Golega Otoka in trpanje s temi našimi elitneži!