Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Kaj zamerim Pahorju, Janši in Kučanu

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

čarli sporočil: 13.178
[#1149519] 24.03.11 22:15 · odgovor na: shevchenko (#1149510)
Odgovori   +    4
[shevchenko]
bo opozicija vložila pobudo za referendum proti temu zakonu? če ne, potem so sokrivi.
Jah to pa ni važno:) Glavno, da bo njihov bog prevzel krmilo. Od takrat naprej bo vse naekrat boljše, čeprav njihov bog sploh ne razume zakaj je do krize prišlo. Zato tudi ne more vedeti kakšne ukrepe treba sprejeti;)
anon-55246 sporočil: 796
[#1149523] 24.03.11 22:17
Odgovori   +    17
Zadnja sprememba: anon-55246 24.03.2011 22:20
Res je, da si večina politikov v SLO ne zasluži spoštovanja. Ampak roko na srce tudi avtor zgornjega sestavka si tokrat ne zasluži naziva novinar.
shevchenko sporočil: 21.898
[#1149525] 24.03.11 22:18 · odgovor na: čarli (#1149519)
Odgovori   +    4
kako to misliš? saj bog je že pogruntal. krive so banke, ker ne izpljunejo kreditov. samo kredite bi dale, pa bi bilo obrtnikom lažje.

PS. kar samo kaže, da če bi bil JJ guverner slovenske centralne banke, bi imeli kolaps tolarja v par mesecih. na srečo smo sedaj v evroconi, pa je položaj guvernerja bolj klovnovski.
anon-223671 sporočil: 1.149
[#1149529] 24.03.11 22:22
Odgovori   +    21
Očitno Urbas občuduje Miheljaka. Ravno včeraj je ob podkupovanju Thalerja "modroval" (beri: trobezljal) kako so VSI POLITIKI ENAKI. Danes Urbas trobi v isti rog. Jebiga, pol pa res ne rabimo volitev in vpeljimo revolucionarne komiteje po zgledu Gadafija.
anon-25464 sporočil: 2.725
[#1149543] 24.03.11 22:31 · odgovor na: anon-15715 (#1149400)
Odgovori   +    27
Zadnja sprememba: anon-25464 24.03.2011 22:41
[Dudek]
> [gsavli]
>
> Ob teh grobiščih je moj edini komentar en začuden WTF, ker res ne vem, kaj imajo veze z sedanjostjo (ja, saj vem, udba, zločinci, pravica...). Mogoče zato, ker mene in mojo familijo recimo prizadeva le 1. svetovna vojna? Vseeno pa nimam pa nobene potrebe onanirat ob grobiščih iz 1. svetovne vojne in pravim, da kar je bilo, je bilo, življenje gre dalje, kam pa pridem, če se ustavljam pri 1. sevtovni vojni (ali drugi, isto je to).

Jaz že dolgo nimam nobenega upanja; ko pa še takšne berem, celo od tistih, za katere se mi zdi da razumejo - potem še samo kanto frišnega betona na lastno prepričanje stresem.
glede na njegovo popularno psihologiziranje, bi pričakoval tudi tisti del psihologije, da ljudje nezavedno ponavljajo iste samodestruktivne vzorce. Ta paradigma pa velja tako na individualnem kakor tudi na kolektivni ravni. Edina pot na bolje je ozaveščanje samodestruktivnih vzorcev in njihovo popravljanje.

Ljudje po drugi svetovni vojni so bili pobiti dejansko zato, da so jim komunisti zaplenili premoženje (do katerega ne bi mogli priti po demokratični poti in z drakonskimi davki).

Zdaj masaker poteka preko davkov in dejstva, da si mladi ne morejo privoščiti otrok.
anon-105119 sporočil: 3.426
[#1149555] 24.03.11 22:38
Odgovori   +    2
žal niti pahorju, niti turku, niti golobiču, niti zalarju, niti kresalovi niti janši itd ni jasno koga zastopajo v politiki. Vsi so ujetniki takih in drugačnih lobijev.
Pahor bi moral odstopiti zaradi dimiceve, horvata, talarja, turk zaradi tega, ker podpira golobiča, golobič zato, ker je lagal in ima podjetje prijavljeno v amsterdamu, janša zato, ker je podpiral šrota in bavčarja, kresalova zaradi pogačnika in senice. Skratka vsi ti tovariši ne delujejo v interesu ljudstva in si zato ne zaslužijo, da še zasedajo svoje položaje.
anon-105119 sporočil: 3.426
[#1149565] 24.03.11 22:44
Odgovori   +    7
aja pahor bi moral odstopiti že zato, ker je v libiji pri gadafiju lobiral za zidarja, če bi bil tudi on v EU parlamentu bi zdaj že delil talarjevo usodo.
anon-76818 sporočil: 4.031
[#1149630] 24.03.11 23:34
Odgovori   +    30
Druga zamera: Je udbaška afera iz Velikovca najbolj žgoča težava Slovenije?
Hehe, spet tipična Urbasova vsegliharska hipokrizija... Dečko, idi malo pobrskat še ti po arhivih svoje lastne pameti, pa poišči tista 2 debela paketa gospodarskih ukrepov, ki jih je SDS predlagala vladi leta 2009 in 2010 ... Če si pošten in če znaš še kaj drugega kot zganjati vsegliharsko svetobolje, odpri tista 2 paketa, pa jih analizirajmo skupaj, tule na forumu Financ, en predlog za drugim...

Si upaš ? Verjetno ne. Ker, če boš to storil, ti bo naslednjič že malo teže zapisati, da se SDS ukvarja samo z arhivi in da zanemarja vprašanja slovenskega gospodarstva. Ampak, hehe, potem pa ne bo več pravega štofa za naslednji članek, a ne ?

Ja, vsegliharstvo je zdajle moderno. Vsegliharstvo se dobro prodaja. Vsak ogenj bruhajoči vsegliharski članek dandanes gre za med. Badly overrated. Veš kaj vidim jaz v tem ? Obrtniški populizem. Napisati vsegliharski članek je dandanes pravzaprav obrt, hudo precenjena obrt. Vsegliharski članek se napiše vedno znova po istem receptu: malo Kučana, malo Janše, malo Pahorja, vse je v kurcu, vsi so isti, alternative ni... Ma, easy ko srbski pasulj. Ampak, največja žalost žalostna slovenske resničnosti je pa tole: tak vsegliharski članek se v današnji Wukoyebini dojema kot vrhunec novinarskega objektivizma.

Vsegliharstvo je sicer legitimna opcija. Problem nastopi, ko se ga niti ne poskuša več trezno argumentirati. Ko začne temeljiti na čustvih in predsodkih... Ko se poskuša določene moteče elemente, ki v neko vsegliharsko sliko pač ne pašejo, ustrezno prikriti ali zamolčati. Takrat se nujno postavi vprašanje resnične objektivnosti takega vsegliharstva. Po mojem mnenju takrat tisto, kar se poskuša prodati kot objektivnost, prestopi v čisti populizem... Ko argumenti in dejstva enkrat več niso pomembni, ko je pomemben le še čustven odziv bralca/poslušalca/volivca, ko se informacija oblikuje v skladu s to prioriteto in ko se tovrsten populizem maskira v objektivnost - takrat, se mi zdi, smo rahlo na tankem ledu.

Tak novinarski pristop po mojem skromnem mnenju ni utemeljen v dejstvih. Posledično ni korekten. In v končni fazi, tudi ni produktiven.

Pravzaprav pa, če se prav spomnim, si ravno pred par tedni napisal en zelo zelo podoben članek, v istem vsegliharskem svetobolskem stilu. In mislim, da sem pod tisti članek tudi sam napisal en zelo zelo podoben komentar, v katerem sem te spomnil, da zelo pavšalno trosiš smetje po domnevni SDS-ovi nezainteresiranosti za gospodarske probleme Slovenije.

No...zdaj vidim, da si napisal skoraj enako stvar še enkrat. In jo boš zelo verjetno še enkrat. In še enkrat. In se počasi vprašam, koji kurac je tvoja agenda. Povedati Slovencem, da Pahor nima alternative ? Mislim, če je samo to, zakaj ne napišeš direktno ? Ali pa ti je morda enostavno bolj komfortno, da pač napišeš serijo vsegliharskih člankov po istem kopitu, ker se trenutno dobro prodajajo ? Ker ti je to lažje, kot pa napisati eno dobro, argumentirano kritiko SDS-ovih predlogov za oživitev gospodarstva?

E, mislim, da je to. Gotovo je lažje, o tem ne dvomim... In pridobi tudi več bralcev, tudi o tem ne dvomim. Ni pa resnica. In ne pelje nikamor.

Je pa treba še povedati, da vsegliharski populizem pravzaprav ni nobena posebnost Slovenije 2011. Je dokaj tipična značilnost vseh primitivnih in nezrelih družb, ki so se komaj začele učiti demokracije in ki so na tej poti naletele na svojo prvo večjo oviro. Zrele družbe in zreli posamezniki zaupajo v svoje sposobnosti in verjamejo, da bo dobro v njih vedno zmagalo. Zrele družbe in zreli posamezniki se ne zavržejo v celoti samo zato, ker so nekateri njihovi elementi pomanjkljivi, nedodelani ali slabi. Ne, zrele družbe te elemente identificirajo in sproti popravljajo v skladu s svojimi zmožnostmi. Zrele družbe znajo ločiti zrno od plev in gnila jabolka od zdravih po jasnih kriterijih. Ampak, za takšno početje je treba nekaj inteligence, nekaj truda, nekaj brskanja, nekaj selektivnosti, nekaj integritete, nekaj hrbtenice... Lahko, izredno lahko, pa je vreči vse skupaj v isti koš, brez pravih kriterijev in argumentov. Izredno lahko. In tudi izredno neumno. Zaradi nekaj gnilih jabolk brez selekcije sežgati celo ozimnico pač JE neumnost. In točno k taki neumnosti nas poziva vsegliharski populizem. V primitivni družbi bo populizem, tudi vsegliharski, vedno naletel na dober odmev. Kako daleč bo pa tak odmev neslo, je pa prekleto težko predvideti... Ko narod namreč v težkih časih enkrat izgubi zaupanje v parlamentarno demokracijo... not good.

Jaz osebno bi bil previdnejši. Slovenija ima probleme. Razdražena je. Ni je treba še dodatno pozivati k neumnosti, ker je gotovo že dovolj neumna. Zato se poskušajte vrniti k argumentom, k tehtanju dejstev in programov...Ni vam treba preferirati nobene politične opcije, nobenemu peti slave, nobenega tlačiti v drek. Kritizirajte, kar je vredno kritizirati, pohvalite, kar se vam zdi vredno pohvaliti. Ampak bodite argumentirani, bodite tehtni, bodite premišljeni. Bodite boljši od vsegliharske mlake, ki vas obdaja. Dvignite se nad to.
anon-201800 sporočil: 1.293
[#1149633] 24.03.11 23:37
Odgovori   +    13
dajmo finance, ponovno nas silite, da bomo skrčili izbor na volitvah med švercerjem orožja in komunistično mafijo, koga volit torej? si ne upate zavzeti lastnega stališča? kakorkoli že lahko obračate vaše besede, še vedno nisem srečal nikogar z desnice, ki bi bil sedaj lastnik bivšega družbenega premoženja, poznam pa na desetine komunistov, ki so si prilastili ogromno bogastvo. tako rajši volim švercerja orožja.
anon-223671 sporočil: 1.149
[#1149680] 25.03.11 01:11 · odgovor na: anon-76818 (#1149630)
Odgovori   +    10
[Miran77]
> Druga zamera: Je udbaška afera iz Velikovca najbolj žgoča težava Slovenije?

Hehe, spet tipična Urbasova vsegliharska hipokrizija... Dečko, idi malo pobrskat še ti po arhivih svoje lastne pameti, pa poišči tista 2 debela paketa gospodarskih ukrepov, ki jih je SDS predlagala vladi leta 2009 in 2010 ... Če si pošten in če znaš še kaj drugega kot zganjati vsegliharsko svetobolje, odpri tista 2 paketa, pa jih analizirajmo skupaj, tule na forumu Financ, en predlog za drugim...

Si upaš ? Verjetno ne. Ker, če boš to storil, ti bo naslednjič že malo teže zapisati, da se SDS ukvarja samo z arhivi in da zanemarja vprašanja slovenskega gospodarstva. Ampak, hehe, potem pa ne bo več pravega štofa za naslednji članek, a ne ?

Ja, vsegliharstvo je zdajle moderno. Vsegliharstvo se dobro prodaja. Vsak ogenj bruhajoči vsegliharski članek dandanes gre za med. Badly overrated. Veš kaj vidim jaz v tem ? Obrtniški populizem. Napisati vsegliharski članek je dandanes pravzaprav obrt, hudo precenjena obrt. Vsegliharski članek se napiše vedno znova po istem receptu: malo Kučana, malo Janše, malo Pahorja, vse je v kurcu, vsi so isti, alternative ni... Ma, easy ko srbski pasulj. Ampak, največja žalost žalostna slovenske resničnosti je pa tole: tak vsegliharski članek se v današnji Wukoyebini dojema kot vrhunec novinarskega objektivizma.

Vsegliharstvo je sicer legitimna opcija. Problem nastopi, ko se ga niti ne poskuša več trezno argumentirati. Ko začne temeljiti na čustvih in predsodkih... Ko se poskuša določene moteče elemente, ki v neko vsegliharsko sliko pač ne pašejo, ustrezno prikriti ali zamolčati. Takrat se nujno postavi vprašanje resnične objektivnosti takega vsegliharstva. Po mojem mnenju takrat tisto, kar se poskuša prodati kot objektivnost, prestopi v čisti populizem... Ko argumenti in dejstva enkrat več niso pomembni, ko je pomemben le še čustven odziv bralca/poslušalca/volivca, ko se informacija oblikuje v skladu s to prioriteto in ko se tovrsten populizem maskira v objektivnost - takrat, se mi zdi, smo rahlo na tankem ledu.

Tak novinarski pristop po mojem skromnem mnenju ni utemeljen v dejstvih. Posledično ni korekten. In v končni fazi, tudi ni produktiven.

Pravzaprav pa, če se prav spomnim, si ravno pred par tedni napisal en zelo zelo podoben članek, v istem vsegliharskem svetobolskem stilu. In mislim, da sem pod tisti članek tudi sam napisal en zelo zelo podoben komentar, v katerem sem te spomnil, da zelo pavšalno trosiš smetje po domnevni SDS-ovi nezainteresiranosti za gospodarske probleme Slovenije.

No...zdaj vidim, da si napisal skoraj enako stvar še enkrat. In jo boš zelo verjetno še enkrat. In še enkrat. In se počasi vprašam, koji kurac je tvoja agenda. Povedati Slovencem, da Pahor nima alternative ? Mislim, če je samo to, zakaj ne napišeš direktno ? Ali pa ti je morda enostavno bolj komfortno, da pač napišeš serijo vsegliharskih člankov po istem kopitu, ker se trenutno dobro prodajajo ? Ker ti je to lažje, kot pa napisati eno dobro, argumentirano kritiko SDS-ovih predlogov za oživitev gospodarstva?

E, mislim, da je to. Gotovo je lažje, o tem ne dvomim... In pridobi tudi več bralcev, tudi o tem ne dvomim. Ni pa resnica. In ne pelje nikamor.

Je pa treba še povedati, da vsegliharski populizem pravzaprav ni nobena posebnost Slovenije 2011. Je dokaj tipična značilnost vseh primitivnih in nezrelih družb, ki so se komaj začele učiti demokracije in ki so na tej poti naletele na svojo prvo večjo oviro. Zrele družbe in zreli posamezniki zaupajo v svoje sposobnosti in verjamejo, da bo dobro v njih vedno zmagalo. Zrele družbe in zreli posamezniki se ne zavržejo v celoti samo zato, ker so nekateri njihovi elementi pomanjkljivi, nedodelani ali slabi. Ne, zrele družbe te elemente identificirajo in sproti popravljajo v skladu s svojimi zmožnostmi. Zrele družbe znajo ločiti zrno od plev in gnila jabolka od zdravih po jasnih kriterijih. Ampak, za takšno početje je treba nekaj inteligence, nekaj truda, nekaj brskanja, nekaj selektivnosti, nekaj integritete, nekaj hrbtenice... Lahko, izredno lahko, pa je vreči vse skupaj v isti koš, brez pravih kriterijev in argumentov. Izredno lahko. In tudi izredno neumno. Zaradi nekaj gnilih jabolk brez selekcije sežgati celo ozimnico pač JE neumnost. In točno k taki neumnosti nas poziva vsegliharski populizem. V primitivni družbi bo populizem, tudi vsegliharski, vedno naletel na dober odmev. Kako daleč bo pa tak odmev neslo, je pa prekleto težko predvideti... Ko narod namreč v težkih časih enkrat izgubi zaupanje v parlamentarno demokracijo... not good.

Jaz osebno bi bil previdnejši. Slovenija ima probleme. Razdražena je. Ni je treba še dodatno pozivati k neumnosti, ker je gotovo že dovolj neumna. Zato se poskušajte vrniti k argumentom, k tehtanju dejstev in programov...Ni vam treba preferirati nobene politične opcije, nobenemu peti slave, nobenega tlačiti v drek. Kritizirajte, kar je vredno kritizirati, pohvalite, kar se vam zdi vredno pohvaliti. Ampak bodite argumentirani, bodite tehtni, bodite premišljeni. Bodite boljši od vsegliharske mlake, ki vas obdaja. Dvignite se nad to.
Lepo povedano. Obrtniški populizem.

PS: Miran77, na forumih sem zasledil kar nekaj podobnih modelov, ki vam gre pisanje dobro od rok. Morali bi se organizirati in začet izdajat na spletu. Bralcev ne bi manjkalo.
anon-252420 sporočil: 2.086
[#1149681] 25.03.11 01:24 · odgovor na: shevchenko (#1149287)
Odgovori   +    10
[shevchenko]
ma ne, ne, kje pa, da bi bil janša česa kriv.

samo še janez je bolj brezmadežen od brezmadežnega spočetja. pravi brezmadežni čuk nori.
in to je vse kar zmorete.. na kaj bi drkal če neb blo janeza?ab si ga izmislil?

podn!!!
[#1149685] 25.03.11 01:36 · odgovor na: čarli (#1149368)
Odgovori   +    13
[čarli]
> [mister]
> Tudi jaz se sprašujem, zakaj vedno tlačite JJ zraven k tem barabam. Ničesar mu niso dokazali, čeprav se močno trudijo. In dokler ni dokazov ga ne obsojajte. Saj vem, da vam je trn v peti.

Khm, koliko dokazov pa še rabite, da je trgovino z orožjem vodil tudi jj?:) Enako kot levi komunisti. Izvirni greh je, ker leta 1990 ni zmagal Pučnik. S tem bi se znebil tako palčka kot tudi jj. Kaj čmo, prišli smo dobro čez vojno ampak se nam zdaj to na nek način maščuje...

pa jebem ti vse po spisku...kje maš kak dokaz,komunajzerki provokator ki še štet ne zna?!!!
[#1149688] 25.03.11 01:45 · odgovor na: (#1149383)
Odgovori   +    15
[gsavli]
> [dorki22]
>
>
> In Urbas sploh ne enači programov strank, ne kliče k volilni abstinenci ali piše proti vladanju vam najprimernejšega kandidata, ampak zgolj poudarja zgrešenost aktualnega političnega dogajanja, ki namesto k jasno definiranim spremebam, teži k dogodkom iz 91.
>

Če bi se ustavilo pri 91, bi bilo še dobro. Ampak oni onanirajo še z grobišči iz l. 1945, in bodo zgleda še, ker je dovolj ljudi, ki prav tako onanira ob teh grobiščih.

S polnimi usti pravičnosti in pietete do pokojnikov in njihovih svojcev seveda.

Ob teh grobiščih je moj edini komentar en začuden WTF, ker res ne vem, kaj imajo veze z sedanjostjo (ja, saj vem, udba, zločinci, pravica...). Mogoče zato, ker mene in mojo familijo recimo prizadeva le 1. svetovna vojna? Vseeno pa nimam pa nobene potrebe onanirat ob grobiščih iz 1. svetovne vojne in pravim, da kar je bilo, je bilo, življenje gre dalje, kam pa pridem, če se ustavljam pri 1. sevtovni vojni (ali drugi, isto je to).
a veš kaj,ti strgan dohtr..tisti iz grobišč leta 45 imajo svojce,potomce..in oboji pravico da se obrovnavajio kot človeška bitja..prvi da imajo označen grob,drugi da vedo kje so njihovi pokopani..verjetn v bolncah mrtve kar v smeti mečete,hh?pismu,je imel kardinal kar prov...k nemški ovčarji ste
oki,pobiti 45ga so bli izdajalci,z vsemi ženskami in otroci,kaj pa s tistimi ki so zginl brez sledu po 45em?a se zavedaš kok je takih?ko jih jebe,ane...krivci nekaznovani in to je ok!!!

ma sramota kaj vse dobi dohtrsko diplomo in dobi prliko prsežt hipokratu,kdo vas je učil etiko,zih kak komunajzer
anon-11660 sporočil: 48.253
[#1149689] 25.03.11 01:56 · odgovor na: anon-25464 (#1149543)
Odgovori   +    15
[EdiSce]
Ljudje po drugi svetovni vojni so bili pobiti dejansko zato, da so jim komunisti zaplenili premoženje (do katerega ne bi mogli priti po demokratični poti in z drakonskimi davki).
To ni res, ce se prav spomnim so zaplenili premozenje tudi tistim, ki so sicer preziveli.

Pobiti so bili zato, da bi bilo manj (se posebej intelektualne) konkurence. To je vse.
[#1149691] 25.03.11 03:50 · odgovor na: anon-11660 (#1149689)
Odgovori   +    4
[bc123a]
> [EdiSce]
> Ljudje po drugi svetovni vojni so bili pobiti dejansko zato, da so jim komunisti zaplenili premoženje (do katerega ne bi mogli priti po demokratični poti in z drakonskimi davki).

To ni res, ce se prav spomnim so zaplenili premozenje tudi tistim, ki so sicer preziveli.

Pobiti so bili zato, da bi bilo manj (se posebej intelektualne) konkurence. To je vse.
ma ne vem če so bili razni trgovci,kmetje,tovarnarji kakšna posebna intelektualna konkurenca...
anon-201490 sporočil: 845
[#1149703] 25.03.11 05:30
Odgovori   +    4
Med trenutno izbiro sem na žalost vseglihar! Upam, da se bo pojavil kdo nov in ne bo razočaral kot sta me Janša in Pahor skupaj s sateliti.
[#1149711] 25.03.11 06:13 · odgovor na: (#1149587)
Odgovori   +    4
[s69t]
> [dorki22]
> > [jozagulikozaa]
> > Očitno Urbas občuduje Miheljaka. Ravno včeraj je ob podkupovanju Thalerja "modroval" (beri: trobezljal) kako so VSI POLITIKI ENAKI. Danes Urbas trobi v isti rog. Jebiga, pol pa res ne rabimo volitev in vpeljimo revolucionarne komiteje po zgledu Gadafija.
>
> Aha :-))
> Urbas preusmerja pozornost iz debakla Thalerja, verjetno po naročilu kakega vrhovnega Sovjeta. In ti si ga razkrinkal.
>
> Saj še sam ne verjameš temu, knede?
>
> Lp

Ker me zanimajo bizarne zadeve in bizarni vzorci, me vedno bolj zanima, kdo in kako je slovenski novinarski srenji privzgojil Pavlov refleks, da ob cisto vsaki korupcijski pizdariji Udbomafije, s katero JJ nima absolutno nic (kot tokrat, ko je bil JJ ob njej tudi modro tiho, da ne bi spet padalo po njem in ga ne bi zlorabili za udbasko odvracanje pozornosti), predvidljivo zalajajo cez JJ?

Enako velja za forumske usegliharske trolle.

Je tu kaksen dreser psov z razlago? :))
Ja, da žališ pse.

I rehabilitate dogs and I train people. (by Cesar Milan)
[#1149714] 25.03.11 06:27 · odgovor na: anon-11660 (#1149689)
Odgovori   +    11
[bc123a]
> [EdiSce]
> Ljudje po drugi svetovni vojni so bili pobiti dejansko zato, da so jim komunisti zaplenili premoženje (do katerega ne bi mogli priti po demokratični poti in z drakonskimi davki).

Daj, ne bit drobnjakarsko birokratski po slovensko.

(Se posipam s pepelom ... pobili in pregnali so kritično maso ljudi, ostali, ki so preživeli in so jih tudi oropali, so bili samo še prestrašena in zadosti majhna skupina, ki jim ni mogla nič,)
[#1149716] 25.03.11 06:30 · odgovor na: anon-252420 (#1149688)
Odgovori   +    8
[lenninmccarthy]
> [gsavli]
> > [dorki22]
> >
> >
> > In Urbas sploh ne enači programov strank, ne kliče k volilni abstinenci ali piše proti vladanju vam najprimernejšega kandidata, ampak zgolj poudarja zgrešenost aktualnega političnega dogajanja, ki namesto k jasno definiranim spremebam, teži k dogodkom iz 91.
> >
>
> Če bi se ustavilo pri 91, bi bilo še dobro. Ampak oni onanirajo še z grobišči iz l. 1945, in bodo zgleda še, ker je dovolj ljudi, ki prav tako onanira ob teh grobiščih.
>
> S polnimi usti pravičnosti in pietete do pokojnikov in njihovih svojcev seveda.
>
> Ob teh grobiščih je moj edini komentar en začuden WTF, ker res ne vem, kaj imajo veze z sedanjostjo (ja, saj vem, udba, zločinci, pravica...). Mogoče zato, ker mene in mojo familijo recimo prizadeva le 1. svetovna vojna? Vseeno pa nimam pa nobene potrebe onanirat ob grobiščih iz 1. svetovne vojne in pravim, da kar je bilo, je bilo, življenje gre dalje, kam pa pridem, če se ustavljam pri 1. sevtovni vojni (ali drugi, isto je to).

a veš kaj,ti strgan dohtr..tisti iz grobišč leta 45 imajo svojce,potomce..in oboji pravico da se obrovnavajio kot človeška bitja..prvi da imajo označen grob,drugi da vedo kje so njihovi pokopani..verjetn v bolncah mrtve kar v smeti mečete,hh?pismu,je imel kardinal kar prov...k nemški ovčarji ste
oki,pobiti 45ga so bli izdajalci,z vsemi ženskami in otroci,kaj pa s tistimi ki so zginl brez sledu po 45em?a se zavedaš kok je takih?ko jih jebe,ane...krivci nekaznovani in to je ok!!!

ma sramota kaj vse dobi dohtrsko diplomo in dobi prliko prsežt hipokratu,kdo vas je učil etiko,zih kak komunajzer
odlična paralela ...

odnos do življenja Butalcev in s tem med drugim tudi današnja politika nesankcioniranja ubojev s strani zdravnikov, je prav isti samodestruktiven vzorec
[#1149720] 25.03.11 06:39
Odgovori   +    16
mimogrede, v tokratnem usegliharizmu ste potegnili enačaj med ravnanji, ki se štejejo za kazniva dejanja in nečim kar je popolnioma in ppovsod legalno početje

logika tegale sranja je takale
korupcija = brskanje med starimi papirji v arhivu

(če sem še nekoliko ciničen ... Velikovec so, ker je šlo za državni terorizem, sofinancirali jugoslovanski davkoplačevalci in za obliko korupocije. Ob tem bi bilo zanimivo izvedeti kako si predstavljate preganjanje korupcije, če ne ravno z brskjanjem po bolj ali manj starih papirjih)
bozga sporočil: 6.303
[#1149732] 25.03.11 07:02
Odgovori   +    9
V resnici gre pri politikih in njihovih tajkunskih satelitih za prvotno akumulacijo kapitala: potrebno ga je na vse možne načine upleniti čim več, se dokopati do nekega tako velikega premoženja, ki ti zagotavlja življenje od rente, brez dela. V tem je poanta, ne pa v ideološkem boju, ki ga uprizarjajo, da zakrijejo bistvo svojega delovanja.
anon-197402 sporočil: 1.139
[#1149753] 25.03.11 07:21
Odgovori   +    9
že 20 let gledamo to farso, noben kriv, noben obsojen - država pa do grla v d...u!
anon-28170 sporočil: 470
[#1149760] 25.03.11 07:28
Odgovori   +    7
Se strinjam, pujski iz istega legla, ki se borijo za seske zdej že čist shirane mame. V njihovem svetu smo še v prejšnjem sistemu, kjer so tisti na oblasti bogovi oni spodaj pa proletariat, raja za tlačenje in obdavčevanje. Sej paradoks je v tem, da kdor ma kej integritete in poštenja, se tega sploh ne gre al se pa umakne, tko da v možnost sprememb ne verjamem. Začenjam gledat še kam drugam.
anon-159528 sporočil: 4.450
[#1149763] 25.03.11 07:30 · odgovor na: (#1149383)
Odgovori   +    11
[gsavli]
> [dorki22]
>
>
> In Urbas sploh ne enači programov strank, ne kliče k volilni abstinenci ali piše proti vladanju vam najprimernejšega kandidata, ampak zgolj poudarja zgrešenost aktualnega političnega dogajanja, ki namesto k jasno definiranim spremebam, teži k dogodkom iz 91.
>

Če bi se ustavilo pri 91, bi bilo še dobro. Ampak oni onanirajo še z grobišči iz l. 1945, in bodo zgleda še, ker je dovolj ljudi, ki prav tako onanira ob teh grobiščih.

S polnimi usti pravičnosti in pietete do pokojnikov in njihovih svojcev seveda.

Ob teh grobiščih je moj edini komentar en začuden WTF, ker res ne vem, kaj imajo veze z sedanjostjo (ja, saj vem, udba, zločinci, pravica...). Mogoče zato, ker mene in mojo familijo recimo prizadeva le 1. svetovna vojna? Vseeno pa nimam pa nobene potrebe onanirat ob grobiščih iz 1. svetovne vojne in pravim, da kar je bilo, je bilo, življenje gre dalje, kam pa pridem, če se ustavljam pri 1. sevtovni vojni (ali drugi, isto je to).
Pojdi si ga zmetat na grob svojega očeta ali starega očeta ali kakega drugega bližnjega sorodnika!
anon-170838 sporočil: 139
[#1149771] 25.03.11 07:35
Odgovori   +    2
jasno in jedrnato. nobene ideologije več!
[#1149775] 25.03.11 07:37 · odgovor na: (#1149560)
Odgovori   +    12
[dorki22]
> [jozagulikozaa]
> Očitno Urbas občuduje Miheljaka. Ravno včeraj je ob podkupovanju Thalerja "modroval" (beri: trobezljal) kako so VSI POLITIKI ENAKI. Danes Urbas trobi v isti rog. Jebiga, pol pa res ne rabimo volitev in vpeljimo revolucionarne komiteje po zgledu Gadafija.

Aha :-))
Urbas preusmerja pozornost iz debakla Thalerja, verjetno po naročilu kakega vrhovnega Sovjeta. In ti si ga razkrinkal.

Saj še sam ne verjameš temu, knede?

Lp
Kakšno naročilo vrhovnega Sovjeta?
Pravi novinar je s srcem in dušo moralno-politično neoporečen družbeni delavec s prefinjenim čutom za družbeno dogajanje. Kot tak ne potrebuje nikakršnih naročil ali prepovedi od zunaj. Samonaročilo in samocenzura je slog pravega novinarja.
[#1149777] 25.03.11 07:38 · odgovor na: anon-201800 (#1149633)
Odgovori   +    20
[samomilic]
dajmo finance, ponovno nas silite, da bomo skrčili izbor na volitvah med švercerjem orožja in komunistično mafijo, koga volit torej? si ne upate zavzeti lastnega stališča? kakorkoli že lahko obračate vaše besede, še vedno nisem srečal nikogar z desnice, ki bi bil sedaj lastnik bivšega družbenega premoženja, poznam pa na desetine komunistov, ki so si prilastili ogromno bogastvo. tako rajši volim švercerja orožja.
Vedno se voli manj slabe.

Če boš čakal na idealno stranko, ne boš nikoli šel na volitve.
anon-43949 sporočil: 4.362
[#1149791] 25.03.11 07:44
Odgovori   +    17
"Druga zamera: Sta udbaška afera iz Velikovca in orožarski posli ob osamosvojitvi najbolj žgoči težavi Slovenije?"

Uroš, ali res misliš, da lažnivi predsednik države ni žgoča težava, ali kaj?
In kdor laže, ta krade.

Kdo neprestano pogreva orožarsko afero, kdo je skonstruiral afero Patria?
Je niso kronični lažnivci in prevaranti?
Oziroma kronični tatovi davkoplačevalcev, uničevalci gospodarstva.

Brez korenitega preobrata ne bo prihodnosti.
anon-37744 sporočil: 1.345
[#1149809] 25.03.11 07:56
Odgovori   +    10
"Politics and crime are one and the same"..M.Corleone, in on j esigurno eden prvih, ki je to prepoznal in zivel...
anon-31643 sporočil: 234
[#1149824] 25.03.11 08:03 · odgovor na: bozga (#1149732)
Odgovori   +    10
[bozga]
V resnici gre pri politikih in njihovih tajkunskih satelitih za prvotno akumulacijo kapitala: potrebno ga je na vse možne načine upleniti čim več, se dokopati do nekega tako velikega premoženja, ki ti zagotavlja življenje od rente, brez dela. V tem je poanta, ne pa v ideološkem boju, ki ga uprizarjajo, da zakrijejo bistvo svojega delovanja.
To je res. Žal pa je bistvena razlika od tiste znane z zahodnih držav. Tukajšnja lastnina je bila družbena (od nikogar in hkrati od vseh) in so jo tudi že uspešno zapravili. Tako smo zopet na začetku prvotne akumulacije in to že po nekaj letih. Dvakrat bomo prvotno akumulirali. Zelo verjetno tudi od drugega poskusa ne bo nikomur nič ostalo. Morda bomo potem še tretjič prvotno akumulirali. Farsa, kajne.

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

vm-kiva