Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kaj zamerim Pahorju, Janši in Kučanu
sporočil: 792
Tudi jaz se sprašujem, zakaj vedno tlačite JJ zraven k tem barabam.
Ničesar mu niso dokazali, čeprav se močno trudijo. In dokler ni
dokazov ga ne obsojajte. Saj vem, da vam je trn v peti.
sporočil: 6.084
Zadnja sprememba: anon-15715 24.03.2011 20:13
Hm, a nismo danes v enem drugem članku brali o naročenih reklamah v
obliki nekakšnih strokovnih člankov ? Škoda Urbas, tole
izenačevanje mi gre izjemno močno na q. , med ostalim smo v dreku v
kakšnem smo tudi zaradi takšnega novinarstva.
sporočil: 13.178
Zadnja sprememba: čarli 24.03.2011 20:33
[mister]Khm, koliko dokazov pa še rabite, da je trgovino z orožjem vodil tudi jj?:) Enako kot levi komunisti. Izvirni greh je, ker leta 1990 ni zmagal Pučnik. S tem bi se znebil tako palčka kot tudi jj. Kaj čmo, prišli smo dobro čez vojno ampak se nam zdaj to na nek način maščuje...
Tudi jaz se sprašujem, zakaj vedno tlačite JJ zraven k tem barabam. Ničesar mu niso dokazali, čeprav se močno trudijo. In dokler ni dokazov ga ne obsojajte. Saj vem, da vam je trn v peti.
[pectus]Halo! Zakaj pa je potem jj nagnal mladoekonomiste ven iz ekonomskega sveta, če je tako resno mislil z reformami? A ti jaz povem razlog;) hint:Komunist ima rad komunizem
Kaj ma Janša tukaj,Urbas???Pa nisem njegov vernik,vendar če me spomin ne vara je v začetku nastopa svojega mandata(4 leta Urbas!!) mislil dobro in resno,ko je vpoklical mlade ekonomiste-mrkaič,masten itd..In če me spomin ne vara,ko je začenjal omenjati reforme se mu je s pomočjo 571 neodvisnih slovenskih novinarjev ter Semuličev(forum 21) zgodil cel halo,protesti in močno nasprotovanje s strani vseh!!!
Urbas od tebe sem pa celo res mislil da ne pišeš po nareku..Sram te bodi vseglihar!!!4 leta smo imeli demokratično vlado samo 4 leta!!!koliko ste jih imeli na levici????60 let zgrešenega projekta-yuga plus 18 let v obliki LDS,SD,SLS in endemita na svetovni sceni-DESUS..
Torej tako kot velja za Toplakovo,velja tudi zate..NE;HVALA
sporočil: 124
Zadnja sprememba: anon-158781 24.03.2011 20:38
Članek je zelo na mestu. In prav je, da je omenil tudi desnico. Če
načeloma in tudi sicer podpiraš določeno stranko, ne moreš biti
popolnoma nekritičen do nje. Ravno nasprotno. Do svojih moraš biti
konstruktivno kritičen, saj si želiš, da bodo ne le uspeli na
volitvah, temveč tudi uspešno vodili državo. Ali pač ne? Kakor
kdo.Brez dvoma bi desna opcija bolje vodila državo, vendar nimam ravno občutka, da bi bili sposobni vodit tako dobro, kot bi si želeli. Predvsem mora SDS v ospredje pripeljati nekaj mlajših sposobnih in častnih ljudi.
sporočil: 3.129
g.Urbas, kdaj pa kdaj tudi usekate mimo in pravkar ste usekali
močno mimo. Sicer pa smo bralci to tudi razumeli.
Jah kaj pa lahko pričakuješ od jj vernikov;) Še s69t je postal hud
zagovornik jj. Briga ga če je tudi on delal rabote. Potem pa bodo
leta 2016 jamrali, ker jj ni naredil reforme. Seveda jim bo jj
povedal, da so za to krivi levi komunisti. In tako bomo šli naprej
v svetlo prihodnost z lds, pardon s sds:). No samo vseeno mislim,
da bo prej revolucija, ki bo obe opcije zrušila...
sporočil: 3.507
[janko33]Kot alternativa je popolnoma enako zgubljen in brez idej kot trenutna opcija. To bi vseeno moralo prekleto skrbeti še tako hudega navijača...
ne vem kaj ma Janša skupnega s mafiozi da se ga tukaj omenja
sporočil: 9.501
[čarli]hehe,nagnal je mladoekonomiste...
> [pectus]
> Kaj ma Janša tukaj,Urbas???Pa nisem njegov vernik,vendar če me spomin ne vara je v začetku nastopa svojega mandata(4 leta Urbas!!) mislil dobro in resno,ko je vpoklical mlade ekonomiste-mrkaič,masten itd..In če me spomin ne vara,ko je začenjal omenjati reforme se mu je s pomočjo 571 neodvisnih slovenskih novinarjev ter Semuličev(forum 21) zgodil cel halo,protesti in močno nasprotovanje s strani vseh!!!
> Urbas od tebe sem pa celo res mislil da ne pišeš po nareku..Sram te bodi vseglihar!!!4 leta smo imeli demokratično vlado samo 4 leta!!!koliko ste jih imeli na levici????60 let zgrešenega projekta-yuga plus 18 let v obliki LDS,SD,SLS in endemita na svetovni sceni-DESUS..
> Torej tako kot velja za Toplakovo,velja tudi zate..NE;HVALA
Halo! Zakaj pa je potem jj nagnal mladoekonomiste ven iz ekonomskega sveta, če je tako resno mislil z reformami? A ti jaz povem razlog;) hint:Komunist ima rad komunizem
kaj pa oni komunajzarski kanonfuter,ki je za zastonj klobaso tacal po plundri in kantal strašno revščino,ki da je udarla? Na čelu z mladoturkom? Pa Lado Zei vsako jutro? Pa peticije,ukradene depeše...vse,da se zruši Janšo...
mimogrede,danes smo dobili sijajno potrditev,kako podmuklo,zahrbno,nesramno delujejo NašiSvoji..Nestor Udbe,tovarš Kumer je urbi et orbi oznanil,da Krožnik u suštini ni bil član SDja..
Zdej sam še čakam razodetje,recmo Miheljaka,da je bil Zoki tajni sodelavec SDSa
PS:a so na Pogledih tovarši Kos in Kumer in moderator že pri Patriji,ali so še pri nesramnih novinarjih ST?
[gsavli]e moj dotore..nekateri naši rojaki še leta 2011 čakajo,da se vrnejo njihovi starši,bratje sestre..Menda so 45tga nekam odšli..verjetno na lepše..če sti lahko vržeš to čez rame,jaz ne morem...
> [dorki22]
>
>
> In Urbas sploh ne enači programov strank, ne kliče k volilni abstinenci ali piše proti vladanju vam najprimernejšega kandidata, ampak zgolj poudarja zgrešenost aktualnega političnega dogajanja, ki namesto k jasno definiranim spremebam, teži k dogodkom iz 91.
>
Če bi se ustavilo pri 91, bi bilo še dobro. Ampak oni onanirajo še z grobišči iz l. 1945, in bodo zgleda še, ker je dovolj ljudi, ki prav tako onanira ob teh grobiščih.
S polnimi usti pravičnosti in pietete do pokojnikov in njihovih svojcev seveda.
Ob teh grobiščih je moj edini komentar en začuden WTF, ker res ne vem, kaj imajo veze z sedanjostjo (ja, saj vem, udba, zločinci, pravica...). Mogoče zato, ker mene in mojo familijo recimo prizadeva le 1. svetovna vojna? Vseeno pa nimam pa nobene potrebe onanirat ob grobiščih iz 1. svetovne vojne in pravim, da kar je bilo, je bilo, življenje gre dalje, kam pa pridem, če se ustavljam pri 1. sevtovni vojni (ali drugi, isto je to).
V Italiji se ve za vse mrtve,prav tako v Francovi španiji...Edini tle in v bratski Rusiji ne vemo
[sivi pinot barique]A jih mogoče ni?
> [čarli]
> > [pectus]
> > Kaj ma Janša tukaj,Urbas???Pa nisem njegov vernik,vendar če me spomin ne vara je v začetku nastopa svojega mandata(4 leta Urbas!!) mislil dobro in resno,ko je vpoklical mlade ekonomiste-mrkaič,masten itd..In če me spomin ne vara,ko je začenjal omenjati reforme se mu je s pomočjo 571 neodvisnih slovenskih novinarjev ter Semuličev(forum 21) zgodil cel halo,protesti in močno nasprotovanje s strani vseh!!!
> > Urbas od tebe sem pa celo res mislil da ne pišeš po nareku..Sram te bodi vseglihar!!!4 leta smo imeli demokratično vlado samo 4 leta!!!koliko ste jih imeli na levici????60 let zgrešenega projekta-yuga plus 18 let v obliki LDS,SD,SLS in endemita na svetovni sceni-DESUS..
> > Torej tako kot velja za Toplakovo,velja tudi zate..NE;HVALA
>
> Halo! Zakaj pa je potem jj nagnal mladoekonomiste ven iz ekonomskega sveta, če je tako resno mislil z reformami? A ti jaz povem razlog;) hint:Komunist ima rad komunizem
hehe,nagnal je mladoekonomiste...
kaj pa oni komunajzarski kanonfuter,ki je za zastonj klobaso tacal po plundri in kantal strašno revščino,ki da je udarla? Na čelu z mladoturkom? Pa Lado Zei vsako jutro? Pa peticije,ukradene depeše...vse,da se zruši Janšo...Ja a si kaj drugega pričakoval od sindikatov in levih komunistov kakor nasprotovanje reformam?
mimogrede,danes smo dobili sijajno potrditev,kako podmuklo,zahrbno,nesramno delujejo NašiSvoji..Nestor Udbe,tovarš Kumer je urbi et orbi oznanil,da Krožnik u suštini ni bil član SDja..Ja saj v bistvu res ni bil. Pa to niti ni važno, ker je bil na njihovi listi in je tako podpiral to stranko. Torej ni razike;)
Zdej sam še čakam razodetje,recmo Miheljaka,da je bil Zoki tajni sodelavec SDSaWTF is miheljak?:)
PS:a so na Pogledih tovarši Kos in Kumer in moderator že pri Patriji,ali so še pri nesramnih novinarjih ST?Ne gledam pogledov. edino takrat sm jih ko sem mislil, da bo prišel jj v studio, da bo argumentirano dokazal, da nima nič opraviti z rabotami. Pa se je usral...
sporočil: 2.304
Ja, saj res, kje pa je tisto rdeče trobilo, ki je vsako jutro za
časa "črne" vlade pozdravljalo z "Dobro jutro revščina" ?
l.p.
Robert
l.p.
Robert
[gsavli]Jaz že dolgo nimam nobenega upanja; ko pa še takšne berem, celo od tistih, za katere se mi zdi da razumejo - potem še samo kanto frišnega betona na lastno prepričanje stresem.
Ob teh grobiščih je moj edini komentar en začuden WTF, ker res ne vem, kaj imajo veze z sedanjostjo (ja, saj vem, udba, zločinci, pravica...). Mogoče zato, ker mene in mojo familijo recimo prizadeva le 1. svetovna vojna? Vseeno pa nimam pa nobene potrebe onanirat ob grobiščih iz 1. svetovne vojne in pravim, da kar je bilo, je bilo, življenje gre dalje, kam pa pridem, če se ustavljam pri 1. sevtovni vojni (ali drugi, isto je to).
sporočil: 5.625
[gsavli]vidiš, mojemu dedku so nemci med WW1 požgali vas... morda pa bi bilo dobro, da vsak dan napišem vsaj par stavkov kakšni prasci so Nemci in protestiram proti obisku Angele Merkel?
> [dorki22]
>
>
> In Urbas sploh ne enači programov strank, ne kliče k volilni abstinenci ali piše proti vladanju vam najprimernejšega kandidata, ampak zgolj poudarja zgrešenost aktualnega političnega dogajanja, ki namesto k jasno definiranim spremebam, teži k dogodkom iz 91.
>
Če bi se ustavilo pri 91, bi bilo še dobro. Ampak oni onanirajo še z grobišči iz l. 1945, in bodo zgleda še, ker je dovolj ljudi, ki prav tako onanira ob teh grobiščih.
S polnimi usti pravičnosti in pietete do pokojnikov in njihovih svojcev seveda.
al pa mogoče ne in se odločim, da me boli kurac in da me bolj zanima prihodnost zame in moje otroke?
gotovo so tudi Turki kakšnega prednika nataknili na kol. naj morda bojkotiram kebab?
[čarli]aha,argumentirano bo JJ iz oči v oči dokazal zakrinkanemu človeku,da nima nič opraviti z rabotami..dej se smešit s takmi..sej te imam za dokaj normalnega človeka,čeprav nisva politično kompatibilna.pa nič ne de..
> [sivi pinot barique]
> > [čarli]
> > > [pectus]
> > > Kaj ma Janša tukaj,Urbas???Pa nisem njegov vernik,vendar če me spomin ne vara je v začetku nastopa svojega mandata(4 leta Urbas!!) mislil dobro in resno,ko je vpoklical mlade ekonomiste-mrkaič,masten itd..In če me spomin ne vara,ko je začenjal omenjati reforme se mu je s pomočjo 571 neodvisnih slovenskih novinarjev ter Semuličev(forum 21) zgodil cel halo,protesti in močno nasprotovanje s strani vseh!!!
> > > Urbas od tebe sem pa celo res mislil da ne pišeš po nareku..Sram te bodi vseglihar!!!4 leta smo imeli demokratično vlado samo 4 leta!!!koliko ste jih imeli na levici????60 let zgrešenega projekta-yuga plus 18 let v obliki LDS,SD,SLS in endemita na svetovni sceni-DESUS..
> > > Torej tako kot velja za Toplakovo,velja tudi zate..NE;HVALA
> >
> > Halo! Zakaj pa je potem jj nagnal mladoekonomiste ven iz ekonomskega sveta, če je tako resno mislil z reformami? A ti jaz povem razlog;) hint:Komunist ima rad komunizem
>
> hehe,nagnal je mladoekonomiste...
A jih mogoče ni?
> kaj pa oni komunajzarski kanonfuter,ki je za zastonj klobaso tacal po plundri in kantal strašno revščino,ki da je udarla? Na čelu z mladoturkom? Pa Lado Zei vsako jutro? Pa peticije,ukradene depeše...vse,da se zruši Janšo...
Ja a si kaj drugega pričakoval od sindikatov in levih komunistov kakor nasprotovanje reformam?
> mimogrede,danes smo dobili sijajno potrditev,kako podmuklo,zahrbno,nesramno delujejo NašiSvoji..Nestor Udbe,tovarš Kumer je urbi et orbi oznanil,da Krožnik u suštini ni bil član SDja..
Ja saj v bistvu res ni bil. Pa to niti ni važno, ker je bil na njihovi listi in je tako podpiral to stranko. Torej ni razike;)
> Zdej sam še čakam razodetje,recmo Miheljaka,da je bil Zoki tajni sodelavec SDSa
WTF is miheljak?:)
> PS:a so na Pogledih tovarši Kos in Kumer in moderator že pri Patriji,ali so še pri nesramnih novinarjih ST?
Ne gledam pogledov. edino takrat sm jih ko sem mislil, da bo prišel jj v studio, da bo argumentirano dokazal, da nima nič opraviti z rabotami. Pa se je usral...
sporočil: 48.253
[gsavli]Jaz sem za to, da se tiste grobove odpre, oznaci in SE govori o njih, pa tudi razkrije, kdo vse je imel umazane tace zraven.
Doslej je še kar šlo, sedaj pa bodo mogoče Velikovec in Patrije backfired mogoče poskrbele tudi za to, da bo teh bombic v prihodnje manj. Seveda, če so naši politiki pametni, kar se doslej sicer še ni izkazalo.
Tako kot sem recimo za to, da se dela na energetski varcnosti (moment, parabola bo takoj jasna).
Ampak tisti, ki sedaj kot prvo prioriteto vidite grobove, ste priblizno toliko v stiku z realnostjo kot Pahorjeva vlada, ko ob prakticno totalnem potopu gospodarstva sprejme se kup kao evropskih energetskih ukrepov, ki bodo podjetjem nalozila se kup brezvezne birokrakcije, zdaj, ko je tega najmanj treba.
mislim, dajmo se ukvarjati z grobovi. ampak ne sedaj, ko se nam titanik potaplja, jebelacesta! in naj se s tem ne ukvarja kandidat za kapitana, madona!
sporočil: 792
Vsak dan odkrivamo v Sloveniji nove in nove afere. Ne vem, ali sem
mogoče pristranski, vendar vsi akterji teh afer tangirajo na levi
politični pol. Če se motim, me popravite. Ja, g. Urbas, tokrat ste
razočarali tudi mene, močno ste udarili mimo.
[gsavli]aha.kakopak.kdo je v grobiščih je jasno že 60 let..Državni sovražniki,sovražniki revolucije,kapitalisti ki ljudstvu pijejo kri,kolaboranti,pokvarjena duhovščina (kopirajt Nećak,Repe,Ljubo Bavcon in še 1000 drugih) Vsako drugačno razmišljanje je zanikanje tekovin revolucije in praznovanja vsakoletne Dražgoške epifanije. "Kogar ni v Dražgošah,potvarja zgodovino).
> [sivi pinot barique]
>
>
> e moj dotore..nekateri naši rojaki še leta 2011 čakajo,da se vrnejo njihovi starši,bratje sestre..Menda so 45tga nekam odšli..verjetno na lepše..če sti lahko vržeš to čez rame,jaz ne morem...
> V Italiji se ve za vse mrtve,prav tako v Francovi španiji...Edini tle in v bratski Rusiji ne vemo
Je razlika med tem ali se dejansko razčiščuje kdo je v grobiščih in kdo jih je poslal tja, kar je trenutno bolj ali manj le naloga zgodovinarjev in med tem, da jih fuknejo politiki ven kar tko, malo za hec, kot npr Zver v enem svojih zmedenih pamfletov, kjer omenja 1.) napade na Janšo, 2.) grobišča, 3.) Pučnika in kako mu je SDS podoben. Mineštra.
S temi grobišči nihče ne opleta zato, ker bi ga res brigalo, kaj je z njimi (sicer pa je tako ali tako že skoraj vse jasno okoli tega), ampak se jih vrže ven samo za dimno bombico ali kost, ki jo obilo sestradanih psov (you included) z veseljem pograbi.
Dej se,dotore,raj vprašaj,komu je v interesu,da se ta zadeva ne razčisti.Nekomunistom gotovo ne,ti ljudje trpijo že 60 let,posebno boleči pa so pljunki,ki jih prejemajo zadnjih 20 let,v t.i. demokratični državi.Mogoče knežnjim familjam Ričičič,Šetinc,Kocjančič,Roter..Da ne bi slučajno koga obsodli..Mi smo vendar na zmagovalni strani,sicer nas ne vabijo v Normandijo,ampak smo to lepo dokazali s podobo pekovskega vajenca z rdečo zvezdo na kovancu
[sivi pinot barique]Hja ne vem no, če lahko človeka kar označiš za zanikrnega. To je delala tudi udba, da je diskreditirala nasprotnike;)
> [čarli]
> > [sivi pinot barique]
> > > [čarli]
> > > > [pectus]
> > > > Kaj ma Janša tukaj,Urbas???Pa nisem njegov vernik,vendar če me spomin ne vara je v začetku nastopa svojega mandata(4 leta Urbas!!) mislil dobro in resno,ko je vpoklical mlade ekonomiste-mrkaič,masten itd..In če me spomin ne vara,ko je začenjal omenjati reforme se mu je s pomočjo 571 neodvisnih slovenskih novinarjev ter Semuličev(forum 21) zgodil cel halo,protesti in močno nasprotovanje s strani vseh!!!
> > > > Urbas od tebe sem pa celo res mislil da ne pišeš po nareku..Sram te bodi vseglihar!!!4 leta smo imeli demokratično vlado samo 4 leta!!!koliko ste jih imeli na levici????60 let zgrešenega projekta-yuga plus 18 let v obliki LDS,SD,SLS in endemita na svetovni sceni-DESUS..
> > > > Torej tako kot velja za Toplakovo,velja tudi zate..NE;HVALA
> > >
> > > Halo! Zakaj pa je potem jj nagnal mladoekonomiste ven iz ekonomskega sveta, če je tako resno mislil z reformami? A ti jaz povem razlog;) hint:Komunist ima rad komunizem
> >
> > hehe,nagnal je mladoekonomiste...
>
> A jih mogoče ni?
>
> > kaj pa oni komunajzarski kanonfuter,ki je za zastonj klobaso tacal po plundri in kantal strašno revščino,ki da je udarla? Na čelu z mladoturkom? Pa Lado Zei vsako jutro? Pa peticije,ukradene depeše...vse,da se zruši Janšo...
>
> Ja a si kaj drugega pričakoval od sindikatov in levih komunistov kakor nasprotovanje reformam?
>
> > mimogrede,danes smo dobili sijajno potrditev,kako podmuklo,zahrbno,nesramno delujejo NašiSvoji..Nestor Udbe,tovarš Kumer je urbi et orbi oznanil,da Krožnik u suštini ni bil član SDja..
>
> Ja saj v bistvu res ni bil. Pa to niti ni važno, ker je bil na njihovi listi in je tako podpiral to stranko. Torej ni razike;)
>
> > Zdej sam še čakam razodetje,recmo Miheljaka,da je bil Zoki tajni sodelavec SDSa
>
> WTF is miheljak?:)
>
> > PS:a so na Pogledih tovarši Kos in Kumer in moderator že pri Patriji,ali so še pri nesramnih novinarjih ST?
>
> Ne gledam pogledov. edino takrat sm jih ko sem mislil, da bo prišel jj v studio, da bo argumentirano dokazal, da nima nič opraviti z rabotami. Pa se je usral...
aha,argumentirano bo JJ iz oči v oči dokazal zakrinkanemu človeku,da nima nič opraviti z rabotami..dej se smešit s takmi..sej te imam za dokaj normalnega človeka,čeprav nisva politično kompatibilna.pa nič ne de..
Kar se pa tiče politične kompatibilnosti pa sva si bila podobna pred nekako 3 ali 4 leti ko sem še bil za sds. Potem pa sem stvari malo pobližje spoznal kako stvari tečejo v tej stranki;)
sporočil: 883
[sivi pinot barique]
e moj dotore..nekateri naši rojaki še leta 2011 čakajo,da se vrnejo njihovi starši,bratje sestre..Menda so 45tga nekam odšli..verjetno na lepše..če sti lahko vržeš to čez rame,jaz ne morem...
V Italiji se ve za vse mrtve,prav tako v Francovi španiji...Edini tle in v bratski Rusiji ne vemo
Pomota.
Spomnim se lanskoletne reportaže na BBC, ko je morje pri Malagi ob eroziji obale začelo naplavljati človeške kosti. Šlo je za pokojne republikance, pobite s strani frankistov.
Zame je bilo posebej presenetljivo, s kakšno argumentacijo so se lokalni politiki španske Ljudske stranke upirali temu, da bi natančno sondirali množična grobišča, ki jih je v Španiji še precej. Njihovi argumenti so dobesedno enaki argumentom slovenskih naslednikov KP, češ, kaj bomo prekopavali kosti, mislimo na prihodnost, ... Vsakršne poskuse španske levice, da bi pokojne civilizirano pokopali, nervozno zavračajo kot poskuse politikantstva.
Žal, Antigona je še kako aktualna.
[sivi pinot barique]Ko že omenjaš Dražgoše ne morem, ej. res ne morem mimo teh uberbizarnih slovenskih sličic,
aha.kakopak.kdo je v grobiščih je jasno že 60 let..Državni sovražniki,sovražniki revolucije,kapitalisti ki ljudstvu pijejo kri,kolaboranti,pokvarjena duhovščina (kopirajt Nećak,Repe,Ljubo Bavcon in še 1000 drugih) Vsako drugačno razmišljanje je zanikanje tekovin revolucije in praznovanja vsakoletne Dražgoške epifanije. "Kogar ni v Dražgošah,potvarja zgodovino).
ki spominjajo na Romunijo, DDR .. luki, gsavli... he,he
www.mojvideo.com/upo...-2010/6926
[gsavli]Najhujši ste pa partikomuturkogermanobranci!
> [lukav]
>
>
> gotovo so tudi Turki kakšnega prednika nataknili na kol. naj morda bojkotiram kebab?
Moj priimek je sumljivo turškega izvora, tako da ne mi ti čez turke. Če so moji tvoje nataknili na kol, vedi da so tvoji bili tud prasci in so od mojih samo dobili, kar so iskali!!!111enaena.
[Dudek]Neopartizani! :) Za kozlat.
> [sivi pinot barique]
> aha.kakopak.kdo je v grobiščih je jasno že 60 let..Državni sovražniki,sovražniki revolucije,kapitalisti ki ljudstvu pijejo kri,kolaboranti,pokvarjena duhovščina (kopirajt Nećak,Repe,Ljubo Bavcon in še 1000 drugih) Vsako drugačno razmišljanje je zanikanje tekovin revolucije in praznovanja vsakoletne Dražgoške epifanije. "Kogar ni v Dražgošah,potvarja zgodovino).
Ko že omenjaš Dražgoše ne morem, ej. res ne morem mimo teh uberbizarnih slovenskih sličic,
ki spominjajo na Romunijo, DDR .. luki, gsavli... he,he
www.mojvideo.com/upo...-2010/6926
sporočil: 3
Kako ironično, ampak ti komentarji (no, večina njih) kažejo, da je
politika resnično ogledalo prebivalcev te nesrečne deželice. G.
Urbas se ne moti - VSI trenutni politiki (vseh strani in smeri) se
ukvarjajo s stvarmi, ki so za večino Slovencev neaktualne in v
ničemer ne prispevajo k boljšemu jutri! To je nekaj, kar bi nas
resnično moralo skrbeti! Pa nas očitno žal ne ...
[s69t]Me zanima, če bo tvoj bog zbral podpise za referendum;)
Danes je Udbomafija hlapcem omejila svobodo z bizarno omejitvijo lastne gradnje na pasjo uto kvadrature 30 metrov.
Na osnovi matematicnih izracunov in statisticnih analiz, ki temeljijo na analizi preteklih vzorcev in trendov, napovedujem, da bodo tukajsnji usegliharski trolli (saj veste, katera dva imam najrajsi) na dan, ko jim bo Udbomafija zakonsko omejila tudi svobodo gibanja in jih s 50-metrsko pasjo ketno in pasjim povodcem privezala na zgoraj omenjene pasje ute, namesto sedanjih 10 postov v temah, kjer je omenjen JJ, pisali vsak po 30 usegliharskih postov proti JJ.
:))
sporočil: 33.238
Zadnja sprememba: najobj 24.03.2011 22:12
[sivi pinot barique]
> [gsavli]
> > [sivi pinot barique]
> >
> >
> > e moj dotore..nekateri naši rojaki še leta 2011 čakajo,da se vrnejo njihovi starši,bratje sestre..Menda so 45tga nekam odšli..verjetno na lepše..če sti lahko vržeš to čez rame,jaz ne morem...
> > V Italiji se ve za vse mrtve,prav tako v Francovi španiji...Edini tle in v bratski Rusiji ne vemo
>
> Je razlika med tem ali se dejansko razčiščuje kdo je v grobiščih in kdo jih je poslal tja, kar je trenutno bolj ali manj le naloga zgodovinarjev in med tem, da jih fuknejo politiki ven kar tko, malo za hec, kot npr Zver v enem svojih zmedenih pamfletov, kjer omenja 1.) napade na Janšo, 2.) grobišča, 3.) Pučnika in kako mu je SDS podoben. Mineštra.
>
> S temi grobišči nihče ne opleta zato, ker bi ga res brigalo, kaj je z njimi (sicer pa je tako ali tako že skoraj vse jasno okoli tega), ampak se jih vrže ven samo za dimno bombico ali kost, ki jo obilo sestradanih psov (you included) z veseljem pograbi.
aha.kakopak.kdo je v grobiščih je jasno že 60 let..Državni sovražniki,sovražniki revolucije,kapitalisti ki ljudstvu pijejo kri,kolaboranti,pokvarjena duhovščina (kopirajt Nećak,Repe,Ljubo Bavcon in še 1000 drugih) Vsako drugačno razmišljanje je zanikanje tekovin revolucije in praznovanja vsakoletne Dražgoške epifanije. "Kogar ni v Dražgošah,potvarja zgodovino).
Dej se,dotore,raj vprašaj,komu je v interesu,da se ta zadeva ne razčisti.Nekomunistom gotovo ne,ti ljudje trpijo že 60 let,posebno boleči pa so pljunki,ki jih prejemajo zadnjih 20 let,v t.i. demokratični državi.Mogoče knežnjim familjam Ričičič,Šetinc,Kocjančič,Roter..Da ne bi slučajno koga obsodli..Mi smo vendar na zmagovalni strani,sicer nas ne vabijo v Normandijo,ampak smo to lepo dokazali s podobo pekovskega vajenca z rdečo zvezdo na kovancu
... ajde, ne seri ... vsaj 99 % jih je v Sloveniji najebalo izključno zaradi geografije ... pizda, kje misliš, da bi jih takrat zradirali, če bi bila Nemčija geografsko tam, kjer je Turčija, ha ? ...
sporočil: 21.898
bo opozicija vložila pobudo za referendum proti temu zakonu? če ne,
potem so sokrivi.