Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Angela Merkel prisolila klofuto Grčiji in Irski
sporočil: 4.799
Naslednja klofuta bo za Borata.
Maneken že ustanavlja agencijo/urad za odločitev kaj naj nastavi: levo ali desno stran gobezdala.
Maneken že ustanavlja agencijo/urad za odločitev kaj naj nastavi: levo ali desno stran gobezdala.
sporočil: 3.523
O kakšnem grškem premoženju je pa tukaj govora? Bodo prodajali
otoke in olivno olje?
sporočil: 1.618
Kdor tukaj ne vidi ponovnega tipično germanskega poizkusa okupacije
EU je slep. Švabi in Francozi enostavno ne morejo iz svoje
kolonialistične kože. Eni bi vzhodno EU drugi pa "demokratično"
severno Afriko.
sporočil: 2.087
[pitchbulbpikacom]Ja naj dajo gnar pa naj bodo tiho prasci germanski in frankofonski...
Kdor tukaj ne vidi ponovnega tipično germanskega poizkusa okupacije EU je slep. Švabi in Francozi enostavno ne morejo iz svoje kolonialistične kože. Eni bi vzhodno EU drugi pa "demokratično" severno Afriko.
sporočil: 3.318
Upam, da Pahor to bere, da bodo naši strokovnjaki vedeli kako se
zavarovati pri posojilu in ne samo talati, talati, talati, tistim
ki bi pa morali dati pa ne dajo. zgledujte se po Nemcih, samo bomo
še dolgo do tja hodili, dokler bodo starčki vodili državo.
sporočil: 8.690
[0917Metro]He he, spomnim se debat v 80tih o "fondu za nerazvijene u SFRJ". V blebetalnici, imenovani Savezna skupština je nek Bosančeros na nežno godrnjanje nekega podalpskega predstavnika "vlagateljev" v te fonde, da bo treba pokazati kak rezultat teh silnih vlaganj, odgovoril : "Ako drugovi iz Slovenije misle da čemo dozvoliti kontrolu naših financija neka znaju da ih u tom slučaju ne trebamo..."
> [pitchbulbpikacom]
> Kdor tukaj ne vidi ponovnega tipično germanskega poizkusa okupacije EU je slep. Švabi in Francozi enostavno ne morejo iz svoje kolonialistične kože. Eni bi vzhodno EU drugi pa "demokratično" severno Afriko.
Ja naj dajo gnar pa naj bodo tiho prasci germanski in frankofonski...
Če bi takrat SLO nehala plačevati v SFRJ, morda sploh ne bi bilo vojne in bi se razšli kot prijatelji. Tu v EU ne gre za Francoze in Nemce, kot žal zmotno misli Pitchbul.com, ampak za poskus ustvarjanja reda. Brez njega je edina alternativa ena ovorenk vojna od Narvika do Krete. Potem bodo pa spet prosjačili pri Amerih, kot v WW I, II, Balkan IV......
sporočil: 59
Čisto enostavno: kdor plača, ta muzko izbere! Večji kot si, bolj
lahko izbereš. Kaj pa naj naredi mala Slovenija (in drugi) proti
veliki Nemčiji???
sporočil: 48.253
[mali73]Neha zret 25% vec kot ustvari?
Čisto enostavno: kdor plača, ta muzko izbere! Večji kot si, bolj lahko izbereš. Kaj pa naj naredi mala Slovenija (in drugi) proti veliki Nemčiji???
[purinoli]Tebi ti najbolj jasen namen finančnega sistema. Dej malo poglej skozi okno. :-)
Tu v EU ne gre za Francoze in Nemce, kot žal zmotno misli Pitchbul.com, ampak za poskus ustvarjanja reda. Brez njega je edina alternativa ena ovorenk vojna od Narvika do Krete. Potem bodo pa spet prosjačili pri Amerih, kot v WW I, II, Balkan IV......
sporočil: 1.662
bravo,tako je treba.mi reveži s Pahorjem na čelu,pa bi še gate
slekli in nekomu poklonili
sporočil: 32.626
Zadnja sprememba: najobj 11.03.2011 11:49
[purinoli]
> [0917Metro]
> > [pitchbulbpikacom]
> > Kdor tukaj ne vidi ponovnega tipično germanskega poizkusa okupacije EU je slep. Švabi in Francozi enostavno ne morejo iz svoje kolonialistične kože. Eni bi vzhodno EU drugi pa "demokratično" severno Afriko.
>
> Ja naj dajo gnar pa naj bodo tiho prasci germanski in frankofonski...
He he, spomnim se debat v 80tih o "fondu za nerazvijene u SFRJ". V blebetalnici, imenovani Savezna skupština je nek Bosančeros na nežno godrnjanje nekega podalpskega predstavnika "vlagateljev" v te fonde, da bo treba pokazati kak rezultat teh silnih vlaganj, odgovoril : "Ako drugovi iz Slovenije misle da čemo dozvoliti kontrolu naših financija neka znaju da ih u tom slučaju ne trebamo..."
Če bi takrat SLO nehala plačevati v SFRJ, morda sploh ne bi bilo vojne in bi se razšli kot prijatelji. Tu v EU ne gre za Francoze in Nemce, kot žal zmotno misli Pitchbul.com, ampak za poskus ustvarjanja reda. Brez njega je edina alternativa ena ovorenk vojna od Narvika do Krete. Potem bodo pa spet prosjačili pri Amerih, kot v WW I, II, Balkan IV......
... ja, prav imaš, ker tu v EU ne gre za Francoze in Nemce, kot žal zmotno misli Pitchbul.com, ampak za poskus ustvarjanja reda ... khmm, kako dobiti iz EU tisto, zaradi česar so jo pravzaprav ustvarili ...
P.S.: on prfuknjeni Hitler je bolj ali manj isto hotel "silom", danes pa lepo vidimo, da gre i "milom" ... ja, in celo bolje ...
... hahaha ... in spet sem fasal minus, še preden sem kliknil na Objava ... čuj, minusar, zdaj pa še napiši, zakaj si mi minus opalil, da vidim, če znaš ta minus utemeljiti ...
sporočil: 1.338
[bc123a]BRAVO bc123a zakomentar. Kratek in jedrnat in pove vse. Se enkrat BRAVO
> [mali73]
> Čisto enostavno: kdor plača, ta muzko izbere! Večji kot si, bolj lahko izbereš. Kaj pa naj naredi mala Slovenija (in drugi) proti veliki Nemčiji???
Neha zret 25% vec kot ustvari?
sporočil: 1.338
[bc123a]BRAVO bc123a zakomentar. Kratek in jedrnat in pove vse. Se enkrat BRAVO
> [mali73]
> Čisto enostavno: kdor plača, ta muzko izbere! Večji kot si, bolj lahko izbereš. Kaj pa naj naredi mala Slovenija (in drugi) proti veliki Nemčiji???
Neha zret 25% vec kot ustvari?
[najobj]
... ja, prav imaš, ker tu v EU ne gre za Francoze in Nemce, kot žal zmotno misli Pitchbul.com, ampak za poskus ustvarjanja reda ... khmm, kako dobiti iz EU tisto, zaradi česar so jo pravzaprav ustvarili ...
P.S.: on prfuknjeni Hitler je bolj ali manj isto hotel "silom", danes pa lepo vidimo, da gre i "milom" ... ja, in celo bolje ...
... hahaha ... in spet sem fasal minus, še preden sem kliknil na Objava ... čuj, minusar, zdaj pa še napiši, zakaj si mi minus opalil, da vidim, če znaš ta minus utemeljiti ...
Težko je tem ljudem razlagat večjo sliko. To so finančni vrtičkarji. :-)
sporočil: 1.128
Angelca (Helga) me vedno spravi v smeh ko imajo skupinsko
slikanje
in jih postrojava.
in jih postrojava.
sporočil: 21.898
angelci najbl srček bije za nemške banke
se bojimo, da bi popušile na grških in irskih obveznicah, a?
se bojimo, da bi popušile na grških in irskih obveznicah, a?
sporočil: 2.226
Zanimivo da so sedaj prišli do zaključka da Grčija in Irska ne
bosta sposobni poplačati dolgov jaz to že vem več kot leto dno.Saj
ne rabiš veliko samo do pet moraš znati šteti pa veš da je Grčija
propadla zgodba.
sporočil: 777
Zadnja sprememba: anon-178358 11.03.2011 12:18
Mokre sanje Janševikov in domobrancev se uresničujejo. Žalostno, da
bomo razprodali vse, kar so nam je dal Tito.Ogled posnetka obvezen (če pridete k pameti in ne volimo desnice, lahko še kaj spemenimo)
www.rtvslo.si/mojavd...o-ii/5809/
sporočil: 5.518
Angela ti jim samo daj vetra. Pa malo še prevetri managerje v
nemških bankah, ki so se tako izpostavile s krediti. Angela, če te
ne bodo več volili v Nemčiji pridi v Slovenijo.
sporočil: 18.832
[rskerl]Ali se ti zdi Borat star?
Upam, da Pahor to bere, da bodo naši strokovnjaki vedeli kako se zavarovati pri posojilu in ne samo talati, talati, talati, tistim ki bi pa morali dati pa ne dajo. zgledujte se po Nemcih, samo bomo še dolgo do tja hodili, dokler bodo starčki vodili državo.
sporočil: 1.008
Tisti, ki plačuje, tisti tudi odloča! In nemška kanclerka brez
dvoma dobro pozna to zakonitost!
[mali73]Kaj naj naredi mala Slovenija proti Nemčiji? Saj ni Nemčija zapufala naše države. Vprašaj se zakaj Slovenci Butalci ne vržejo v jarek te bedne vlade, saj tja spada. Potem pa naj na volitvah izbere vlado, ki bo delala za državljane, ne pa vlado, ki bo kradla zase.
Čisto enostavno: kdor plača, ta muzko izbere! Večji kot si, bolj lahko izbereš. Kaj pa naj naredi mala Slovenija (in drugi) proti veliki Nemčiji???
sporočil: 9.214
Zadnja sprememba: anon-119197 11.03.2011 12:18
Ja, si ti novi Tito? Kje bos dobil, da bos dal?
[demokrat]Vse kar ti je dal Tito, je prej pokradel tistim, ki jih je pobil leta 1945.
Mokre sanje Janševikov in domobrancev se uresničujejo. Žalostno, da bomo razprodali vse, kar so nam je dal Tito.
Ogled posnetka obvezen (če pridete k pameti in ne volimo desnice, lahko še kaj spemenimo)
www.rtvslo.si/mojavd...o-ii/5809/
[icko30]
> [Aleister]
> > [rskerl]
> > Upam, da Pahor to bere, da bodo naši strokovnjaki vedeli kako se zavarovati pri posojilu in ne samo talati, talati, talati, tistim ki bi pa morali dati pa ne dajo. zgledujte se po Nemcih, samo bomo še dolgo do tja hodili, dokler bodo starčki vodili državo.
>
> Ali se ti zdi Borat star?
Ali se ti zdi, da res on vodi državo?
lp
Se mi nima kaj zdeti. On je bil izvoljen na osnovi hvalnic, kako zna vse bolje od Janše. Torej?