Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

čarli sporočil: 13.178
[#1114619] 25.02.11 19:31 · odgovor na: macon (#1114574)
Odgovori   +    4
[macon]
> [čarli]
> > [51b3]
> > zakaj pa jelko tega ni na dan prvleku 15 let nazaj..
> > to je zdej pa še en vprašanje.
>
> Ja zato, ker drug drugega držijo za jajca. Če bo kdo izmed politikov začel govoriti je game over za vse vpletene. Vpleteni pa so tako levi kot desni komunisti;)

Zdaj mi pa odgovori, zakaj je za vse vpletene game over? Kdo je ta, ki bo komunajzarjem naredil game over? Peta ameriška flota ali marsovci z Marsa? Slovenski tožilec Falcone? Sosedova Pepca?
Ne, naredili jim bodo slovenski volilci;)
O ne, komunajzarji se bojijo Čarlija in Macona, najinega pravičnega srda, midva bi jih lahko gameovrala.
Ja, če bi vse svinarije priplavale na površje v zvezi z orožjem bi lahko nekateri celo kazensko odgovarjali. Vsekakor pa bi to za mnoge pomenilo politično smrt;)
Komunajzarji pišejo po medijih kar jim paše, upravljajo s prihodki države in največjih firm in bank, gredo se sodno prakso kakršna se jim zahoče. Vse je njihovo. Imajo na vseh nivojih razvejano mrežo in dodobra zlobotomizirano slovensko ovco, ki jim ubogljivo kima.
ja se strinjam, da imajo ogromno kapitala. Je pa tudi res, da jih je ta kriza zvila. Torej rešitev je v totalni privatizaciji in deregulaciji;)
Bojim se, da smo čez Rubikon. Ta dežela je nepovratno zavožena.
Ja ampak ko se nekaj konča se lahko na tem pogorišču lahko naredi nekaj novega. seveda z novimi ljudmi. Čwe bodo stare face bo vse spet enako potekalo...
dronyx sporočil: 4.602
[#1114620] 25.02.11 19:31 · odgovor na: dronyx (#1114427)
Odgovori   +    2
Ja zato, ker drug drugega držijo za jajca. Če bo kdo izmed politikov začel govoriti je game over za vse vpletene. Vpleteni pa so tako levi kot desni komunisti;)
Moje mnenje je, da je levici v 90 letih za časa dr. Drnovška in Ropa Janša dejansko koristil, zato jim ni bilo v interesu, da bi ga kazensko preganjali zaradi trgovine z orožjem in provizij. Tako so ga pač imeli pod kontrolo in je lahko igral anemično opozicijo ter manipuliral z ljudmi. Kaj več mu pa v tistih časih niso pustili.
anon-33936 sporočil: 368
[#1114624] 25.02.11 19:33
Odgovori   +    4
pa ljudje kaj ste tako slepi,... a je res še kje kdo, ki verjame, da je JJ čist? Pa kaj je z vami? Noben ne reče, da tudi na drugi strani niso svinjarij delali,.... ampak da tako slepo verjamete kljub taki masi novic, da je on svetac,.... NAIVNOST RES NIMA MEJA!
anon-24983 sporočil: 7.885
[#1114627] 25.02.11 19:36 · odgovor na: najobj (#1114480)
Odgovori   +    5
[najobj]
... a si lahko misliš, kako fukjen je šele Kučan ? ... khmm, on ima po pisanju nekaterih forumašev tukaj vsaj stokrat več kot Janša, pa se še vedno grebe za oblast, ki jo pa itak že ves čas ima ... ja, tudi to po pisanju nekaterih forumašev tukaj ...
A si se zmotil, ko si napisal forumašev, si hotel petokolonašev ?
Je pa naslov malo tendenciozen. Če bi Janša skril vseh 10 milijonov sam, potem bi ga že zdavnaj dobili. Je moral kar precej tega denarja razdeliti.
Če Igor ne bi nič dobil, bi že zdavnaj povedal, kam je Janša zakopal denar. :)
anon-124452 sporočil: 6.934
[#1114629] 25.02.11 19:37
Odgovori   +    7
Prosim vlado Republike Slovenije, da umakne oznako zaupnosti z tega dokumenta in takoj grem po vstopnico za v Stožice.
[#1114630] 25.02.11 19:38 · odgovor na: anon-24983 (#1114616)
Odgovori   +    3
[fiston]
> [čarli]
> > [51b3]
> > zakaj pa jelko tega ni na dan prvleku 15 let nazaj..
> > to je zdej pa še en vprašanje.
>
> Ja zato, ker drug drugega držijo za jajca. Če bo kdo izmed politikov začel govoriti je game over za vse vpletene. Vpleteni pa so tako levi kot desni komunisti;)

Čarli si lepo pluse potegnil, če bi pojasnil da je Janša desni komunist, bi bil toliko v minusu.
No ja saj boš pri meni lahko preštel, koliko bi bil v minusu. :)
No, saj mislim, da je jasno, da je jj desni komunist:) Sem že večkrat to napisal;)
[#1114631] 25.02.11 19:39 · odgovor na: anon-3185 (#1114578)
Odgovori   +    4
[xgore22]
> [yuslocan]
> > [kalavnik]
> > > [yuslocan]
> > > Ha, ha, ha......a nisem tega že napovedal na forumu???
> > >
> > > Psiho premetenec divje koplje na dnu najbolj globoke luknje v kateri je bil do zdaj.
> > >
> > > In ne bo nehal. Sadomazohistično bo nadaljeval. Do konca.
> > >
> > > Kdor se repenči dobi po grbi prej ali slej.
> > >
> > > Janša GO HOME.
> >
> > Zakaj se ne morem znebiti obcutka, da ti je mama sadomazo, ali lajas samo tako u tri dni?
>
> Kot sem ti zadnjič obljubil:
>
> Z bolniki se ne prepiram.
>
> Naj ostane pri tvojih besedah, čeprav je mama že dolgo pokojna.
>
> Pa vseeno, ne bom ti ugovarjal!!!!!
>
> Pustim te pri miru!!!!

Ko smo že ravno pri bolnikih. Mislim, da pri nas ni ustanove, ki bi ti lahko pomagala.

Heejjj, kalavnik je sam napisal na forumu da je bolan.

To mu nisem jaz obesil, če si tako sam napačno sklepal!!!1
anon-239951 sporočil: 1.832
[#1114634] 25.02.11 19:40 · odgovor na: anon-216391 (#1114459)
Odgovori   +    0
[dostiimam]
> [FIN-381227]
> >Dokler ne dobim zadovoljivega odgovora sem prepričan
>
> In tvoj zadovoljivi odgovor, ki te prepričuje v prepričanost je??

Moje prepričanje temelji na dejstvu, da že 17 let poslušam ene in iste obtožbe od tistih, ki so imeli VSO oblast in bi MORALI svoje obtožbe dokazati, če so resnične, oni pa tako sposobni! Jaz nimam namena kogarkoli prepričati, samo izražam dvom. Če obtožbe niso resnične so lažnive, to pa je že dolgo znana praksa pri komunistih in nima smisla, da naštevam dokaze.
Razlikujem se od vas samo v tem, da pravim, da so vsi enaki.Skrbijo za svoje riti.Javnost pa delijo na rdeče-črne in veselo vladajo.Zato mi taki kot ti, ki tega ne "spregledajo" gredo na jetra,ker vem, da bomo težje odpravili vzroke in bomo še 17 let poslušali ene in iste obtožbe...( pa naj bodo rdeče ali črne).
[#1114636] 25.02.11 19:41 · odgovor na: (#1114584)
Odgovori   +    3
[dorki22]
> [yuslocan]
> > [dorki22]
> > He,he yuslocan, a ti to resno? Ti bi storil enako ali po čem sodiš?
>
> Ne, jaz res ne bi tega naredil.
>
> Jaz sploh ne grem v lokalno politiko, ne v občinsko upravo ali katerokoli slovensko stranko.
>
> Pa so me vabili, ne rečem.
>
> Za politiko moraš imeti ustrezne afinitete, ali pa rajši pojdi stran. In jaz jih nimam.
>
> Po drugi strani, kakorkoli jih ne maram, mi nujno potrebujemo te nebodijihtreba politike, za naše normalno vsakdanje življenje. To je delo, ki ga nekdo mora opraviti.
>
> No glede denarja in Janše pa je tako: Če imaš recimo 30 mio na računih po svetu, 10 mio je možno zapraviti za politične igrice in lastno potešitev. To je neke oblike gambling na visokem nivoju. To nekomu pomeni, meni ne. Jaz menim, da je Ivan toliko denarja do danes zapravil za razne vplive, brezplačnike, reklame, časopise ki se ne prodajajo in ne vem kaj še.

Ja, vidim potencial v taki varianti, ampak vseeno izhajaš iz predpostavke, da ima Janša nekje recimo 30 miljonov, za neke igrce v stilu: Zapravil bom 30 miljonov, da me bodo ljudje imeli radi. Tega ne morem kupit, ker verjemem, da je tudi Janša krvav pod kožo. Sploh ne dvomim, da se pri 30 miljonih ne bi pustil jebatv glavo vsak dan, se branil na TV-ju, prenašal raznorazne kritike, pa še lepo ženo zdravnico zanemarjal.

Nekam na toplo sexat, pa srebat polsuhega kar iz flaše. Pa dopusta vsaj kaka dva meseca! Pa ćimveč sveta prepotovat, pa otroku nuditi najboljše univerze,...še veliko je tega, pa mi sedaj ne pade na pamet.

Vem pa za veliko tovarišev, ki so blizu LDS-a in SD-ja, pa imajo de facto nekaj deset miljonov, brez ugibanj in teorij. Prvorazredni lopovi, ki so brez pardona podpirali visoke davke za nas navadne, da so lahko velike vsote iz javne vreče prekanalizirali v svoje žepe.

Lp

Če mene vprašaš, sem na tvoji valovni dolžni.

Nekam na toplo sexat, pa srebat polsuhega kar iz flaše. Pa dopusta vsaj kaka dva meseca! Pa ćimveč sveta prepotovat, pa otroku nuditi najboljše univerze,...še veliko je tega, pa mi sedaj ne pade na pamet.

To podpišem tudi sam, takoj.

Nič več ne rabim, ha, ha, ha.......a ne de?
drugmirko sporočil: 1.301
[#1114638] 25.02.11 19:42
Odgovori   +    6
Zadnja sprememba: drugmirko 25.02.2011 19:45
nja... kakorkoli obrneš me pri vsej tej "arhivi&dokumenti o tem in onem" raboti enih in drugih zanima samo ena stvar... zakaj u *izdu materinu se je s tem treba obmetavat po cajtengih in ostalih medijih namesto, da bi se s tem ukvarjale pristojne inštitucije?!

in to s tem na kakšen način so prišli v roke tistih, ki danes po medijih vehementno mahajo z njimi, z verodostojnostjo dokumentov samih, s sledmi na katere kažejo, z njihovo eventuelno ponarejenostjo oziroma z eventuelnimi ponarejevalci! večina tega.. rabote, ki jih po/opisujejo, način pridobitve, njihovo dolgoletno skrivanje oziroma poset -še posebej nepooblaščena-, prirejanje, ponarejanje... večina tega je kazniva!

to je problem te države! ne to, da so "zaslužni", "zaslužnejši" ali "nasprotni" v določenem momentu "zavili na stranpota okoriščanja in oportunizma" (finančnega ali političnega), takšne stvari se, so se in se bodo dogajale vedno in povsod!
problem te države je, da se temu nikakor ne stopi na prste!
to, da se s tem še vsevprek javno obklada po medijih, pa je beda te države! žalostno!
anon-3185 sporočil: 1.620
[#1114641] 25.02.11 19:44 · odgovor na: anon-124452 (#1114629)
Odgovori   +    3
[yuslocan]
Prosim vlado Republike Slovenije, da umakne oznako zaupnosti z tega dokumenta in takoj grem po vstopnico za v Stožice.
Ti kar prosi. Na koncu boš ugotovil, da ti Tvoji ne bodo uresničili želje. Zakaj ne vprašaj njih. Le kaj si boš potem o Svojih mislil? Fijakar. Pa ne voznik.
[#1114644] 25.02.11 19:47 · odgovor na: (#1114640)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: čarli 25.02.2011 19:49
[dorki22]
> [čarli]
> Ja, če bi vse svinarije priplavale na površje v zvezi z orožjem bi lahko nekateri celo kazensko odgovarjali. Vsekakor pa bi to za mnoge pomenilo politično smrt;)

Čarli, maloprej sem slišal na TV, da so morebitni zločini pri trgovini z orožjem že zastarali :-)
Že že, samo imamo tudi smrtne žrtve teh trgovin z orožjem. Npr tisto kar je pisal Kunstelj v zvezi z Bosno. Rad bi videl, da se to razčisti;)

PS: Baje, da policija že nekaj dela na tem: www.siol.net/sloveni...stlja.aspx
anon-95425 sporočil: 885
[#1114646] 25.02.11 19:49 · odgovor na: anon-243752 (#1114589)
Odgovori   +    1
[zemljemerec]
Vseh teh afer in packarij Slovenija nebi imela, če bi vsak politik imel na voljo samo štiri letni mandat in bi po tem odšel nazaj na svoje delovno mesto.
Kaj pa ti gospodje sploh znajo???
anon-24983 sporočil: 7.885
[#1114650] 25.02.11 19:53 · odgovor na: čarli (#1114630)
Odgovori   +    1
[čarli]
> [fiston]
> > [čarli]
> > > [51b3]
> > > zakaj pa jelko tega ni na dan prvleku 15 let nazaj..
> > > to je zdej pa še en vprašanje.
> >
> > Ja zato, ker drug drugega držijo za jajca. Če bo kdo izmed politikov začel govoriti je game over za vse vpletene. Vpleteni pa so tako levi kot desni komunisti;)
>
> Čarli si lepo pluse potegnil, če bi pojasnil da je Janša desni komunist, bi bil toliko v minusu.
> No ja saj boš pri meni lahko preštel, koliko bi bil v minusu. :)

No, saj mislim, da je jasno, da je jj desni komunist:) Sem že večkrat to napisal;)
Eto, imajo petokolonaši kratek spomin, si že začel z minusom :))))
[#1114651] 25.02.11 19:54 · odgovor na: (#1114648)
Odgovori   +    1
[dorki22]
Ja, imaš prav, na to sem čisto pozabil. Vprašanje, če je Kunstelj tega soborca poznal po imenu?
Ja valda ga je. Saj sta bila kolega;) No razen, če je vse to izmišljeno. Zato pa bi rad, da ga jj toži. Tako bi se marsikaj razjasnilo;)
anon-111380 sporočil: 473
[#1114667] 25.02.11 20:21
Odgovori   +    5
JJ car!
anon-184333 sporočil: 4.775
[#1114669] 25.02.11 20:24
Odgovori   +    3
"Bivši premier Janša ne bo nastopil v Stožicah". Pa menda ja ne v ringu proti Dejanu Zavcu ? Kupim karto, da vidim kaj zares pomeni biti bivši.
anon-188396 sporočil: 317
[#1114671] 25.02.11 20:26
Odgovori   +    6
84 Janšo predadlkagajo mladinci z terena za kandidata Z

84 Janšo predlagajo mladinci s terena za predsednika ZSMS.CK ZK in SZDL(Kučan, Potrč,Tuerk itd.) dosežejo ob podpori komentarjev v partijskih trobilih,da ga poklicni mladinci izbrišejo iz kanditature.Predsednik postane Anderlič.88 leta Janša zopet kandidira, iste osebe ga dajo zapreti, predsednik postane Školjč. O8 patrija isti ljudje ob pomoči novinarjev in leto 12 zgodba se ponavlja...
anon-169378 sporočil: 945
[#1114672] 25.02.11 20:28
Odgovori   +    12
Vse kaže na neverjeten elementaren in paničen strah "levičarjev" pred Janezom Janšo.

Kakor da je JJ vsemogočen in nadnaravno sposoben! In nikdar in nikoli ni bil in ne bo obsojen.

Dajte no bebčki, ki to verjamete! Resnica je namreč zelo preprosta. Namreč nič ni res kar mu podtikajo in obtožujejo, so le polresnice. Vemo, vsaka dobra laž in prevara mora vsebovati čimveč resnice in resničnih detajlov in laž postane zelo učinkovita.

Še posebno ker so komunisti velemojstri laži in prevar, saj je to eksistenčni pogoj za obstanek komunizma, kakor nas uči prijatelj Milana Kučana, češki etik v politiki Vaclav Havel.
anon-195447 sporočil: 2.753
[#1114675] 25.02.11 20:29 · odgovor na: čarli (#1114563)
Odgovori   +    17
[čarli]
Pa tudi kar nekaj orožja je ostalo od JLA ko je šla domov.
ajme, kake ti streljaš, hahaha. jla je ob odhodu pobrala celo prastare porumenele električne šalterje in sekret školjke. orožje pa bi puščala, ker kaj - je itak vredno tam piškavih nekaj deset milijonov mark?

daj no, čarli, saj je vsakič znova interesantno brati, da ti nekaj veš o pokvarjenem jj in njegovem dvoru, ampak take pa res ni treba stresati.
anon-225473 sporočil: 825
[#1114678] 25.02.11 20:31 · odgovor na: anon-33936 (#1114624)
Odgovori   +    5
[kajote]
pa ljudje kaj ste tako slepi,... a je res še kje kdo, ki verjame, da je JJ čist? Pa kaj je z vami? Noben ne reče, da tudi na drugi strani niso svinjarij delali,.... ampak da tako slepo verjamete kljub taki masi novic, da je on svetac,.... NAIVNOST RES NIMA MEJA!
Kaj tebi še zdaj ni jasno? :-) JJ omladinci mislijo, da so Finance Slovenija in se množično pasejo po tem forumu. Pejt na kakšen drug cajtng pa boš videl, da Janše noben normalen ne človk podpira. Thank God. :-)
anon-162251 sporočil: 4.633
[#1114696] 25.02.11 20:52
Odgovori   +    15
Mislim,da je skrajni čas da vlada odpre arhive o trgovini z orožjem "Drnovškovo poročilo", in tudi ostale arhive. Janša je za odprtje, tisti ki pa so delali mutne posle pa ne bodo dovolili razkritje arhivov. Dajmo torej dokaze na plan ! Levičarji pa imajo sedaj nalogo od Turka, da se rešijo JJ, ki jim je edina opozicija, stare UDBAŠKE sile so zopet na delu. Odprite arhive kar jih že niste uničili komunjare. Naj pride resnica na dan, dokler tega ne storite ste zame udbaški manipulatorji.
foore sporočil: 12.753
[#1114697] 25.02.11 20:54 · odgovor na: anon-162251 (#1114696)
Odgovori   +    14
[Ovid]
Mislim,da je skrajni čas da vlada odpre arhive o trgovini z orožjem "Drnovškovo poročilo", in tudi ostale arhive. Janša je za odprtje, tisti ki pa so delali mutne posle pa ne bodo dovolili razkritje arhivov. Dajmo torej dokaze na plan ! Levičarji pa imajo sedaj nalogo od Turka, da se rešijo JJ, ki jim je edina opozicija, stare UDBAŠKE sile so zopet na delu. Odprite arhive kar jih že niste uničili komunjare. Naj pride resnica na dan, dokler tega ne storite ste zame udbaški manipulatorji.
Zato so pa zapečatili arhive...
anon-243430 sporočil: 270
[#1114706] 25.02.11 21:05
Odgovori   +    2
Poleg opisanih 10 mio mark tudi kot spodaj navedeno prirejene cene - 100% razlika, kar pomeni, da gre za razliko cca 40 mio mark?!?!?!?

"Ob tem pa je nekdanji direktor OVS opozoril na neskladje, na katerega so naleteli pri zbiranju obvestil in pregledu dokumentacije. Na Morsu so ugotovili, da je bila vrednost predanega orožja slabih 38,9 milijona nekdanjih nemških mark, razlike je tako za 10,7 milijona. Miklavčič hkrati poudarja, da so pri oceni vrednosti orožja upoštevali cene, ki jih je v svojem poročilu navedel Janša, čeprav so pri zbiranju informacij ugotovili, da so bile cene višje za več kot 100 odstotkov."

( vir: www.dnevnik.si/novic...1042426962 )
anon-94581 sporočil: 1.391
[#1114718] 25.02.11 21:17 · odgovor na: anon-243430 (#1114706)
Odgovori   +    6
Zanimivo
Vir eksplecitno povedal, da je bila seznanjena vsa slo oblast in tudi predsednik. Samo ne prodajat buč. V kolikor hr ne bi hoteli dati keša jj in ib bi se nemudoma pritožili pri gospodu predsedniku iz česar nedvoumno sledi, da je bila prejeta vsota sorazmerna položaju. Sedaj lahko ugibamo samo, kakšen pisker je kdo pristavil.
anon-111881 sporočil: 250
[#1114732] 25.02.11 21:30 · odgovor na: anon-211575 (#1114210)
Odgovori   +    3
Zato, ker je bil nagrajen z kovano ograjo!!
[#1114739] 25.02.11 21:37 · odgovor na: anon-195447 (#1114675)
Odgovori   +    2
[Lidbarsky]
> [čarli]
> Pa tudi kar nekaj orožja je ostalo od JLA ko je šla domov.

ajme, kake ti streljaš, hahaha. jla je ob odhodu pobrala celo prastare porumenele električne šalterje in sekret školjke. orožje pa bi puščala, ker kaj - je itak vredno tam piškavih nekaj deset milijonov mark?
Kakor je meni znano vojska ni smela vzeti orožje. Vsaj tista ne, ki je šla na koncu z ladjo domov. Pa tudi druga skladišča so bila v rokah TO takoj po vojni;)
anon-162251 sporočil: 4.633
[#1114742] 25.02.11 21:42
Odgovori   +    10
Ali Nemška vlada še vedno ščiti in skriva arhive Hitlerjevega Raicha in STASIJA DDR, tako kot to dela Pahorjeva vlada z arhivi SFRJ in SLO po letu 90 ? Odgovor je NE, razliki pa se reče DEMOKRACIJA. Slovenija je še vedno v obdobju enopartijske DIKTATURE ki jo vodijo salonski komunisti.
anon-216391 sporočil: 3.795
[#1114749] 25.02.11 21:54
Odgovori   +    6
Zadnja sprememba: anon-216391 25.02.2011 21:58
Po dosedaj videnem in slišanem o zadevi sem prišel do zaključka, da je možna tudi naslednja hipotetična varianta: Čermak je bil organizator celotne prevare in kraje denarja. Za to je pri prvi dobavi orožja organiziral predstavo pred nekim hotelom v Kopru. Njegova sodelovalca sta pobasala "podkupnino" in Tomulić je bil priča, ki ga je prepričal, da sta to bila Bavčar in Janša. Ta je kasneje kril Čermakov podvig pri Hrvaških oblasteh. No tako, sedaj imate še eno varianto pa polemizirajte!
anon-151541 sporočil: 2.144
[#1114752] 25.02.11 21:58
Odgovori   +    10
Daleč od tega, da bi kakorkoli upal zagovarjati Janeza Janšo. Kjer je dim, je ponavadi tudi ogenj, tako pravijo.

Vendar pa se mi zdi trenutno vsa pozornost, ki mu je namenjena tako ali drugače zgolj odvračanje pozornosti ljudi od tistega hujšega, kar zna priti s strani avstrijcev, ki so pred tedni napravili spektakularen enodnevni obisk v Slovenijo.

Počakajmo, pa vidimo.

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

vm-kiva