Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Razpustimo Slovenijo
sporočil: 10.224
[Maj]To niso lopovščine - vsaj ne Janševe.
Evo samo nekaj.
Štirikolesniki Patria, ladja Triglav, obdavčitev z veljavnostjo za nazaj, popis nepremičnin, istrabenz, intereuropa, pivovarna laško, nlb, luka koper, merkur, vegrad, paloma, iuv, slovenske železnice, prodaja pomorske plovbe, jeklarn, celo hit so janševci uspeli zafurat......................
Pa reci, da to niso lopovščine, če upaš in vse to bi lahko janševci preprečili, če bi hoteli!
Pa reci, da to niso lopovščine, če upaš in vse to bi lahko janševci preprečili, če bi hoteli!In potem nas zagrizen antijanševec poskuša prepričati, da je Janša bog.
sporočil: 13.178
[depersin]Ja mi vsegliharji pa vemo kam uvrstit tiste, ki za druge pravijo da so vsegliharji. Patetični verniki od jj postajate že mal tečni. No pa saj to ste bili že vsekozi:) Še verniki v komunizem so postali zdaj malo znošnejši ko spo ugotovili, da je njihov borat katastrofa. Očitno pa rabite verniki od jj še en dober nateg od njega, da boste to pogruntal;)
> [miroko]
> "xatla" Ni res, da so levi in desni enaki. To trdite levi, kadar hočete svoje nepake posplošit. Ko je bil na vladi Janša in SDS, nisem nikjer zasledil, da so vsi enaki. Navaden propagandni komunistični manever.
To je že dolgo znano. Tako, da vemo, kam uvrstiti vsegliharja.
Zadnja sprememba: depersin 26.11.2010 20:18
[Aleister]Pri njemu je to le izgovor, da lahko prikaže svoj antijanšizem v racionalni luči. Tisti, ki ga beremo dlje časa (pa ne samo tukaj) pa vemo, da vsakič malo spremeni zgodbo, da bi izgledala bolj verjetno.
Ne izmišljuj si, ti je že en forumaš dokazal, da ti je davkarija pobrala nek manjši znesek. In zakaj se zato znašaš nad Janšo, saj on ni bil tam nikoli zaposlen. Nadalje lažeš, da je on zafural državo, da se kar kadi. Sram te bodi.
Če predpostavim, da je bila začetna zgodba najbolj realna, pred cedularno obdavčitvijo dobička (ko je šlo vse v dohodnino), ni plačal nič davka od dividend in prodanih delnic, ker je šlo za majhne zneske.
Potem je trdil, da so ga spravili na rob revščine. Zdaj govori o 50 000 EUR. Če je po novi zakonodaji plačal toliko denarja - prej pa nič, bi moral zaslužiti 250 000 EUR, kar pomeni, da mu je ostalo 200 000.
Človek, ki se pa preživlja na borzi, pa bolj majhen del delnic drži 3 leta.
Poleg tega ti nisi vseglihar, ampak si zagrizen antijanšist. To je razlika.
[čarli]A še nisi prebolel, da me nisi mogel sprovocirati, ampak sem kvečjemu jaz tebe?
> [depersin]
> To je že dolgo znano. Tako, da vemo, kam uvrstiti vsegliharja.
Ja mi vsegliharji pa vemo kam uvrstit tiste, ki za druge pravijo da so vsegliharji.
Patetični verniki od jj postajate že mal tečni.
Jaz nisem Janšev vernik, kot mi lažnivo očitaš. Sem le odločen nasprotnik tranzicijske levice in zato volim alternativo. Če je alternativa samo ena, volim pač to.
[depersin]:)))) ti da si mene sprovociral?:)))) Daj pejt si nazaj pogledat na katera vprašanja sploh nisi takrat odgovoril;)
> [čarli]
> > [depersin]
> > To je že dolgo znano. Tako, da vemo, kam uvrstiti vsegliharja.
> Ja mi vsegliharji pa vemo kam uvrstit tiste, ki za druge pravijo da so vsegliharji.
> Patetični verniki od jj postajate že mal tečni.
A še nisi prebolel, da me nisi mogel sprovocirati, ampak sem kvečjemu jaz tebe?
Jaz nisem Janšev vernik, kot mi lažnivo očitaš. Sem le odločen nasprotnik tranzicijske levice in zato volim alternativo. Če je alternativa samo ena, volim pač to.
Si pa vernik verjemi. Saj norec tud za druge misli, da niso normalni razn njega in še ene par ljudi. Isto je pri vas vernikih;)
PS: Daj mi povej kako je lahko vaš bog alternativa, če pa je že prej vladal in se ni ravno izkazal? Pa ne mi zdaj delat primerjavo z levimi vladami, ker oni so itak po defaultu nesposobni;)
sporočil: 994
Odnos elite do države je sramoten in šokanten. Enako ali še bolj
sramoten odnos do države in državljanov kaže sodstvo, tožilstvo,
politiki idr. ki so plačani da skrbijo za državo, a so vedno znova
pokazali, da je njihova prioriteta le plača in priviligiji.
Odgovornost in obveznosti pa prelagajo drug na drugega.
sporočil: 438
Hahljanje advokatov,mladega Jankovićća in bivse primadone je
neokusno*.SLO vstopa v nevarno obdobje ko pravna država+njene
institucije postajajo nepomembni dejavniki."Kot ,da psi lajajo
zaman ,karavana* se ne pusti motiti,,".V zgodovini že videno.Ampak
karavano bo nekdo moral ustaviti,ali pa bo to storila "ulica".
sporočil: 14
Odličen ogovor na poučen in dober članek!
Za Slovenijo smo se proti YUmafiji izborili
zato - sloMAFIJO BOMO RAZJ(beep) oz. RAZPUSTILI!
Za Slovenijo smo se proti YUmafiji izborili
zato - sloMAFIJO BOMO RAZJ(beep) oz. RAZPUSTILI!
sporočil: 288
Imam rešitev za vse naše probleme!
- Dovolimo posvojitev otrok istospolnim parom
- Zatrimo Cerkev in religijo (razen budistov in fdv-jevcev)
- Nastavimo svoje ljudi v RTV, da bo spet red in mir
sporočil: 481
karavana je šla v puščavo...kakšna ulica?Kdo bo pa šel-Slovenci, da
jih potolčejo Srbi in Romuni????@*bmvsvec!
sporočil: 1.159
Jure ni še nič pokazal, razen posmehljivosti do legalnih institucij
države in ljudi, kar parlamentarna komisija prav gotovo je.
sporočil: 8.998
[Inside]Na spontanost sicer ne bi stavil, ker je izmuzljiv pojem, sicer pa imaš prav.
Članek je odraz razpoloženja tistih ki vedo da živimo v katastrofalnem ponaredku, imitaciji, farsi, pišuriji, smijuriji oz. kakor hočete na prafaktorje uničeni pravni državi. Prevare, laži, pretvare, kamuflaže, spletke raznorazne vrste umorov, podtikanj, diskvalifikacij, likvidacij, oropanje svobode, ipd. je postalo vsakdanjik ljudi ki še vedno živimo na tem prostoru. Stvar se vertikalno širi v dno do navadnih ljudi ki to sprejemajo še z večjim gnusom, prezirom ipd. saj tega do sedaj niso bili vajeni.
Razpustitev bi bila voda na mlin tistim ki so to načrtovali in uresničili.
Potreben je spontan političen upor tistih ki jim ni vseeno kje bodo živeli njihovi potomci. Upam da se bo pot za spremembe hitro pokazala in da ji bomo znali in zmogli slediti.
Zadnja sprememba: anon-17378 27.11.2010 19:09
[simonfur]
Imam rešitev za vse naše probleme!
Imaš otroke? Bolj verjetno živiš v istospolni skupnosti, ki si želi priboljška v obliki "nedolžnega otroka" - seveda tujega.
Svojo religijo že imate - internacional-socializem (mešanica fašizma, nacizma, komunizma in novih prvin iz diktatorskih režimov po svetu, vključno z verskimi diktaturami). Po izvajanju sodeč so vaši duhovniki FDV-jevci.
To ste že zdavnaj naredili, sicer bi več resnice zašlo med ljudi - in vam bi že odklenkalo.
(kolikor gre za cinizem s tvoje strani, gre pri meni za spontan odziv ljudi na take "ponudbe")
V Sloveniji se bodo kmalu našli junaki, ki bodo sedanji mafijski
"kao eliti" pokazali sredinec, preden se jih bodo lotili bolj
konkretno.
Dosti imamo mafije v vseh oblikah !
[komunike]Jah mislim, da folk sedaj vidi rešitev v jj, ki pa je v bistvu tudi del elite...
V Sloveniji se bodo kmalu našli junaki, ki bodo sedanji mafijski "kao eliti" pokazali sredinec, preden se jih bodo lotili bolj konkretno.
[čarli]
> [komunike]
> V Sloveniji se bodo kmalu našli junaki, ki bodo sedanji mafijski "kao eliti" pokazali sredinec, preden se jih bodo lotili bolj konkretno.
>
> Dosti imamo mafije v vseh oblikah !
Jah mislim, da folk sedaj vidi rešitev v jj, ki pa je v bistvu tudi del elite...
Točno.
www.youtube.com/watc...xTx-P_KKBE
Isto je bilo povedano v 12.48 minuti posnetka.
Zadnja sprememba: depersin 28.11.2010 20:59
[čarli]Ja. To se vidi na daleč. Grize te...
:)))) ti da si mene sprovociral?:))))
Si pa vernik verjemi.Ne. Ne bom ti verjel. Nisem nikogaršnji vernik. Sem le odločen nasprotnik slovenske tranzicijske levice.
Ti pa projiciraš svoje lastne komplekse name. Zato pri sebi ne vidiš skrajnosti, ki jo projiciraš name - samo, da je pri tebi v drugo smer.
[simonfur]Pa ne moreš pustiti samo budistov. Kaj pa Univerzalno življenje, Ralijanci, Cerkev svete preproščine? To so pa ja ta dobri.
[depersin]Ja saj sem ti mal prej v drugi temi napisal, da imam zaradi tebe (in tebi podobnih) nočne more:)
> [čarli]
> :)))) ti da si mene sprovociral?:))))
Ja. To se vidi na daleč. Grize te...
> Si pa vernik verjemi.Sem opazil, da uporabljaš zanimiv termin tranzicijska levica. Zakaj jim ne rečeš kar komunisti, saj nazadnje so to tudi v resnici. A pol obstaja tudi tranzicijska desnica? No jaz ne vidim nobene desnice v slovenskem političnem prostoru, ker kakor veš ima tudi tvoj bog rad socializem in skupno skledo:)
Ne. Ne bom ti verjel. Nisem nikogaršnji vernik. Sem le odločen nasprotnik slovenske tranzicijske levice.
Ti pa projiciraš svoje lastne komplekse name. Zato pri sebi ne vidiš skrajnosti, ki jo projiciraš name - samo, da je pri tebi v drugo smer.Pa da nisi mi kakšen psiholog ali kaj podobnega? Vsekakor zanimiva razlaga:) No da še malo jaz tebe ocenim. Ko teče (negativna) beseda o jj začneš projecirati lastne kompekse manjvrednosti (btw vzroke vidim v otroštvu:)) na druge in jim ves vzhičen pišeš kako je dober je ta tvoj bog in da mi sploh ne vemo o čem pišemo, ker smo pač ideološko zaslepljeni:) Da pa ne bom ostal samo pri diagnozah ti predlagam tudi rešitev in to je, da si za začetek prebereš knjigo od Hvalice;) Po tej terapiji pa bo sledila še druga in sicer bolj temeljita. O tem pa več ko narediš prvi korak;)
sporočil: 310
rdeči ali črni, za nobenega zakoni ne veljajo, ko pridejo na
oblast...to pa je zato, ker politiki so danes samo še lutke
kapitala. Kapital je tisti, ki ukinja demokracijo!
sporočil: 435
BRAVO "HONDA" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Honda27 [ 26.11.2010 22:37 ]
Hahljanje advokatov,mladega Jankovićća in bivse primadone je neokusno*.SLO vstopa v nevarno obdobje ko pravna država+njene institucije postajajo nepomembni dejavniki."Kot ,da psi lajajo zaman ,karavana* se ne pusti motiti,,".V zgodovini že videno.Ampak karavano bo nekdo moral ustaviti,ali pa bo to storila "ulica".
Honda27 [ 26.11.2010 22:37 ]
Hahljanje advokatov,mladega Jankovićća in bivse primadone je neokusno*.SLO vstopa v nevarno obdobje ko pravna država+njene institucije postajajo nepomembni dejavniki."Kot ,da psi lajajo zaman ,karavana* se ne pusti motiti,,".V zgodovini že videno.Ampak karavano bo nekdo moral ustaviti,ali pa bo to storila "ulica".
[čarli]Tudi to tvoje pretiravanje ti ne bo pomagalo skriti tega, da te grize.
> [depersin]
> > [čarli]
> > :)))) ti da si mene sprovociral?:))))
> Ja. To se vidi na daleč. Grize te...
Ja saj sem ti mal prej v drugi temi napisal, da imam zaradi tebe (in tebi podobnih) nočne more:)
Pa da nisi mi kakšen psiholog ali kaj podobnega? Vsekakor zanimiva razlaga:) No da še malo jaz tebe ocenim.Tudi tvoja zanič psihoanaliza nima učinka. Enostavno ne znaš - in s tem nehote razkrivaš svoje probleme.