Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Redarji v Kranju ujeli sedem tisoč prehitrih voznikov
sporočil: 365
Mogoče bo manj nesreč, vendar več frustracij, ki se bodo prenesle
na nek drug segmet, skratka suma sumarum ne bo pozitivnega efekta,
mogoče bo celo minus. Tega jasno statistika ne bo zaznala, ampak
who cares!!! Jeba je, ko vladajo ljudje, katerim je nek širši
pogled na življenje španska vas...
sporočil: 4.080
[firduzi]Ni problema. Zakonsko je treba prepovedati, da umreš na cesti in nabiti visoko (najbolje kar smrtno) kazen za kršitev.
Eni paki so se spomnili, da bodo zmanjšali število prometnih nesreč s smrtnim izzidom na 0, kar me spominja na noros Nikolaja...
sporočil: 365
Zakonodaja je žal neživljenjska, na dolgi rok bumerang v glavo
tistim, ki vlečejo niti. Še vedno je bilo tako in tudi v tem
primeru bo!!!
sporočil: 32.531
Zadnja sprememba: najobj 28.11.2010 22:06
[0219K21]
> [Vinci]
> > [0219K21]
> > > [tstih]
> > > Interahamwe.
> >
> > A da bi spoštovali cestnoprometne predpise pa ne bi šlo?
>
> Ne gre se za to. Preprosto rečeno je narobe, da pošlješ človeku v paketu na primer tri kazni z 12. kazenskimi točkami, zaradi katerih bo izgubil vozniško dovoljenje. Če bi vedel, da je vozil prehitro in so ga dobili, bi v prihodnosti upočasnil in najbrž ne bi fasal še dveh kazni. Tole je preprosto rečeno v nasprotju z načelom preventive in ti. vzgoje udeležencev v prometu, ki ju tako vneto zagovarjajo tile nemoralneži.
Kar se mene tiče, še več tega, pa če je folk zaradi tega ob vozniško, so be it. Norce je treba spravit s ceste dol.
... čuj, kar se mene tiče, si ti kreten ... so be it ...
P.S.: podrobnejša pojasnila pa sta ti dala vinci in gsavli ... khmm, do zdaj ...
sporočil: 2.569
[kekez]Ker je toliko penzij manj?
> [gsavli]
> Ekonomsko gledano se splača norce pustit malo dlje na cestah, tako kot so to naredila omenjena redarstva.
Pa še pri penzijah prišparamo.
Podobno kot je pokazala ena ekonomska študija o kajenju. Menda se kajenje državam ekonomsko splača. Najprej poberejo ogromno davkov, sicer je treba plačati nekaj več zdravstva, ampak na koncu je enormen prihranek, ker je toliko penzij manj.
Jih je država brez plačila tobačnih trošarin že zdavnaj vse "popušila".
sporočil: 2.669
Zadnja sprememba: anon-69279 29.11.2010 00:26
[0219K21]no, tako usposobljeni bebci te lahko nategujejo v glavo.
> [Vinci]
> > [0219K21]
> > > [tstih]
> > > Interahamwe.
> >
>
> Ne gre se za to. Preprosto rečeno je narobe, da pošlješ človeku v paketu na primer tri kazni z 12. kazenskimi točkami, zaradi katerih bo izgubil vozniško dovoljenje. Če bi vedel, da je vozil prehitro in so ga dobili, bi v prihodnosti upočasnil in najbrž ne bi fasal še dveh kazni. Tole je preprosto rečeno v nasprotju z načelom preventive in ti. vzgoje udeležencev v prometu, ki ju tako vneto zagovarjajo tile nemoralneži.
Kar se mene tiče, še več tega, pa če je folk zaradi tega ob vozniško, so be it. Norce je treba spravit s ceste dol.
P R A V I L N I K
o strokovnem usposabljanju in preizkusu znanja občinskih redarjev
4. člen
(vsebina in trajanje osnovnega strokovnega usposabljanja)
(1) Vsebina programa osnovnega strokovnega usposabljanja je določena s programom strokovnega usposabljanja iz drugega odstavka prejšnjega člena.
(2) Program osnovnega strokovnega usposabljanja obsega 370 ur strokovno teoretičnega in praktičnega usposabljanja.
(to ti je slabih 47 dni in če štejemo delovne dni sta to 2 meseca)
jebote alah kakšni top strokovnjaki.
(3) Osnovno strokovno usposabljanje se organizira in izvede v učilnici, športni dvorani in na terenu.
in še prijava na strokovno usposabljanje.
www.policija.si/imag...brazec.pdf
link sem dal da si lahko ogledate koliko mora človek biti pameten za o. redarja.
[1kljuka]ne znam il da zaplačem il da se smijem. tragikomedija.
Še nekaj komentarjev domorodcev:
www.gorenjskiglas.si...nt_id=1366
upam, da se ljudje, meščani opogumijo in bodo začeli govoriti o tem na forumih in tudi na glas.
sporočil: 2
Najslabše v celotni zgodbi je, da pošiljajo položnice za pol leta
nazaj... In zdaj bodo pa eni bankrotirali..
Moje mnenje je, da bi položnice morali bolj ažurno pošiljat in ljudi z eno položnico "strafaš".. Tako so pa eni živeli v prepričanju, da delajo pravilno, zdaj bodo pa ob izpit in so prd bankrotom...
Moje mnenje je, da bi položnice morali bolj ažurno pošiljat in ljudi z eno položnico "strafaš".. Tako so pa eni živeli v prepričanju, da delajo pravilno, zdaj bodo pa ob izpit in so prd bankrotom...
sporočil: 23
Pa to ne moreš verjet, sam da kasirajo! Takoj jim vzet
licence!
Najhuje pa je, da položnice pošiljajo po pol leta ali več, kar enostavno ne more bit! Če že morajo kasirat, potem se naj vsaj uzakoni, da mora biti položnica poslana v 5 delovnih dneh od dneva prekrška!!
Najhuje pa je, da položnice pošiljajo po pol leta ali več, kar enostavno ne more bit! Če že morajo kasirat, potem se naj vsaj uzakoni, da mora biti položnica poslana v 5 delovnih dneh od dneva prekrška!!
sporočil: 1.906
Debili kronani. Že leta trobim ... dokler me bo nek pezde (policaj,
kaj šele nek mestni redar) jebal ker ob 2:00 zjutraj vodim 10 prek
omejitve; ker nisem pripet v mestni koloni (30km/h) od semaforja do
semforja na 2 km razdalji od doma do mcdonaldsa; mi kasiral ker sem
pospešil na 62 20m pred izhodom iz naselja , itd ... so ti zakoni
zame gnoj, poden, svinjarija, tiranija nad mano kot državljana,
striktno, bebasto, nečloveško njihovo uveljavljanje pa tiranija nad
mano. Ter odraz, da me ima država/občina smao za molzno kravo.
Gonite se vsi pisci in striktni izvajalci takih zakonov u 3PM.
Budale glupe nečloveške. Inkasanti!!!
sporočil: 1.214
a si se kdaj vprašal, kako ti traniziraš ostale udeležence v
prometu z ogrožanjem njihove varnosti? kako boš tiraniziral
proračun, k se boš zarad logike, da se ti nepripetemu pri 30km/h ne
more nič narest svaljklal po urgencah, fizioterapijah, bolniškah?
daj bod frajer pa se spredi na avtu namest značke vozi. te bojo vsi
opazil. pa iz prve vrste boš boljš vidu.
sporočil: 567
Od 7 maja do 15 oktobra niso imeli urejenih ustreznih
dovoljenj,sedaj pa za nazaj pošiljajo kazni-( sramota za državo).
sporočil: 17.846
[hijena1]Tako.
a si se kdaj vprašal, kako ti traniziraš ostale udeležence v prometu z ogrožanjem njihove varnosti? kako boš tiraniziral proračun, k se boš zarad logike, da se ti nepripetemu pri 30km/h ne more nič narest svaljklal po urgencah, fizioterapijah, bolniškah? daj bod frajer pa se spredi na avtu namest značke vozi. te bojo vsi opazil. pa iz prve vrste boš boljš vidu.
sporočil: 4.065
[0219K21]Samo norec lahko zapiše da je vsak ki napačno parkira ali pa prekorači hirtrost ta 5 km/h, ali pa naredi drug minoren prekršek (npr. se zapelje do 300m oddaljene trgovine, pa se ne pripne) norec, ki ga je treba spraviti s ceste.
> [Vinci]
> > [0219K21]
> > > [tstih]
> > > Interahamwe.
> >
>
Ne sklepaj ljudi po sebi
[jacktop]Drugič bolj pazljivo izbiraj poslance, ki sprejemajo zakone v katerih so za minorne prometne prekrške zagrožene drakonske kazni.
> [0219K21]
> > [Vinci]
> > > [0219K21]
> > > > [tstih]
> > > > Interahamwe.
> > >
> > > A da bi spoštovali cestnoprometne predpise pa ne bi šlo?
> >
> > Ne gre se za to. Preprosto rečeno je narobe, da pošlješ človeku v paketu na primer tri kazni z 12. kazenskimi točkami, zaradi katerih bo izgubil vozniško dovoljenje. Če bi vedel, da je vozil prehitro in so ga dobili, bi v prihodnosti upočasnil in najbrž ne bi fasal še dveh kazni. Tole je preprosto rečeno v nasprotju z načelom preventive in ti. vzgoje udeležencev v prometu, ki ju tako vneto zagovarjajo tile nemoralneži.
>
> Kar se mene tiče, še več tega, pa če je folk zaradi tega ob vozniško, so be it. Norce je treba spravit s ceste dol.
Samo norec lahko zapiše da je vsak ki napačno parkira ali pa prekorači hirtrost ta 5 km/h, ali pa naredi drug minoren prekršek (npr. se zapelje do 300m oddaljene trgovine, pa se ne pripne) norec, ki ga je treba spraviti s ceste.
Ne sklepaj ljudi po sebi
sporočil: 7
Državljani zganite se! Pokažimo civilno nepokorščino tem
inkasantom, ki nam dobesedno kradejo zadnje evre iz denarnic!
Pozivam vas, da nihče ne plača položnice in da uporabimo vsa pravna
sredstva, tja do ustavnega sodišča. Spoštovane župane petih
gorenjskih občin pa vprašajmo: ali si strahopetci niste upali
poslati položnic pred volitvami? Raje ukrotite podivjane redarje,
ki stojijo za vsako tablo z omejitvijo 40 km/h. To kar počnete ni
vredno civilizirane države!
sporočil: 1.055
Zdaj je prepozno. Kaj pa si volil rdečo tovarišijo. Zdaj če ne
plačaš, ti bodo namesto polovičke prej ali slej z računa pobrali
celo kazen, pa še obresti zraven.
[trilarjure]
Državljani zganite se! Pokažimo civilno nepokorščino tem inkasantom, ki nam dobesedno kradejo zadnje evre iz denarnic! Pozivam vas, da nihče ne plača položnice in da uporabimo vsa pravna sredstva, tja do ustavnega sodišča. Spoštovane župane petih gorenjskih občin pa vprašajmo: ali si strahopetci niste upali poslati položnic pred volitvami? Raje ukrotite podivjane redarje, ki stojijo za vsako tablo z omejitvijo 40 km/h. To kar počnete ni vredno civilizirane države!
[0219K21]
> [Vinci]
> > [0219K21]
> > > [tstih]
> > > Interahamwe.
> >
>
... khmm, sem ti že včeraj nekaj na hitro (= kar se mene tiče, si ti kreten) na to temo napisal, zdaj pa ti bom še nekaj malega dodal ...
... čas in kraj dogajanja:
... nedelja, 11.julija 2010 ob 12:17 uri, omejitev 30 km/h zaradi bližine šole, temperatura zraka 34,6 stopinje Celzija v senci ...
... pomembne okoliščine dogajanja:
... zadnji šolar na tistem mestu je bil opažen pred dobrimi tremi tedni v petek 18.junija 2010 ob 13:12 uri ...
... zadnji pešec na tistem mestu je bil opažen tisto nedeljo, 11.julija 2010 ob 07:46 uri, ko je sprehajal svojega psa ...
... kasneje pa zaradi neznosne vročine na cesti ni bilo več nikogar ... no, ja ... skoraj nikogar, razen ...
... kratek opis dogajanja:
... hitrost vožnje je bila ubijalskih 43 km/h ... ja, in potem skrit izza parkiranega kombija z radarjem v roki ... khmm, saj ne rabim nadaljevati, e ne ? ...
P.S.: ja, imaš prav ... norce je treba spravit s ceste dol, le še odločit se je treba, kdo je tukaj norec ... khmm, ali je to voznik ali pa inkasant v modrem ...
[najobj]Zopet "nadmudrivanje". Poglej, okrogel rumeni znak z rdečim robom in s črno napisano številko znotraj pomeni omejitev hitrosti (v km/h). Ne rečem, če bi sam znak bil skrit za kakim grmom, ali če bi bil na drogu višine 1 m nad tlem, in podobno. Znak je bil jasno viden in kaj drugega naj ti še človek reče.
> [0219K21]
> > [Vinci]
> > > [0219K21]
> > > > [tstih]
> > > > Interahamwe.
> > >
> > > A da bi spoštovali cestnoprometne predpise pa ne bi šlo?
> >
> > Ne gre se za to. Preprosto rečeno je narobe, da pošlješ človeku v paketu na primer tri kazni z 12. kazenskimi točkami, zaradi katerih bo izgubil vozniško dovoljenje. Če bi vedel, da je vozil prehitro in so ga dobili, bi v prihodnosti upočasnil in najbrž ne bi fasal še dveh kazni. Tole je preprosto rečeno v nasprotju z načelom preventive in ti. vzgoje udeležencev v prometu, ki ju tako vneto zagovarjajo tile nemoralneži.
>
> Kar se mene tiče, še več tega, pa če je folk zaradi tega ob vozniško, so be it. Norce je treba spravit s ceste dol.
... khmm, sem ti že včeraj nekaj na hitro (= kar se mene tiče, si ti kreten) na to temo napisal, zdaj pa ti bom še nekaj malega dodal ...
... čas in kraj dogajanja:
... nedelja, 11.julija 2010 ob 12:17 uri, omejitev 30 km/h zaradi bližine šole, temperatura zraka 34,6 stopinje Celzija v senci ...
... pomembne okoliščine dogajanja:
... zadnji šolar na tistem mestu je bil opažen pred dobrimi tremi tedni v petek 18.junija 2010 ob 13:12 uri ...
... zadnji pešec na tistem mestu je bil opažen tisto nedeljo, 11.julija 2010 ob 07:46 uri, ko je sprehajal svojega psa ...
... kasneje pa zaradi neznosne vročine na cesti ni bilo več nikogar ... no, ja ... skoraj nikogar, razen ...
... kratek opis dogajanja:
... hitrost vožnje je bila ubijalskih 43 km/h ... ja, in potem skrit izza parkiranega kombija z radarjem v roki ... khmm, saj ne rabim nadaljevati, e ne ? ...
P.S.: ja, imaš prav ... norce je treba spravit s ceste dol, le še odločit se je treba, kdo je tukaj norec ... khmm, ali je to voznik ali pa inkasant v modrem ...
sporočil: 1.214
rravno zaradi miselnosti, da dokler jih ne dobim po prsti lahko
delam kar hočem, je tan cesta tako kot je.
pa daj na naslednjem pikniku ko boš cepu drva drži poleno z roko do konca, dokler ne razpade v trske, kaj umikaš roko pred sekiro. saj dokler se ne usekaš je vse OK. ali pač?!?!
pa daj na naslednjem pikniku ko boš cepu drva drži poleno z roko do konca, dokler ne razpade v trske, kaj umikaš roko pred sekiro. saj dokler se ne usekaš je vse OK. ali pač?!?!
Zadnja sprememba: najobj 29.11.2010 10:54
[0219K21]
> [najobj]
> > [0219K21]
> > > [Vinci]
> > > > [0219K21]
> > > > > [tstih]
> > > > > Interahamwe.
> > > >
> > > > A da bi spoštovali cestnoprometne predpise pa ne bi šlo?
> > >
> > > Ne gre se za to. Preprosto rečeno je narobe, da pošlješ človeku v paketu na primer tri kazni z 12. kazenskimi točkami, zaradi katerih bo izgubil vozniško dovoljenje. Če bi vedel, da je vozil prehitro in so ga dobili, bi v prihodnosti upočasnil in najbrž ne bi fasal še dveh kazni. Tole je preprosto rečeno v nasprotju z načelom preventive in ti. vzgoje udeležencev v prometu, ki ju tako vneto zagovarjajo tile nemoralneži.
> >
> > Kar se mene tiče, še več tega, pa če je folk zaradi tega ob vozniško, so be it. Norce je treba spravit s ceste dol.
> ... khmm, sem ti že včeraj nekaj na hitro (= kar se mene tiče, si ti kreten) na to temo napisal, zdaj pa ti bom še nekaj malega dodal ...
>
>
> ... čas in kraj dogajanja:
>
> ... nedelja, 11.julija 2010 ob 12:17 uri, omejitev 30 km/h zaradi bližine šole, temperatura zraka 34,6 stopinje Celzija v senci ...
>
>
> ... pomembne okoliščine dogajanja:
>
> ... zadnji šolar na tistem mestu je bil opažen pred dobrimi tremi tedni v petek 18.junija 2010 ob 13:12 uri ...
>
> ... zadnji pešec na tistem mestu je bil opažen tisto nedeljo, 11.julija 2010 ob 07:46 uri, ko je sprehajal svojega psa ...
>
> ... kasneje pa zaradi neznosne vročine na cesti ni bilo več nikogar ... no, ja ... skoraj nikogar, razen ...
>
>
> ... kratek opis dogajanja:
>
> ... hitrost vožnje je bila ubijalskih 43 km/h ... ja, in potem skrit izza parkiranega kombija z radarjem v roki ... khmm, saj ne rabim nadaljevati, e ne ? ...
>
>
> P.S.: ja, imaš prav ... norce je treba spravit s ceste dol, le še odločit se je treba, kdo je tukaj norec ... khmm, ali je to voznik ali pa inkasant v modrem ...
Zopet "nadmudrivanje". Poglej, okrogel rumeni znak z rdečim robom in s črno napisano številko znotraj pomeni omejitev hitrosti (v km/h). Ne rečem, če bi sam znak bil skrit za kakim grmom, ali če bi bil na drogu višine 1 m nad tlem, in podobno. Znak je bil jasno viden in kaj drugega naj ti še človek reče.
... čuj, kaj ti mene zdaj malo zajebavaš ali pa si res tako glup, ha ? ...
P.S.: poglej, kdaj se je zadeva zgodila ... in če boš spet ugotovil, da to ni kasiranje zaradi polnjenja proračuna, ampak je to zagotavljanje varnosti šolarjev, potem si ti pač en zelo zajeban kreten, ki mu pravzaprav ni pomoči ...
[najobj]Je bila zraven znaka še kakšna oznaka, da znak ima časovno omejitev?
> [0219K21]
> > [najobj]
> > > [0219K21]
> > > > [Vinci]
> > > > > [0219K21]
> > > > > > [tstih]
> > > > > > Interahamwe.
> > > > >
> > > > > A da bi spoštovali cestnoprometne predpise pa ne bi šlo?
> > > >
> > > > Ne gre se za to. Preprosto rečeno je narobe, da pošlješ človeku v paketu na primer tri kazni z 12. kazenskimi točkami, zaradi katerih bo izgubil vozniško dovoljenje. Če bi vedel, da je vozil prehitro in so ga dobili, bi v prihodnosti upočasnil in najbrž ne bi fasal še dveh kazni. Tole je preprosto rečeno v nasprotju z načelom preventive in ti. vzgoje udeležencev v prometu, ki ju tako vneto zagovarjajo tile nemoralneži.
> > >
> > > Kar se mene tiče, še več tega, pa če je folk zaradi tega ob vozniško, so be it. Norce je treba spravit s ceste dol.
> >
> >
> > ... khmm, sem ti že včeraj nekaj na hitro (= kar se mene tiče, si ti kreten) na to temo napisal, zdaj pa ti bom še nekaj malega dodal ...
> >
> >
> > ... čas in kraj dogajanja:
> >
> > ... nedelja, 11.julija 2010 ob 12:17 uri, omejitev 30 km/h zaradi bližine šole, temperatura zraka 34,6 stopinje Celzija v senci ...
> >
> >
> > ... pomembne okoliščine dogajanja:
> >
> > ... zadnji šolar na tistem mestu je bil opažen pred dobrimi tremi tedni v petek 18.junija 2010 ob 13:12 uri ...
> >
> > ... zadnji pešec na tistem mestu je bil opažen tisto nedeljo, 11.julija 2010 ob 07:46 uri, ko je sprehajal svojega psa ...
> >
> > ... kasneje pa zaradi neznosne vročine na cesti ni bilo več nikogar ... no, ja ... skoraj nikogar, razen ...
> >
> >
> > ... kratek opis dogajanja:
> >
> > ... hitrost vožnje je bila ubijalskih 43 km/h ... ja, in potem skrit izza parkiranega kombija z radarjem v roki ... khmm, saj ne rabim nadaljevati, e ne ? ...
> >
> >
> > P.S.: ja, imaš prav ... norce je treba spravit s ceste dol, le še odločit se je treba, kdo je tukaj norec ... khmm, ali je to voznik ali pa inkasant v modrem ...
> Zopet "nadmudrivanje". Poglej, okrogel rumeni znak z rdečim robom in s črno napisano številko znotraj pomeni omejitev hitrosti (v km/h). Ne rečem, če bi sam znak bil skrit za kakim grmom, ali če bi bil na drogu višine 1 m nad tlem, in podobno. Znak je bil jasno viden in kaj drugega naj ti še človek reče.
... čuj, kaj ti mene zdaj malo zajebavaš ali pa si res tako glup, ha ? ...
P.S.: poglej, kdaj se je zadeva zgodila ... in če boš spet ugotovil, da to ni kasiranje zaradi polnjenja proračuna, potem si ti pač en zelo zajeban kreten, ki mu pravzaprav ni pomoči ...
Zadnja sprememba: najobj 29.11.2010 11:19
[0219K21]
> [najobj]
> > [0219K21]
> > > [najobj]
> > > > [0219K21]
> > > > > [Vinci]
> > > > > > [0219K21]
> > > > > > > [tstih]
> > > > > > > Interahamwe.
> > > > > >
> > > > > > A da bi spoštovali cestnoprometne predpise pa ne bi šlo?
> > > > >
> > > > > Ne gre se za to. Preprosto rečeno je narobe, da pošlješ človeku v paketu na primer tri kazni z 12. kazenskimi točkami, zaradi katerih bo izgubil vozniško dovoljenje. Če bi vedel, da je vozil prehitro in so ga dobili, bi v prihodnosti upočasnil in najbrž ne bi fasal še dveh kazni. Tole je preprosto rečeno v nasprotju z načelom preventive in ti. vzgoje udeležencev v prometu, ki ju tako vneto zagovarjajo tile nemoralneži.
> > > >
> > > > Kar se mene tiče, še več tega, pa če je folk zaradi tega ob vozniško, so be it. Norce je treba spravit s ceste dol.
> > >
> > >
> > > ... khmm, sem ti že včeraj nekaj na hitro (= kar se mene tiče, si ti kreten) na to temo napisal, zdaj pa ti bom še nekaj malega dodal ...
> > >
> > >
> > > ... čas in kraj dogajanja:
> > >
> > > ... nedelja, 11.julija 2010 ob 12:17 uri, omejitev 30 km/h zaradi bližine šole, temperatura zraka 34,6 stopinje Celzija v senci ...
> > >
> > >
> > > ... pomembne okoliščine dogajanja:
> > >
> > > ... zadnji šolar na tistem mestu je bil opažen pred dobrimi tremi tedni v petek 18.junija 2010 ob 13:12 uri ...
> > >
> > > ... zadnji pešec na tistem mestu je bil opažen tisto nedeljo, 11.julija 2010 ob 07:46 uri, ko je sprehajal svojega psa ...
> > >
> > > ... kasneje pa zaradi neznosne vročine na cesti ni bilo več nikogar ... no, ja ... skoraj nikogar, razen ...
> > >
> > >
> > > ... kratek opis dogajanja:
> > >
> > > ... hitrost vožnje je bila ubijalskih 43 km/h ... ja, in potem skrit izza parkiranega kombija z radarjem v roki ... khmm, saj ne rabim nadaljevati, e ne ? ...
> > >
> > >
> > > P.S.: ja, imaš prav ... norce je treba spravit s ceste dol, le še odločit se je treba, kdo je tukaj norec ... khmm, ali je to voznik ali pa inkasant v modrem ...
>
>
> > Zopet "nadmudrivanje". Poglej, okrogel rumeni znak z rdečim robom in s črno napisano številko znotraj pomeni omejitev hitrosti (v km/h). Ne rečem, če bi sam znak bil skrit za kakim grmom, ali če bi bil na drogu višine 1 m nad tlem, in podobno. Znak je bil jasno viden in kaj drugega naj ti še človek reče.
>
>
> ... čuj, kaj ti mene zdaj malo zajebavaš ali pa si res tako glup, ha ? ...
>
>
> P.S.: poglej, kdaj se je zadeva zgodila ... in če boš spet ugotovil, da to ni kasiranje zaradi polnjenja proračuna, ampak je to zagotavljanje varnosti šolarjev, potem si ti pač en zelo zajeban kreten, ki mu pravzaprav ni pomoči ...
Je bila zraven znaka še kakšna oznaka, da znak ima časovno omejitev?
... alzo, ponavljam tisto od včeraj ...
... čuj, kar se mene tiče, si ti kreten ...
... ja, in ne le taki preprosti navadni kreten, ampak dejansko hudo pokvarjen kreten ... so be it ...
P.S.: si pa izbral primerno stranko za svojo politično kariero, priznam ...
sporočil: 5.933
[hijena1]Ja, gospa Popolna. A lahko, prosim, navedeš še en tak lep primer?
rravno zaradi miselnosti, da dokler jih ne dobim po prsti lahko delam kar hočem, je tan cesta tako kot je.
sporočil: 11.414
Kriminal. Barabe povezane z vsakokratno politično opcijo kradejo
kot srake - pa tu nimam v mislih nekaj štruc kruha, ampak vsote ,
ki gredo v desetine in stotnine milijonov EUR. Temu je treba
prišteti še na tisoče delovnih mest, ki so zaradi tega
izginila.
Ampak ne, pomembno je, da se lovi ljudi, ki vozijo 10 km prehitro. In po možnostih na odsekih, kjer je sredi ravne in preglede ceste omejitev znižana iz 90 na 40 km/h. Kot da nas država lahko zaščiti pred nami samimi.
S pristopom, ki so ga obrali samo še slabšajo ekonomski položaj prebivalstva.
Ampak ne, pomembno je, da se lovi ljudi, ki vozijo 10 km prehitro. In po možnostih na odsekih, kjer je sredi ravne in preglede ceste omejitev znižana iz 90 na 40 km/h. Kot da nas država lahko zaščiti pred nami samimi.
S pristopom, ki so ga obrali samo še slabšajo ekonomski položaj prebivalstva.
sporočil: 226
voluharji kranjski so dali omejitev na kao "obvoznici" mimo planeta
Tuš omejitev 50 pol pa tam stojijo in kasirajo! Tam so vsi pogoji
za večjo hitrost ločen pločnik in kolesarska steza z zelenim pasom
ni naselja samo uvoz za Tuš in Qulandijo! pa špe to z razvrstilnimi
pasovi! Včasih je tam bilo 80 ko je bilo še to izven naselja!
P.S.: ja, imaš prav ... norce je treba spravit s ceste dol, le še odločit se je treba, kdo je tukaj norec ... khmm, ali je to voznik ali pa inkasant v modrem ...lepa.
moja teza je da smo oboji norci. mi, ker se dovolimo tako terorizirati in oni, ker postavljajo tako neživljenska pravila in jih tudi udejanjajo.
glede na to da imajo blagajničarke mezde okoli 650€, bi dal enako inkasantom. mogoče še dodatek na nočno delo. to je pa tudi vse.
sporočil: 1.784
To je zato, ker je JLA vojska z oficirji prevzela oblast v
SLoveniji in sedaj se vam maščuje čisto na vsakem koraku, zato, ker
smo se slovenci leta 1991 odcepili od Jugoslavije in srbi niso
mogli več tako krast kot prej. Srti JLA to berejo in se smejijo.
Šele ko boste to dojeli, šele potem se boste sploh lahko uprli.
Največji uspeh HUDIČa je ravno v tem, da je prepričal svet, da ga
ni. In to je naš problem in taki so naši zakoni. Začnite se
zavedati in ukrepati, preden bo prepozno.