Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Razpustimo Slovenijo
sporočil: 17.846
[XTAXA]Za koga pa se imaš, da bi kogarkoli ti spravljal k pameti?! Spravi sebe najprej.
Sem hud ja. Zletel sem s foruma, ker je gospod moderator narobe potegnil vzporednice v mojem obupnem poskusu, da Bulata malo spravim k pameti (moram pa priznat, da je bil zapis res dvoumen). Tale @yuslocan pa žali, zmerja, pizdi pa nikome ništa.
l.p.
Robert
sporočil: 9
sem ponosen , da sem balkanc, rad jem čevape in uživam gledati
tekme na novem stadionu. ne skrivam od kod sem. ostali k se mate za
neke evropejce ,nemške ritoliznike pa pejte v nemčijo .
sporočil: 6.934
[najobj]Jaz sem s teboj, podpišem takoj.
> [sopranos]
> "Tudi v Sloveniji se bo iz rdeče buržoazne elite kmalu našel junak, ki bo ljudstvu dal to, kar si želi: stadione, fuzbal in zastonj čevapčiče."
>
> Tukaj se bo pa spet Zoki prepoznal. Le zakaj? :)
>
> Drugače se pa strinjam z zapisanim.
... eh, kurc ... jaz pa se ne strinjam z zapisanim ...
... khmm, manjkajo še pir in dobre pičke ... ja, potem pa bi bilo življenje res popolno ...
P.S.: upam, da je ta forum res anonimen ...
Grem po pir ti pa zrihtaj drugo.
Potem obrneva na 68-ti športni kanal.....
In mi bo čisto vseeno kaj pravijo Janša, Grims, Tanko, Pahor, Golobič, Zalar in druge podobne politične kreature....
sporočil: 2.304
Darko, ne mislim na IQ. Mislim na tvoje bolano zagovarjanje
bjondota in njegovih dejanj. In če sam ne vidiš, da delaš
neumnosti, te moramo prijatelji tu na forumu na to opozorit. Mej
se.
l.p.
Robert
l.p.
Robert
[XTAXA]Za razliko od velike večine tukaj, ki se gredo nek "witch hunting" je meni pač potrebno o morebitnih nečednostih pokazati dokaze. Pri tem se ve kaj je dokaz. Babje čenče to niso in nikoli ne bodo.
Darko, ne mislim na IQ. Mislim na tvoje bolano zagovarjanje bjondota in njegovih dejanj. In če sam ne vidiš, da delaš neumnosti, te moramo prijatelji tu na forumu na to opozorit. Mej se.
l.p.
Robert
sporočil: 2.304
Dokazi o nečednosti bjondota???? Daj vprašaj Evgena Bavčarja, pa ti
jih bo en par naštel!
l.p.
Robert
l.p.
Robert
sporočil: 9.214
Ah, kurc, ko bi za vsak prebrani clanek, v katerem kak avtor
negoduje in si daje duska, prejel euro, bi bil tam nekje, ranga
Mirkota. Jamranje je poceni in udobno.
sporočil: 12.861
Poleg tega ta tekst ni babje čenčanje kot Simonin. Koncizen je. Še
več takih zapisov od avtorja si želim.
sporočil: 99
...Slovenija je en sam sod smodnika,ki ga bo kmalu
razneslo...počasi nam še bodo določili kakšne barve nogavic boš
moral nosit---> smo TEXAS država...za Šerifa pa se tako in tako
ve kdo je,a ne ???
sporočil: 2.669
[0219K21]
> [XTAXA]
> Darko, ne mislim na IQ. Mislim na tvoje bolano zagovarjanje bjondota in njegovih dejanj. In če sam ne vidiš, da delaš neumnosti, te moramo prijatelji tu na forumu na to opozorit. Mej se.
>
> l.p.
> Robert
Za razliko od velike večine tukaj, ki se gredo nek "witch hunting" je meni pač potrebno o morebitnih nečednostih pokazati dokaze. Pri tem se ve kaj je dokaz. Babje čenče to niso in nikoli ne bodo.
kako ne, saj po tvoje/vaše zahecovsko je janša prejel od neznane osebe, na neznanem kraju, v nezanenem trenutku, neznano količino rabljenih kondomov.
tud prasci letijo kot kamen press
sporočil: 2.669
Zadnja sprememba: anon-69279 25.11.2010 22:27
[ddavy21]upam da se ti čevapčiči zataknejo in ti zaprejo zračne ventile.
sem ponosen , da sem balkanc, rad jem čevape in uživam gledati tekme na novem stadionu. ne skrivam od kod sem. ostali k se mate za neke evropejce ,nemške ritoliznike pa pejte v nemčijo .
če ne to, pa upam da boš jedel podganje čevapčiče, ker drugih nisi niti vreden.
vprašaj vse podizvajalce, ki niso dobili plačila za delo kaj si mislijo o štadionu in opankarju.
sporočil: 697
Gospod Uroš Urbas!Hvala za odličen članek. Upam, da se Orwelovska
napoved v zadnjem odstavku vašega pisanja ne bo uresničila. Sod
smodnika ima že prižgano vžigalno vrvico. Ta bo ekplodiral prej kot
leta 2015. Upam, da bo eksplozija za večno odnesla partijske
veljake iz političnega življenja.
sporočil: 661
"...Da ni vam po godu, se zgodi. Ampak da njena puščica kaže smeri
proti večji svobodi, tega ne opazite?
Da je bolj liberalna, vsaj deklerativno, od vaših političnih preferenc? Vas moti to, da je kot Frankl stisnila zobe pri Pahorju, kajne? Drugih, njenih dobrih lastnosti pa nekako ne opazite, kamoli komentirate..."
1. Ne.
2. Ni. Niti deklarativno.
3. Ja.
4. Njene dobre lastnosti? Šteje samo tisto, kar napiše. Njena zasebna slika me ne zanima.
Da je bolj liberalna, vsaj deklerativno, od vaših političnih preferenc? Vas moti to, da je kot Frankl stisnila zobe pri Pahorju, kajne? Drugih, njenih dobrih lastnosti pa nekako ne opazite, kamoli komentirate..."
1. Ne.
2. Ni. Niti deklarativno.
3. Ja.
4. Njene dobre lastnosti? Šteje samo tisto, kar napiše. Njena zasebna slika me ne zanima.
[jobaa]Za moje pojme je samo sodišče pač primerno mesto, da se resna obtožba zaradi storitve kaznivega dejanja preveri. In glej ga zlomka, Ivan Janša bo imel priložnost ravno na sodišču.
> [0219K21]
> > [XTAXA]
> > Darko, ne mislim na IQ. Mislim na tvoje bolano zagovarjanje bjondota in njegovih dejanj. In če sam ne vidiš, da delaš neumnosti, te moramo prijatelji tu na forumu na to opozorit. Mej se.
> >
> > l.p.
> > Robert
>
> Za razliko od velike večine tukaj, ki se gredo nek "witch hunting" je meni pač potrebno o morebitnih nečednostih pokazati dokaze. Pri tem se ve kaj je dokaz. Babje čenče to niso in nikoli ne bodo.
kako ne, saj po tvoje/vaše zahecovsko je janša prejel od neznane osebe, na neznanem kraju, v nezanenem trenutku, neznano količino rabljenih kondomov.
tud prasci letijo kot kamen press
GGu pa se očita vse, le kaznivega dejanja ne. Neverjetno..
sporočil: 12.861
[dorki22]Politični komentator naj se izraža logično in z zakaj-zatoji. Pravljičari lahko vsak.
Pa dobro, kaj mate sedaj pubeci s Simono? A vas moti,da piše, kakor ji paše? A mora spremeniti svoje mnenje? A naj pobegne v Filadelfijo?
Da ni vam po godu, se zgodi. Ampak da njena puščica kaže smeri proti večji svobodi, tega ne opazite?
Da je bolj liberalna, vsaj deklerativno, od vaših političnih preferenc? Vas moti to, da je kot Frankl stisnila zobe pri Pahorju, kajne? Drugih, njenih dobrih lastnosti pa nekako ne opazite, kamoli komentirate.
lp
Katerih dobrih lastnosti, mar dobro kuha ali pa vsaj meša?
sporočil: 815
[XTAXA]Robert, če je bilo tako, te bom jaz sedaj vsaj malce razvedril ;)
Sem hud ja. Zletel sem s foruma, ker je gospod moderator narobe potegnil vzporednice v mojem obupnem poskusu, da Bulata malo spravim k pameti (moram pa priznat, da je bil zapis res dvoumen). Tale @yuslocan pa žali, zmerja, pizdi pa nikome ništa.
l.p.
Robert
LP Papa
sporočil: 661
Dorki, enim vam niti pri 200 letih ne bo potegnilo. Niste sami
krivi, tako so določile rojenice.
sporočil: 4.404
[PapaStrumpf]
Ja, ja, "Razpustimo Slovenijo". Saj ravno To bi si nekateri želeli. Da bi potem iz ostankov klepali kakšno novo Jugovino...
Vendar nam te Slovenije nihče ni podaril, da bi jo, 20 let zatem, ko smo se za njo borili, sedaj kar tako razpuščali.
Zato jaz pravim - Slovenije ne bomo razpuščali...
ODJEBALI BOMO MAFIJO!
odjebat ne bo dovolj,mafijo je treba tud pojebat,razjebat in to tako da se ne dvigne nikoli več iz pepela..
in to velja pravtako za evropsko in svetovno mafijo..
sporočil: 246
[bc123a]... in se bomo vrnili za več kakor 2000 let nazaj v rimske čase, ki so sloveli bolj po igrah kot kruhu.
> Tudi v Sloveniji se bo iz rdeče buržoazne elite kmalu našel junak, ki bo ljudstvu dal to, kar si želi: stadione, fuzbal in zastonj čevapčiče.
Tako je, vecina raje si tocno tega zeli. Tisti, ki jim pa to ni dovolj, pa bodo spokali.
Seveda bo po malem potem tudi cvenka za stadione, fuzbal in cevapcice zmanjkalo.
sporočil: 2.725
Zadnja sprememba: anon-25464 25.11.2010 22:57
[dorki22]Jaz sem (samo)deklarativno španski kralj.
Daj no, Kefej je ded, pa je priznal kje je problem. Zdaj se moramo samo zmenit, če se komu zdi, da je Simona kljub svojim napakam izrazita liberalka (al pa vsaj misli da je).
Tisto z dobrimi lastnostmi pa je moj feler, seveda sem se navezoval na njeno pisanje. Ženske sploh ne poznam osebno, vem samo da je njeno ime podobno mojemu :-))
Simonca je pa toliko liberalka kot Golobič. Tako kot blondinec ne loči med napako in lažjo, tako simonca nima izdelanega referenčnega okvirja med tistim, ki se valja v blatu in tistim, ki ga potunkajo.
Libaralci niso wishfulthinkerji, ampak taki, ki so sposobni videti, dojeti in ravnati v skladu z realnostjo.
sporočil: 2.725
Zadnja sprememba: anon-25464 25.11.2010 23:01
[dorki22]ne, ne nasprotuje ... kaj ima to vezo s trenutno debato?
No Edi, bodiva konkretna:
1. A liberalec nasprotuje poroki med dvema gayema?
p.s. ne, ti nisi španski kralj, kaj me jebeš zdaj s tem deklerativnim :-)
vzamem nekoliko nazaj ...
liberalec ne nasprotuje izenačitvi vseh pravnih posledic z javnim žigom podeljene monopolne pravice do seksa med dvema osebama (če temelji na prostovoljni odločitvi)
sporočil: 815
[Rac]Prvo. Lepo in pošteno, da govoriš v drugi osebi množine. Taki so zadnje čase redki.
> [PapaStrumpf]
> Ja, ja, "Razpustimo Slovenijo". Saj ravno To bi si nekateri želeli. Da bi potem iz ostankov klepali kakšno novo Jugovino...
>
> Vendar nam te Slovenije nihče ni podaril, da bi jo, 20 let zatem, ko smo se za njo borili, sedaj kar tako razpuščali.
>
> Zato jaz pravim - Slovenije ne bomo razpuščali...
>
> ODJEBALI BOMO MAFIJO!
Seveda vam je bila ta Slovenija podarjena! Podaril vam jo je Milošević, zaradi aritmetike v predsedstvu. A da ste si jo izborili? OK, 20 let za teden borbe se mi zdi "fair enough" ;)
Kot drugo, s tem okrog Miloševića, se povsem strinjam. Postaviti bi mu bilo treba spomenik. Zaradi svoje velikosrbske matematike, nam je prihranil tisoče mrtvih. To je res. Res pa je tudi, da svojih jugogeneralov ne bi prepričal tako zlahka, če vojaki JA pred tem ne bi že teden dni srali v svoje čelade, zablokirani v kolonah na Medvedjeku etc...
Kot tretje. Da je bilo borbe in mrtvih premalo, boš moral povedati staršem, ženam in otrokom tistih mrtvih vojakov, policistov in civilistov, ki so UMRLI zaradi divjanja jugosoldateske. In če bi bil mrtev en sam, bi bil mrtev eden preveč!
Četrto. Po tej logiki čakata Bosno dve tisočletji miru in prosperitete, a ne? 200 000 mrtvih, po tvoji logiki, kaže na to. Več, kot se na Balkanu pobije ljudi, dalj časa kot vojna traja, dlje časa traja potem tudi mir? Si mi to želel povedati?
Sicer pa - korekten post. Ljudem pokaže, kako razmišljate. Kar tako naprej, dragi moj Rac, več takih, kot boš napisal, bolj se bodo Slovencem odprle oči. Sijajno, navijam zate...