Izbrani forum: Odklop
Izbrana tema: Treniranje smejalnih mišic :)
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
vidim da tebe interesirajo minuski, pa da ne misliš da si imun na njih, prilagam ti primerek za študijo o "forumskih pamet-njakovičef, ki talajo minuske brez da berejo" (naš prrrr-jatu Katjoljubec & Co) in še nekateri (da jih ne "imentujem""
------------------------------------- -----------------
Zgolj copy/paste
[#906121] 27.08.10 23:07 odgovor na: prijatelj PapaStrumpf (#906071)...........[-1/1]
Shewitch
FQ: 38 sporočil: 56
khmmm, torej
Pa sedaj. Če bi bili paranoični, bi zaključili, da ima to kakšno zvezo s šamanpizdekom. Pa nismo. Verjamemo, da so glavni admini in da je Katkoljubeči zgolj eden od nas...Pa zar i TI sine Brutto ???
KJE JE TU LOGIKA???!!!beri link
[#905976] 20:52 odgovor na: velikidrobizek (#904611)
PS
B-anovci su tu negde B-lizo
LP She Witch
-------------------------------------------- ---
PPS
do sedaj nisem napisal kakršenkoli prispevek, majkemi, ampak sem fasal (-) minu-sek
sedaj pa IMAGINARE, IMAGINARE koliko minuskof bom fasal za naslednji prispevek !?!?!?
LP She Witch
Neposredni odgovori na sporočilo št. 906691
Strani: 1
Jutros sabajle probudi me neko čukanje (kucanje) u prozor, pa se digo' da vidim "Koj to čuka na MOJ pendžer tako" (sevdalinka Balkanaca), kad ono jedan od "divljih" golubova mojega kuma Xitosa po imenu Daemon (Demon po slovensko) mlati krilima i kljunom po oknu, te ja otvorih i nađoh na njegovom vratu pričvršćen onaj tzv. "ključ" (po slovensko) marke Patriot kojim mi moj kum naređuje (on je uvek bio takav, imperativan) sledeće (citiram):
--------------------------------------- ---------------------------------
1.Idi do onog našeg izrođenog bivšeg kuma Šabana i reci mu da nam pripremi registraciju na "toti seratorijum" (shaMONApress) da možemo da upražnjavamo "đob" (opet Dr.Mona.press) a prema sledećim podacima:
2.Naziv.: IISEX (Impreza Internazionale Shewich e Xitos)
3.CODE.: (pristupna koda).: LZYUG (nemoj slučajno da on to pogrešno razume kao JBTZ) jerbo je koda izvučena (skraćena) od "Lud Zbunjenoga Yebo u Glavu"
4.Šabana zamoli potajno, da niko "ne čuje" (ŠabanovamuvapreSS), pa da opet neki od FIN-fuori Umskih bogova pošalje sve zajedno u Tandariju (ama ne bre u Tanzaniju, jerbo Tanzanija još nema diplomatskih odnosa sa "našima", ovim mislim na ambasadu od FIN-forum-internešenel-relationes.
5.Gledaj da to sve bude gotovo pre 1. Septembra, da bi mogli da proslavimo ujedno
a.- Dan revolucije druga Ghaddafija
b.- Formiranje prave JAMMAHIRIYE (ne zameni za Šabanovu Đ-ama-hiriju
c.- MOJ povratak iz DOB-an-ovaca (CRT-preSS)
d.- Pro-past one napuvedane re-VOL-u-CIE onega nedojebanoga ko-MUDI-key-A
ovo je samo iz financijskih razloga zbog "momen-talne Krize"
PS
Gledaj da ti to Šaban "zrihta kod bogova" da ne bi ti doša' prije k meni nego ja k tebi
--------------------------------------------- ---------------------------------
Pa sad recite vi meni šta bi vi na mojem mestu uradili, "kojem bi se carstvu privoljeli" (vladika Njegoš)
Ja znam da "SILA Boga ne moli" ali znam i da "BOG silu ne voli", a SILA je zavladala na svim delovima ove naše plave lopte zvane GAIA, pa eto, ne znam pa da me ubiješ!
Morate me shvatiti; nije lako biti "između dve vatre" (ali ono je bila samo igra kada smo bili klinci, a ovo ti je sada ozbiljna "zadeva" (pišem, bre ovaj slovenački k'o mator), mislim digla ti se ova DANAŠNJA klinčardija, pa UČI OCA KAKO SE DECA PRAVE. Mislim da su donekle u pravu, jer njihovi (NE SVI) očevi stvarno nisu dobro ispekli zanat, pa su neke stvari "spregledali" i ostavili delo nedovršeno. E pa sad šta da se radi? Najbolje dići ruke od prevaspitavanja, pustiti da se klinci izduvaju, "pa će sve to narod pozlatiti" (čitaj: Sve će to crna zemlja poravnati)
A narod nije lud kada kaže "kada pustiš psa sa lanca on odma' udari šturu (full gas) sve dok ne udari glavom u drvo, pa se onda pokajnički vrati, cvili, i liže ruku koja ga hrani" (to važi za seljačke pse, koji "ne umu" da sebi stvore existen-CIU, za razliku od kurjaka (vuka) koji je divljak, lovac, slobodar itd.
E pa ja ne znam sada u koji temat da ubacim ovo golubije pismo, pa nekako mislim da je najbolje, da ga položim tamo, odakle je moj kum krenuo u Banovce tj. ovaj "za treniranje smejalnih mišic" jer ceo život treba smatrati kao VIC SVEVIŠNJEGA ( ili lakrdiju raznih bogova, očeva, poštara, vodovodžija)
Sada bih ja zaključio na sveopštu radost vas čitalaca i čita-lica
Bog vam bio na pomoć, vaš She Witch
Strani: 1