44 min
Steklarna Hrastnik tlakuje pot trajnostnemu steklarstvu
7 ur
Test: genesis G90 long – luksuz, ki ga bo večina Evropejcev spregledala 1
8 ur
Mototrg: skromna rast in prevlada razreda do 125 in velikih motociklov enduro
8 ur
Najbolj brani članki danes
11 ur
Stellantis in kitajski CATL bosta vložil 4,1 milijarde evrov v tovarno baterij za električna vozila v Španiji 1
12 ur
Kitajska bi lahko dosegla rekordni primanjkljaj in znižala obrestne mere 1
12 ur
Milan Mandarić v osebni stečaj poslal mamo Borisa Popoviča 1
12 ur
Evropska komisija zvišuje pomoč de minimis za kmete
12 ur
S poslovno šolo do mednarodnega poslovnega uspeha (Oglas)
13 ur
Zakaj vam dobre montažne hiše na ključ ne bodo prodali brez prezračevanja ?
13 ur
Vodenje prehodne vlade v Siriji prevzel Mohamed al Bašir
14 ur
Kitajski izvoz se je novembra upočasnil, nepričakovano je upadel uvoz
14 ur
Rahlo prebujanje trga električnih dostavnikov
14 ur
Ali država z omejevanjem uveljavljanja davčnih izgub pretirava? 5
14 ur
Bojlerji ostajajo: začel je veljati spremenjen pravilnik o učinkoviti rabi energije v stavbah 1
15 ur
Luka Koper v akciji: kontejnerski pomol za 186 milijonov evrov bosta gradila Petrič in Južna 1
15 ur
V zadevi Teš 6 bodo iskali novega izvedenca za pregled razpisne dokumentacije
15 ur
Bosch načrtuje novo investicijo na Madžarskem
15 ur
Tudi hrvaški minister ob draginji z gospodinjskimi nasveti o peki kruha
15 ur
Lani v Evropi 19-odstotna povprečna rast letalskih potnikov. Kako je poskočila Slovenija?

Izbrani forum: Odklop

Izbrana tema: Finančja farma

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

bc123a sporočil: 48.253
[Odklop] Tema: Finančja farma
[#1840198] 07.10.12 21:11 · odgovor na: crt (#1840188)
Odgovori   +    1
[crt]
> [bc123a]
> Kaksen je bil pa recept? Ker tule ena sama vrstica verjetno naredi ogromno razliko:

bil je zelo soroden kot pri tebi, razen ostrih delov zacimb, ker nisem tolko za pikant zadeve. ze sama osnova, torej paradajzi kot taki, mi je bila bolj posevna. mogoce je pa stos ostre variante ravno v tem, da jo totalno zamaskira :)
aha, za teksturo si pa predstavljam da je lahko problem... kuhano, plehko.

tudi je res, da ce dovolj zacinis, ni nic vec vazno.

Zadnjic sem jedel recimo curry iz rdece pese... presenetljivo sprejemljiv okus, ravno zaradi tega efekta ;)