Izbrani forum: Servis
Izbrana tema: Prijava napak
Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 15
sporočil: 10.178
pizda dudek, toliko problemov kot imaš ti s forumom, niso imeli
niti prebivalci ambrusa s svojimi ciganskimi sosedi.
sporočil: 10.568
s56a je napisal(a):
Tudi jaz jih imam z IE7, pa sse wireless mi nagaja! Ovo tipkam na slepo..
LHvala, da sedaj vsaj vem, kaj je slepo tipkanje.. Prijetna izkušnja.P MMM
sporočil: 3.657
Pojav belega fonta na beli podlagi sem ze veckrat opazil ampak
danes se sploh ne konca transfer podatkov na forum. Verjetno spet
vrtijo neko neumno reklamo. Ali se sistem sesuva zaradi radota in
Nataline?
LP MMM
LP MMM
sporočil: 6.084
Bob je napisal(a):
pizda dudek, toliko problemov kot imaš ti s forumom, niso imeli niti prebivalci ambrusa s svojimi ciganskimi sosedi.
nIČ VEČ, KOT OSTALI, LE UPAM SE POVEDATI. raVNO, KAR JE TETA NA 202 REKLA NEKAJ O KRANJCIH .. DA NE OMEN
LP.M
aja, jaz sem mislil, da je to normalno. ker je ta forum zadnje čase
na mensa nivoju, sem mislil, da je gustl s slepim pisanjem
poskušal omejiti dostop vsem, ki te sposobnosti nimajo.
sporočil: 17.846
Bob je napisal(a):
aja, jaz sem mislil, da je to normalno. ker je ta forum zadnje čase na mensa nivoju, sem mislil, da je gustl s slepim pisanjem poskušal omejiti dostop vsem, ki te sposobnosti nimajo.
To bo next level. Midva z S56A snujeva zaroto, da bi začela pisat po Morsejevsko.
.-.. .--.
-..
0219K21 je napisal(a):
To bo next level. Midva z S56A snujeva zaroto, da bi začela pisat po Morsejevsko.
.-.. .--.
-..
tole kar si napisal je pa hudo zrelo za kazensko ovadbo.:)
sporočil: 287
Pri editorju sem popravil samo opcijo ki prepisuje linke z
relativnimi linki. Vse ostalo nisem dotikal. Morda je cas, da si
koncno IE 7 instaliram. Probajte vsi prosim Ctrl + F5 na editorju,
da se ves script iz nule ponovno nalozi.
lpv
lpv
Uganka resena. Problem je tisti "ta novi" active-x feature,
katerega so pri Microsoftu zaradi izgubljene tozbe morali
implementirati.
Kakorkoli ze hvala za prijavo. Tezava je sedaj odpravljena.
Lep dan se naprej,
Vincenc
Kakorkoli ze hvala za prijavo. Tezava je sedaj odpravljena.
Lep dan se naprej,
Vincenc
Zadnja sprememba: anon-15715 15.01.2007 12:19
Vincenc je napisal(a):
Pri editorju sem popravil samo opcijo ki prepisuje linke z relativnimi linki. Vse ostalo nisem dotikal. Morda je cas, da si koncno IE 7 instaliram. Probajte vsi prosim Ctrl + F5 na editorju, da se ves script iz nule ponovno nalozi.
lpv
IE6 here, več računalnikov, pri nas nobenih sprememb ( za katere bi vedel :)) v zadnjih 48 urah.
lp.m
Dobro, zdaj dela....kdaj bo nas začetal metati na konec niti, namesto na začetek ?
Morda sem narobe razlozil, a to je za to ker se nisem zelel
nepotrebno prevec spuscti v tehnicne vode. Nekaterim take zadeve
zamorijo. :)
Ta zadeva, ki jo je MS implementiral je bila narejena pred meseci. Posledica tega je bila potreba vcasih 2x kliknit na kak oglas oz. flash movie, da bi postal aktiven. No ker tu obstaja en javascript workaround, smo ga seveda implementirali in to je do danes bil konec zgodbe.
No danes, je pa na vrhu strani oglas, ki je sicer animiran gif a je ponesreci vseeno klical ta, zgoraj omenjeni, javascript. Zanimiv problem, da ce ta skript poklices, ko na strani ni popolnoma nobene potrebe, da bi bil nalozen, se v IE nekaj sfiži in posledizno zahteva od uporabnika da 2x klikne na editor predno se ta nalozi. Ker je pa content editorja izpisan v beli na belem ozadju ( za to, da se vsebina ne izpise predno je editor nalozen ) nihce tega nikoli ni videl.
Nic se torej ni pri vas spremenilo. Cemu bi to tako delovalo pa nazalost ostaja uganka. Sedaj vsaj vemo kej pogledati ce se kaj podobnega dogodi.
Lep pozdrav,
Vincenc
Ta zadeva, ki jo je MS implementiral je bila narejena pred meseci. Posledica tega je bila potreba vcasih 2x kliknit na kak oglas oz. flash movie, da bi postal aktiven. No ker tu obstaja en javascript workaround, smo ga seveda implementirali in to je do danes bil konec zgodbe.
No danes, je pa na vrhu strani oglas, ki je sicer animiran gif a je ponesreci vseeno klical ta, zgoraj omenjeni, javascript. Zanimiv problem, da ce ta skript poklices, ko na strani ni popolnoma nobene potrebe, da bi bil nalozen, se v IE nekaj sfiži in posledizno zahteva od uporabnika da 2x klikne na editor predno se ta nalozi. Ker je pa content editorja izpisan v beli na belem ozadju ( za to, da se vsebina ne izpise predno je editor nalozen ) nihce tega nikoli ni videl.
Nic se torej ni pri vas spremenilo. Cemu bi to tako delovalo pa nazalost ostaja uganka. Sedaj vsaj vemo kej pogledati ce se kaj podobnega dogodi.
Lep pozdrav,
Vincenc
Mogoče veš zakaj se mi ne odpre članek pod 6 na tej strani ?
http://www.finance-o...ohodninske< /a>
lp.m
http://www.finance-o...ohodninske< /a>
lp.m
Meni lepo odpre v FF2, IE6 in Operi. Prijavi morda kako napako ali
samo nic ne prikaze?
lpv
lpv
sporočil: 3.657
Prevec pametni se delate s temi Java in se vasih flash neumnosti ne
da ucinkovito blokirati.
.-.. .--. -- -- --
.-.. .--. -- -- --
sporočil: 5.777
Če citiraš in je zadnja navedba v citatu Html povezava, tudi tvoj
"dopis" pade v citat. Uporabljam firefox.
sporočil: 186
js.php (skripta za javascript prikaz headingov novic na drugih
straneh) ima se vedno linke na finance-on.net.
Redirect pa te potem postavi na prvo stran finance.si, kar ni glih ql.
Sicer mislim da vsebina (naslovi) stima, le linki so nekje hardcodirani na finance-on.net. (nisem pa ziher, ker ne vem koliko je bilo novih clankov, vidim pa tistega z naslovom Delo na strani na vrhu spiska).
thx guys :)
Redirect pa te potem postavi na prvo stran finance.si, kar ni glih ql.
Sicer mislim da vsebina (naslovi) stima, le linki so nekje hardcodirani na finance-on.net. (nisem pa ziher, ker ne vem koliko je bilo novih clankov, vidim pa tistega z naslovom Delo na strani na vrhu spiska).
thx guys :)
sporočil: 13.642
glede -on.net in .si bo že malo zbrke, ampak bomo uredili. Smo se
kar fajn zajebavali, še posebej, če smo hoteli, da sistem ne odjavi
vseh uporabnikov. Sicer nam ni povsem 100% ratal, ker nekateri bodo
skoraj zagotovo imeli težave z registracijo, ampak bomo sproti
gasili. Žal ni šlo drugače.