Izbrani forum: Nepremičnine
Izbrana tema: članek Kje so kupci za šest tisoč stanovanj
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Glavni forum (21)
Strani: 1
Prodajelec ni dolgo razmišljal - je pač prodal. to ni 10-15% manj kot govorijo nepremičninarji, ampak veliko več.
Končno je sedaj kupec, ki ima denar CAR!!
bigl je napisal(a):
Torej je teh 6000 stanovanj vrednih cca 1 miljardo evrov in to spraviti v promet tudi s 350 mio evrov za mlade družine je uganka.:-). Ker se verjetno vse gradi na kredit, bi bilo zanimio vedeti (tega podatka nimam) koliko je teh kreditov v gradbeništvu veznaih prav na stanovanjsko izgradnjo. In naenkrat bi iz razlike zasvetilienjihove perle - " zaslužki". Lep dan.
Skužili so, da stanovanja niso redke znamke in jim torej vrednost ne bo nikoli rastla ampak padala s starostjo. In pizda za tako stanje je pa cena četudi gre dol za 50% prevelika. Jebat ga. Kdo pa si kupi avto za 150K in gleda kako mu pada cena vsako leto ?
zadnic sem se zanimal za nov avto na renaultu..
ce placas z gotovino ja cena kakrsna je,ce vzames lizing dobis popust..
kdo je pol car?
XEKID je napisal(a):
ja ampak morda res sam pri stanovanjih..
zadnic sem se zanimal za nov avto na renaultu..
ce placas z gotovino ja cena kakrsna je,ce vzames lizing dobis popust..
kdo je pol car?
Vzami kalkultaor v roke in kakšno uro kombiniraj pa boš videl koliko boš plačal za avto:-) in ugotovil kdo je car. Lep dan.
Zato si lahko Krizanic shemo nekam zatakne, nekam kjer ni svetlobe.
Dthor je napisal(a):
Jebat ga. Kdo pa si kupi avto za 150K in gleda kako mu pada cena vsako leto ?
Moj direktor. :/ Pa še zmeri ne najde nobene babe.
te stanovanja ko so jih zaceli graditi cena okoli 180-190 tisocE
sedaj pa
V soseski Hribce lastnika čaka še pet stanovanjskih enot
Vrhnika, 17. januar 2012 - Stečajni upravitelj družbe Eurogradnje Vrhnika bo po pridobitvi sklepa sodišča prodajal še pet objektov v stanovanjski soseski Hribce na Uncu.
V stanovanjski soseski je gradbinec Eurogradnje zgradil 16 družinskih hiš – štiri enostanovanjske enote in dvanajst enot dvojčkov. Pred stečajem aprila lani, je prodal vse enostanovanjske enote in sedem enot dvojčkov. Znova pa bo naprodaj še pet neprodanih enot dvojčkov po ceni 79.000 evrov. »To so hiše, zgrajene do podaljšane tretje faze, to je z urejeno fasado in vgrajenim stavbnim pohištvom, notranjost pa je treba še dokončati. Ker zanimanja za prodajo po ceni 99.000 evrov ni bilo, sem sodišču predlagal znižano kupnino. Ko bo sklep sodišča pravnomočen, bom dal objavo za zavezujoče zbiranje ponudb,« je povedal stečajni upravitelj Tone Kozelj. Stečajni upravitelj se je z občino Cerknica že dogovoril o upravljanju komunalne infrastrukture v soseski. Občina je deloma že sprejela v upravljanje cesto in javno razsvetljavo, ureja pa še prevzem kanalizacije in male čistilne naprave.
pa verjetno bi se dalo se kaj zmenit
[XEKID]A to so tiste s pogledom na avtocesto?
evo se ena huda...
te stanovanja ko so jih zaceli graditi cena okoli 180-190 tisocE
sedaj pa
V soseski Hribce lastnika čaka še pet stanovanjskih enot
Vrhnika, 17. januar 2012 - Stečajni upravitelj družbe Eurogradnje Vrhnika bo po pridobitvi sklepa sodišča prodajal še pet objektov v stanovanjski soseski Hribce na Uncu.
V stanovanjski soseski je gradbinec Eurogradnje zgradil 16 družinskih hiš – štiri enostanovanjske enote in dvanajst enot dvojčkov. Pred stečajem aprila lani, je prodal vse enostanovanjske enote in sedem enot dvojčkov. Znova pa bo naprodaj še pet neprodanih enot dvojčkov po ceni 79.000 evrov. »To so hiše, zgrajene do podaljšane tretje faze, to je z urejeno fasado in vgrajenim stavbnim pohištvom, notranjost pa je treba še dokončati. Ker zanimanja za prodajo po ceni 99.000 evrov ni bilo, sem sodišču predlagal znižano kupnino. Ko bo sklep sodišča pravnomočen, bom dal objavo za zavezujoče zbiranje ponudb,« je povedal stečajni upravitelj Tone Kozelj. Stečajni upravitelj se je z občino Cerknica že dogovoril o upravljanju komunalne infrastrukture v soseski. Občina je deloma že sprejela v upravljanje cesto in javno razsvetljavo, ureja pa še prevzem kanalizacije in male čistilne naprave.
pa verjetno bi se dalo se kaj zmenit
Dvomim, da bo to kdo kupil.
nikoli ne ves sam tudi jaz mislim da tesko.
realno gledano tam dalec naokol ne bo nihce kupil
ljubljancan pa tudi tesko da se bo preselil,ce ima sluzbo v lj..
cedalje drazji stroski prevoza
Strani: 1