Zasebnost

Izbrani forum: Borza

Izbrana tema: CICG

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

Micare sporočil: 1.582
[Borza] Tema: CICG
[#2520094] 13.05.15 23:38 · odgovor na: anon-337263 (#2519913)
Odgovori   +    0
[soncnivzhod1]
Da so presegli za 10 % (cca. 4 miljone) načrte za prodajo so zelo vzpodbudni rezultati.

Čudno je, da sklica delničarjev še kar ni. Verjetno je vse povezano z oddajo zavezujočih ponudb. Ko se bo SDH rešil prodaje Telekoma, se končno lahko posvetijo še Cinkarni.
Ni kaj, odlično. Tudi brez denarja, ki je šel za "nabave surovin", bi 1,7 milijona € v vsakem letošnjem četrtletju pomenilo okoli 7 mil dobička v letu 2015. To je bruto okoli 9€ po denici. In če bi to pomenilo 3% donos, bi bilo 100%
vrednosti delnice 300€. Menda so na bankah tudi že negativne obresti. Morda so se pojavili kaki novi kupci pa se komplicira...

SDH si je za Telekom verjetno postavil minimalno ceno in od nje ne bo odstopil. Izvajalci prodaje so ali bodo sporočili stanje ponudbe in če ni ustrezne ponudbe - hvala lepa za sodelovanje.

Kolikor si jaz predstavljam, je konzorcij proizvajalcev imenoval - pooblastil strokovnjake, da izvedejo prodajo.. SDH je eden izmed članov konzorcija... Kupci pa vztrajajo že sedem mesecev... Še malo pa se bo kaj rodilo. Samo, da se ne bi izkazali strkovnjaki za babice. "Polno babic - kilavo dete).