Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: TLSG
Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 39
96.50
Bid Size: 110
___
Tralalala.
[tilenrexi]Lhko, da bi moral sedaj spustiti, ko ga tako malo cenijo??
A g. Ugovšek še drži? Kaj predlaga v trenutni situaciji?
In zgrabiti Zavarovalnico Triglav?? :))
Ta ima še neverjetne možnosti rasti. Tja čez 50 in več. :)) Res neverjetno!
Kaj vse ne zmorejo naši Bejbibumbarji in njihovi pomagači.
Zgodovina je vun pesja !
Bilokje, SMRDA povsod !
[tilenrexi]Ne, zagotovo ni samo Cinven kriv, da je cena 100 eur ali 60 ali 10.
Možno, vendar je ob nespremenjenem poslovanju in obstoječi dividendni politiki tak padec malo verjeten. Telekom trenutno pač slabo posluje in ni samo Cinven kriv, da je cena 100 eur ali 60.
NEUMEN je tisti, ki misli, da si neumen, nastrokoven, ali pa da si kakšen diletant.
Pameten si pa dovolj, da poveš samo tisto, kar ti koristi.
Takih se tudi pri Ernst & Young zagotovo ne bi sramovali. :))
No, zdaj je pa že nekaj več jasno, da kjer ima pa ROP prste zraven, se pa kupuje za "naše" !
[jezdec666]Točno tako!
Vsak je zase pameten, na koncu pa šteje kar ostane v tošlju. Eni majo za burek in jogurt, drugi za novo leto v njujorku. No, so pa še tretji, ti držijo delnice TLSG :-)
In s Pticami si delijo Nebo: ITAK :))
Obstajajo tudi četrti.
Ti plezajo s svojimi fin. nahrbtniki na Triglav. Vsi po vrsti. Staro in mlado.
Ni čudno da je Triglav 2864m najvišja slovenska gora :))
www.youtube.com/watc...ZmAWj1C0XM :))
Zakaj sedaj povezani v teh zgodbah ne kupujejo z vsem svojim premoženjem, če bi bilo omenjeno dejansko resnično? Dobro vprašanje!
[tilenrexi]Ne. To ni dobro vprašanje. To je ODLIČNO vprašanje.
Sedaj se naj samo vsi spomijo na vse analitike, ki so pri ceni 150 EUR govorili, da je Telekom v najslabšem primeru vreden vsaj 115. Ali mogoče celo na posebej naročeno "vrednotenje" ki je pokazalo, da je Telekom vreden 110. Gospodje so za ta vrednotenja in ocene skoraj gotovo dobili plačilo. Verjamem, da se je prenakateri vsaj kratkoročno opekel in nasedel tem puhlicam ali padel na tolažilno nagrado.
Zakaj sedaj povezani v teh zgodbah ne kupujejo z vsem svojim premoženjem, če bi bilo omenjeno dejansko resnično? Dobro vprašanje!
To je oslovski most, ki loči povprečnega analitika od vrhunskega.
Boš zmogel sam ali ti pomagam? S kakšnim namigom, če ne drugače. Vsega mi tukaj tudi ne objavijo. :))
Napačno povezavo sem dodal. :))
Tole sem mislil. :))
www.youtube.com/watc...q0APJJnZWU
pozor na 2` :))
Me res zanima po parih prevzetih kvartalih, kakšen plus se bo prikazoval ? Realen ali Kreativen, za še nekaj dodatnega odpuščanja !
Lutz Roehmeyer, a director at Germany’s Landesbank Berlin Investment, said in a phone interview from Berlin that Cinven is not the best choice.
ko pa bodo čez tri leta prodali naprej za Duplo se bodo pa spet kopali v Šimpanzu ! Vsa ćast kupcu !
Naši komunjari pa v totalni ćobi !
Vse ki se derejo, da bi pri naslednji prodaji dobili samo 50 ojro (če se res nič na TS ne spremeni), sprašujem zakaj pa Cini kupuje tako drago ?
Vmes rešiš nekaj tožb, spucaš ljudi v penzjon, poplačaš par kreditov, zajeziš izplačilo dividende in magična cifra 250 je na pladnju !
Ma spet osciliram...piškotek !
Noro, saj ne vem kako bi ga imenoval... osebek Kahl je v primeru TS oškodoval slovenceljne za reci in piši DVE MILIJARDI ojro, posredno pa še POL MILIJARDE na Mercatorju !
Pa kaj se nikjer v SLO ne najde EN novinar z jajci da mu to servira ?!
Le koliko škode bo ta osebek še naredil pri prodaji Zavar.Triglav ?!
[Mitjek]
Le koliko škode bo ta osebek še naredil pri prodaji Zavar.Triglav ?!Še sanja se ti ne.
Kar se pa Cmerarja tiče, naj na spisek za prodajo uvrsti še RTV Slo. Nekaj bo že potegnil, nas pa razbremenil prispevka za rtv.
[BostaF007]Kako pa naj bi po tvoje odreagiral?
tečaj na borzi pa ni nič kaj odreagiral
[BostaF007]Zakaj pa bi, ponujajo 100 evrov na delnico. Plus 0-20 mogoče kdaj, v petih letih....
tečaj na borzi pa ni nič kaj odreagiral
lp
Torej,če se proda bi po moji logiki morala it cena na 100+. delnica bo privlačna mogoče za tiste, ki imajo radi tek na dolge proge.
[BostaF007]Raje to kot depozit. :)
no...če se bo res prodalo potem mislim, da se bo šlo v teh 20% rezerve. kolikšen del tveganja bosta sprejela kupec in prodajalec pa bo odločal trg.
Torej,če se proda bi po moji logiki morala it cena na 100+. delnica bo privlačna mogoče za tiste, ki imajo radi tek na dolge proge.