Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: TLSG
Strani: 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39
Čeprav delnica se pa počasi pobira. Kot da antena pri dividendi ne bo bolela tako, kot je bila sprva mišljeno. Jaz sem sicer pred časom izkoristil tole pobiranje tečaja in pri 58 odplaknil vse skupaj in pretopil v POSR.
Zaradi česa ste prepričani, da je ponoven vstop dobra odločitev?
Sam stavim na to, da je najhujši vsesplošni reakcijski sunek na trgih nekako za nami. Kitajska se umirja, tudi v Italiji kot glavnem žarišču v Evropi danes zabeleženih krepko manj kot 500 novih primerov. Malo bolj v tem smislu še sevata Južna Koreja in Iran. Seveda pa se o nadaljevanju zgodbe lahko tudi motim. In če se, bom to pač plačal iz lastnega žepa pri že opravljenih nakupih prejšnji teden in tistih, ki jih nameravam opravit ta teden.
Dejanske izgube - v tistih sektorjih, kjer so - pa se bodo tako ali tako porazdelile med dva kvartala. Ponekod se bo do konca leta marsikaj dalo tudi nadoknadit ... npr. logistika
TLSG pa imam magično mejo za ponovni vstop pri 50 bolj zato, ker me ne prepričajo njihovi srednjeročni plani, ne toliko zaradi corone same.
[jezdec666]Pogrešam "rexijeve" komentarje, sem prepričan da ne bi bili tako nizko...
Streznitev se reče temu.
Imaš pa vsako mojo prodajo/nakup na tem forumu dokumentiran, ter hkrati razlago zakaj sem se odločil za izvedbo.
Do zdaj še tudi nisem "naredil rexija", ki po vsakem slabem poslu izgine v luknjo iz katere ga ni pol leta.
Tako da ni problema, sam lahko odkrito debatiram o tem, zakaj bi nekaj bilo smiselno ali ne.
To pomeni manj prihodkov, ki so že itak leta v upadanju in tudi manj stroškov, ki so jih imeli s Planet TV velik in posledično tolkli izgubo če me spomin ne vara.
Žal se ne bo ponovila zgodba Petrola ;)
[kn051]
In kaj to pomeni za delničarje TLSG - resno vprašanje: + ali -1,20 EUR manjša čista izguba na delnico (80 milijonov so izgubili v 10 letih)
[zubatac2]covjece sta ti ni jasno, zemlja je u rasulu, sve su vec pokrali, za par dana stize lockdown...
Tu je cijena stvarno otišla u ponor, jel neka drama u firmi ili je onako palo po inerciji od korone itd..?
barem imamo dr. Steroida, koji nama i dalje prica pricice