Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: Ocena verjetnosti stečaja holdingov - 18.11.2009
Strani: 1 2
sporočil: 48.253
[crt]A je bil bug? Jaz sem mislil, da je normalno da na "vse" vidis tudi ignorirane, ko sem pa kliknil na "brez ignoriranih" je bilo pa tako, kot da bi moralo delati.
> [enfrice]
no to je en primer buga v beta forumu 3 :)
A ne bi recimo bila boljsa varianta, da bi na prvem mestu imel link "beri vse", drugem "beri samo prijatelje" in tretjem "beri vse z ignoriranimi vred".
Malo je neintuitivno, sicer pa tudi tako kot je dela.
sporočil: 28.009
[bc123a]bug je bil to, da je lahko user z banom vseeno pisal v posamezni forum (ne pa to, a si ga ti videl ali ne). razlog pa to, da so bile v F3 spremenjene stevilke forumov in to je zdaj pospravljeno.
A je bil bug? Jaz sem mislil, da je normalno da na "vse" vidis tudi ignorirane, ko sem pa kliknil na "brez ignoriranih" je bilo pa tako, kot da bi moralo delati.
sporočil: 102
Verjetnost stečaja ZVHR je verjetno še večja, kot je navedena v
razpredelnici, zaradi pripojitve Julius Fonda - glej www.dnevnik.si/poslo...1042327450
sporočil: 8.014
[0702Pr1]Če bo pripojitev izvedena do naslednje lestvice, bo upoštevana, nič skrbet. Dokler ne bo, pa ne, ker takšne odločitve se kdaj tudi prekličejo ali odlagajo v nedogled.
Verjetnost stečaja ZVHR je verjetno še večja, kot je navedena v razpredelnici, zaradi pripojitve Julius Fonda - glej www.dnevnik.si/poslo...1042327450
Se pa strinjam, da je težko verjeti. Zvon Ena Holding že eno leto ignorira vse upnike, ki zahtevajo poplačilo zapadlih posojil, hkrati pa izvaja vedno nove pripojitve in pretvarja svoje terjatve do prijateljskih družb v lastniške deleže, kot da bi bil denar zadnje, kar bi potrebovali.
sporočil: 18.363
Zadnja sprememba: bigl 05.01.2010 14:31
[TadejK]Zakaj misliš, da dela pripojitev na pripojitev?? Lep dan.
> [0702Pr1]
> Verjetnost stečaja ZVHR je verjetno še večja, kot je navedena v razpredelnici, zaradi pripojitve Julius Fonda - glej www.dnevnik.si/poslo...1042327450
Če bo pripojitev izvedena do naslednje lestvice, bo upoštevana, nič skrbet. Dokler ne bo, pa ne, ker takšne odločitve se kdaj tudi prekličejo ali odlagajo v nedogled.
Se pa strinjam, da je težko verjeti. Zvon Ena Holding že eno leto ignorira vse upnike, ki zahtevajo poplačilo zapadlih posojil, hkrati pa izvaja vedno nove pripojitve in pretvarja svoje terjatve do prijateljskih družb v lastniške deleže, kot da bi bil denar zadnje, kar bi potrebovali.
P.S. spominja me na ...bilke.
Strani: 1 2