Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Janez D.: Negativci bruhajo blato 2.del
Strani: 1
sporočil: 5.146
ver, vedno sem se čudil zakaj v Vatikanu, kjer je vsaj pri vrhu
tudi veliko notranjega miru in zavesti, neprestano govorijo o
ljubezni. Nekako nisem nikoli našel očitne povezave...Verjetno
zato, ker je ljubezni povsod drugje veliko več kot tam.
Enfrice.
Enfrice.
ver, ne vidim razloga za jezo. Sicer pa, jeza še iz lepih ljudi
naredi grde in upam, da si zelo lep, ker se toliko jeziš.
Drnovšek res sedaj že agresivno napreduje v smeri promocije novega verovanja. In to je dobro. Naredi recimo samo primerjavo z Barbiko. Kaj pa Barbika lahko pove? Da bo tu 'Skandinavija'. In potem je konec. Drnovšek gre mnogo širše in globlje, ljudem ponuja to, kar v tem trenutku rabijo.
Predstavljaj si množico ljudi, ki v banki v 20 letih komaj dobi ali pa ne dobi toliko procentov, kot jih dobi Enfrice na borzi v enem letu. In po drugi strani poglej v okolje Kučanove bande, kjer so Kučanovi banditi v nekaj letih zaslužili toliko, kot okradeni delvci ne bi v 5.000 letih. Se pravi, če bi ti, s strani Kučana okradeni delavci, začeli delati pred zgodovinskim nastopom egipčanskih faraonov, bi morali delati še 1.000 let, da bi imeli toliko, kolikor jim je posamezen Kučanov badit ukradel.
Si predstavljaš v kakšna stanja ti ljudje zapadajo že sedaj in kaj šele bo. Tu v Sloveniji ne bo vietnamskega sindroma, bo pa kučanovski sindrom. Zlasti zato, ker je tudi Janša enak kos dreka kot je Kučan, sicer bi, če bi imel o čem kaj pojma, EDS in Mićotu zagotovil uspeh.
Tako, da sedanje delo Drnovška vidim predvsem kot popravljanje sranja, ki so ga komunajzerji vseh vrst (Kučan, Rop, Barbika, Janša, Petrle,...) v zadnjih 15 letih v tej državi naredili.
Enfrice.
Drnovšek res sedaj že agresivno napreduje v smeri promocije novega verovanja. In to je dobro. Naredi recimo samo primerjavo z Barbiko. Kaj pa Barbika lahko pove? Da bo tu 'Skandinavija'. In potem je konec. Drnovšek gre mnogo širše in globlje, ljudem ponuja to, kar v tem trenutku rabijo.
Predstavljaj si množico ljudi, ki v banki v 20 letih komaj dobi ali pa ne dobi toliko procentov, kot jih dobi Enfrice na borzi v enem letu. In po drugi strani poglej v okolje Kučanove bande, kjer so Kučanovi banditi v nekaj letih zaslužili toliko, kot okradeni delvci ne bi v 5.000 letih. Se pravi, če bi ti, s strani Kučana okradeni delavci, začeli delati pred zgodovinskim nastopom egipčanskih faraonov, bi morali delati še 1.000 let, da bi imeli toliko, kolikor jim je posamezen Kučanov badit ukradel.
Si predstavljaš v kakšna stanja ti ljudje zapadajo že sedaj in kaj šele bo. Tu v Sloveniji ne bo vietnamskega sindroma, bo pa kučanovski sindrom. Zlasti zato, ker je tudi Janša enak kos dreka kot je Kučan, sicer bi, če bi imel o čem kaj pojma, EDS in Mićotu zagotovil uspeh.
Tako, da sedanje delo Drnovška vidim predvsem kot popravljanje sranja, ki so ga komunajzerji vseh vrst (Kučan, Rop, Barbika, Janša, Petrle,...) v zadnjih 15 letih v tej državi naredili.
Enfrice.
sporočil: 72
Menim, da nam go Drnovšek nič slabega ni storil s svojim vplivom.
Vesela sem, da si je po bolezni že toliko opomogel.
Slovenci smo res poseben narod, žal ne v smislu dobrega, kar seveda ne velja za vse, vedno so častne izjeme.
Slovenci smo res poseben narod, žal ne v smislu dobrega, kar seveda ne velja za vse, vedno so častne izjeme.
sporočil: 331
Podpiramo Drnovška...ja vse to kar je Drnovšek napisal nekdo počne
samo zato, da ostane na za vsako ceno na čelu "vojske". Najbrž ta
vojska tudi sama ve, da ni najbolša, zato se v tem momentu izbere
strategijo "najboljša obramba je napad" Ne vem kaj bi se zgodilo,
če stopita nazaj na politični prostor Kučan in Drnovšek ?
sporočil: 1.544
Zanimivo pismo si napisal, shaman. Besedilo vsebuje natančno in realno oceno situacije v Sloveniji in ima dobronameren nasvet na koncu.
Shaman, kaj pa če je Bog menefregist in zato na Zemlji doživlja
neprestane korekcije (menefregizma)?
Enfrice.
Enfrice.
sporočil: 20
Bravo Shaman, kako dobro napisano!Niti jaz se ne morem sprijazniti
s tem, da plačujem predsednika, da dneve in noči neguje svojega
psa. Pa še na bolniški ni bil, s čimer bi jaz malo
prišparala.
Jaz si negovanja ostarelega očeta nisem mogla privoščiti.
In je spet z grenkobo ugotovil, da je vreden manj kot pes, pa čeprav predsednikov.
Jaz si negovanja ostarelega očeta nisem mogla privoščiti.
In je spet z grenkobo ugotovil, da je vreden manj kot pes, pa čeprav predsednikov.
Strani: 1