Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Trg ne verjame v uspeh tožbe
Strani: 1
sporočil: 29
Seveda tožba ne bo uspela.
Vrana vrani ne izkljuje oči.
Sem izkusli na lastni koži, kajti Telekom mi ne dovoli razvezanega dostopa, za pomoč sem prosil urad za varovanje potrošnikov. A so mi odgovorili kot Poncij Pilat: ne moremo prisilit ponudnika internetnega dostopa v investicijo v vašem kraju. Torej lahko Telekom še naprej izsiljuje. In to na infrastrukturi, ki smo jo mi zgradili.
Vrana vrani ne izkljuje oči.
Sem izkusli na lastni koži, kajti Telekom mi ne dovoli razvezanega dostopa, za pomoč sem prosil urad za varovanje potrošnikov. A so mi odgovorili kot Poncij Pilat: ne moremo prisilit ponudnika internetnega dostopa v investicijo v vašem kraju. Torej lahko Telekom še naprej izsiljuje. In to na infrastrukturi, ki smo jo mi zgradili.
sporočil: 708
T2 je kot denarna veriga, veliko obljublja, še več naklada in išče
vzroke za svojo nesposobnost v drugih .
Vsak sistem moraš vzdrževati, torej potrebuješ denar- logično, če imaš nizke cene moraš sredstva pridobiti na drugačen način. Če si nesposoben zaslužiti s svojimi rokami pa vzemi drugemu. Zakaj pa mislite , da smo večno skregan narod!?
Obnašajo se kot otrok, ki ni dobil tistega kar je hotel.
Narod pa še kar naseda!
Vsak sistem moraš vzdrževati, torej potrebuješ denar- logično, če imaš nizke cene moraš sredstva pridobiti na drugačen način. Če si nesposoben zaslužiti s svojimi rokami pa vzemi drugemu. Zakaj pa mislite , da smo večno skregan narod!?
Obnašajo se kot otrok, ki ni dobil tistega kar je hotel.
Narod pa še kar naseda!
sporočil: 708
Samo posredujem:direktorat za elektronske komunikacije na MG: "Za
obsodbo težko rečem. Telekom ima prevladujoč položaj, zato mu
agencija tudi nalaga določene ukrepe, ki se jih mora držati. T-2
nastopa na trgu šele dobro leto, Telekom pa mu je zgradil ogromno
kolokacij, zato težko rečejo, da jih je oviral. Seveda je to moral
storiti, lahko pa, da je kdaj zamujal z roki. Vendar te zamude niso
bile bistveno daljše pogodbenih rokov."
sporočil: 29
Andrej44,
ko greš kupit mleko, ti ga trgovka proda samo in izključno v primeru, da kupiš tudi kruh - kakšno je tvoje stališče v tem primeru?
ko greš kupit mleko, ti ga trgovka proda samo in izključno v primeru, da kupiš tudi kruh - kakšno je tvoje stališče v tem primeru?
Strani: 1