Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Po škandalu glede Trumpa na BBC: koliko nižje še lahko pade zaupanje v medije
Strani: 1
sporočil: 467
Če se to dogaja na BBC, si lahko samo predstavljamo kakšno je
stanje šele v Sloveniji, kjer stvari niso tako pod drobnogledom.
No, saj tisti, ki spremljamo več medijev oz. tudi tuje lepo vidimo
kam je zaplula naša RTV. Ko gledaš njihove informativne oddaje se
počutiš, kot da gledaš novice z drugega planeta.
Kot se navaja v prispevku pa pri nas nacionalnim medijem zaupa še vedno kar 55% ljudi glede zanesljivosti informacij. Se ni čuditi tej vladi, da si ta medij tako podreja. In še huje bo pred volitvami, ko nam bodo njihovi novinarji vsakodnevno razlagali, kako dobre vladajoče imamo in kako se v naši domovini cedita med in mleko
Kot se navaja v prispevku pa pri nas nacionalnim medijem zaupa še vedno kar 55% ljudi glede zanesljivosti informacij. Se ni čuditi tej vladi, da si ta medij tako podreja. In še huje bo pred volitvami, ko nam bodo njihovi novinarji vsakodnevno razlagali, kako dobre vladajoče imamo in kako se v naši domovini cedita med in mleko
sporočil: 3.373
Saj bbc ni ravno znan po kredibilnosti oz je kar t.i woke medij,
tako da se mu je tole komot zgidilo.
Vceraj sem poslusal kovacevo, kako je nekaj jokala na tiktoku, ko so jim prestavili glasovanje v eu parlamentu.
Argumenti in grimase pa na nivoju stiriletnika, le cepetala z nogami ni :)
Vceraj sem poslusal kovacevo, kako je nekaj jokala na tiktoku, ko so jim prestavili glasovanje v eu parlamentu.
sporočil: 149
[odvisnik]1. kdo (kateri medij) pa je znan po kredibilnosti?
Saj bbc ni ravno znan po kredibilnosti oz je kar t.i woke medij, tako da se mu je tole komot zgidilo.
2. cepetanje in grimase se zgodijo mladim, ko padejo v mašino za mletje, ki jo vodijo stoneface stari prdci
in najboljši produkt stoneface old farts je, da smo mi ogorčeni nad mladimi, ki izražajo nestrinjanje, medtem ko mi dostojanstveno primamo u dupe pa niti ne trenemo.
sporočil: 3.373
[tomaz.peli]1 ne vem, ne poznam toliko mogoce kak drug nacionalen francoski,italjanski, nemski medij.
> [odvisnik]
> Saj bbc ni ravno znan po kredibilnosti oz je kar t.i woke medij, tako da se mu je tole komot zgidilo.
>
> Vceraj sem poslusal kovacevo, kako je nekaj jokala na tiktoku, ko so jim prestavili glasovanje v eu parlamentu.
> Argumenti in grimase pa na nivoju stiriletnika, le cepetala z nogami ni :)
1. kdo (kateri medij) pa je znan po kredibilnosti?
2. cepetanje in grimase se zgodijo mladim, ko padejo v mašino za mletje, ki jo vodijo stoneface stari prdci
in najboljši produkt stoneface old farts je, da smo mi ogorčeni nad mladimi, ki izražajo nestrinjanje, medtem ko mi dostojanstveno primamo u dupe pa niti ne trenemo.
Tudi omenjen guardian ni slab, ceprav naj bi bil bolj lev.
Vem pa da je bil bbc ze kdaj na tapeti po eni strani konservativnega vodstva, mislim da so bili celo neki spolni skandali, po drugi strani pa naklonjen mavricarjem.
Konservatizem sicer mislim, da se je poslovil od bbca ze pred desetletjem.
2 tudi drugo ne spremljam toliko natancno.
Kovaceva spet ni toliko mlada, mislim, da je preko 30.
Drugace pa npr pokojni kirk, pri nas npr martin golob, pa kak mlad predstavnik rkc, znajo govorit dosti bolj zvezno, argumentirano brez nepotrebnih gestikulacij.
Care tega nacina pogovarjanja je sicer zizek , pri njem mislim, da gre za namerno pretiravanje ;).
Strani: 1