Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kaja Kallas: Članice EU niso enotne glede sankcij zoper Izrael
Strani: 1
sporočil: 1.681
Zanimivo, EPP > Za otroke gre > ampak očitno za tiste še
nerojene. Tisti, ki so že rojeni in ki umirajo pod bombani očitno
ne spadajo v to zaščiteno skupino.
*sramotna dvoličnost EPP in njihovih, tudi domačih priveskov. Ne vem, kaj bi oni v nebesih rekel na to.....
*sramotna dvoličnost EPP in njihovih, tudi domačih priveskov. Ne vem, kaj bi oni v nebesih rekel na to.....
sporočil: 2.895
[XDONA1]Kaj imata veze epp in Primc?
Zanimivo, EPP > Za otroke gre > ampak očitno za tiste še nerojene. Tisti, ki so že rojeni in ki umirajo pod bombani očitno ne spadajo v to zaščiteno skupino.
In če že sprašuješ o otrocih, je najbolje prvo poskrbet za svoje...
Mene bolj zanima, kaj Alah poreče na njihove sosede.
[odvisnik]To, da so leta 2018 kandidirali kot združena desnica na volitvah in to, da so jim blizu ideje desnice, kataličanov, vere in nasploh družinskih vrednost (jap, dva spola, mama/ata :)
> [XDONA1]
> Zanimivo, EPP > Za otroke gre > ampak očitno za tiste še nerojene. Tisti, ki so že rojeni in ki umirajo pod bombani očitno ne spadajo v to zaščiteno skupino.
>
> *sramotna dvoličnost EPP in njihovih, tudi domačih priveskov. Ne vem, kaj bi oni v nebesih rekel na to.....
Kaj imata veze epp in Primc?
In če že sprašuješ o otrocih, je najbolje prvo poskrbet za svoje...
Mene bolj zanima, kaj Alah poreče na njihove sosede.
Ne boj se, tukaj in zdaj so otroci preskrbljeni, očitno si pa ti oči zatiskaš ali pa meniš, da so alahovi otroci kaj manj vredni, kot so naši.
A veš, mene zelo moti, kot se nekdo kaže v prvi vrsti v cerkvi, moli k bogu, pobožen, da je kaj, potem mu pa dol visi, ko se dogajajo okrog take zadeve, oz jih celo opravičuje z nekimi višjimi cilji. Saj vem, da se to ne dogaja prvič (križarske vojne, blagoslavljanje topov, itd...) pa tudi ne zadnjič, ampak mi gre pa vseeno na bruhanje.
[XDONA1]
> [odvisnik]
> > [XDONA1]
> > Zanimivo, EPP > Za otroke gre > ampak očitno za tiste še nerojene. Tisti, ki so že rojeni in ki umirajo pod bombani očitno ne spadajo v to zaščiteno skupino.
> >
> > *sramotna dvoličnost EPP in njihovih, tudi domačih priveskov. Ne vem, kaj bi oni v nebesih rekel na to.....
>
> Kaj imata veze epp in Primc?
>
> In če že sprašuješ o otrocih, je najbolje prvo poskrbet za svoje...
>
> Mene bolj zanima, kaj Alah poreče na njihove sosede.
To, da so leta 2018 kandidirali kot združena desnica na volitvah in to, da so jim blizu ideje desnice, kataličanov, vere in nasploh družinskih vrednost (jap, dva spola, mama/ata :)
Ne boj se, tukaj in zdaj so otroci preskrbljeni, očitno si pa ti oči zatiskaš ali pa meniš, da so alahovi otroci kaj manj vredni, kot so naši.
A veš, mene zelo moti, kot se nekdo kaže v prvi vrsti v cerkvi, moli k bogu, pobožen, da je kaj, potem mu pa dol visi, ko se dogajajo okrog take zadeve, oz jih celo opravičuje z nekimi višjimi cilji. Saj vem, da se to ne dogaja prvič (križarske vojne, blagoslavljanje topov, itd...) pa tudi ne zadnjič, ampak mi gre pa vseeno na bruhanje.
Veš kaj je rekel Jezus o farizejih in kdo je Jezusa ubil?
Sedaj nekaj podpirat ali ne podpirat v parlamentu na dekorativni ravni je zelo malo vredno.
Podobno zgražanje nad nepodpiranjem.
Kdor je care, se vsede na letalo in gre dol .
Ostali smo lahko mirno tiho.
V Ukrajini, ki nam je bližje, otroci že dolgo trpijo.
Da ne omenjam še kje drugje.
Sedaj če misliš, da bo tvoj glas podpore kontra EPP kaj pomenil, OK.
Ampak za moje pojme si lahkomiselen.
Če bi imeli Arabci voljo to rešit, bi jih spustili čez mejo npr.
Za časa vojne v Bosni je Slovenija sprejela množice beguncev.
Zakaj tega ne stori Egipt ?
Ali jim mogoče ne pustijo odit, le ženskam in otrokom ?
Kot so ob nedavnem potresu v Afganistanu pustili ženske pod ruševinami.
Krščanstvo je poskrbelo, da se je razvila liberalna ideja v Evropi, ali misliš, da je ta prišla kar samo po sebi.
Krščanstvo, pa liberalna ideja, ne ga srati no. S čim, zažiganjem
čarovnic, tistih, ki so trdili, da je zemlja okrogla?
Ok, ti sedaj malo filozofiraš okrog tega, jaz to vidim bolj enostavno. Tako po medijih, kot doma, pri sosedih, sodelavcih, itd... največji verniki (kršačnski ali muslimanski, itd) so ponavadi najbolj nestrpni do drugače mislečih.
Praviš Ukrajina? Koliko otrok je tam umrlo? In koliko dol? Še vedno nisi odgovoril na vprašanje, ali so dol otroci kaj manj otroci, kot so v Ukrajini, ali pa tukaj pri nas?
Zame je to držanje glave v pesek s strani Nemčije in Madžarske jasna podpora vojnih zločinov, ki jih izrael izvaja nad tamkajšnjim prebivalstvom, arabci.
Manjka se še to, da nekdo predlaga predsednika US za nobelovo nagrado za mir, človeka, ki nosi velik del odgovornosti za pomore civilistov. Pazi, ne samo hamasa, ampak tudi neoboroženih prebivalcev, novinarjev, reševalcev...boš rekel, ja, vojna, ljudje umirajo. Pazi, ne, načrtno bombardirajo begunska taborišča, reševalce na misijah, novinarje, ki poročajo s terena. Ali si pač slep, ali pa se delaš ;)
A zdaj naj dol grem, da lahko izrazim mojo podporo, al kako? Priročen izgovor, verjamem. Že če bi EU sinhrono obsodila izrael in ustavila diplomatske odnose, trgovanje in izvoz orožja, RD, ... bi le ta bolj diplomatsko reagiral na situacijo. Tako pa, ko vidijo, da jim nekateri kar naprej štango držijo, pač delajo tisto, kar delajo že zadnjih 50 let.
Ok, ti sedaj malo filozofiraš okrog tega, jaz to vidim bolj enostavno. Tako po medijih, kot doma, pri sosedih, sodelavcih, itd... največji verniki (kršačnski ali muslimanski, itd) so ponavadi najbolj nestrpni do drugače mislečih.
Praviš Ukrajina? Koliko otrok je tam umrlo? In koliko dol? Še vedno nisi odgovoril na vprašanje, ali so dol otroci kaj manj otroci, kot so v Ukrajini, ali pa tukaj pri nas?
Zame je to držanje glave v pesek s strani Nemčije in Madžarske jasna podpora vojnih zločinov, ki jih izrael izvaja nad tamkajšnjim prebivalstvom, arabci.
Manjka se še to, da nekdo predlaga predsednika US za nobelovo nagrado za mir, človeka, ki nosi velik del odgovornosti za pomore civilistov. Pazi, ne samo hamasa, ampak tudi neoboroženih prebivalcev, novinarjev, reševalcev...boš rekel, ja, vojna, ljudje umirajo. Pazi, ne, načrtno bombardirajo begunska taborišča, reševalce na misijah, novinarje, ki poročajo s terena. Ali si pač slep, ali pa se delaš ;)
A zdaj naj dol grem, da lahko izrazim mojo podporo, al kako? Priročen izgovor, verjamem. Že če bi EU sinhrono obsodila izrael in ustavila diplomatske odnose, trgovanje in izvoz orožja, RD, ... bi le ta bolj diplomatsko reagiral na situacijo. Tako pa, ko vidijo, da jim nekateri kar naprej štango držijo, pač delajo tisto, kar delajo že zadnjih 50 let.
[XDONA1]
Krščanstvo, pa liberalna ideja, ne ga srati no. S čim, zažiganjem čarovnic, tistih, ki so trdili, da je zemlja okrogla?
Se mi zdi, da nekje misliš, da se je svet začel s tabo.
Če nisi opazil, sem omenil primer z vojno v Bosni in zakaj jim Palestincem ne pomagajo njihovi sobratje ?
Slovenci smo brez problema gostili muslimane npr, še tule na vasi so bili v bivši šoli .
In kot vem še vedno zadržujejo talce npr.
Meni je celotna situacija zelo nenavadna.
Mislim, da Izraelci niso glavni problem.
Kaj bi ti naredil, če cigani iz bližnjega naselja odpeljejo tvojo hčer ali ženo, bratranca ?
sporočil: 4.885
Ehhhh, ta estonska čivava bolje, da je tiho.
Samo še spreneveda in laže.
Ko tolče po Rusiji govori direktno kaj bo EU Evropska komisija naredila brez, da koga kaj vpraša.
Ko gre za genocid v Gazi se spreneveda in vali krivdo na druge.
Naj Kaja udari po mizi, kot to dela v primeru Rusije.
Samo še spreneveda in laže.
Ko tolče po Rusiji govori direktno kaj bo EU Evropska komisija naredila brez, da koga kaj vpraša.
Ko gre za genocid v Gazi se spreneveda in vali krivdo na druge.
Naj Kaja udari po mizi, kot to dela v primeru Rusije.
Strani: 1