Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Nova evropska fiskalna pravila za Slovenijo

Strani: 1

primvla sporočil: 950
[#3058052] 08.03.25 09:05
Odgovori   +    0
ahahaha, bravo, profesor! za futrat debilne psihoze elite (kako drugace opisat trenutni projekt) se bo nasel denar, za to, da bi pa strukturni deli druzbe, kot so solstvo, zdravstvo, konec koncev nek smiselni zeleni prehod, ne ta, s katerim nas pitajo zdaj, ne bili totalitaristicno podrejeni profitu, pa ne? a je za odpirat sampanjce?
najobj sporočil: 32.515
[#3058057] 08.03.25 13:00
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: najobj 08.03.2025 13:05
... Karkoli že bo, bo to brez dvoma lakmusov test za bolj ali manj trpko prihodnost, ki prihaja. ...

... OK, najprej sem članek na hitro zaskrolal do konca, potem pa sem ga kljub dolžini iz firbca sicer bolj na hitro vendarle prebral in ko sem se nekako pretolkel do konca, lahko rečem zgolj to, da za moj okus gospod profesor ustavnega prava malo preveč pametuje o slovenskih fiskalnih pravilih, istočasno pa malo premalo oziroma nič ne govori o pravni podlagi ostarele vojne hujskačice fonderlajdre, ki s svojimi "demokratično" samoizvoljenimi bruseljskimi spitzenkandidati za oborožitev Evrope v obsegu vsaj 800 milijard evrov - nobenega v Evropi ni vprašala nič - evropske davkoplačevalce dobesedno rine v odkriti vojaški spopad z Rusijo, ki se preprosto ne more končati drugače, kot je v svoji ne preveč optimistični misli "I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones" pred mnogimi leti izrekel Albert Einstein ... alzo, če skrajšam, žalujoči ostali v Evropi lahko samo molimo za trpko prihodnost, ker ni glih nujno da jo bo kdo preživel ...
odvisnik sporočil: 1.938
[#3058062] 08.03.25 13:25
Odgovori   +    0
Ne vem od kje Avblju, da je kdo zdrknil nekam.
Z enim klikom, ti je približno jasna slika parlamenta .

ninamedia.si/arhivi/...tegory/vox

Kar mislim,da je tudi dokaj realno..
Še najlepše je
, da tisti, ki nisi opredeljeni ostanejo doma. ;)

Strani: 1