Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Pri Asti Vrečko pripravljajo dvig RTV prispevka
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#3046559] 20.08.24 16:53 · odgovor na: (# 3046531)
Neposredni odgovori na sporočilo št. 3046559
Strani: 1
[#3046570] 20.08.24 19:13 · odgovor na: (# 3046559)
[lojze1]... čuj, Lojze no.1 ... evo, najprej me ni treba vikat, ker je na totem forumu običaj, da se anonimneži med sabo tikamo, če pa že sprašuješ, si trofo približno tako, kot je trofo forumaš purinoli dolga leta nazaj še v času "bojev" partizanov in domobrancev na totem forumu in ko je brez odgovora jezen na mene - OK, za razliko od številnih forumašev je bil purinoli dovolj normalen sogovornik in me ni takoj šutnil na ignore - in ko ni znal skrekat sicer malo čudni ampak preprosti nick najobj, me je za kazen krstil s takrat najhujšo možno zmerljivko tovariš najobjestnejši ... khmm, in ki je med novimi obrazi na totem forumu ne uporablja niti zadnje cajte bolj redko mimoidoči forumski veteran - glih danes je mimoidoči spet prišel mimo - ki me je jezen zaradi zgodovinskih dejstev s tovarišem najobjestnejšim včasih tako rad ozmerjal ...
Kolega, ne jezi se. Ne gledam RTV in ne poslušam radia, ga pa plačujem. Gledam Planet TV in tuje postaje (ki jih ne plačujem ali pa so v shemi ponudnika). Če rabite to, kar naštevate, plačujte. Tehnologija ima možnost, da to, kar poslušamo ali gledamo,natančno to, tudi plačujemo. Na FINANCE sem naročen in plačujem spletno izdajo, ker je vir informacij, ki jih (tu pa tam) potrebujem. Še nekaj, vaš nick kaže, da se precenjujete. Sem trofo,a?
P.S.: enako kot je tebi vseeno za mene, je tudi meni vseeno za tebe, če pa tebi res rata, da nikoli niti za minuto - BTW, ko si v avtu, kje dobiš informacije o zastojih na cesti ali kdaj bo neurje s točo - ne gledaš niti poslušaš čisto nič od tega www.rtvslo.si/rtv/kdo-smo in se vsem TV in radijskim programom uspešno izogneš, ti moram priznat, da si pravi čarovnik ... khmm, čeprav rahlo dvomim, da bi brez njih www.rtvslo.si/rtv/kd...i-in-zveze tvoj ponudnik lahko ponujal programe - nema džabe ni kod stare babe - ki jih plačuješ v izbrani programski shemi ... aja, kaj mogoče veš, zakaj tega forum.finance.si/?m=...554&single o javni RTV kot civilizacijski pridobitvi po celi Evropi noben noče komentirat ...
Strani: 1