Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

trocki sporočil: 1.535
[MatejRigel]
Čehi vlagajo v čipe, mi pa kot glavni razvojni preboj dvigujemo RTV prispevek. Mogoče bomo kmalu plačevali tudi za razvoj analogne antene.
Vidim, da se zadnje čase pališ na Čehe. A ti morda veš, kje so ga Čehi tako kardinalno usrali, da niti po 35 letih neoliberalizma niso uspeli gospodarsko preseči ene zahojene balkanske Slovenije? Pa so bili v zadnjem tisočletju vedno v centru razvoja. Imajo ene najstarejših univerz, reformacija se je tam začela, v časih industrializacije so bili med vodilnimi narodi, najbolj razviti del Avstroogrske. Komunizem gotovo ne more biti razlog, kajti tudi Nemčija je bila 1945 popolnoma porušena, pa je bila 1985 že gospodarska velesila.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 3046539

Strani: 1

mimoidoci sporočil: 6.179
[trocki]
> [MatejRigel]
> Čehi vlagajo v čipe, mi pa kot glavni razvojni preboj dvigujemo RTV prispevek. Mogoče bomo kmalu plačevali tudi za razvoj analogne antene.

Vidim, da se zadnje čase pališ na Čehe. A ti morda veš, kje so ga Čehi tako kardinalno usrali, da niti po 35 letih neoliberalizma niso uspeli gospodarsko preseči ene zahojene balkanske Slovenije? Pa so bili v zadnjem tisočletju vedno v centru razvoja. Imajo ene najstarejših univerz, reformacija se je tam začela, v časih industrializacije so bili med vodilnimi narodi, najbolj razviti del Avstroogrske. Komunizem gotovo ne more biti razlog, kajti tudi Nemčija je bila 1945 popolnoma porušena, pa je bila 1985 že gospodarska velesila.

Čestitke trocki. Si lepo pokazal, da je lažje ponovno štartati iz ruševin (Nemčija) kot iz 45 let preživetih v komunizmu (Češka).

P.S.: Edino zaključil si z napačnim sklepanjem. To je tisto pomanjkanje logike o kateri sva že včeraj nekaj rekla.
lojze1 sporočil: 920
Saj sem vedel, da trockisti kolaborirate z nacisti.
MatejRigel sporočil: 418
Malo rad zbodem z njimi :) pa še eno stvar so mi dali, ki mi je Slovenija žal ni mogla. Sicer pa sem predvsem želel nastavit ogledalo...o čem se pogovarjamo mi in kaj počnejo oni.

Strani: 1