Zasebnost
5 min
V nasprotju s pričakovanji: delnica Krke je včeraj izgubila 2,58%
6 min
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
6 min
Richard Grieveson, WIIW: Zdi se, da lahko srednja in vzhodna Evropa raste tudi, če Nemčija ne
6 min
Kako Tilen Šarlah z aktivnim trgovanjem na borzi plemeniti premoženje (video)
8 min
V EU v drugem četrtletju za 16 odstotkov več turističnih prenočitev, rezerviranih prek spletnih platform
23 min
Kako bi organizacija proizvajalcev zajezila ugašanje kmetij
1 ura
MOL z razpisom za 100-milijonski projekt atletskega centra v Šiški
2 uri
Primerjava: katera banka ima zdaj najnižje fiksne obrestne mere
2 uri
OpenAI ocenjen na vrtoglavih 157 milijard dolarjev
2 uri
Najbogatejši pred najbogatejšimi (e-knjiga)
2 uri
Ocena: vrednost platforme X je od Muskovega nakupa upadla za 80 odstotkov
3 ure
Britanska centralna banka bi lahko postala bolj agresivna pri obrestnih rezih, pravi njen šef
4 ure
Vino tedna: Cuvee brut nature 2018, Kristalvin
4 ure
Vinska etiketa je osebna izkaznica vina
9 ur
Kako ste glasovali: največ vas stavi na rast bitcoina in zlata 1
9 ur
Sprememba pisarn v stanovanja: trend v tujini, v Sloveniji birokratska nočna mora 7
12 ur
(Tovarna leta 2024) Vse večja napetost pred vrhuncem izbora
14 ur
Nekdanji premier Cerar novi dekan ljubljanske pravne fakultete 1
15 ur
Premiera: škodin električni SUV, ki bo v Sloveniji stal manj kot 28 tisoč evrov 1
15 ur
Za volanom mercedesa-AMG GT coupe 63: avtomobilska romantika s skoraj 600 bencinskimi konji

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

slovenecnb1 sporočil: 5.943
[rx170]
> [MF-484504]
> In vi?

Jaz se ne ponujam kot alternativa za upravljanje države. Sem pa na nek način njihov delodajalec in financer in z veseljem delim svoje mnenje. Seveda, to ne pomeni, da imate vi enako mnenje ali da se kdorkoli za moje mnenje sekira.
Glede na tujino je slo tako majhna da bi lahko veliko bj funkcinirala kot EU. Samo ker je javni denar in službe izi mani brez odgovornosti se je ta folklora razpasla tako globoko da to noben ne more nafutrat. Edina rešitev so odpuščanja in gospodarstvo dkbi kader in gre iz upravne enote šaltarja k je tajo obremenjen vozit kamion za Anglijo da vidi kaj so onremenitve nevarnosti in maltretiranja po cestah