2 uri
Najbolj brani članki danes
2 uri
Trump: pred volitvami ne bomo napadli Irana
3 ure
Eko sklad je dobil dodaten denar za ukrepe učinkovite rabe energije in financiranje okoljskih naložb
4 ure
Dobra novica iz Daimler Trucka: 26-odstotna rast prodaje v tretjem četrtletju, odboj v ZDA
4 ure
Širitev konflikta: napad na kemijski tanker pred obalo Katarja, borze v zalivskih državah navzdol
5 ur
Okoljske nagrade Financ 2026: manjša poraba energije, manj odpadkov, boljši izdelki? Vabljeni k prijavi!
6 ur
Novi šef Darsa je Peter Drobež
6 ur
Država za obnovo Kanina do 60 milijonov evrov
6 ur
Zuckerberg je za irski grad plačal več kot 50 milijonov evrov
7 ur
Borut Jamnik davčnim svetovalcem: Denar bo dražji, pretres na trgu dela zaradi UI pa nepredstavljiv
7 ur
Koliko več bodo dobili kupci zakladnih menic, kot bi dobili na banki ali na neobanki
7 ur
V Italiji potrjen nov volilni sistem
7 ur
Kibernetski napad so ustavili v 45 sekundah. Bi ga vi tudi? (Oglas)
7 ur
Z močnejšo baterijo do 497 kilometrov dosega
7 ur
Nemški logist krepi železniške povezave iz Trsta
7 ur
Komisar Šefčovič ima dva dni, da prepreči zaostritev trgovinskega spora EU-Kitajska
8 ur
Na ljubljanski fakulteti za gradbeništvo in geodezijo po 12 letih spet več kot tisoč študentov
9 ur
Sproščanje strateških rezerv nafte: postaja varnostna blazina strašljivo tanka?
9 ur
Taleb: ne sprašujte se, kdaj se bo borza sesula, temveč kako se zaščititi 3
10 ur
Recikliranje je moralni ritual in ne ekonomsko učinkovito orodje za varovanje okolja

Strani: 1

Endimion sporočil: 11.230
[#3030357] 01.11.23 16:36
Odgovori   +    2
Vedenjsko oglaševanje...

A je to ona glupa fora, ko sem po spletu iskal rezervno glavo za motorno koso. in ko sem jo našel v neki spletni štacuni, se mi je začele po FB-ju rolat vmes reklame o motornih kosah?
Froc sporočil: 2.033
[#3030358] 01.11.23 19:21 · odgovor na: Endimion (#3030357)
Odgovori   +    2
Enako na Youtubu, tudi zanj bi moralo veljati. Pogledaš en video, pa že sledi rafal vsiljenih reklam s podobno temo ali lokacijo.

Strani: 1

vm-kiva