Zasebnost

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

XDONA1 sporočil: 1.195
[mmeznar]
Odprli bomo firme na Hrvaškem, davek 10%, pa z ZG tablcam se bomo vozil. Lep dan še naprej
Vsi tisti, ki pravite, kako boste to in ono, kakšna krivica se vam sedaj dogaja, žal ne pomislite na nas ostale, ki moramo, ker ne želimo izkoriščati sistema biti v rednem delovnem razmerju (in plačevati enormne prispevke in dohodnino, poleg tega, da zapadeš takoj v višje plačilo vrtca, brez otroškega dodatke, itd...). Pravim, izvolite čez mejo, pa da vidimo, kako se bo to obneslo.

Sistem, ki je bil implmentiran do sedaj je popolnoma nepravičen, do nas, ki tako financiramo vas, normirance. Ko bo prišel čas penzije in ko vas bo zalotilo "brez gat", ker ste seveda plačevali min prispevke, potem bo zopet kriva država.

Poslušam nekatere tu, ki govore, ja, saj imajo normiranci tudi stroške, stroje, itd... ja, ampak tak potem ni več normiranec, ker se mu to dejansko ne splača. Splača se pa biti tistim, ki so sistem izrabljali. Osebno videvam po večjih firmah kup takih zunanjih s.p., ki sedijo tam v pisarni, imajo službeni računalnik in praktično delajo za enega delodajalca.
Da ne govorim o raznih svetovalcih, pisarjih ekspertiz, mnenj in podobnih oslarij....danes pač lahko na račun napišeš karkoli.