Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

0126Bacis sporočil: 1.393
[UriahHeep]
Očitno je ni stvari, ki bi bolj manjkala od tele. Si predstavljate najmanj direktorat za vreme, če ne ministrstvo. V vsaki upravni enoti celo nadstropje bedakov za vreme. Pa potrdila na občini, da ima določena parcela točno tisto vreme in ne mogoče sosedovega. Ko se spremeni vreme, je treba iti po novo potrdilo. Tako kot v Iranu za neporočeni seks čez vikend. Če mu ga fafa še na stopinacah urada, ni noben problem, Samo, da ima papir. Isto bo tukaj. Če boš šel ven, ko bo deževalo in ne boš imel dežnika, boš plačal kazen 87 evrov.

Vse skupaj je ena bedarija, vendar pa gliha ukup štriha. Tako mediji tiste ponarejene Al Gorove Nobelove nagrade sploh ne omenjajo več. Nemci so izračunali, da bo ves prevoz na elektriko zmanjšal onesnaženost zraka za manj kot 1 procent.

Vreme se je skozi vso geološko zgodovino Zemlje nesprestano spreminjalo. Ko je pred 100 milijoni let dinozaver prdnil, je 100 metrov za sabo pomoril vse živo. Kljub temu se je 99 milijonov let kasneje razvil človek.

Tako, da celotna podnebnostna "problematika" je v bistvu jačanje kraje države in brezstično jebanje državljanov.

Namesto, da bi Slovenija naredila supervitko državo in se razglasila za davčno oazo, pobere vsako birokratsko bedarijo, ki se jo da dobiti.

Uriah Heep.
Genialno:
V vsaki upravni enoti celo nadstropje bedakov za vreme. Pa potrdila na občini, da ima določena parcela točno tisto vreme in ne mogoče sosedovega. Ko se spremeni vreme, je treba iti po novo potrdilo.