Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

NemirniTujec sporočil: 5.665
[crt]

skratka to je predvsem ena taka politicna drzavljanska vojna znotraj konservativne stranke, ** kar celotna zgodba ze ves cas od nastanka je ** , samo da zal se celo drzavo zraven vlece.
To je pomemben pogled, ce bo vzdrzal bo vzdrzala tudi drzava. Problem je, da ni nujno res, ker so konservativci dosti vec kot zgolj ena politicna stranka. So skoraj tako kot yugo partija.

Tukaj imamo kastni sistem, in volilno pravico zraven. Spodnja kasta je nasla svojo reprezentacijo v ukip tudi zato, ker je elita uspesno prepricala sirotinje, da jih dol tlaci nekaksen Bruselj, ne pa domaca elita.

Zdaj bi domaca elita rada glasove sirotinj, da se ji ne zgodi corbyn. Tezko je videti luc na koncu tega tunela, ki ne vkljucuje corbynizma ali pa bolj ali manj nasilne preprecitve interesov sirotinj (denimo tvoj famozen predlog da volijo samo taxpayerji).

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2751820

Strani: 1

crt sporočil: 21.056
Prime Minister Theresa May's ability to pursue a no-deal Brexit has been dealt a major blow as the House of Commons voted on Tuesday for an amendment designed to bring parts of the UK government to a halt if it attempts to crash out of the European Union.

The cross-party amendment to the Finance Bill, brought forward by Labour MP Yvette Cooper, prevents the government from budgeting for a no-deal Brexit.

MPs voted 303-296 to support the amendment in the clearest sign yet that there is a majority in the House of Commons to block a no-deal Brexit.

Strani: 1