Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-231230 sporočil: 4.037
[sstanislav]
> [vinopivec]
> Klasična rovtarska zgodba, torej. Ultramogočni Nemci besnijo zaradi neresnosti (neizpolnjevanja naročil v pogodbenem času), slovenski mali direktorski bebček pa nič ne pojasni the norih neresnosti, temveč vije roke, da je prekinitev protipravna... Vsaj tako tu piše.
>
> Kdo še bo prišel delat posle v državo faliranih marksističnih družboslovcev, negativne selekcije na vodstvenih položajih, neskončnih socialnih pravic in ideologije "važno je deliti, ne ustvarjati"?
>
> Ajde, Cerar & Co., imate kakršenkoli odgovor poleg čim hitrejšega bega države iz EU nazaj na Balkan, državljanov pa v normalni svet?

V socialističnem Preventu se z dobavami nikomur nikoli ni kasnilo, cene so bile konkurenčne, kvaliteta pa na nivoju.
Ne ti meni razlagati rovtarskih zgodb, sem bi predsednik DS TUS, ki je bilo krovno podjetje tudi takratnega Preventa.
Če imaš ti takšne izkušnje s podjetjem, kjer si delal, si ga pač rovtarsko upravljal.
Trdiš, da je podjetje brezhibno izpolnjevalo svoje pogodbene obveznosti do Daimlerja razen v okviru vis major razlogov? To je vse, kar me zanima, brez užaljenih besnenj, socializmov in žaljivk. Da ali ne?

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2443954

Strani: 1

anon-79735 sporočil: 16.531
[vinopivec]
> [sstanislav]
> > [vinopivec]
> > Klasična rovtarska zgodba, torej. Ultramogočni Nemci besnijo zaradi neresnosti (neizpolnjevanja naročil v pogodbenem času), slovenski mali direktorski bebček pa nič ne pojasni the norih neresnosti, temveč vije roke, da je prekinitev protipravna... Vsaj tako tu piše.
> >
> > Kdo še bo prišel delat posle v državo faliranih marksističnih družboslovcev, negativne selekcije na vodstvenih položajih, neskončnih socialnih pravic in ideologije "važno je deliti, ne ustvarjati"?
> >
> > Ajde, Cerar & Co., imate kakršenkoli odgovor poleg čim hitrejšega bega države iz EU nazaj na Balkan, državljanov pa v normalni svet?
>
> V socialističnem Preventu se z dobavami nikomur nikoli ni kasnilo, cene so bile konkurenčne, kvaliteta pa na nivoju.
> Ne ti meni razlagati rovtarskih zgodb, sem bi predsednik DS TUS, ki je bilo krovno podjetje tudi takratnega Preventa.
> Če imaš ti takšne izkušnje s podjetjem, kjer si delal, si ga pač rovtarsko upravljal.
Trdiš, da je podjetje brezhibno izpolnjevalo svoje pogodbene obveznosti do Daimlerja razen v okviru vis major razlogov? To je vse, kar me zanima, brez užaljenih besnenj, socializmov in žaljivk. Da ali ne?
Ne delaj se neumnega, to trdim za obdobje SRS, ne za obdobje RS, ko državna podjetja upravljajo in vodijo partijski rovtarji političnih strank, brezplačno privatizirana pa rovtarski tajkuni.
fabiani sporočil: 4.352
Ja, preventovci so bili brezhibno točni, ker gre za just in time dobavo in proizvodnjo v Daimlerju VW,...
Sam mislim, da bolj drži orientalska politika haustorja, da najde novo špuro proti kriznemu žarišču na vzhodu Češke in dlje proti Odesi. Boh ve kaj bodo sedaj švercali proti bližajoči vojni?
Tudi Nemci rabijo svojega "busanca" za umazane posle pa čeprav je pri tem postal nesramno bogat celo za nemške razmere.Po slovensko se reče takim brezmadežnim personam vojni dobičkarji.

Pa ja kdo še vedno ne misli, da je bil Prevent izbran zaradi pridnosti Korošcev?
Nope, ravno prav blizu balkanskemu kotlu je bil, v SRS pa je bil priročno na poti za turkaj in bližnji vzhod. IN V Jugi je dnar vse uredil.
Aha, kdo je pa lastnik Preventa Romunija? A tam dol prevaža Zakerš..up, Pavček sluvenc?

Strani: 1