Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

prdovan sporočil: 942
[jezst]
> [prdovan]
> > [jezst]
> > Vlada naj razglasi likvidacijo vseh javnih institucij, tako, da vsi avtomatsko izgubijo službo, ne da bi jih bilo treba odpustiti. Potem naj se ustanovijo nove institucije, pa naj vsak, kdor še hoče DELAT, pošlje PROŠNJO in se poteguje za BISTVENO OMEJENO število delovnih mest.
> >
> > Podobno bi se zadeve lahko lotili tudi pri nas. Pa še lustracijo bi lahko tako izvedli brez problema.
>
> 5 milijonov Britov bi pa to mirno sprejelo...

Danes 5 milijonov ali jutri 63 milijonov?
Čisto podpiram, ampak ni realno. Poleg tega preveč radikalno. Pa lahko smo brez skrbi, oni se bodo že spravili v red, medtem ko naša JU...škoda besed.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2426917

Strani: 1

jezst sporočil: 4.748
[prdovan]
> [jezst]
> > [prdovan]
> > > [jezst]
> > > Vlada naj razglasi likvidacijo vseh javnih institucij, tako, da vsi avtomatsko izgubijo službo, ne da bi jih bilo treba odpustiti. Potem naj se ustanovijo nove institucije, pa naj vsak, kdor še hoče DELAT, pošlje PROŠNJO in se poteguje za BISTVENO OMEJENO število delovnih mest.
> > >
> > > Podobno bi se zadeve lahko lotili tudi pri nas. Pa še lustracijo bi lahko tako izvedli brez problema.
> >
> > 5 milijonov Britov bi pa to mirno sprejelo...
>
> Danes 5 milijonov ali jutri 63 milijonov?

Čisto podpiram, ampak ni realno. Poleg tega preveč radikalno. Pa lahko smo brez skrbi, oni se bodo že spravili v red, medtem ko naša JU...škoda besed.
Mogoče pa je ravno orto radikalen pristop rešitev za nas. Vse dosedanje rešitve pač niso bile niti malo radikalne, pa vidimo, kje smo. Menim, da se strinjamo, da brez radikalnih rešitev pač ne bo šlo.

Strani: 1