Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Nauki zaljubljenega kardinala
sporočil: 1.072
Verjetno bi bilo bolje, če bi se tudi katoliški duhovniki lahko v miru poročali, se veselili življenja ne samo po duhovni, temveč tudi po meseno-duhovni oziroma ljubezenski plati ...A ni tako. Rode je ob zaobljubi in še prej vedel, kaj ga čaka. Telesna ljubezen, in zato tudi otroci, je prepovedana.
Kaj res ne razumete, da gre v tem primeru za prelomitev obljube, celo zaobljube in laži.
Vrhovni poveljnik slovenske Cerkve, ki širi med verniki resnico, in še enkrat resnico, in samo resnico, ne bi smel lagati.
Ker pa je Cerkev, oziroma njeni predstavniki, že kradla, lagala in goljufala njen ugled pada. Tu ne pomagajo niti vici.
Žalostna je ugotovitev, da so nam leta in leta lagali in nas goljufali predstavniki cerkvene in posvetne oblasti.
sporočil: 5.000
Se pogovarjata župnik in kaplan :
Kaplan : A misliš da bodo ukinili celibat ???
Župnik : Veš, midva to še ne bova dočakala, ampak najini otroci bojo pa že !!! .
Gospod Frankl, tole sem zapisal 28.8.2012 na temo o Rodetu. Se vam ne zdi, da ste plagiator?
Lp, mataj18
Kaplan : A misliš da bodo ukinili celibat ???
Župnik : Veš, midva to še ne bova dočakala, ampak najini otroci bojo pa že !!! .
Gospod Frankl, tole sem zapisal 28.8.2012 na temo o Rodetu. Se vam ne zdi, da ste plagiator?
Lp, mataj18
sporočil: 3.228
[mrki.]Dokler Cerkev deluje tako, da mene ne prisili v karkoli, potem se me ne tiče kaj in kako ima notranje urejeno tudi ne.
>Verjetno bi bilo bolje, če bi se tudi katoliški duhovniki lahko v miru poročali, se veselili življenja ne samo po duhovni, temveč tudi po meseno-duhovni oziroma ljubezenski plati ...
A ni tako. Rode je ob zaobljubi in še prej vedel, kaj ga čaka. Telesna ljubezen, in zato tudi otroci, je prepovedana.
Kaj res ne razumete, da gre v tem primeru za prelomitev obljube, celo zaobljube in laži.
Vrhovni poveljnik slovenske Cerkve, ki širi med verniki resnico, in še enkrat resnico, in samo resnico, ne bi smel lagati.
Ker pa je Cerkev, oziroma njeni predstavniki, že kradla, lagala in goljufala njen ugled pada. Tu ne pomagajo niti vici.
Žalostna je ugotovitev, da so nam leta in leta lagali in nas goljufali predstavniki cerkvene in posvetne oblasti.
zanima me pa seveda kako deluje posvetna oblast, saj jo izdatno financiram in me ima stalno pod kontrolo.
Največkrat komentirajo ljudje, ki ne hodijo v cerkev, kako bi se morali obnašat. Mislim, da brez potrebe.
sporočil: 3.551
Če so se lahko Finance v času izbruha največje finančne krize več
mesecev ukvarjale z bullmastifi (najmanj 100 člankov na to temo),
je kar prav, da še kakšno povemo o moralnih dejanjih človeka, ki
svojim ovcam tedensko pridiga o morali in na referendumih hujska
ljudstvo proti točno določenim manjšinam, ki baje ne spoštujejo
voljo Vsemogočega.
sporočil: 1.072
Spet nekdo, ki ugiba in obsoja brez, da bi kaj vedel in
poznal.
Dokler bomo Cerkev in njene duhovnike plačevali z davkoplačevalskim denarjem, bo mene zanimalo, kako se njeni vrhovni predstavniki vedejo.
Dokler bomo Cerkev in njene duhovnike plačevali z davkoplačevalskim denarjem, bo mene zanimalo, kako se njeni vrhovni predstavniki vedejo.
sporočil: 948
G. Frankl, a je tako,težko reči bobu bob? Naši mediji, naši glupi
novinarji, so eden glavnih krivcev za poneumljanje Slovencev in s
tem tudi za nacionalni interes, čaščenje komunizma, moč sindikatov,
vzpon Jankovića in vso krizo, v kateri smo se znašli.
Poročanje o Rodetu je samo zadnji primer primitivizma slovenskih novinarjev. Finance so ena redkih izjem.
Poročanje o Rodetu je samo zadnji primer primitivizma slovenskih novinarjev. Finance so ena redkih izjem.
sporočil: 3.228
[mrki.]Cerkev se plačuje preko Države. Država je sklenila z njimi sporzum, da jim daje denar. To se pravi, so predstavniki Države tisti, ki so v imenu davkoplačevalcev sklenili takšno pogodbo, zato je Država pravi naslov.
Spet nekdo, ki ugiba in obsoja brez, da bi kaj vedel in poznal.
Če pa Cerkev dobi denar za ohranjanje kulturnih spomenikov, potem je vprašanje ali ga namesnsko uporabi. Dobi ga tudi za duhovnike. Denar damo tudi za zdravnike. Od njih pričakujemo, da bodo dobro naredili za kar so plačani in se ne sprašujemo o njihovi morali v prostem času
In sedaj vprašanje? Za kaj se daje denar za duhovnike? Potem se lahko tudi odgovori kaj lahko od njih pričakujemo.
sporočil: 2.478
Zadnja sprememba: anon-10003 31.08.2012 00:15
[maxmaxlj]Od njih lahko pričakuješ toliko,kot od zveze borcev,kateri se že 70 let pasejo na državnih jaslih. Ugibam ,cerkev zadnjih 20 let dobiva nekašno mito.
> > In sedaj vprašanje? Za kaj se daje denar za duhovnike? Potem se lahko tudi odgovori kaj lahko od njih pričakujemo.
Ne glede na intrige,ima pa cerkev nedvomno več privržencev ljudstva,kot pa možakarji,kateri so zakuhali revolucijo v nekoč mirni deželi in tako je tudi vsepovsod po svetu.
Če bi pa mene kdo vprašal,komu bi dal višek državnega centa dal bi rekel samo to,da tistemu,kateri si ni kriv,da ga je mati kot takšnega -čudnega rodila,ostali pa delajte,pa za državo kaj prispevajte.
sporočil: 834
Pa si pozabil še 3. komentar, ko je direktor inštituta, ki bo
preverjal DNK, včeraj na nacionalki na koncu izjavil, kakšna je
volja boga in s tem izpričal pripadnost, podrejenost, vesoljni
cerkvi... !?
sporočil: 7.025
Frankel: tudi tokrat članka ne morem pohvaliti.
Cerkev je potrebno kritizirati, ker je sprevržena, hinavska in zločinska. Človeka dela sužnja in veliko jih je tudi pomorila. Prikazuje pa se v drugi luči. Zelo podobno, kot zlčinski komunizem.
Cerkev je potrebno kritizirati, ker je sprevržena, hinavska in zločinska. Človeka dela sužnja in veliko jih je tudi pomorila. Prikazuje pa se v drugi luči. Zelo podobno, kot zlčinski komunizem.
sporočil: 3.248
Nauk zgodbe je, da se je stevilo Butalcev povecalo. Urednik naj
zopet prebere svojo drugo tocko in se vprasa ce je vse v redu z
njim. Jaz vidim, da ja sam v sebi raztrgan, ko v bistvu trdi da o
tej zgodbi sploh ne bi smel pisati, ce bi se drzal svojih
principov.
sporočil: 7.327
Dobro napisano. Rodetovo morebitno očetovstvo je četrtorazredna
tema, RKC v Sloveniji organizacija z vse manjšim vplivom, časi pa
takšni, da bi nas ne smelo brigati, če se je Kresalka dala dol z
vsemi člani parlamenta.
Ampak, ker se naši glavni (levičarski) mediji ukvarjajo s takšno bagatelo, zamujamo priložnost za korenite reforme. Ki jih očitno ne bo. Pahorjeva ali Janševa vlada, nema veze. Ne bo jih.
Ampak, ker se naši glavni (levičarski) mediji ukvarjajo s takšno bagatelo, zamujamo priložnost za korenite reforme. Ki jih očitno ne bo. Pahorjeva ali Janševa vlada, nema veze. Ne bo jih.
sporočil: 72
ne bi rad kvaril urednikovo dobro voljo, ampak opis svobodnjaštva
je tak poden in tako nezrelo nakladanje, da se člveok sprašuje, ali
je potentakem ta časopis, ki je eden od direktnih naslednikov
časopisa KP SFRJ, ki se je imenoval Komunist, dejansko samo
posledica opranih možganov v titoizmu. Take Finance namreč so.
Trdno privržene članom Kp SFRJ, ki danes komunizme nadaljuejo s
parolo "antikomunizem". Milijardo let je to od sodobnega
liberalizma, ki je odgovoren in se v vsakem hipu zaveda realnosti
na planetu (prenaseljenost, pokol divjega življenja, uničeno
okolje, ponorelost hrupa, svetlobe, goltanja surovin, brezdelnega
zapravljanja življenja sebi in drugim,..). Tale urednikov
osnovnošolski spis pa je na stopnji petega razreda oz. nivoju opisa
pod naslovom "na razpotju življenja", ko še ne pubertetnica
razpravlja o odgovorni zakonski zvezi,..
vsebina? Cerkev, predvsem rimsko katoliška, kot z naskokom najbolj zliočinska institucija, ki jo je človek kadarkoli naredil - še toliko bolj, ker gre az religijo in boga ljubezni,.. cerkev, ki stane dobrih dva milijona slovencev ta hip vsaj eno milijardo evrov, ki je s propagando plačila v nebesih in na zemlji uspela pridobiti desetino vse zemlje v Sloveniji - edine stvari, ki ima realno vrednost,.. cerkev? vredna je psovk in psovk in psovk. in ker so cerkev ljudje, in ker je institucija tako zločinska kot je, še spoved si je poštimala, da je lahko še bolj zločinska,.. ja, taka cerkev oz,. njeni predstavniki si zasluži zakonsko prepoved delovanja in ne sramotno razpravljanje o wsvobodnjaštvu,ki da ji daje pravico do njenih zločinov. povrh pa bi nam naj še krojila moralo? imbecilnost mase je res neskončna.
vsebina? Cerkev, predvsem rimsko katoliška, kot z naskokom najbolj zliočinska institucija, ki jo je človek kadarkoli naredil - še toliko bolj, ker gre az religijo in boga ljubezni,.. cerkev, ki stane dobrih dva milijona slovencev ta hip vsaj eno milijardo evrov, ki je s propagando plačila v nebesih in na zemlji uspela pridobiti desetino vse zemlje v Sloveniji - edine stvari, ki ima realno vrednost,.. cerkev? vredna je psovk in psovk in psovk. in ker so cerkev ljudje, in ker je institucija tako zločinska kot je, še spoved si je poštimala, da je lahko še bolj zločinska,.. ja, taka cerkev oz,. njeni predstavniki si zasluži zakonsko prepoved delovanja in ne sramotno razpravljanje o wsvobodnjaštvu,ki da ji daje pravico do njenih zločinov. povrh pa bi nam naj še krojila moralo? imbecilnost mase je res neskončna.
sporočil: 5.457
Ta afera je samo kopija afere patrija
spet neka obtožba za nakaj kar se "je" zgodilo:
OB NEZNANEM ČASU,NA NEZNANEM KRAJU....
To je domet inteligence rudećih pogoltnežev
In raja neumna spet zagrabi za vabo
Verjetno je pa vse skupaj nastavljenosamo zato, da rudeča mafija ali z manekenom ali z prvo prostaro ponovno zmaga na volitvah
Verjetno je pa vse skupaj nastavljenosamo zato, da rudeča mafija ali z manekenom ali z prvo prostaro ponovno zmaga na volitvah
sporočil: 6.972
Mene čisto nič ne moti s kom se je Rode porival, ker je to čisto
normalno, zdravo za telo in um.
Eminenca je prišel pač s svojo inteligenco in pretkanostjo do najvišjega naslova v Cerkvi, mogoče ,če bi bil malo mlajši bi še lahko naskakoval pozicijo namestnika na zemlji, čemur se ni začuditi.
Ampak moti me pa cerkveni PR, ki je popolnoma padel na obrazložitvi Uranovega "greha", še vedno ni jasno ali zaradi otrok ali zaradi nečesa drugega ali tretjega.Tako sprenavedanje mi gre nekam......
Cerkev se mora tudi enkrat odločiti ali se bo sprenevedala, kar se v današnjih časih ne more več, ali bodo začeli enkrat govoriti resnico.
Situacija Uran vs Rode, ne gre , dvoličneži.Cerkev za enkrat še vedno živi od darov vernikov in je tudi malce odgovorna do nas vernikov.
Eminenca je prišel pač s svojo inteligenco in pretkanostjo do najvišjega naslova v Cerkvi, mogoče ,če bi bil malo mlajši bi še lahko naskakoval pozicijo namestnika na zemlji, čemur se ni začuditi.
Ampak moti me pa cerkveni PR, ki je popolnoma padel na obrazložitvi Uranovega "greha", še vedno ni jasno ali zaradi otrok ali zaradi nečesa drugega ali tretjega.Tako sprenavedanje mi gre nekam......
Cerkev se mora tudi enkrat odločiti ali se bo sprenevedala, kar se v današnjih časih ne more več, ali bodo začeli enkrat govoriti resnico.
Situacija Uran vs Rode, ne gre , dvoličneži.Cerkev za enkrat še vedno živi od darov vernikov in je tudi malce odgovorna do nas vernikov.
sporočil: 139
Celibat pomeni, da se duhovniki ne smejo poročiti.
"kriminaliziranemu spolnem občevanju" ... spolno občevanje, pa ni
krimninalizirano, ampak po cerkvenem nauku, za tiste, ki so se k
takemu vedenju zavezali, greh. Greh pa sodi v spovednico in ne v
javno sfero.
Kaj mene brigajo tuji grehi?! Od kod nam (Rosviti Pesek, Karbi...) to moraliziranje?
Kaj mene brigajo tuji grehi?! Od kod nam (Rosviti Pesek, Karbi...) to moraliziranje?
sporočil: 100
[pinpingvin]Sam sem, ko sem videl, da je zgodbo objavil časopis Delo najprej preveril, kdo je zgodbo napisal. Seveda je bil Dejan Karba. Od tu naprej je bila zame zgodba zaključena. Predvidevam, da do preverjanja očetovstva ne bo nikoli prišlo, če pa že, bo nesojeni "sin" razlagal, kako mu je mama tako razložila, novinar pa seveda ni imel razloga, da ne bi verjel in zgodbo morda preveril tudi pri drugi strani. Če pa je že, je seveda kardinal Rode bistveno bolj neverodostojna oseba kot Peter S. in je zgodbo objavil prej, preden bi se lahko izkazalo, da gre za navadno laž.
Ta afera je samo kopija afere patrija
Seveda dopuščam možnost, da je vse res :-) vendar o tem po testu očetovstva. Do takrat (pa tudi sicer) me ta zadeva ne zanima.
sporočil: 3.391
"Delo" na prvi strani-bombastično... "Delo" nič, še notice ne -niti
med malimi oglasi-o Tureku in njegovem "poku". Pa Turek ponovno
kandidira za predsednika naše države, Rode je pa upokojenec. OK,
vatli za vse enaki!!! To je pravna država!
sporočil: 9
1. Razglabljanje liberalca o smiselnosti celibata je podobno, kot
razglabljanje umetnika o metodah iskanja Higgsovega bozona... Je
treba imeti nekaj duhovne osnove in se malce dvignit nad liberalni
materializem.
2. Spoštovanje zakonov, ki so sprejeti demokratično (v demokratični državi seveda), je OBVEZNO za vse državljane (tudi če se z zakonom ne strinjajo). Sicer so v prekršku/sodbi: v imenu ljudstva;-). Imamo pravico vedeti za vse prekrške npr. sodnikov,... ali je meja izvoljenost na volitvah, ko postane nekdo "javna oseba"?
3. Spoštovanje cerkvenih zakonov je obvezno za vse, ki so se prostovoljno odločili jih sprejeti (posvečenje z zaobljubo). Njim bo sojeno drugje.
4. Imeti pravico vedeti za vse prekrške/prestopke vseh cerkvenih dostojanstvenikov NI legitimna pravica vernika, še manj nevernika. Je pa seveda želja vedeti o pregrehah le-teh oziroma se naslajati ob njihovem "padcu".
5. Naslajati se ob "domnevnih padcih" cerkvenih dostojanstvenikov na cerkvenih zakonih je nepotrebno. Tako kot mi so tudi oni ljudje s svojimi dobrimi in slabimi lastnostmi. Bodo sojeni tu na zemlji in še pred nebeškimi vrati! Zelo nizkotno pa je, zaradi takšni prestopkov (četudi so resnični) zlivati gnojnico na RKC in še huje na samo vero in nauk.
6. Vera in nauk sta zelo dobra in nimata nič veze s slabostmi posameznika!
7. "Kdor je brez greha, naj prvi vrže kamen vanjo." Kdor pozna SP ve kaj mislim.
in še zadnje in morda najpomembneje:
8. Ko bom prišel pred Nebeška vrata me Bog ne bo vprašal ali je Rode grešil, ali se ali ne strnijam s celibatom,.... NE! Vprašal bo: Si grešil? In SOJENO MI BO PO MOJI VESTI!!! Ne po Rodetovi, Franklovi, liberalni,.... PO MOJI VESTI!!!
In zato vsi, ki upirate pogled proti drugim in gledate njihove grehe (morebitne), ozrite se najprej vase in poglejte kako je pri vas!!! Ste prehitro peljali? Napačno parkirali? Goljufali pri podatkih v vlogah? Ste pravi čas plačali položnico? Ste preklinjali, kradli, nečistovali? Ste grdo govorili o drugih, Bogu???
in še najpomembnejši zakon vere: Ste ljubili svojega bližnjega kakor samega sebe? ( mišljeno je duhovno in ne telesno)?
Sam imam veliko dela. Ja veliko....
2. Spoštovanje zakonov, ki so sprejeti demokratično (v demokratični državi seveda), je OBVEZNO za vse državljane (tudi če se z zakonom ne strinjajo). Sicer so v prekršku/sodbi: v imenu ljudstva;-). Imamo pravico vedeti za vse prekrške npr. sodnikov,... ali je meja izvoljenost na volitvah, ko postane nekdo "javna oseba"?
3. Spoštovanje cerkvenih zakonov je obvezno za vse, ki so se prostovoljno odločili jih sprejeti (posvečenje z zaobljubo). Njim bo sojeno drugje.
4. Imeti pravico vedeti za vse prekrške/prestopke vseh cerkvenih dostojanstvenikov NI legitimna pravica vernika, še manj nevernika. Je pa seveda želja vedeti o pregrehah le-teh oziroma se naslajati ob njihovem "padcu".
5. Naslajati se ob "domnevnih padcih" cerkvenih dostojanstvenikov na cerkvenih zakonih je nepotrebno. Tako kot mi so tudi oni ljudje s svojimi dobrimi in slabimi lastnostmi. Bodo sojeni tu na zemlji in še pred nebeškimi vrati! Zelo nizkotno pa je, zaradi takšni prestopkov (četudi so resnični) zlivati gnojnico na RKC in še huje na samo vero in nauk.
6. Vera in nauk sta zelo dobra in nimata nič veze s slabostmi posameznika!
7. "Kdor je brez greha, naj prvi vrže kamen vanjo." Kdor pozna SP ve kaj mislim.
in še zadnje in morda najpomembneje:
8. Ko bom prišel pred Nebeška vrata me Bog ne bo vprašal ali je Rode grešil, ali se ali ne strnijam s celibatom,.... NE! Vprašal bo: Si grešil? In SOJENO MI BO PO MOJI VESTI!!! Ne po Rodetovi, Franklovi, liberalni,.... PO MOJI VESTI!!!
In zato vsi, ki upirate pogled proti drugim in gledate njihove grehe (morebitne), ozrite se najprej vase in poglejte kako je pri vas!!! Ste prehitro peljali? Napačno parkirali? Goljufali pri podatkih v vlogah? Ste pravi čas plačali položnico? Ste preklinjali, kradli, nečistovali? Ste grdo govorili o drugih, Bogu???
in še najpomembnejši zakon vere: Ste ljubili svojega bližnjega kakor samega sebe? ( mišljeno je duhovno in ne telesno)?
Sam imam veliko dela. Ja veliko....
sporočil: 9.501
[m1j]
Mene čisto nič ne moti s kom se je Rode porival, ker je to čisto normalno, zdravo za telo in um.
Glede Urana je bila opravljena vizitacija iz Rima,ki je prišla do nekih zaključkov in izdala nek ukrep.
Vzroka za ta ukrep ne bodo javno objavili,edini,ki o tem lahko spregovori in obrazloži zadevo je upokojeni škof Uran.Če on tega noče ni stvar cerkvenega piarja..
PS:jaz osebno špekuliram da v sržu njegove zadeve nekje zadaj tiči una znana Marijina družba,ki ji je pripadal tudi sire Danilo
sporočil: 18.832
Spolnost je nedotakljiva zasebnost. Čez to normalen človek ne gre.
Vsak ima pravico do spolnosti. Spolnost je naravna zasnova
življenja. Razgaljati nekoga zaradi spolnosti, je napad na to
pravico. Ravno tako je napadena naravna zasnova življenja
posameznika. Kar je absurd, kaže na nizek moralni in intelektualni
nivo napadalca. Taki bi se morali ukvarjati s svojo spolnostjo, pa
mogoče ne bi imeli energije, da bi napadali druge zaradi naravnih
življenjskih potreb.
Skrajni čas je, da Rimokatoliška cerkev celibat odpravi, če misli, da bo lahko o svojem poslanstvu še naprej razmišljala v prvinskem smislu. Celibat jo dela primitivno, defektno in moralno oporočno. Ni moralno niti dostojno nekomu odrekati spolnost, to naravno prvino človekovega življenja in obstoja.
Skrajni čas je, da Rimokatoliška cerkev celibat odpravi, če misli, da bo lahko o svojem poslanstvu še naprej razmišljala v prvinskem smislu. Celibat jo dela primitivno, defektno in moralno oporočno. Ni moralno niti dostojno nekomu odrekati spolnost, to naravno prvino človekovega življenja in obstoja.
sporočil: 18.832
[mrki.]Ne, ne razumem. Taka zaobljuba je nenaravna, izsiljena in proti naravi. Zakaj bi moral normalen človek to nenormalnost razumeti?
>Verjetno bi bilo bolje, če bi se tudi katoliški duhovniki lahko v miru poročali, se veselili življenja ne samo po duhovni, temveč tudi po meseno-duhovni oziroma ljubezenski plati ...
A ni tako. Rode je ob zaobljubi in še prej vedel, kaj ga čaka. Telesna ljubezen, in zato tudi otroci, je prepovedana.
sporočil: 1.349
"Opozarjanje na dvoličnosti od ljudstva voljenih oseb, tudi
ljubezenskih, je koristno in potrebno."
Ko gre za "našega ljubega" predsednika Tuerka in sorodne duše, množica t. i. liberalnih novinarjev F571 dobi amnezijo, postanejo celo kritiki! medijev, ki o tem pišejo, predsedniku se ni treba zagovarjati, novica je takoj razglašena za laž, oziroma je sploh ne omenjajo. Taka je realnost "svobodnega" slovenskega novinarstva!!!
Ko gre za "našega ljubega" predsednika Tuerka in sorodne duše, množica t. i. liberalnih novinarjev F571 dobi amnezijo, postanejo celo kritiki! medijev, ki o tem pišejo, predsedniku se ni treba zagovarjati, novica je takoj razglašena za laž, oziroma je sploh ne omenjajo. Taka je realnost "svobodnega" slovenskega novinarstva!!!
sporočil: 1.682
Zato pa smo v SLO tam kjer smo, v k....! Kje drugje bi iz tega
naredili srce parajočo žajfnico in jo za drage denarje prodali
celemu svetu, da bi imeli še javnofinančni presežek, mi pa tu preko
forumov zmerjamo eden drugega....da nakoncu še za en špricer v
bifeju nimamao....
sporočil: 903
Popolnoma nepotreben članek, popolnoma nesmiselno razglabljanje.
Franklovo osebno mnenje je zagotovo njegova osebna stvar (ni
potrebe, da o tem piše v Financah), kako utemeljuje, da je
"Rodetovo domnevno očetovstvo" Rodetova privatna stvar, pa je brez
repa in glave, celo pristransko. Naj se Frankl spomni, kakšen vpliv
in moč ima RKC v slovenskem političnem in gospodarskem prostoru (tu
jim je nekoliko spodletelo, pa se bodo že pobrali ob takšni
politični podpori z desne), koliko škode je naredila državi
Sloveniji in njeni bonitetni oceni in kako Rode nagovarja Slovence,
predvsem "liberalne nevernike" - če bo vse to zmogel objektivno
procesirati, potem je jasno, da sta Rode in RKC "javni osebi", ki
morata biti pod drobnogledom javnosti in tiska.
sporočil: 392
Slovenski novinarji si drznejo osirati samo ideološke nasprotnike.
Drugorazrednemu je zadoščalo zgolj sporočiti, da "tega ne
komentira" in novinarske hiše so pridno molčale o njegovi Vasilki.
Ust si niso drznili odpreti niti, ko jo je imenoval na pomembno od
države plačano službo, pa tudi ne, ko je bila objavljena vsota, ki
jo je dobila za svoje svetovanje. Plačevanje v naturalijah ni
korupcija?
sporočil: 30.643
1.Tudi Paris Hilton je javna in vplivna osebnost. Njena beseda ima, globalno gledano, bistveno večjo težo kot rodetova. Ampak Paris ni postala javna in vplivna je zato, ker ki gradila svoj ugled in položaj s tem, da vselej govori resnico in upošteva vse predpise. Javna in vplivna je zato, ker se okoli nje stalno vrtijo paparazzi in ker presstitutke o njej poročajo na prvih straneh.
Lahko, da je javno zanimanje za Rodeta legitimno, smiselno in koristno pa je prav toliko kot javno zanimanje za Paris Hilton, Brittney Spears in podobne primerke.
www.youtube.com/watc...KZgOBBU1Ro
sporočil: 125
Pozdravljeni, tako je. Popolnoma vseeno je če je prekršil
celibat-največja neumnost. Problem bi edino bil(če je oče), da ga
ni spočel v obejastransko zadovoljstvo. Se pa strinjam, da je
pisarenje okoli tako nepomebnih stvari že prešlo v blaznost. Narodu
pač treba dati,da nekaj gloda, po možnosti ne tisto kar bi bilo res
potrebno preglodat !!!
lp
lp